Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, panathatube said:

Το κέρδος δεν είναι ποινικό αδίκημα είναι κάτι θεμιτό. Όσον αφορά την αισχροκέρδεια δεν αγοράζεις αν θεωρείς ότι σε κλέβουν. Απλά πράγματα. Εκτός κι αν θεωρείς ότι ξ Ferrari που έχεις σαν άβαταρ (η Ferrari των πρόεδρων ποδοσφαιρικών ομάδων, πάπλουτων ηθοποιών, αθλητών κλπ κλπ) είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Στη Σοβιετια των Βαλκανιων, το κερδος κοντευει να γινει ποινικα κολλασιμο, αν οχι απο τη νομοθεσια τοτε απο τους οικονομολογους του πληκτρολογιου.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι πρέπει για να φτιάξω εταιρία που θα αγοράζει ενα low consuming pc hardware (arm?) με ένα ωραίο firewall/router(pfsense) preinstalled και να το σπρώχνω στην αγορά ως ad remover!

Το βάζεις μεταξύ του wan και του lan και καθάρισες!

Μοναδικό passive κόστος (σε χρόνο) να συντηρώ τις λίστες με τα domains/ips των διαφημιστικών εταιρειών!

Επεξ/σία από ntellos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panathatube είπε

Το κέρδος δεν είναι ποινικό αδίκημα είναι κάτι θεμιτό. Όσον αφορά την αισχροκέρδεια δεν αγοράζεις αν θεωρείς ότι σε κλέβουν. Απλά πράγματα. Εκτός κι αν θεωρείς ότι ξ Ferrari που έχεις σαν άβαταρ (η Ferrari των πρόεδρων ποδοσφαιρικών ομάδων, πάπλουτων ηθοποιών, αθλητών κλπ κλπ) είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Δηλαδή για να καταλάβω αν εσένα μια υπηρεσία σε ικανοποιεί, γίνεσαι αυτομάτως κομμάτι του κεφαλαίου???

Είπα κάτι τέτοιο? 

Για τις ανησυχίες κάποιων λέω και τις λογιστικές πράξεις σα να είναι μέτοχοι. 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
17 ώρες πριν, KilliK είπε

αντε καιρος να σκασει και αυτη η φουσκα.

δεν βαζει 3rd party διαφημισεις η ΕΡΤ, διοτι ειναι παρανομονο απο τον ευρωπαικο νομο. οτι διαφημιζει εχει σχεση με το δικο της περιεχομενο.

Εγώ πάντως δεν θέλω να την πληρώνω. Ας βάζει ότι διαφημίσεις θέλει, μου είναι παντελώς αδιάφορη. Αν βγει κόμμα που να την κλείσει πραγματικά ή έστω να με αποδεσμεύσει από το να την πληρώνω, θα το ψηφίζω εγώ και οι απόγονοί μου για χίλια χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Janoss είπε

Εγώ πάντως δεν θέλω να την πληρώνω. Ας βάζει ότι διαφημίσεις θέλει, μου είναι παντελώς αδιάφορη. Αν βγει κόμμα που να την κλείσει πραγματικά ή έστω να με αποδεσμεύσει από το να την πληρώνω, θα το ψηφίζω εγώ και οι απόγονοί μου για χίλια χρόνια.

Λόγια βαριά και ασυγχώρητα... :P

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Janoss είπε

μαζι σου ειμαι, αλλα οσο η Ελλαδα λειτουργει ως σοβιετ, δεν προκειται να κλεισει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rofl είπε

παρε ενα adguard και μη κουραζεσαι αδικα ^^ https://stacksocial.com/sales/adguard-premium-lifetime-subscription-4

πιανει κι εξω απ το σπιτι😋 

Αυτό είναι vpn άρα περνάω το traffic από αυτόν... 

Προτιμώ το pfsense μου που έχω εγώ όλη τη διαχείριση του δικτύου μου και αν θέλω έξω απο το σπίτι βάζω ενα vpn με 5 κλικ με το pfsense μου 😆

Δημοσ.

Ξεκαθαρα δεν γουσταρω διαφημισεις κανενος ειδους(οπως ειναι ξεκαθαρο οτι καποια στιγμη θα παει σε κανονικες διαφημισεις).

Οσο για την ποιοτητα ειχε ειπωθει απο την αρχη και πριν γινει διαθεσιμο στην Ελλαδα οτι βασει οικονομικου μοντελου του netflix απλα δεν μπορει να συνεχισει σε αυτην την υψηλη ποιοτητα και οτι καπιοα στιγγμη θα παρει την κατιουσα(απο αποψης ποιοτητας) και εινια καθαρα οικονομικο το θεμα.

Εγω θα εξακολουθησω να το εχω (αν και ειμαι συχνοτατα στο θειο) γιατι εχω απαλαχθει απο μανα και αδελφη και το "αντε κατεβασε κατι να δουμε".

Δημοσ.

Ρε θα πληρώνω και θα έχω και διαφημήσεις; Πάτε καλά;

Τα cinema μου θυμίζει. Πας να δεις ταινία, κάθεσε και περιμένεις 15 λεπτά τις διαφημίσεις για ν' αρχήσει η ταινία.

Γαμώ τη coca cola μου πληρώνω και απαιτώ! Διαφημήσεις ΤΕΛΟΣ. Δε γουστάρω λέμε!

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, KilliK said:

μαζι σου ειμαι, αλλα οσο η Ελλαδα λειτουργει ως σοβιετ, δεν προκειται να κλεισει.

Εκτός Σοβιέτ, τι γίνεται; Στη Γερμανία ας πούμε. Γνωρίζεις;

5 minutes ago, Alani13 said:

Τα cinema μου θυμίζει. Πας να δεις ταινία, κάθεσε και περιμένεις 15 λεπτά τις διαφημίσεις για ν' αρχήσει η ταινία.

Δεν πληρώνεις αρκετά. Ή πρέπει να πληρώνεις περισσότερα (αν δώσουν τέτοια δυνατότητα) ή θα έχεις διαφημίσεις. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ntellos είπε

Αυτό είναι vpn άρα περνάω το traffic από αυτόν... 

Προτιμώ το pfsense μου που έχω εγώ όλη τη διαχείριση του δικτύου μου και αν θέλω έξω απο το σπίτι βάζω ενα vpn με 5 κλικ με το pfsense μου 😆

ειναι local vpn, δεν στελνεις καπου δεδομενα... στον ηυ δεν το χρησιμοποιω ακομα γιατι το ublock με υπερκαλυπτει απολυτα, και δεν εχω καπου αλλου διαφημισεις περα απ το browser- προς το παρον τουλαχιστον.

αλλα το ξερω απο τα κινητα και ειναι παρα πολυ καλο. αν ειχα καποια εφαρμογη με ads σιγουρα θα το βαζα και στο pc

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Alani13 είπε

Κοψτο λεμε! Οπως δε σε τραβανε με το ζορι στο σινεμα, ετσι και στο netflix δε τους καιγεται καρφακι. Oποιος γουσταρει να εχει, θα εχει.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παλι που με το που μπαινω σπιτι ανοιγω το Netflix στην τηλεοραση το σκεφτομουν οτι χρειαζομουν στην αρχικη οθονη να μου δειχνει τρεηλερ απο σειρες ή ταινιες που μπορει να με ενδιαφερουν γιατι με το ψαξε ψαξε βαριεμαι.

Αλλα ποιος ειμαι εγω;
Ενας βλακας που τα "σκαει" στο Netflix και ειναι και ευχαριστημενος.

Εχω ομως και εξυπνους φιλους, χακερ θα τους ελεγα,που κατεβαζουν τορρεντ, τα βλεπουν ολα τζαμπα, εχουν και Κοουντι και βλεπουν και απο εκει, εχουν και ποουπ κοουρν ταημ και βλεπουν και απο εκει, οποτε δουν, με οτι ποιοτητα δουν, με οτι υποτιτλους βρουν, αν υπαρχουν τα επεισοδια ειδικα απο τις πρωτες σεζοουν απο οποιαδηποτε σειρα θελουν και με οτιδηποτε κολλησουν στο πισι τους γιατι δεν βλεπουν δωρεαν ταινιες μονο, θελουν και φωτοσοπ για να κανουν κροπ μια εικονα, δεν θελουν freeware και οταν δεν ανοιγει το πισι πλεον θελουν και να το φερουν σε εμενα, να κανω φορματ , να μην πληρωσουν και να ειμαι και on call για οσο και οποτε τους σηκωνεται γιατι δεν μπαινει το σπασμενο παιχνιδι γιατι ουτε το Steam τους αρεσει.

Αυτους τους τζαμπατζηδες τους εχω βαρεθει και εγω.
Καλα κανουν οι επιχειρησεις και τους διωχνουν.
Σε οποιον δεν αρεσει το Netflix το κοβει, για οποιον δεν εχει κατι να δει στο Netflix (εδω γελαω) το κοβει.

Μη μας λετε πως τα βλεπετε τζαμπα ανθρωποι που επειδη ειναι τζαμπα εχετε δει μεχρι και ταινιες χωρις τα σπεσιαλ εφε μονο με 2 τυπους μπροστα σε μια πρασινη οθονη.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Υ.Γ. Πληρωνω και Σουπωτιφαει

Επεξ/σία από Talepwros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...