adi32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, kateriniotis είπε Τι να πω ρε παιδιά, έχω γραφτεί δοκιμαστικά για 2-3 φορές με διαφορετικα account, αλλά κάθε φορά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να το δω με το ζόρι, αλλά δεν το αντέχω. Κακογυρισμενες σειρές και τηλεταινίες με φτωχό περιεχόμενο. Απλά δεν.... Έτσι ακριβώς. Πεταμένα λεφτά ακόμα και τα 5€ 1 1
dimspy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δεν φτάνει που πληρώνουμε συνδρομή κάθε μήνα όσο και να είναι αυτά τα λεφτά λίγα ή πολλά δεν φτάνει που στην Ελλάδα από περιεχόμενο έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με άλλες χώρες τώρα θέλουν να βάλουν και διαφήμισης ε ΟΧΙ άμα είναι έτσι να κόψω την συνδρομή και να ξανά γυρίσουμε στην πειρατεία τουλάχιστον εκεί είχα τα πάντα από ταινίες-σειρές και μετά σου λέει να καταπολεμήσουμε την πειρατεία πως θα γίνει αυτό άμα τέτοιες υπηρεσίες όπως το netflix κάνουν αυτά τα πράγματα.Αυτα που γράφω είναι προσωπική μου γνώμη δεν έχω σκοπό να θίξω κανένα κάθε γνώμη σεβαστή. 1
papoys1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Το μεγάλο υπέρ είναι ότι αράζεις με το τηλεκοντρόλ στο χέρι ψάχνοντας για πολύ ώρα να βρείς κάτι καλό να δεις με την ελπίδα ότι θα το βρεις αλλά ποτέ δεν το βρίσκεις. Τελικά αυτό το ψάξιμο με το τηλεκοντρόλ γίνεται αγαπημένη συνήθεια.Κάτι σαν τις τηλεπωλήσεις του επσιλον και του κοντρα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 hour ago, SakafliaC said: απλά λιώνουμε και τα χουμε δει όλα. QFE... 48 minutes ago, Backpacker said: Ολοι εσείς που κράζετε προφανώς δεν έχετε πατήσει ποτέ σε σινεμά. Γιατί αν είχατε πατήσει θα ξέρατε οτι εκει και πληρώνεται...και βλέπετε και διαφημίσεις και τρέιλερ από τις προσεχώς ταινίες στην αρχή της ταινίας που ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ για να δείτε. Ξύπνησαν ολοι οι επαναστάτες ποπολάροι εδώ μέσα. Αν πάς +10 λεπτά όμως από την "ώρα προβολής" τις γλυτώνεις... 😛 1
Jake07 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ThReSh είπε QFE... Αν πάς +10 λεπτά όμως από την "ώρα προβολής" τις γλυτώνεις... 😛 Αν πας για κατουρημα μετα το επεισοδιο, γλιτωνεις και του Netflix.. 😜 Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Jake07 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 5 minutes ago, Jake07 said: Αν πας για κατουρημα μετα το επεισοδιο, γλιτωνεις και του Netflix.. 😜 Δεν θα σε πιάνει πάντα, ενώ στο άλλο μπορείς να είσαι πάντα αργοπορημένος. 😛
CheOnWeb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, dimspy said: άμα είναι έτσι να κόψω την συνδρομή και να ξανά γυρίσουμε στην πειρατεία Μέχρι να μην παράγεται καμμία σειρά/ταινία και να πάμε καμμιά βόλτα ή να γυρίζουμε τις δικές μας! Ξέρετε κάτι; Αυτές οι παραγωγές κοστίζουν (εκτός αν πάτε όλοι να δουλέψετε τσάμπα γι’ αυτές). Αν πιστεύετε ότι η μπίζνα «βγαίνει» με 5€ συνδρομή δίνοντας σειρές και ταινίες που να αρέσουν σε όλους, ορμάτε και καλά κέρδη! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από CheOnWeb 1 1
jerry banana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Και θα βλέπει κάποιος κανένα επεισόδιο με κάποια στιγμή που έχει αγωνία και τσούπ τσίμπα διαφήμιση για pampers babylino.Οτι ναναι neftflix.
Jake07 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, jerry banana είπε Και θα βλέπει κάποιος κανένα επεισόδιο με κάποια στιγμή που έχει αγωνία και τσούπ τσίμπα διαφήμιση για pampers babylino.Οτι ναναι neftflix. Ποσες φορες θα το πουμε? Μεταξυ επεισοδιων! Οχι κατα τη διαρκεια. Οποιον δεν τον ενδιαφερει δε βαζει. Σας εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο?
adi32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Βλέπω γενικά υπάρχουν ανησυχίες και ευαισθησία για τις μετοχές και τα κέρδη εταιρειών σαν την Apple, της Google, του netflix, καναλιών, προέδρων ποδοσφαιρικων ομάδων, παμπλουτων ηθοποιών, αθλητών κλπ κλπ Σε λίγο θα κάνουμε και κάνα έρανο για τους πολιτικούς μας. 1 2
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, cabdik είπε Περισυ.....οταν εβλεπα, καποια επεισοδια απο μια σειρα που δεν προλαβαινα, στο WEB TV του Αλφα την επομενη μερα, στην αρχη τα εβλεπα μονορουφι. μετα απο μερικους μηνες, στο τεταρτο, εκοβε το επεισοδιο και εβαζε διαφημιση. ευτυχως μονο μια φορα. καπως ετσι το βλεπω να γινεται και στο Netflix. η τεραστια διαφορα ομως, ειναι οτι στον Αλφα δεν πληρωνω, ενω στο Netflix πληρωνω (ή τουλαχιστον πληρωνα, καθως ειναι ο τελευταιος μηνας που εχω συνδρομη....!!) και ΑΠΑΙΤΩ να μην βλεπω διαφημισεις, ουτε να μου κοβει κατι αλλο την σειρα..!! ενημερωτικα, με βομβαρδιζουν και με τα email, και με τα notifications στο προφιλ μου. ΑΡΑ? ποια η ουσια της κινησης αυτης, πλην καποιου πειραματος...??? αν βγαλουν και δωρεαν συνδρομη, τοτε να βαλουν διαφημισεις. αλλιως ουδεμια διαφορα απο ενα κοινο τηλεοπτικο καναλι...!! αλλωστε, δεν εχει και καμια τεραστια ποικιλια....! υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες Mr Netflix.....!!! ΒΥΕ ΒΥΕ........... Δεν προκειται να κατσω να ασχοληθω παραπανω με το Netflix, ουτε να κανω παραπονα, ουτε να στειλω e-mail. Απλα θα κανω την κινηση, που τους ποναει περισσοτερο. ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.....!!!! Ποιος ασχολείται με τα διφραγγα σου; είναι αστείο το ποσό που ζητάει το netflix ειδικά και αν το μοιραστείτε έστω με έναν. Ούτε συμβόλαιο έχετε ούτε τίποτα. Οπότε θέλετε φευγετε. Τίποτα δεν πληρώνετε κάτι ψιχουλα μόνο. Εγώ στην Nova πληρώνω. αντε hulu Amazon και εγώ δεν ξέρω που να καλό περάσεις, στο καλό. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Zerg13 1 1
jerry banana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, Jake07 είπε Ποσες φορες θα το πουμε? Μεταξυ επεισοδιων! Οχι κατα τη διαρκεια. Οποιον δεν τον ενδιαφερει δε βαζει. Σας εβαλε κανεις το μαχαιρι στο λαιμο? Kαι πάλι κακή κίνηση ειλικρινά ,ο θεατής ξενερώνει όταν θέλει να το λιώσει.
panathatube Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Βλέπω γενικά υπάρχουν ανησυχίες και ευαισθησία για τις μετοχές και τα κέρδη εταιρειών σαν την Apple, της Google, του netflix, καναλιών, προέδρων ποδοσφαιρικων ομάδων, παμπλουτων ηθοποιών, αθλητών κλπ κλπ Σε λίγο θα κάνουμε και κάνα έρανο για τους πολιτικούς μας. Το κέρδος δεν είναι ποινικό αδίκημα είναι κάτι θεμιτό. Όσον αφορά την αισχροκέρδεια δεν αγοράζεις αν θεωρείς ότι σε κλέβουν. Απλά πράγματα. Εκτός κι αν θεωρείς ότι ξ Ferrari που έχεις σαν άβαταρ (η Ferrari των πρόεδρων ποδοσφαιρικών ομάδων, πάπλουτων ηθοποιών, αθλητών κλπ κλπ) είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση. 2 1 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, dimspy είπε Δεν φτάνει που πληρώνουμε συνδρομή κάθε μήνα όσο και να είναι αυτά τα λεφτά λίγα ή πολλά δεν φτάνει που στην Ελλάδα από περιεχόμενο έχουμε μείνει πίσω σε σχέση με άλλες χώρες τώρα θέλουν να βάλουν και διαφήμισης ε ΟΧΙ άμα είναι έτσι να κόψω την συνδρομή και να ξανά γυρίσουμε στην πειρατεία τουλάχιστον εκεί είχα τα πάντα από ταινίες-σειρές και μετά σου λέει να καταπολεμήσουμε την πειρατεία πως θα γίνει αυτό άμα τέτοιες υπηρεσίες όπως το netflix κάνουν αυτά τα πράγματα.Αυτα που γράφω είναι προσωπική μου γνώμη δεν έχω σκοπό να θίξω κανένα κάθε γνώμη σεβαστή. Δεν έχουμε όλες οι χώρες τα ίδια netflix?
AtiX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 25 λεπτά πριν, adi32 είπε Βλέπω γενικά υπάρχουν ανησυχίες και ευαισθησία για τις μετοχές και τα κέρδη εταιρειών σαν την Apple, της Google, του netflix, καναλιών, προέδρων ποδοσφαιρικων ομάδων, παμπλουτων ηθοποιών, αθλητών κλπ κλπ Σε λίγο θα κάνουμε και κάνα έρανο για τους πολιτικούς μας. Δηλαδή για να καταλάβω αν εσένα μια υπηρεσία σε ικανοποιεί, γίνεσαι αυτομάτως κομμάτι του κεφαλαίου??? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα