Galazios10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδια. Εχω το εξης θεμα. Μετα την αναβαθμιση σε oreo στο s7 edge, μου παρουσιαστηκε θεμα με τις ειδοποησεις. Συγκεκριμενα, ενω δεν πειραξα τιποτα σε ρυθμισεις, οταν π.χ. μου ρχεται καποιο μηνυμα στο viber δεν έρχεται καποια ειδοποίηση. Το ιδιο και σε καποιο σμσ ή ακομα και σε μια αναπαντητη. Θα αναβοσβήνει η λυχνια, αλλα δεν θα υπάρχει πουθενα η ειδοποίηση της αναπάντητης. Δοκιμασα και ξαναδοκιμασα πειραζοντας τις ρυθμισεις των ειδοποιήσεων/εφαρμογών, αλλα ακρη δεν μπορώ να βρω... Δοκιμασα εκανα και wipe cache partitions απο safe mode, αλλα τπτ. Δεν ξερω αν εγινε σαφες το προβλημα, αλλα δεν μπορω να το περιγραψω καπως καλυτερα παρα μονο με παραδειγματα.
Tigio13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, Galazios10 είπε Καλησπέρα παιδια. Εχω το εξης θεμα. Μετα την αναβαθμιση σε oreo στο s7 edge, μου παρουσιαστηκε θεμα με τις ειδοποησεις. Συγκεκριμενα, ενω δεν πειραξα τιποτα σε ρυθμισεις, οταν π.χ. μου ρχεται καποιο μηνυμα στο viber δεν έρχεται καποια ειδοποίηση. Το ιδιο και σε καποιο σμσ ή ακομα και σε μια αναπαντητη. Θα αναβοσβήνει η λυχνια, αλλα δεν θα υπάρχει πουθενα η ειδοποίηση της αναπάντητης. Δοκιμασα και ξαναδοκιμασα πειραζοντας τις ρυθμισεις των ειδοποιήσεων/εφαρμογών, αλλα ακρη δεν μπορώ να βρω... Δοκιμασα εκανα και wipe cache partitions απο safe mode, αλλα τπτ. Δεν ξερω αν εγινε σαφες το προβλημα, αλλα δεν μπορω να το περιγραψω καπως καλυτερα παρα μονο με παραδειγματα. Μήπως να έκανες μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Μήπως μετά την αναβάθμιση κάτι δεν έκατσε καλά και έχεις πρόβλημα. Και εγώ με s7 edge είμαι και δεν έχω το πρόβλημα που περιγράφεις.
Galazios10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Το σκεφτηκα, αλλα να σου πω την αληθεια δεν θελω να φτασω μέχρι εκει για κατι τετοιο.. Αποτι διαβασα και μου είπαν και στο αλλο τοπικ που ανοιξα, εχει παρατηρηθει το ιδιο bug και σε αλλους και εχει να κανει με το Samsung Experience 9. Και εμενα να σκεφτεις φιλαρακι που το πηραμε μαζι το κινητό, απτο ιδιο καταστημα κλπ, δεν του βγαλε θεμα μετα το ορεο.. Ημουν ο "τυχερος" φαίνεται... Θα περιμενω μπας και βγαλουν κανα update να το διορθώσουν και βλεπω..ευχαριστω παντως.
Plapoutas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Η Samsung άλλαξε την εφαρμογή για την διαχείριση της συσκευής, αυτή η λειτουργία στις ρυθμίσεις που καθαρίζεις το κινητό. Αυτή λοιπόν η εφαρμογή σκοτώνει κάποιες εφαρμογές, δες στο Google Play αν έχεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, γιατί έβγαλαν Update για να το διορθώσουν το πρόβλημα. Αν έχεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής και εξακολουθεί να παρουσιάζεται το πρόβλημα, πήγαινε στις ρυθμίσεις και στην διαχείριση μπαταρίας και κάνε εξαίρεση το Viber.
Galazios10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Η εφαρμογη ειναι ενημερωμενη αποτι τσεκαρα.. Αυτο για την μπαταρια, το εχω τσεκαρει αρκετες φορες, δεν ειναι μεσα στις εφαρμογες το viber και γενικα καμια απτις εφαρμογες που δεν μου λειτουργει σωστα (insta/fb/sms κλπ).. Οποτε δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι.. Ισως παρω την αποφαση να κανω επαναφορα και να τελειωνω, θα δειξει. Ευχαριστω για την απαντηση παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα