Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπημένοι γεια σας.

Πήρα έναν Η/Υ της HP εδώ και 5 μηνες ( βλ συγκεκριμένα https://support.hp.com/us-en/document/c05447631 ) εντάξει ειμαι ευχαριστημένος αλλά ομως κάπου υστερεί ο Η/Υ στα καλά καθούμενα κλείνει μόνος του βασικά κάνει επανεκκίνηση κι φορτώνει κανονικά τα Windows. Ειναι πολύ ενοχλητικό έως σπαστικό να γίνεται εν ώρα  εργασίας κι έχουν καταστραφεί  κι προγράμματα  με αυτά  τα απότομα κλεισίματα κι ψοβαμαι μη γίνει και με τα ίδια τα Win αυτό,  ισως να είναι το ανεμηστηρακι του γτ κάνει λίγο θορυβο κι να σημιωθει ότι έχω και Cooler βαση αγορασμενη πρόσφατα, που ψύχει το μηχάνημα εξού και δεν εκανα κάτι μέσα στους 5 μηνες νόμιζα ότι έφταιγε η ψυξη περίμενα να αγοράσω μια βάση να δω κι πάλι τα ίδια.

Υπάρχει μέρα που δεν θα μου το κάνει καθόλου υπάρχει όμως και μέρα που θα το κάνει 2 και 3 φορές και μόλις επανεκκινεί για λίγα sec κάνει πολύ θόρυβο το ανεμηστηρακι.

Γενικά

Έχω τσεκαρει την υγεία του δίσκου με το Crystal Disk όλα ΟΚ

Εχω τρέξει Marlware Bytes κι Bitdefernder όλα καθαρά 

Με Open HW Monitor έχω δει να πιάνει και 70°C 

Το μηχάνημα είναι εντός εγγύησης εννοειται ακόμα, τι να κάνω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση θα το πάω από το κατάστημα να δω και θα επανέλθω στο μεταξύ είμαι ανοιχτός να ακούσω κι άλλες γνώμες. Ευχαριστώ κι πάλι.

Δημοσ.

Αν έχει επεξεργαστή intel το 70 C δεν είναι καλό και ειδικά για 5 μηνών laptop. Ξεκινάμε από εκεί. Αν ο επεξεργαστής υπερθερμένεται συνήθως το laptop μετά δεν ανοίγει για κάποια ώρα μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του.

Σίγουρα κάποιο πρόβλημα παίζει ίσως με τις ram ίσως και με την μητρική σου. Γενικά θα σου πρότεινα αφού είναι σε εγγύηση να επιμείνεις για αντικατάσταση του laptop και όχι service εκτός αν πάει στην HP (που σημαίνει ότι θα περιμένεις από 15 ημέρες έως και μήνα)  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όχι έχει AMD ενώ το Laptop ανοίγει κανονικά μόλις παθαίνει αυτό το πραγμα λες και κάποιος του κάνει Επανεκκίνηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...