HALF EVIL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Απλώς δεν μας ενδιαφέρει ποιος έχει και ποιος δεν έχει λεφτά. Δεν είναι αυτό το θέμα συζήτησης.
MTX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 πουλάω το αριστερό μου νεφρό , δεν το έχω ζορίσει ποτέ , με απλά λογία δεν έχει γίνει OC , ανταλαγη μονό με 2080TI , *μη καπνιστής 1
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, MTX είπε πουλάω το αριστερό μου νεφρό , δεν το έχω ζορίσει ποτέ , με απλά λογία δεν έχει γίνει OC , ανταλαγη μονό με 2080TI , *μη καπνιστής Το θεμα ειναι αν πινεις, ποσο καιρο πινεις, τι πινεις και πως το πινεις... Θα χρειαστει μια εξεταση ουρων, καλλιεργεια καλυτερα, και πες ποσες ωρες κοιμασαι και με ποιο πλευρο.. Αν κοιμασαι απ το δεξι πλευρο, τοτε θα το αγορασω εγω γιατι λογο της βαρυτητας ολη η δουλεια επιβαρυνει το δεξι νεφρο.. Αν κοιμασαι απ το αριστερο πλευρο, τοτε αγοραζω μονο το δεξι νεφρο, για ευνόητους λογους.. Εκτος κι αν παρεχεις 5ετη εγγυηση και σε τυχον περιπτωση βλαβης, μέσον για 1ο νουμερο στην λιστα αναμονης, και οι πρωτες 10 αιμοκαθαρσεις, δωρεαν απο εσενα!😎 1
Agony Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Εχουν να φανε οι 2 1080ti μου ,Downgrade απο τους drivers της nvidia που θα παει συνεφο .
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Agony είπε Εχουν να φανε οι 2 1080ti μου ,Downgrade απο τους drivers της nvidia που θα παει συνεφο . Ειναι για το καλο σου... Για να καις λιγοτερο ρευμα.. Ολοι οι κολοσσοι φροντιζουν για το καλο των πελατων τους.. Πώς η apple μειωνε τις επιδοσεις των cpu για να μην τελειωνει αμεσως η ξελιγωμενη μπαταρια..
Hugo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Εγινε και καποιο "leak" απο το site της PNY με τις τιμές και τους χρονισμούς καθως και αλλα spec των καρτών. Το πόσο αληθές ειναι θα το μάθουμε βέβαια την Δευτέρα στην επίσημη παρουσίαση. Παραθέτω και το link για οποιον θέλει. Για την 2080 η PNY ζητάει 649$.
SilverMachine Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, dsaltos είπε Ίσως η καλύτερη συνέντευξη που παρακολούθησα τον τελευταίο χρόνο. Μάλλον από τη μεθεπόμενη γενιά καρτών θα δούμε καλά πράγματα. Αν προσεξες, οταν ο μαλλιας του ειπε οτι καναν το σημα του καναλιου με raytracing, τους πηρε 2 βδομαδες (!!!). Μονο για ενα σημα. Πραγμα που παει να πει- τουλαχιστον ετσι υποπτευομαι- οτι παλι μιλαμε για ΑΙ που βοηθα στον κωδικα για να γινει το "σημαζεμα" τοσων αχτινων φωτος σε καθε καρε. Δεν μπορω να φανταστω προγραμματιστες να γραφουν κατι τετοιο κ να λειτουργει σε μηχανη παιχνιδιου. Γινεται αλλα ο χρονος κ η εργασια που χρειαζεται ειναι εξοντωτικα. Η nvidia ασχολειται κ με τα δυο. Μαλλον αυτο που βλεπουμε ειναι εφαρμογη της ΑΙ σε γραφικα. Μπορει κ να πεφτω εξω, αλλα ετσι οπως το περιγραφουν μου φαινεται πολυ δυσκολο κ ασυμφορο (αρα γιατι να το παρουσιασουν ως το μελλον των γραφικων, αν ξερουν οτι οι devs δεν θα το υιοθετησουν ?). Επισης ειμαι περιεργος να δω ποτε θα γινει καποιο πραγματικα μεγαλο "βημα". Θυμαστε προ 15ετιας που λεγαν οτι θα μπορεσουν να απεικονισουν πραγματικο κυκλο στην αληθινη του μορφη??? Φουμαρα τελικα, το antialiasing παρουσιασαν αν δεν γελιεμαι κ γω. Αυτο ηταν ολο. Περναν τα χρονια αλλα τα γραφικα στην βαση τους δεν εχουν αλλαξει. Τα τριγωνα γιναν πολυγωνα. Ο αριθμος τους μεγαλωσε. Αλλα παλι το ιδιο μοτιβο παιζει. Ισως τωρα κατι παει μπροστα. Βεβαια, θυμαμαι κ τον ντορο που ειχε γινει κ με τα physix κ μετα...... χεστα Πολυχρονη ξανα..... Θα δειξει. 2
oktanio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Η γνώμη μου είναι ότι στα παιχνίδια δεν θα δούμε τόσο μεγάλη διαφορά σε γραφικά Αλλά ναι σε κατανάλωση μνήμης γραφικών Επίσης αν μια 1080 είχε 100FPS σε ένα παιχνίδι η καινούργια άντε να βγάλει 110 Θα το δείτε και στην πορεία άντε χαριστική βολή τα 115 fps Μια διαφορά που δεν θα αξίζει καν την διαφορά χρημάτων Μακάρι να βγω ψεύτης Αλλά.δεν το κόβω 1
Med_ss_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, rigo0sotirhs είπε Αντε να πάρουν την κατιούσα οι προηγούμενες κάρτες! 😋 Ώστε να αγοράσουμε τις προ-προηγούμενες..
music_lover Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Θα δούμε τα reviews και θα κρίνουμε σε συνδυασμό φυσικά με την τιμή τους.
kotronas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, ThReSh είπε Σκέψου πόσοι αγοράζουν πανακριβα κινητά κτλπ, γιατί σου φαίνεται περίεργο? Εχεις δίκιο τα κωλοαφεντικά σκέφτομαι που κάθε πληρωμή μας επισημαίνουν ότι διανύουμε κρίση.
mcrae13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 22 ώρες πριν, alexakos89 είπε υπάρχει ακόμα η amd στις κάρτες γραφικών? βγες από τη σπηλιά και κοίτα 1
alexakos89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mcrae13 είπε βγες από τη σπηλιά και κοίτα βγήκα για κάτι λεπτά αλλα τίποτα. πουθενά. Του χρόνου θα ξαναβγώ μπας και κάνει κάτι. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από alexakos89
panoskatos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, CMS93 είπε Πόσο λέτε να κοστίσει η 2050 ? λέτε να είναι καλύτερη από την 1060 ? Πάνω κάτω τα ίδια θα είναι. Σε γενικές γραμμές αν κάποιος ασχολείται με το gaming η xx50 δεν αξίζει. Έχει και μικρή διαφορά στα χρήματα με κάποια xx60 οπότε δεν βλέπω τον λόγο κάποιος να μπει σε τέτοιο δίλημμα.
CMS93 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, panoskatos said: Πάνω κάτω τα ίδια θα είναι. Σε γενικές γραμμές αν κάποιος ασχολείται με το gaming η xx50 δεν αξίζει. Έχει και μικρή διαφορά στα χρήματα με κάποια xx60 οπότε δεν βλέπω τον λόγο κάποιος να μπει σε τέτοιο δίλημμα. απλά χρειάζομαι μια κάρτα γραφικών nvidia για το the legend of zelda breath of the wild
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα