Nionios1996 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν κανεις πανω απο 10000-15000 χλμ τον χρονο αξιζει να σκεφτεις το diesel χωρις να σημαινει οτι θα καταληξεις σε αυτο αλλα θελει καλο ψαξιμο .Θεωρω απιθανο να απαγορευτει η κυκλοφορια καποια στιγμη στο μελλον σε οσα τωρα επιτρεπεται αλλα φοροι κλπ που δεν εχουν φυσικα και μπορει να τους επιβληθουν. Κοιτα μεχρι στιγμης δεν μπορω να το υπολογισω αυτο, ειμαι 22 και με το αμαξι του πατερα μου το οποιο σχεδον το επαιρνα οποτε το χρειαζομουν, δεν ειχα υπερβει τα 5-6 χιλ χλμ (σε ενα χρονο περιπου) και μεσα 2 ταξιδια (διακοπες), βεβαια ειναι 1600 βενζινη του 2000 μοντελο οποτε και εγω προσεχω λιγο και το περνω μονο οταν δεν με βολευει το μηχανακι μου. Μεχρι στιγμης για βολτες θα ειναι και ταξιδι, για δουλειες καθημερινες εχω μηχανακι. Τωρα η φαση ειναι λιγο μπερδεμα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Nionios1996 1
ziaba Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Nionios1996 είπε Μπερδεμα λιγο, ξερω πως σιγουρα για να μου πουλαει μια μαντρα ενα αυτοκινητο με παρομοια τιμη ιδιωτη παει να πει οτι το αγορασε πολυ πιο φτηνα για να βγει και κερδος, αρα ισως κατι να κρυβει αυτο. Σε οτι και να παω ο δικος μου μηχανικος θα ειναι διπλα, και καινουριο που λεει ο λογος 😅 Αλλο ενα θεμα ειναι το καυσιμο, παω προς το ντιζελ, 1400-1600 cc, δεν λεω οχι στην βενζινη αλλα με προβληματιζει αυτα τα περι καταργησης πετρελαιοκινητων, ξερεις κανεις τι παιζει με αυτο? Αξιζει να αγορασω diesel euro4-5? Η σε καμια 5ετια θα αρχισουν τιποτα πανηγυρια? Βάλε και τους φόρους που θα πληρώσει ο μαντράς ΦΠΑ, υπεραξία κλπ, υποτίθεται οτι θα σου δώσει και κάποια εγγύηση όλα μέσα στην τιμή του μεταχερισμενου είναι δεν είναι και λιγα ενω απο ιδιώτη σε ιδιώτη δεν φορολογείται τπτ κατα την μεταβίβαση - αγορά μονο τα τέλη μεταβίβασης και άντε γεια 18 ώρες πριν, Nionios1996 είπε Μπερδεμα λιγο, ξερω πως σιγουρα για να μου πουλαει μια μαντρα ενα αυτοκινητο με παρομοια τιμη ιδιωτη παει να πει οτι το αγορασε πολυ πιο φτηνα για να βγει και κερδος, αρα ισως κατι να κρυβει αυτο. Σε οτι και να παω ο δικος μου μηχανικος θα ειναι διπλα, και καινουριο που λεει ο λογος 😅 Αλλο ενα θεμα ειναι το καυσιμο, παω προς το ντιζελ, 1400-1600 cc, δεν λεω οχι στην βενζινη αλλα με προβληματιζει αυτα τα περι καταργησης πετρελαιοκινητων, ξερεις κανεις τι παιζει με αυτο? Αξιζει να αγορασω diesel euro4-5? Η σε καμια 5ετια θα αρχισουν τιποτα πανηγυρια? Στις 19/8/2018 στις 12:10 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Ηταν δυσκολο να βρω απο ιδιωτη C1 αυτοματο (περιπου αυτοματο και οχι εντελως) ουτε Aygo ουτε 107 Peugeot που ειναι ιδια αυτοκινητα. Σίγουρα νομιζω λογο ριπών αυτά με το μηχανικό δεν πλήρωναν τέλη ενω τα αυτόματα έβγαζαν παραπανω ρίπους και πλήρωναν γιαυτό δεν είναι εύκολο να βρεις ελληνικό τέτοιο 18 ώρες πριν, Nionios1996 είπε Μπερδεμα λιγο, ξερω πως σιγουρα για να μου πουλαει μια μαντρα ενα αυτοκινητο με παρομοια τιμη ιδιωτη παει να πει οτι το αγορασε πολυ πιο φτηνα για να βγει και κερδος, αρα ισως κατι να κρυβει αυτο. Σε οτι και να παω ο δικος μου μηχανικος θα ειναι διπλα, και καινουριο που λεει ο λογος 😅 Στις 19/8/2018 στις 12:10 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2018 από ziaba
Nio D. Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλησπέρα! Κοιταω ένα αμάξι στην CRS MOTORS στην Λεωφόρο Μαραθωνος. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;
Dinos1973 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, Nio D. είπε Καλησπέρα! Κοιταω ένα αμάξι στην CRS MOTORS στην Λεωφόρο Μαραθωνος. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία; Οτιδηποτε αγορασεις απο μαντρα θα ειναι 20% ακριβοτερο απο ιδιώτη, και με πιθανον γυρισμενα χλμ..... 2
zourman1981 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Οτιδηποτε αγορασεις απο μαντρα θα ειναι 20% ακριβοτερο απο ιδιώτη, και με πιθανον γυρισμενα χλμ..... So sad but true!!
Ntinaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Οτιδηποτε αγορασεις απο μαντρα θα ειναι 20% ακριβοτερο απο ιδιώτη, και με πιθανον γυρισμενα χλμ..... Οτιδηποτε οχι. Αλλα αυτοκινητα του κιλου σιγουρα. Μετα απο ενα χρονο που ψαχνω για αυτοκινητο, κατεληξα οτι τα φτηνιαρικα τυπου yaris με 5.000 ευρω ειναι ο Νο1 στοχος για διαλυμενα με κατεβασμενα χλμ Αλλα σε πιο ακριβα και πιο ψαγμενα αυτοκινητα, δεν εχω εντοπισει μεχρι στιγμης κατι υποπτο.
Nionios1996 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Επειδή εγω άνοιξα το θεμα και το θυμήθηκα τωρα που ξανασχολιαστηκε, πληροφοριακά αγορασα Seat Tdi 1.4 του 15 σε λογική τιμή αγοράς, πραγματικά σαν καινούριο με 2 χρόνια εγγύηση και αυτο σε Αντιπροσωπεία της Seat στν Θεσσ/νικη.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, Nionios1996 είπε Επειδή εγω άνοιξα το θεμα και το θυμήθηκα τωρα που ξανασχολιαστηκε, πληροφοριακά αγορασα Seat Tdi 1.4 του 15 σε λογική τιμή αγοράς, πραγματικά σαν καινούριο με 2 χρόνια εγγύηση και αυτο σε Αντιπροσωπεία της Seat στν Θεσσ/νικη. Άλλο μεταχειρισμένο από αντιπροσωπεία/επισημο εξουσιοδοτημενο έμπορο ή κάποιον έμπορο με πολλά χρόνια στην αγορά και άλλο μεταχειρισμένο από μαντρα της πίσω αυλής. Μην βάζουμε όλους σε ένα καλάθι. Πουθενα φυσικά δεν είσαι σίγουρος, από ιδιώτη επίσης θέλει πολύ προσοχή, διότι δεν υπάρχει καμία απολύτως εγγύηση. Προσωπικα μεταχειρισμένο θα αγόραζα μόνο από επίσημη μαμά αντιπροσωπεία της Γερμανίας,λογω των άκρων που έχω εκεί, ούτε καν επίσημο έμπορο, Ελλάδα δεν υπάρχουν αντιπροσωπείες, μόνο επίσημοι έμποροι, και θα το εκτελωνιζα, ή από ιδιώτη εδώ που τον γνώριζα. Καθαρά υποκειμενικη άποψη αυτή.
Rpanagos Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Ntinaras είπε Μετα απο ενα χρονο που ψαχνω για αυτοκινητο, κατεληξα οτι τα φτηνιαρικα τυπου yaris με 5.000 ευρω ειναι ο Νο1 στοχος για διαλυμενα με κατεβασμενα χλμ Αλλα σε πιο ακριβα και πιο ψαγμενα αυτοκινητα, δεν εχω εντοπισει μεχρι στιγμης κατι υποπτο. Γιατί το λες αυτό; Τι να δει κάποιος που έχει αυτό το ποσό για αμάξι; Φιλικά 28 λεπτά πριν, jmmys είπε ή από ιδιώτη εδώ που τον γνώριζα. Δύσκολα να βρεις αυτό που θες από άτομο δικό σου. Θα πρέπει να εχεις πααααρα πολύ καλούς γνωστούς και να έχεις πολλούς! Κάτι που με την λογική δεν γίνετε Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από Rpanagos
zanskou Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 χρειάζεται να βάλετε λίγο τη λογική σας και να σκεφτείτε ότι όπως σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν κακοί επαγγελματίες έτσι υπάρχουν και στο χώρο του αυτοκινήτου. αν ήταν όλοι σκάρτοι τότε δεν υπήρχε αγορά μεταχειρισμένων. Πραγματικά απορώ τι σας κάνει να πιστεύετε ότι από έναν ιδιώτη (που θα τον δείτε μια φορά κατά την αγορά και ποτέ ξανά) θα πάρετε το σούπερ μεταχειρισμένο και από έναν έμπορο που έχει μαγαζί χρόνια και δίνει και κάποια γραπτή εγγύηση (πολλοί μάλιστα πλέον δίνουν εγγύηση μέσω ασφαλιστικής ) θα εξαπατηθείτε 100%. Τρόποι για να ελέγξεις ένα μεταχειρισμένο υπάρχουν πολλοί. Το βιβλίο συντήρησης (αν υπάρχει, και τι είναι γραμμένο σε αυτό + διασταύρωση των στοιχείων από την εισαγωγική ή την αντιπροσωπεία), το ΚΤΕΟ (το οποίο ειναι υποχρεωτικό για μεταβίβαση, και αναγράφει τα χιλιόμετρα πλέον εδώ και 1-2 χρόνια) κλπ κλπ. Τώρα, αν κάποιος πάει να πάρει εισαγωγής αγνώστων στοιχείων επειδή απλά του φάνηκε καλή η τιμή τότε είναι άξιος της μοίρας του.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Δύσκολα να βρεις αυτό που θες από άτομο δικό σου Έχεις απόλυτο δίκαιο, απλά ανέφερα αυτήν την άπειροελάχιστη πιθανότητα. Γενικά Ελλάδα από ιδιώτη δεν θα κοιτούσα και πολύ, είναι ελάχιστες οι επιλογές για καλό αμάξι και θέλει πολύ ψάξιμο. Σε εμπόρους απλά υπάρχουν πιο πολλές επιλογές. Επίσης αναφέρομαι σε αμάξια το πολύ 5αετιας και όχι για μικρά.Προφανως αν ήταν τα να πάρω ένα μικρό ή μικρομεσαίο πιο παλιό θα έψαχνα εδώ σε εμπόρους και ιδιώτες. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από jmmys
vaggos2586 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, jmmys είπε Άλλο μεταχειρισμένο από αντιπροσωπεία/επισημο εξουσιοδοτημενο έμπορο ή κάποιον έμπορο με πολλά χρόνια στην αγορά και άλλο μεταχειρισμένο από μαντρα της πίσω αυλής. Μην βάζουμε όλους σε ένα καλάθι. Πουθενα φυσικά δεν είσαι σίγουρος, από ιδιώτη επίσης θέλει πολύ προσοχή, διότι δεν υπάρχει καμία απολύτως εγγύηση. Προσωπικα μεταχειρισμένο θα αγόραζα μόνο από επίσημη μαμά αντιπροσωπεία της Γερμανίας,λογω των άκρων που έχω εκεί, ούτε καν επίσημο έμπορο, Ελλάδα δεν υπάρχουν αντιπροσωπείες, μόνο επίσημοι έμποροι, και θα το εκτελωνιζα, ή από ιδιώτη εδώ που τον γνώριζα. Καθαρά υποκειμενικη άποψη αυτή. Ακόμα και οι επίσημες αντιπροσωπείες κάνουν εισαγωγές απο εξωτερικό μεταχειρισμένα οπότε ποιά η διαφορά με έναν κοινό μαντρά? Φίλος είχε πάρει απο αντιπροσωπεία στην Αθήνα opel corsa που ειχάν εισάγει απο εξωτερικό με 70κ χλμ, μετά απο 6 μήνες άκουγε την καδένα, το πήγε για έλεγχο σε άλλη αντιπροσωπεία και το τσεκαραν στον εγκέφαλο αφου αυτά τα χλμ δεν δικαιογούσαν να ακούγεται η καδένα και τελικά το αυτοκίνητο είχε 200κ χλμ....μετά απο έναν χαμό τελικά πήραν πίσω το αυτοκίνητο και επέστρεψαν τα χρήματα!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σκέψου να είχε πάρει ο φίλος σου το αμάξι από μια μικρή μάντρα που πουλάει μόνο μεταχειρισμένα ή ακόμα χειρότερα από έναν ιδιώτη και όχι από επίσημο αντιπρόσωπο που πουλάει και καινούρια με ένα όνομα στην αγορά. Εκεί θα έβλεπε τη διαφορά. Τίποτα δεν θα έπαιρνε πίσω, θα έπρεπε να τρέχει στα δικαστήρια,με ανάλογο κόστος και αμφίβολο αποτέλεσμα, που δεν θα άξιζε. Ή μήπως νομίζεις ότι ο ιδιώτης δεν γυρνάει χλμ. Σπάνιο μεν αλλά το κάνουν, όπως σπάνια θα το κάνει και ένας επίσημος αντιπροσωπος. Όπως και να έχει κοιτάς και να ελάχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάρεις σκαρτο αμάξι.Η στραβή όμως μπορεί να γίνει παντού. Γιαυτό ακολουθείς συγκεκριμένα βήματα, ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες για κακό. Σίγουρος δεν είσαι ποτέ σε μτχ. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από jmmys
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Στις 26/4/2021 στις 4:04 ΠΜ, Nio D. είπε Καλησπέρα! Κοιταω ένα αμάξι στην CRS MOTORS στην Λεωφόρο Μαραθωνος. Έχει κάποιος σχετική εμπειρία; Η δική μου εμπειρία λέει πως πριν πάρεις οτιδήποτε θα πρέπει να κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο, ασχέτως ποιος το πουλάει.
Liapisftw Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Ο ιδιώτης δεν θα γυρίσει χιλιόμετρα κατά 99.9%. Επίσης αν είναι και πρώτο χέρι κατά βάση το έχει πονέσει το αμάξι και δεν το έχει βιάσει. Ο μάντρας είναι ακριβώς το αντίθετο. Κατά 99.9% θα έχει κάνει πουστια. Είτε γυρισμένα χλμ είτε άλλα πολλά. Μόνο με πιστόλι στο κεφάλι θα αγόραζα από μάντρα. Ούτε επίσημη ούτε τίποτα. Δόξα τον θεο έχω αλλάξει πολλά αμάξια όλα από ιδιώτες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Τώρα αν κάποιος κοιτάει το φθηνότερο ή κάποιο που έχει αλλάξει 2-3 χέρια τα ζητάει ο οργανισμός του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα