Nionios1996 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Καλησπερα σας. Να σας πω εξαρχής οτι δεν ζητάω να μου κανετε διαφήμιση. Ψάχνω για αμάξι σε οικονομικά λεφτα και ισως παω σε δόσεις. Γι'αυτό ψάχνω να μάθω 4-5 μάντρες Αττικής να παω να δω. Εχω ακούσει πολλα για τις μαντρες και για αυτο να μου προτεινει κάποιος απο προσωπική εμπειρία κάποιων. Σας ευχαριστώ πολυ! 1
1988panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Αν οι δόσεις δεν είναι μονόδρομος τότε κοίτα πρώτα σε ιδιώτες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σε οποια μαντρα και να αναγκαστεις να πας θελει δανειο μεσω τραπεζης για δοσεις αν μπορεις να παρεις βεβαια . Αν ειναι για πολυ μικρο ποσο σε σχεση με το συνολο ισως καποιες κανουν 4-5 γραμματια μπορει και χωρις τοκο . Για C1 αξιας 6000 ευρω της κορης μου για τα 1000 ευρω μου εκανε 4 Χ 250 γραμματια χωρις τοκο . Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano 1
ziaba Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε οποια μαντρα και να αναγκαστεις να πας θελει δανειο μεσω τραπεζης για δοσεις αν μπορεις να παρεις βεβαια . Αν ειναι για πολυ μικρο ποσο σε σχεση με το συνολο ισως καποιες κανουν 4-5 γραμματια μπορει και χωρις τοκο . Για C1 αξιας 6000 ευρω της κορης μου για τα 1000 ευρω μου εκανε 4 Χ 250 γραμματια χωρις τοκο . Με λιγα λόγια το καθαρό κέρδος του το έκανε γραμμάτια ... Πιο καλά να το έπαιρνες απο ιδιώτη με 5000€ ίσως και λιγότερα ... Δεν υπάρχει λογος να πας για 1000€ απο τα 6000€ σε μανδρά εκτός αν έπαιξε καμια ανταλλαγή τοτε πάσο 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ziaba είπε Με λιγα λόγια το καθαρό κέρδος του το έκανε γραμμάτια ... Πιο καλά να το έπαιρνες απο ιδιώτη με 5000€ ίσως και λιγότερα ... Δεν υπάρχει λογος να πας για 1000€ απο τα 6000€ σε μανδρά εκτός αν έπαιξε καμια ανταλλαγή τοτε πάσο Ηταν δυσκολο να βρω απο ιδιωτη C1 αυτοματο (περιπου αυτοματο και οχι εντελως) ουτε Aygo ουτε 107 Peugeot που ειναι ιδια αυτοκινητα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano
ELTASSOS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Καποιοι μαντραδεςκανουν ατοκες δοσεις μεσω καρτας....μεχρι και 24. Βασικη προυποθεση να εχεις καρτα, εσυ η καποιος δικος σου η συνδυαστικα, και να πληρωνεις κθε μηνα.
nik0laus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μην τα ισοπεδώνουμε όλα , υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες στο χώρο Αν οι δόσεις είναι απαραίτητες οι μάντρες είναι μονόδρομος , τοιαυτη περιπτώσει θα προτιμούσα κάποιο κέντρο μεταχειρισμένων κάποιας αντιπροσωπείας π.χ Bελμαρ Stock-Center , Σφακιανάκης κλπ από κάποιο μαντρα τυχαίο. Αν και αυτό που προέχει είναι το όχημα που πρόκειται να αγοράσεις και όχι τόσο ο έμπορος αυτός καθεαυτός. Εννοείται ότι δεν ρίχνεις ματιά σε εμπορο που δε δέχεται έλεγχο του προς αγορά οχήματος από δικό σου μηχανικό. Αφού κατασταλάξεις στο μπατζετ και στους προς αγορά συγκεκριμένους τύπους αυτοκινήτου μην επιλέξεις το απολύτως φθηνότερο , σίγουρα πολύ σύντομα θα αποδειχθει από τα ακριβότερα . 5
papoys1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, ziaba είπε Με λιγα λόγια το καθαρό κέρδος του το έκανε γραμμάτια ... Πιο καλά να το έπαιρνες απο ιδιώτη με 5000€ ίσως και λιγότερα ... Δεν υπάρχει λογος να πας για 1000€ απο τα 6000€ σε μανδρά εκτός αν έπαιξε καμια ανταλλαγή τοτε πάσο Σωστό αλλά να ξέρεις ότι οι ιδιώτες όταν πουλάνε μόνοι τους ένα αυτοκίνητο σχεδόν πάντα ζητάνε πιο πολλά από όσα ζητάει μία μάντρα για ένα παρόμοιο με το πρόσχημα ότι είναι πρώτο χέρι καλά συντηρημένο και πολλά άλλα. Η μάντρα ποτέ δεν θα δώσει σε ένα ιδιώτη τα λεφτά που θα δώσει κάποιος άλλος ιδιώτης για το ίδιο αυτοκίνητο απλά γιατί θέλει να βγάλει κέρδος από την μεταπώλησή του. 1
1988panos2171 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Ναι αλλά η μάντρα θα το μεταπουλήσει σε υψηλότερη αξία για να βγάλει και κέρδος.
kalmik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Όσοι ιδιώτες βάζουν ακριβότερη τιμή από μάντρα (όντως συμβαίνει πολύ συχνά) απλά μένουν με το αυτοκίνητο απούλητο. Οι αγοραστές πλέον είναι πιο ενημερωμένοι και το ψάχνουν (μέσω internet και αγγελιών) πιο πολύ. οχήματα σε καλή κατάσταση και με αποδεδειγμένη προσεκτική συντήρηση και λογική τιμή, φεύγουν γρήγορα. Το κακό είναι ότι αν κάποιος πουλάει σε καλή τιμή, το κτυπάνε και μαντράδες.
1988panos2171 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Oι ιδιώτες που δεν το βιάζονται, το χουν σε πολύ καλή κατάσταση και ξέρουν ότι αυτό που πουλάνε είναι καλό κομμάτι ναι το βάζουν σε παραπλήσια τιμή με τις μάντρες.
Nionios1996 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μπερδεμα λιγο, ξερω πως σιγουρα για να μου πουλαει μια μαντρα ενα αυτοκινητο με παρομοια τιμη ιδιωτη παει να πει οτι το αγορασε πολυ πιο φτηνα για να βγει και κερδος, αρα ισως κατι να κρυβει αυτο. Σε οτι και να παω ο δικος μου μηχανικος θα ειναι διπλα, και καινουριο που λεει ο λογος 😅 Αλλο ενα θεμα ειναι το καυσιμο, παω προς το ντιζελ, 1400-1600 cc, δεν λεω οχι στην βενζινη αλλα με προβληματιζει αυτα τα περι καταργησης πετρελαιοκινητων, ξερεις κανεις τι παιζει με αυτο? Αξιζει να αγορασω diesel euro4-5? Η σε καμια 5ετια θα αρχισουν τιποτα πανηγυρια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Nionios1996 είπε Μπερδεμα λιγο, ξερω πως σιγουρα για να μου πουλαει μια μαντρα ενα αυτοκινητο με παρομοια τιμη ιδιωτη παει να πει οτι το αγορασε πολυ πιο φτηνα για να βγει και κερδος, αρα ισως κατι να κρυβει αυτο. Σε οτι και να παω ο δικος μου μηχανικος θα ειναι διπλα, και καινουριο που λεει ο λογος 😅 Αλλο ενα θεμα ειναι το καυσιμο, παω προς το ντιζελ, 1400-1600 cc, δεν λεω οχι στην βενζινη αλλα με προβληματιζει αυτα τα περι καταργησης πετρελαιοκινητων, ξερεις κανεις τι παιζει με αυτο? Αξιζει να αγορασω diesel euro4-5? Η σε καμια 5ετια θα αρχισουν τιποτα πανηγυρια? Αν κανεις πανω απο 10000-15000 χλμ τον χρονο αξιζει να σκεφτεις το diesel χωρις να σημαινει οτι θα καταληξεις σε αυτο αλλα θελει καλο ψαξιμο .Θεωρω απιθανο να απαγορευτει η κυκλοφορια καποια στιγμη στο μελλον σε οσα τωρα επιτρεπεται αλλα φοροι κλπ που δεν εχουν φυσικα και μπορει να τους επιβληθουν. Εγώ θα διάλεγα ένα καλό μεταχειρισμένο και θα έβαζα υγραεριο. Έχω ήδη σε 3 αμάξια στην οικογένεια. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα