Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαντώντας στον τίτλο του θέματος.

Ναι είσαι παράλογος.

2 σιμ κ σδ; Ίσως σε τελειωμένη κινέζια. Σε μάρκα μην το σκέφτεσαι καν.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τα Motorola ειχαν αλλα οπως ειπα αυτα της μεσαιας κατηγοριας. Οποτε τα περι δυνατου επεξεργαστη πανε περιπατο. Σχεδον ολες οι ναυαρχιδες δεν δινουν καν επιλογη για SD.

Δημοσ.
20 hours ago, saruman123 said:

Να ξέρεις μετά την αναβάθμιση σε Android P το call recording καταργείται.

Ούτε με τρίτες εφαρμογές θα μπορείς να κάνεις κάτι.

Εδώ σου έχω και το ποστ https://xiaomi-miui.gr/community/news/index.php/News/2928-Δεν-θα-μπορείς-να-προβείς-στην-ηχογράφηση-κλήσεων-στο-Android-9-Pie/

Τραγικό, θα προσπαθήσω να μείνω όσο περισσότερο στην προηγούμενη έκδοση.

Ίσως να γίνεται κάτι και με custom roms.

Σε iphone υπάρχει η δυνατότητα;

20 hours ago, saruman123 said:

Δεν μας έχεις πει και το μπάτζετ.....🤔

Δίνω μέχρι 750 αν βρω αυτό που θέλω. Παραπάνω δεν θεωρώ πως αξίζει.

19 hours ago, saruman123 said:

Ίσως το HTC U11...... 

Έχει σίγουρα αυτό ξεχωριστή υποδοχή για sd?

19 hours ago, SeNNinhA said:

Το Asus Zenphone MaxPro M1 μαλλον ειναι οτι καλυτερο μπορεις να εχεις με dual sim + SD card slot.

Έχω μπερδευτεί λίγο με τα specs αυτού του τηλεφώνου. Έχεις κάποιο λινκ για να δω ποιο εννοείς; Επίσης πωλείται στην Ελλάδα;

19 hours ago, SeNNinhA said:

Εγω παλι θα προτεινα μια απλη πατεντα με την οποια μπορεις να βαλεις SIM & SD card στην ιδια θυρα και να δουλευουν μια χαρα και οι δυο ωστε να επιλεξεις ελευθερα το κινητο με τα specs που σου ταιριαζουν

https://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/

Πολύ ριψοκίνδυνη μου φαίνεται σαν λύση.

Δεν υπάρχει και ένας άλλος τρόπος με αντάπτορα;

x-extender-hybrid-dualsim-slot-extension

Ούτε αυτό είμαι σίγουρος αν είναι ασφαλές.

20 hours ago, cabdik said:

επειδη  "πας γυρευοντας"......... εδω εισαι  ---->  https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-asus-rog-phone

Νομιζω οτι καλυπτει τις περισσοτερες προυποθεσεις ...!!! 

Τι κινητάρα είναι αυτή.

Κυκλοφορεί στην αγορά ή όχι ακόμα;

20 hours ago, cabdik said:

Εναλλακτικες Προτασεις 

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-blackview-bv9500-pro

Πολύ μέτριο μου φαίνεται ως τα specs του.

15 hours ago, stsamp said:

Απλά είσαι άτυχος, δεν υπάρχει αυτό που θέλεις, πιθανόν. Μην αγοράζεις τίποτα.

Αυτή την στιγμή έχω το lenovo P1a42 με 2 sim και sd όμως άρχισε να παλιώνει. Έχει 3gb ram, μόνο 32gb  εσωτερική μνήμη και ο cpu του παλιώνει. Μοιραία θα πρέπει να το αντικαταστήσω τους επόμενους μήνες. Ήδη κολλάει ενίοτε και μου την σπάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 από αυτά που θέλεις δεν υπάρχουν

2 να έχει δυο κάρτες και να έχει και sd (εκτός και αν θα πας στο τέρας της asus)

και το call recording απο android p και μετά ειναι κομμένο και μπλοκαρισμένο με πολλλους τρόπους και με πολλές δικλίδες (ουτε root)

ελα σου βρηκα οταν βγει σε λιγο

https://www.gsmarena.com/oppo_f9-9286.php

απλα call recording στο android ξεχνα το

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
3 minutes ago, Black Demis said:

2 από αυτά που θέλεις δεν υπάρχουν

2 να έχει δυο κάρτες και να έχει και sd (εκτός και αν θα πας στο τέρας της asus)

και το call recording απο android p και μετά ειναι κομμένο και μπλοκαρισμένο με πολλλους τρόπους και με πολλές δικλίδες (ουτε root)

Για το call recording βλέπουμε όταν έρθει η ώρα της αναβάθμισης. Ας δούμε κάτι που προς το παρόν το υποστηρίζει.

Ως προς τις sim και την sd αν υποθέσουμε πως κάνω την πατέντα που προαναφέρθηκε,

τότε τι επιλογές σε συσκευές έχω με τα υπόλοιπα κριτήρια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Για το call recording βλέπουμε όταν έρθει η ώρα της αναβάθμισης. Ας δούμε κάτι που προς το παρόν το υποστηρίζει. 

Ως προς τις sim και την sd αν υποθέσουμε πως κάνω την πατέντα που προαναφέρθηκε, 

τότε τι επιλογές σε συσκευές έχω με τα υπόλοιπα κριτήρια;

η πατεντα μονο σταθερη δεν ειναι..... αυτο που σου εδειξα τα εχει ολα
btw με το p δεν δουλευει call recording δλδ πλεον σε αρκετες συσκευες και οτι καινουργιο θα παρεις θα ειναι με p

έτσι αυτο που εθελεις θα το βρεις call recording άστο... και όχι τπτ άλλο απλά επειδή είναι παράνομο κυνηγάνε πολύ της εταιρείες..

βασικα το call recording στα νεα chipset και qualcomm κλπ τα κοβουν απο hardware τελειος καταργουν το reverse audio pipelining για να μην γινεται με root κλπ

η συσκευες που σου κανουν ειναι

Oppo F9

Samsung Galaxy A8+ (2018)

Asus Zenfone Max Pro

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, GianniSM είπε

Αδερφέ κάποιο συμβιβασμό μάλλον πρέπει να κάνεις, πχ ρουτ, που για μένα είναι το λιγότερο σημαντικό. Αν βγει αυτό από την εξίσωση έχεις πλέον πολλές επιλογές.

Το root ειναι το σημαντικοτερο θα έλεγα μιας και υπαρχουν εργαλειαρες που ζητανε root και βεβαια δίνει ακόμα παραπάνω λύσεις όταν υπάρχουν συμβιβασμοι στο λειτουργικο συστημα (πχ μεσω Xposed Framework).

Απο εκει και περα δεν εχω πετυχει συσκευη που να μην γινεται root. Καποιες θελουν παραπάνω ψάξιμο / κόπο βέβαια αλλά ακόμα και το cydia impactor κανει καλη δουλεια για πολλα κινητα με ενα μονο κουμπι. (πρόσφατα παλευα ωρες να κανω root ενα παλιο κινητο το οποιο εχει αρκετα προαπαιτουμενα και αφου δεν εβγαζα ακρη με drivers, το εκανα με αυτο το εργαλειο χωρις τιποτα αλλο)

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.
3 minutes ago, xaerialtwistx said:

Το root ειναι το σημαντικοτερο θα έλεγα μιας και υπαρχουν εργαλειαρες που ζητανε root και βεβαια δίνει ακόμα παραπάνω λύσεις όταν υπάρχουν συμβιβασμοι στο λειτουργικο συστημα (πχ μεσω Xposed Framework).

Απο εκει και περα δεν εχω πετυχει συσκευη που να μην γινεται root. Καποιες θελουν παραπάνω ψάξιμο / κόπο βέβαια αλλά ακόμα και το cydia impactor κανει καλη δουλεια για πολλα κινητα με ενα μονο κουμπι. (πρόσφατα παλευα ωρες να κανω root ενα παλιο κινητο το οποιο εχει αρκετα προαπαιτουμενα και αφου δεν εβγαζα ακρη με drivers, το εκανα με αυτο το εργαλειο χωρις τιποτα αλλο)

H samsung με το knox κάνει το root εφιάλτη.

Δημοσ.

Ναι άλλο αυτό, και τα Samsung και τα Xiaomi εχουν καποια παραπάνω βήματα, τα πρώτα μεσω Odin, τα Xiaomi θέλουν άδεια για ξεκλείδωμα bootloader που παιρνεις απο την Xiaomi.

Πάνε οι εποχες του fastboot oem unlock και είμαστε έτοιμοι. (Ίσως σε Google Pixel έχει διατηρηθει η απλοτητα των Nexus, δεν το έχω κοιτάξει)

Δημοσ.

30 λεπτά πριν, funbreaker είπε

οχι απλα χανεις την εγγύηση μεχρι τωρα δεν συνατνισα κατι το δυσκολο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, funbreaker είπε

Γράφει ο knox και μετά πάπαλα η εγγύηση.

2 ώρες πριν, funbreaker είπε

Τραγικό, θα προσπαθήσω να μείνω όσο περισσότερο στην προηγούμενη έκδοση.

Ίσως να γίνεται κάτι και με custom roms.

Σε iphone υπάρχει η δυνατότητα;

Δίνω μέχρι 750 αν βρω αυτό που θέλω. Παραπάνω δεν θεωρώ πως αξίζει.

Έχει σίγουρα αυτό ξεχωριστή υποδοχή για sd?

Έχω μπερδευτεί λίγο με τα specs αυτού του τηλεφώνου. Έχεις κάποιο λινκ για να δω ποιο εννοείς; Επίσης πωλείται στην Ελλάδα;

Πολύ ριψοκίνδυνη μου φαίνεται σαν λύση.

Δεν υπάρχει και ένας άλλος τρόπος με αντάπτορα;

x-extender-hybrid-dualsim-slot-extension

Ούτε αυτό είμαι σίγουρος αν είναι ασφαλές.

Τι κινητάρα είναι αυτή.

Κυκλοφορεί στην αγορά ή όχι ακόμα;

Πολύ μέτριο μου φαίνεται ως τα specs του.

Αυτή την στιγμή έχω το lenovo P1a42 με 2 sim και sd όμως άρχισε να παλιώνει. Έχει 3gb ram, μόνο 32gb  εσωτερική μνήμη και ο cpu του παλιώνει. Μοιραία θα πρέπει να το αντικαταστήσω τους επόμενους μήνες. Ήδη κολλάει ενίοτε και μου την σπάει.

Για το HTC U 11 δεν ειμαι απόλυτα αλλά το κοίταξα στο Kimovil https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-htc-u11-128gb

Δημοσ.

Ναι, είσαι παράλογος.

Αν υπήρχε το τέλειο, την επόμενη χρονιά, δεν θα υπήρχε κάποια αναβάθμιση, και έτσι δεν θα αυξανανε τα κέρδη τους.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Vagosman είπε

Απαντώντας στον τίτλο του θέματος.

Ναι είσαι παράλογος.

2 σιμ κ σδ; Ίσως σε τελειωμένη κινέζια. Σε μάρκα μην το σκέφτεσαι καν.

Samsung A8 και A8+ Που δεν είναι τελειωμένη κινεζια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε

Όλες γίνονται το ρουτ, το θέμα πρώτα είναι η εγγύηση, και 2ο το πόσο εύκολα ή δύσκολα γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...