funbreaker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνω smartphone και μου φαίνεται αδύνατον να βρω αυτό που θέλω. Χρειάζομαι τα παρακάτω: Εσωτερική μνήμη τουλάχιστον 64GB. Με 128 ακόμα καλύτερα. Ram τουλάχιστον 4GB. Με 6 ακόμα καλυτερα. Πολύ καλό cpu. Δύο sim. Ξεχωριστή υποδοχή sd από τις sim. Οθόνη 5-6". Αξιοπρεπή μπαταρία Καλή φωτογραφική Fingerprint, κατά προτίμηση μπροστά αλλά οκ. Να είναι συμβατό με όλες τις bands του Ελλαδικού χώρου. Να μπορεί να γίνει root. Να μπορώ να κάνω call recording, με δική μου εφαρμογή, δεν χρειάζεται να έχει ενσωματωμένη στην rom την δυνατότητα αλλά να μπορώ να το κάνω έστω και με εξωτερική εφαρμογή. Προφανώς και ψάχνω ναυαρχίδα αλλά όλα αυτά δεν θα έπρεπε να είναι αυτονόητα για τις ναυρχίδες μιας και δίνεις τόσα λεφτά; Κι όμως δεν υπάρχει κάτι που να τα έχει όλα, εκτός κι αν υπάρχει και δεν το βρήκα οπότε περιμένω προτάσεις. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από funbreaker
SeNNinhA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, GianniSM είπε 1+6 Δεν παιρνει SD 1
GianniSM Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν παιρνει SD Ε με 128 εσωτερική μνήμη έλεος! την SD τι να την κάνει;; 1
SeNNinhA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GianniSM είπε Ε με 128 εσωτερική μνήμη έλεος! την SD τι να την κάνει;; Αφου το θελει και το εχει βαλει και με bold οτι θελει SD και dual σε ξεχωριστες μαλιστα θεσεις Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από SeNNinhA 2
funbreaker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 29 minutes ago, GianniSM said: 1+6 20 minutes ago, GianniSM said: Ε με 128 εσωτερική μνήμη έλεος! την SD τι να την κάνει;; ε για να το γράφω την χρειάζομαι, αλλιώς δεν θα έγραφα τίποτα και θα ζητούσα την γνώμη σας για το τι χρειάζομαι.
GianniSM Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, funbreaker είπε ε για να το γράφω την χρειάζομαι, αλλιώς δεν θα έγραφα τίποτα και θα ζητούσα την γνώμη σας για το τι χρειάζομαι. Αδερφέ κάποιο συμβιβασμό μάλλον πρέπει να κάνεις, πχ ρουτ, που για μένα είναι το λιγότερο σημαντικό. Αν βγει αυτό από την εξίσωση έχεις πλέον πολλές επιλογές.
saruman123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Ψάχνω smartphone και μου φαίνεται αδύνατον να βρω αυτό που θέλω. Χρειάζομαι τα παρακάτω: Εσωτερική μνήμη τουλάχιστον 64GB. Με 128 ακόμα καλύτερα. Ram τουλάχιστον 4GB. Με 6 ακόμα καλυτερα. Πολύ καλό cpu. Δύο sim. Ξεχωριστή υποδοχή sd από τις sim. Οθόνη 5-6". Αξιοπρεπή μπαταρία Καλή φωτογραφική Fingerprint, κατά προτίμηση μπροστά αλλά οκ. Να είναι συμβατό με όλες τις bands του Ελλαδικού χώρου. Να μπορεί να γίνει root. Να μπορώ να κάνω call recording, με δική μου εφαρμογή, δεν χρειάζεται να έχει ενσωματωμένη στην rom την δυνατότητα αλλά να μπορώ να το κάνω έστω και με εξωτερική εφαρμογή. Προφανώς και ψάχνω ναυαρχίδα αλλά όλα αυτά δεν θα έπρεπε να είναι αυτονόητα για τις ναυρχίδες μιας και δίνεις τόσα λεφτά; Κι όμως δεν υπάρχει κάτι που να τα έχει όλα, εκτός κι αν υπάρχει και δεν το βρήκα οπότε περιμένω προτάσεις. Να ξέρεις μετά την αναβάθμιση σε Android P το call recording καταργείται. Ούτε με τρίτες εφαρμογές θα μπορείς να κάνεις κάτι. Εδώ σου έχω και το ποστ https://xiaomi-miui.gr/community/news/index.php/News/2928-Δεν-θα-μπορείς-να-προβείς-στην-ηχογράφηση-κλήσεων-στο-Android-9-Pie/ Δεν μας έχεις πει και το μπάτζετ.....🤔 4 λεπτά πριν, GianniSM είπε Αδερφέ κάποιο συμβιβασμό μάλλον πρέπει να κάνεις, πχ ρουτ, που για μένα είναι το λιγότερο σημαντικό. Αν βγει αυτό από την εξίσωση έχεις πλέον πολλές επιλογές. Στο ρουταρισμα ιδιαίτερα τα Pure android είναι τα ποιο εύκολα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από saruman123
GianniSM Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Να ξέρεις μετά την αναβάθμιση σε Android P το call recording καταργείται. Ούτε με τρίτες εφαρμογές θα μπορείς να κάνεις κάτι. Εδώ σου έχω και το ποστ https://xiaomi-miui.gr/community/news/index.php/News/2928-Δεν-θα-μπορείς-να-προβείς-στην-ηχογράφηση-κλήσεων-στο-Android-9-Pie/ Δεν μας έχεις πει και το μπάτζετ.....🤔 Στο ρουταρισμα ιδιαίτερα τα Pure android είναι τα ποιο εύκολα. Για αυτό πρότεινα το 1+6, αλλά θέλει και 2 κάρτες και SD. Κάτι μου λέει πως δύσκολα θα τα βρει όλα...
saruman123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, GianniSM είπε Για αυτό πρότεινα το 1+6, αλλά θέλει και 2 κάρτες και SD. Κάτι μου λέει πως δύσκολα θα τα βρει όλα... Μία sd και μία sim όμως μπορεί να βρει.... Δεν λέω για 1+....
GianniSM Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Μία sd και μία sim όμως μπορεί να βρει.... Δεν λέω για 1+.... Τονίζει τις 2 κάρτες και την SD, άρα αυτά δεν είναι διαπραγματεύσιμα...
saruman123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ίσως το HTC U11...... Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από saruman123
SeNNinhA Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Το προβλημα ειναι οτι στις ναυαρχιδες με τους δυνατους επεξεργαστες ολοι πια οι κατασκευαστες δεν δινουν επιλογη καν για SD διοτι προτιμουν να σε χρεωνουν οι ιδιοι για τα επιπλεον gb αποθηκευτικου χωρου ωστε να αναγκαστεις να αγορασεις το πιο ακριβο μοντελο τους. Οποτε αναγκαστικα θα παιξεις στα μοντελα της μεσαιας κατηγοριας και παλι ελαχιστα υπαρχουν με separated SD card slot. Το Asus Zenphone MaxPro M1 μαλλον ειναι οτι καλυτερο μπορεις να εχεις με dual sim + SD card slot. Εγω παλι θα προτεινα μια απλη πατεντα με την οποια μπορεις να βαλεις SIM & SD card στην ιδια θυρα και να δουλευουν μια χαρα και οι δυο ωστε να επιλεξεις ελευθερα το κινητο με τα specs που σου ταιριαζουν https://www.noreplied.com/how-to-insert-2-nano-sim-dual-sim-enabled-and-microsd-card-in-samsung-galaxy-s7-edge/ 19 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ίσως το HTC U11...... Ειναι hybrid. Δεν μπαινουν 2 SIM + SD ταυτοχρονα
cabdik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) επειδη "πας γυρευοντας"......... εδω εισαι ----> https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-asus-rog-phone Νομιζω οτι καλυπτει τις περισσοτερες προυποθεσεις ...!!! Εναλλακτικες Προτασεις https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-blackview-bv9500-pro και το U11 που αναφερει ο saruman123 https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-htc-u11-128gb δεν υπαρχουν πολλες επιλογες σε αυτα τα κριτηρια.....!!! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από cabdik
stsamp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Απλά είσαι άτυχος, δεν υπάρχει αυτό που θέλεις, πιθανόν. Μην αγοράζεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα