che23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Στο pc μου έχω 3 partitions 1 )NTFS με windows xp 2) swap 3) mandrake 10.Πρόσφατα έκανα format στο ΝTFS partition για να βάλω άλλα windows και τώρα δεν μπορώ να κάνω boot ta linux .Επανεγκατέστησα το lilo αλλά τίποτα.Ακολούθησα τις οδηγίες που είναι στο FAQ αλλά δεν μπορεί να κάνει mount to hda3 στο δικο μου dir /hd. Καμιά βοήθεια .Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Gia kane copy-paste to lilo.conf na doume ti epiloges exeis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
che23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 windows linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
che23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 pws na kanw paste to lilo.conf afou den mporw na mpw sto partition tou linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Disketa ekinishs den ekanes; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Kane boot apo to cd tou linux kai bootare to partition tou linux me to command: linux root=/dev/hdXY ro (opou to hdXY einai to partition pou exeis balei to linux) To command mporei kata pasa pi8anothta na mhn douleuei sto distro sou... Sthn periptwsh auth kane ena search gia na breis thn antistoixh, auth douleuei gia slackware. Meta trekse lilo gia na egkatasthseis to lilo. An kati paei straba: man lilo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
che23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2004 Δεν δούλεψε ούτε αυτό .Με βλέπω για φορματ.Όταν πάω να κάνω update με το cd 1 του Mandrake μου βγάζει σφάλμα ,οτι δεν μπορεί να διαβάσει to swap partition (hda2) άρα δεν μπορώ ούτε με αυτό τον τρόπο να ξαναβάλω το lilo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.