Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω ρε φιλε για αυτο ρωταω τι νευριαζεις; για αυτο ειμαστε εδω για οτι δεν ξερουμε να μας το λυνουν αυτοι που ξερουν... δεν ειπα κατι κακο... δεν ασχολουμαι με αυτα τα τεχνολογικα θεματα των κινητων οποτε δεν ξερω τι παιζει... απλα ρωτησα για να ξερω αν θα παρουν μελλοντικα η οχι σε περιπτωση που επιλεξω το redmi note 5 για να μην μεινω στο παλιο. μας σας ειπα εχω αποφασισει απλα ρωτησα για να ξερω σου ειπα τον λογο. μην κρινεις χωρις να ξερεις. προσεχε μην παθεις τιποτα με τοση εξυπναδα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

δεν ξερω ρε φιλε για αυτο ρωταω τι νευριαζεις; για αυτο ειμαστε εδω για οτι δεν ξερουμε να μας το λυνουν αυτοι που ξερουν... δεν ειπα κατι κακο... δεν ασχολουμαι με αυτα τα τεχνολογικα θεματα των κινητων οποτε δεν ξερω τι παιζει... απλα ρωτησα για να ξερω αν θα παρουν μελλοντικα η οχι σε περιπτωση που επιλεξω το redmi note 5 για να μην μεινω στο παλιο. μας σας ειπα εχω αποφασισει απλα ρωτησα για να ξερω σου ειπα τον λογο. μην κρινεις χωρις να ξερεις. προσεχε μην παθεις τιποτα με τοση εξυπναδα.

Ασε μας ρε φιλε που κανεις και χιουμορακι. Εχεις κανει τον γυρο της αρκουδας μην ξεροντας καν τι θελεις, εχουν σκιστει ολοι εδω μεσα να γραφουν και παρεξηγιεσαι κι ολας οταν δεν μπορουμε αλλο!!! Εαν δεν σου αρεσει βρες το μονος σου. Μην τολμησεις να ξαναειρωνευτεις τον κοσμο που προσπαθει να σε βοηθήσει. ΟΚ;

Παλικάρια. Αφήστε τον μόνο του. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

Δημοσ.

δεν ειρωνευτηκα κανεναν μονο εσενα επειδη εισαι ο μονος που μιλας αποτομα και ειρωνευεσαι εμενα που ειμαι χρηστης και ζηταω βοηθεια.. σαν παλιος και καλα που εισαι και πιο προχωρημενος θα πρεπει να εχεις σεβασμο οπως και εγω ουτε εβρισα ουτε ειρωνευτηκα ισα ισα ειπα ευχαριστω τοσες φορες και συγνωμη αν ειδες τα μηνυματα... και ποτε ειπα οτι παρεξηγηθηκα; κανεις λαθος απλα θες να με βγαλεις κακο. απλα να διαβαζεις τι λεω και μετα να κρινεις. και δεν σε αναγκασα με το ζορι να απαντησεις στο θεμα μου εσυ ηθελες και απανταγες

δεν προσβαλλα κανεναν εδω και οποιος νομιζει οτι το εκανα ας μου το πει καταμουτρα εδω και τωρα... δεν νομιζω να ειπα ποτε τιποτα κακο ισα ισα... τι το εχετε κανει εδω μεσα κομα; με ομαδες; και τους λες να μην με βοηθανε γιατι δεν αξιζω; αυτο που ειπες εσυ δεν ειναι προσβολη δηλαδη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

δεν ειρωνευτηκα κανεναν μονο εσενα επειδη εισαι ο μονος που μιλας αποτομα και ειρωνευεσαι εμενα που ειμαι χρηστης και ζηταω βοηθεια.. σαν παλιος και καλα που εισαι και πιο προχωρημενος θα πρεπει να εχεις σεβασμο οπως και εγω ουτε εβρισα ουτε ειρωνευτηκα ισα ισα ειπα ευχαριστω τοσες φορες και συγνωμη αν ειδες τα μηνυματα... και ποτε ειπα οτι παρεξηγηθηκα; κανεις λαθος απλα θες να με βγαλεις κακο. απλα να διαβαζεις τι λεω και μετα να κρινεις. και δεν σε αναγκασα με το ζορι να απαντησεις στο θεμα μου εσυ ηθελες και απανταγες

δεν προσβαλλα κανεναν εδω και οποιος νομιζει οτι το εκανα ας μου το πει καταμουτρα εδω και τωρα... δεν νομιζω να ειπα ποτε τιποτα κακο ισα ισα... τι το εχετε κανει εδω μεσα κομα; με ομαδες; και τους λες να μην με βοηθανε γιατι δεν αξιζω; αυτο που ειπες εσυ δεν ειναι προσβολη δηλαδη; 

Εγω βλεπω τουλαχιστον 5-6 εδω μεσα (την πλειοψηφια δηλαδη οσων εχουν ασχοληθει) που εχουν αγανακτησει μαζι σου. Λογικα απλα δεν σε ενδιαφερει και το προσπερνας!!!

Ναι εχουμε κανει παρεακι εδω μεσα και εχουμε αρχηγους, υπαρχηγους κλπ. Δινουμε συμβουλες κατοπιν αιτησεως και σε οποιους θελουμε και εγκρινουμε και περνανε τα IQ test.

Κακος δεν εισαι αλλα εισαι χαμενος εντελως χωρις κανενα κρητιριο και καμια ιεραρχια στις δικες σου απαιτησεις κατι που δεν μπορει να κανει κανενας αλλος για εσενα. 

Κανε οτι θελεις. Βαρεθηκα και εαν ξαναδιαβασεις τις απαντησεις μαλλον βαρεθηκαν και πολλοι αλλοι.

Καλη τυχη και κοψε το υφακι! Αντε

Στις 22/8/2018 στις 8:15 ΜΜ, 26ska είπε

Φίλε αφού δεν έχεις κ δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω χρήματα, μην το κουράζεις, πάρε το rn5 να ησυχάσεις, super είναι. 

Στις 23/8/2018 στις 12:37 ΠΜ, 26ska είπε

Φίλε μου σου είπαν τόσοι τη γνωμη τους, γιατί ταλαιπωρεισαι; 

Στις 23/8/2018 στις 1:00 ΠΜ, what_if είπε

οριο 200€ λες στο πρωτο ποστ

αγορα απο ελλαδα redmi note 5 ,αγορα απο εξωτερικο meizu 6 plus pro

δες specs k αποφασισε ,κινητο θα παρεις οχι αυτοκινητο η σπιτι

Στις 23/8/2018 στις 5:25 ΠΜ, Tronis20 είπε

Πρέπει να ορίσεις ένα μπάτζετ συγκεκριμένο.Δεν γίνεται να συγκρίνουμε κινητά των 200 με κινητά των 350.Οτι πληρώνεις πέρνεις.Προφανώς ένα κινητό των 350 είναι καλύτερο από ένα των 200(τις περισσότερες φορές τουλάχιστον).Ξεκαθάρισε για ποιο λόγο θες να πάρεις καινούργιο κινητό και μετά θα σου είναι πιο εύκολο να διαλέξεις.Όλα τα κινητά στα 200+ καλά είναι για την χρήση που θες.Πάρε αυτό που σου κάνει κλικ(εμφάνιση,εταιρία,specs ( πχ το rn5 δεν έχει nfc και εσύ μπορεί να θες να έχεις athena card στο κινητό, άλλα δεν έχουν ραδιο άλλα δεν έχουν φλασ στην σέλφι κτλ)).Η λογική με λίγα παραπάνω πέρνω το τάδε δεν έχει ταβάνι.Στο τέλος θα μιλάμε για iphone x.

Στις 23/8/2018 στις 8:26 ΜΜ, saruman123 είπε

Αν κάνεις αυτές τις δύο παραχωρήσεις και μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά ναι το Mi A2.

Εξάλλου εγώ τώρα πατάω στο ότι θέλεις να το κρατήσεις 2-3 χρόνια.

Επίσης το ξεκίνησες στα 200€ το πηγές 300€ και αφού σου είπαμε τόσα κινητά εσύ πάλι πηγές στα 200 με 200+.

Που ξέρω εγώ αν αλλάξεις γνώμη μετά από λίγο.

Σου το ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι όσα σου είπαμε πήγαινε να τα δεις.

Μπορεί να μην σου αρέσει κάποιο για τον άλφα βήτα λόγο.

Και ναι τώρα σε κράζω και στα χώνω γιατί όλοι ασχολήθηκαν με εσένα ενώ εσύ δεν διανοής να καταλάβεις μερικά πράγματα.

Στις 24/8/2018 στις 11:22 ΠΜ, 26ska είπε

Τρολαρεις, δεν μπορεί.... 

Στις 24/8/2018 στις 12:20 ΜΜ, 26ska είπε

Νομίζω ότι τσάμπα ασχολείσαι... 

Στις 24/8/2018 στις 12:28 ΜΜ, adi32 είπε

Θελεις κατι μεχρι 200ε αλλα  κοιτας μεχρι 300

Θελεις απλη καμερα αλλα ας εχει και καλη

Κατεληξες σε 2 αλλα κοιτας κι αλλα 8 και ψαχνεις και την Κινα (εκει εχει + τελωνειο εκτος απο το banggood)

Αυτα που πρωτα αξιζουν στα κινητα για μενα ειναι

η μεγαλη μπαταρια με ταχεια φορτιση 

η καλη καμερα γιατι πλεον  ολοι με το κινητο βγαζουμε και οι φωτο ειναι που μενουν μια ζωη (κοιτωντας παλιες φωτο και βιντεο απο παλια κινητα που ειχες καταλαβαινεις γιατι)

η φωτεινη  οθονη γιατι αυτη βλεπεις ολη μερα 

να μην κολλαει και να μην εχει προβληματα 

Φιλε μην το ψαχνεις τοσο πολυ και τοσο αοριστα 

Μεχρι τα 200ε παρε το note 5 απο Ελλαδα να τελειωνεις 

Στις 24/8/2018 στις 12:40 ΜΜ, 26ska είπε

Άντε πάλι! 

Στις 24/8/2018 στις 1:55 ΜΜ, georgedas είπε

ρε φιλε 8 σελιδες για να αποφασισεις τι κινητο να παρεις και τελικα θα πας να παρεις καμια μαλακ...  ελεος  σκεψου να εψαχνες σπιτι ή κανα αμαξι

στο εχουν πει τα παιδια 50 φορες στα 200 redmi note 5 στα 250 mia2 τελος , τωρα για αποθηκευτικο χωρο το λειτουργικο σου τρωει 4 με 6 Gb

απο κει και περα εσυ αποφασιζεις τι χρειαζεσαι και αναλογως επιλεγεις  32 ή 64 

Επισης το mia2 εχει καλυτερο επεξεργαστη

Στις 24/8/2018 στις 6:59 ΜΜ, 26ska είπε

Εάν καταλήξει σε τηλέφωνο ο TS να μου τρυπήστε τη μύτη, θέλει να σπάσει ρεκόρ απαντήσεων. 

Στις 24/8/2018 στις 7:40 ΜΜ, Fulgore είπε

Ρε παιδια του ειπατε τις προτασεις που ηταν να ακουσει,απο εκει και περα αφηστε τον να παρει οτι θελει.

Γιατι οντως ικανο τον εχω στο τελος να μην παρει και τιποτα.

Εγω βασικα απορω γιατι το κουραζουμε τοσο πολυ αφου στο αρχικο του σχολιο γραφει αυτο και δεν υπαρχουν πολλα stock android κινητα στα χρηματα αυτα......

No comments...!!!

Επεξ/σία από SeNNinhA
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...