Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε εχεις δει το xiaomi redmi 6 plus η 6 pro όπως είναι η ευρωπαϊκή ονομασία του ;

Νομίζω ότι ε ει όλα όσα θέλεις και κάτω από τα 200€ Αλλά δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, adi32 είπε

αν θες ακουστικα και sd αποκλειεις το Xiaomi Mi A2

το lite δεν εχει γρηγορη φορτιση ουτε καλη selfie και εχει την ασχημη εγκοπη

αν θες και fm radio μας στο note 5 

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-a2,xiaomi-mi-a2-lite,xiaomi-redmi-note-5

απο επεξεργαστη ποιο κινητο εχει καλυτερο κατα σειρα;

οποτε πιστευω καταληγουμε στο redmi note 5 που μου ταιριαζει γιατι το mi a2 εκτος απο τα ακουστικα (με ανταπτορα μονο ετσι;) εχει 64gb μνημη.. απλα φοβαμαι μηπως δεν μου φτασει γιατι δεν ξερω ποσο πιανει το συστημα και ποσο θα μενει ελευθερη. αυτο με αγχωνει πιο πολυ... αλλα κατα τα αλλα το mi a2 ειναι κλασης ανωτερο;

ααα γενικα δεν εχει ραδιοφωνο το Mi a2; ενταξει εγω τα ακουστικα θελω να βαζω και να ακουω μουσικη απο αυτα που θα περασω μεσα

Επεξ/σία από tsoutsas7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε φιλε 8 σελιδες για να αποφασισεις τι κινητο να παρεις και τελικα θα πας να παρεις καμια μαλακ...  ελεος  σκεψου να εψαχνες σπιτι ή κανα αμαξι

στο εχουν πει τα παιδια 50 φορες στα 200 redmi note 5 στα 250 mia2 τελος , τωρα για αποθηκευτικο χωρο το λειτουργικο σου τρωει 4 με 6 Gb

απο κει και περα εσυ αποφασιζεις τι χρειαζεσαι και αναλογως επιλεγεις  32 ή 64 

Επισης το mia2 εχει καλυτερο επεξεργαστη

Επεξ/σία από georgedas
Δημοσ.

Εισαι ξεκαθαρα μπερδεμενος. Καποιος που κοιταει το Mi Max 3 που ειναι κινητο παντοφλα εχει αλλες προτεραιοτητες πχ. Τις δικες σου δεν ξερουμε.

Redmi Note 5 & Mi A2 ειναι κινητα παρομοια αλλα εξαρταται τι θελεις περισσοτερο. Πχ:

Θελεις αμεσες αναβαθμίσεις ή μεγαλυτερη μπαταρια & SD?

Θελεις USB Type-C ή micro-USB με μεγαλυτερη ομως μπαταρια?

Θελεις καλυτερο επεξεργαστη και fast charging ή φθηνότερη τιμη και θυρα SD και μεγαλυτερη μπαταρια?

Εμεις αυτο που μπορουσαμε το καναμε. Σε ενημερωσαμε σχετικα οσο μπορουσαμε. Δεν γινεται να κανουμε πληρη αναλυση 30 κινητων. Ειναι στο χερι σου να αποφασισεις τι θελεις απο ενα κινητό.

• Like 2
Δημοσ.

Στο είχα γράψει και στην αρχή. Αυτή τη στιγμή και για όσο υπάρχει stock σαν το Moto Z2 play δεν έχει ούτε κατά προσέγγιση στα 200 ευρώ. 

- Καλό CPU και εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας που βαράει άνετα 8 ώρες SOT

- 4/64 μνήμη και χώρος + micro SD θύρα

- Ράδιο, NFC, μπροστινό ηχείο, LDAC και aptX HD codec για καλύτερο ήχο σε bluetooth συσκευές ήχου

- Μερική αδιαβροχοποίηση με nano coating

- OLED οθόνη (για όποιον ενδιαφέρεται) 

- Εξαιρετική κάμερα πλέον με τα τελευταία updates 

- Stock android με ότι αυτό συνεπάγεται για τη διάρκεια της συσκευής 

Αν δεν βρεις το συγκεκριμένο πλέον σε κατάστημα τότε λυπάμαι αλλά έχασες και κοιτάς το redmi note 5 ή το Xiaomi Mi A2. Αν όμως το βρεις τότε απλά τρέχεις και το προλαβαίνεις.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Στο είχα γράψει και στην αρχή. Αυτή τη στιγμή και για όσο υπάρχει stock σαν το Moto Z2 play δεν έχει ούτε κατά προσέγγιση στα 200 ευρώ. 

- Ράδιο, NFC, μπροστινό ηχείο, LDAC και aptX HD codec για καλύτερο ήχο σε bluetooth συσκευές ήχου

Αν δεν βρεις το συγκεκριμένο πλέον σε κατάστημα τότε λυπάμαι αλλά έχασες και κοιτάς το redmi note 5 ή το Xiaomi Mi A2. Αν όμως το βρεις τότε απλά τρέχεις και το προλαβαίνεις.

Αυτό στα 300 πάει νομίζω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Σε preorder μεν κατασταση αλλα το βρισκεις στα 200€ απο Banggood

https://m.banggood.com/Lenovo-Moto-Z2-Play-5_5-Inch-NFC-Fingerprint-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-626-Octa-core-4G-Smartphone-p-1278541.html?rmmds=search

Δημοσ.

Ρε παιδια του ειπατε τις προτασεις που ηταν να ακουσει,απο εκει και περα αφηστε τον να παρει οτι θελει.

Γιατι οντως ικανο τον εχω στο τελος να μην παρει και τιποτα.

Εγω βασικα απορω γιατι το κουραζουμε τοσο πολυ αφου στο αρχικο του σχολιο γραφει αυτο και δεν υπαρχουν πολλα stock android κινητα στα χρηματα αυτα......

Στις 18/8/2018 στις 3:01 ΜΜ, tsoutsas7 είπε

Εννοείται να παίρνει μελλοντικές αναβαθμίσεις με ότι καινούργιο βγαίνει σε android.

• Like 1
Δημοσ.

ναι παιδια τελειωσε το θεμα για αυτο και δεν συνεχιζω να σχολιαζω αφου πηρα την απαντηση μου... σας ευχαριστω ολους! mi a2 αμα βρω αυτα τα λιγα παραπανω χρηματα αλλιως redmi note 5 και τελειωσε... το κουρασα το θεμα το ξερω και ζητω συγνωμη (ισως να ηθελα να σπασω ρεκορ απαντησεων :P ) δεν υπαρχει και κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα ετσι και αλλιως

και εσυ φιλε 26ska σου ειπα μην πεταγεσαι και το εννοουσα αμα δεν σε αφορα το θεμα ασε τους αλλους που απαντησα να μου το πουν αυτο εσυ δεν εισαι δικηγορος τους.

10 ώρες πριν, georgedas είπε

ρε φιλε 8 σελιδες για να αποφασισεις τι κινητο να παρεις και τελικα θα πας να παρεις καμια μαλακ...  ελεος  σκεψου να εψαχνες σπιτι ή κανα αμαξι

στο εχουν πει τα παιδια 50 φορες στα 200 redmi note 5 στα 250 mia2 τελος , τωρα για αποθηκευτικο χωρο το λειτουργικο σου τρωει 4 με 6 Gb

απο κει και περα εσυ αποφασιζεις τι χρειαζεσαι και αναλογως επιλεγεις  32 ή 64 

Επισης το mia2 εχει καλυτερο επεξεργαστη

ναι ειπα ζητω συγνωμη φιλε μου σας κουρασα το ξερω και ευχαριστω για τον κοπο... απλα γενικα σαν ανθρωπος ειμαι της λεπτομερειας μεχρι να βρω το καταλληλο και θελω να τα εξαντλησω ολα τα ενδεχομενα μεχρι να καταληξω... και στην τελικη δεν πιεσαν κανεναν με το ζορι να απαντησει στο θεμα μου εσεις απανταγατε οποτε τα θελατε (να το πω ετσι χωρις παρεξηγηση απλα για παραδειγμα) και ειπα σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι τελευταιο που μου ηρθε τωρα... σε περιπτωση που παρω το redmi note 5 θα αναβαθμιστει σε android pie; και αν ναι, ξερετε περιπου ποτε; (θα εχει και miui 10;) το τελευταιο δηλαδη...

και αμα παρω το mi a2 ποτε θα αναβαθμιστει σε android pie; θα ειναι απο τα πρωτα λογο του android one; με λιγα λογια θελω να μαθω με ποσο διαστημα διαφορα θα αναβαθμιστουν τα 2 κινητα...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι τελευταιο που μου ηρθε τωρα... σε περιπτωση που παρω το redmi note 5 θα αναβαθμιστει σε android pie; και αν ναι, ξερετε περιπου ποτε; (θα εχει και miui 10;) το τελευταιο δηλαδη...

και αμα παρω το mi a2 ποτε θα αναβαθμιστει σε android pie; θα ειναι απο τα πρωτα λογο του android one; με λιγα λογια θελω να μαθω με ποσο διαστημα διαφορα θα αναβαθμιστουν τα 2 κινητα...

Μπορει ναι μπορει και οχι. Ελπιζω να βοηθησα !

Δημοσ.

Εαν ειναι να επιλεξεις συσκευη με κριτηριο ποια θα παρει πρωτη αναβάθμιση τοτε καθομαστε και χανουμε τζαμπα τον χρονο μας. Τα Android One παιρνουν αμεσες σχεδον αναβαθμίσεις. Ολα τα υπολοιπα θελουν χρονο ωστε η καθε εταιρεια να στησει το δικο της UI πανω στην νεα εκδοση του Android. Την ωρα που οι εταιρειες δεν ανακοινωνουν και δεν δεσμευονται για τιποτε θελεις εμεις να σου πουμε και το ποτε!!!

Εχουμε χασει τον χρονο μας εδω.

Οχι δεν εισαι της λεπτομερειας. Εισαι χαμενος στο διαστημα και δεν ξερεις καν τι θελεις. Οταν αποφασισεις μας λες.

ΕΛΕΟΣ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...