Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chios είπε

εσύ έγραψες 6/64

🤣 👍

8 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

τελικα φιλε saruman123 ειναι global το 6/64 η οχι; αμα ειναι να παρω αυτο...

και σκεφτομαι να το παρω η κοκκινο η το μπλε να φυγω απο το μαυρο το κλασσικο :P τι λετε;

και κατι τελευταιο και δεν σας ξανα ενοχλω με αυτο το θεμα... επειδη ειδα ενα ποστ που εγραψε ενα παιδι πριν λιγο ηθελε να παρει το redmi note 5 και τελικα σκεφτεται για το mi a2 lite τελικα να καταληξω σε αυτο η στο αλλο; επειδη λεει οτι ειναι καλυτερο σε επεξεργαστη

Το διορθώσα,δεν ισχύει το 6/64.

3 χρόνια δεν είπες ότι τα κρατάς?

Στο Mi A2 θα πας .

Τώρα για 25-30€ περίπου διαφορά θα πας σε κατώτερο?

• Like 1
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

ενδιαφέρουσα πρόταση αλλά με 3000 μπαταρία δεν θα το κοίταγα, σε σχέση με το note 5

έχει οθόνη και κάμερα που δεν έχει καμιά σχέση με το σίαομι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

🤣 👍

Το διορθώσα,δεν ισχύει το 6/64.

3 χρόνια δεν είπες ότι τα κρατάς?

Στο Mi A2 θα πας .

Τώρα για 25-30€ περίπου διαφορά θα πας σε κατώτερο?

επειδη οταν στην αρχη στο ειπα μου ειπες οχι για αυτο λογο οτι δεν δεχεται sd και ακουστικα μονο με ανταπτορα αλλα δεν ειναι θεμα πιστευω ειναι  αρκετα τα 64gb δεν θα εχω θεμα... να παρω το lite η το κανονικο;

οποτε με την διαφορα αυτη των 30-40 ευρω παραπανω το a2 μονο ετσι; για να καταληξουμε να τελειωνουμε με αυτο το θεμα... μια τελικη απαντηση θελω

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

επειδη οταν στην αρχη στο ειπα μου ειπες οχι για αυτο λογο οτι δεν δεχεται sd και ακουστικα μονο με ανταπτορα αλλα δεν ειναι θεμα πιστευω ειναι  αρκετα τα 64gb δεν θα εχω θεμα... να παρω το lite η το κανονικο;

οποτε με την διαφορα αυτη των 30-40 ευρω παραπανω το a2 μονο ετσι; για να καταληξουμε να τελειωνουμε με αυτο το θεμα... μια τελικη απαντηση θελω

Αν κάνεις αυτές τις δύο παραχωρήσεις και μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά ναι το Mi A2.

Εξάλλου εγώ τώρα πατάω στο ότι θέλεις να το κρατήσεις 2-3 χρόνια.

Επίσης το ξεκίνησες στα 200€ το πηγές 300€ και αφού σου είπαμε τόσα κινητά εσύ πάλι πηγές στα 200 με 200+.

Που ξέρω εγώ αν αλλάξεις γνώμη μετά από λίγο.

Σου το ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι όσα σου είπαμε πήγαινε να τα δεις.

Μπορεί να μην σου αρέσει κάποιο για τον άλφα βήτα λόγο.

Και ναι τώρα σε κράζω και στα χώνω γιατί όλοι ασχολήθηκαν με εσένα ενώ εσύ δεν διανοής να καταλάβεις μερικά πράγματα.

Δημοσ.

οκ φιλε μου καταλαβαινω και ουτε εχω διαθεση να τσακωθω ισα ισα σας ευχαριστω ολους ξερω οτι σας κουρασα απλα και εγω δεν ξερω για αυτο θελω γνωμες δεν εκανα κατι κακο και ζητω συγνωμη αν εκανα κατι.

οποτε για να καταληξουμε μεχρι 250 η redmi note 5 η mi a2 ετσι; δεν προκειται να αλλαξω γνωμη. τελικη απαντηση.

επισης συμφερει να αγορασω κατι απο εξωτερικο (ισως καλυτερο μοντελο στα 250 που δεν το εχει η ελλαδα σε αυτη την τιμη) η απευθειας απο ελλαδα σε αυτα που ειπαμε; τελευταια ερωτηση και δεν σε ξανα ενοχλω. ρωταω γιατι δεν ξερω απο εξωτερικο για αυτο.

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/htc-one-m9,htc-u-ultra,sony-xperia-xa1-plus-g3416-4gb-32gb,sony-xperia-xa2

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-play,lenovo-s5,xiaomi-mi-max-3,xiaomi-mi8-se

και απο τα 35 κινητα που εστειλα τα εκανα 8 στα οποια κατεληξα :P αν μπορεις να μου πεις αν συμφερει κανενα απο αυτα και σε αφηνω ησυχο. ειναι ολα μεχρι 250.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν δεν αποφασισεις τι ακριβως θελεις εσυ δεν εχει νοημα να μιλαμε. Κοιτας κινητα εντελως ασχετα μεταξυ τους.

Θελεις μεγαλο μεγεθος?

Θελεις καλή καμερα? Θελεις και OIS?

Θελεις καλη μπαταρια?

Θελεις χαμηλότερη τιμή?

Θελεις Amoled οθονη?

Θελεις B20(800) για το 4G?

Mediatek επεξεργαστες ειναι αποδεκτοί?

Θελεις αναβαθμίσεις σε βαθος χρονου? Θελεις μηπως καθαρο Android?

Ολα φυσικα δεν γινεται αλλα δεν ξερουμε και πως τα ζυγιζεις. Μας εχεις μπερδεψει. Ποιες ειναι οι προτεραιότητές σου?

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Εαν δεν αποφασισεις τι ακριβως θελεις εσυ δεν εχει νοημα να μιλαμε. Κοιτας κινητα εντελως ασχετα μεταξυ τους.

Θελεις μεγαλο μεγεθος?

Θελεις καλη μπαταρια?

Θελεις χαμηλότερη τιμή?

Θελεις Amoled οθονη?

Ολα φυσικα δεν γινεται αλλα δεν ξερουμε και πως τα ζυγιζεις. Μας εχεις μπερδεψει. Ποιες ειναι οι προτεραιότητές σου?

Νομίζω ότι τσάμπα ασχολείσαι... 

Δημοσ.

να ρωτησω ρε παιδια μηπως ξερετε κανενα ευρωπαικο site για αναζητηση κινητων; που να μην ειναι κινεζικο δηλαδη η αμερικη γιατι ειναι δυσκολο οπως μου ειπατε να παρω απο κινα λογο πολλων λογων οποτε απο ευρωπη θα ειναι πιο ευκολο πιστευω να ερθει μπας και εχει καμια καλη προσφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελεις κατι μεχρι 200ε αλλα  κοιτας μεχρι 300

Θελεις απλη καμερα αλλα ας εχει και καλη

Κατεληξες σε 2 αλλα κοιτας κι αλλα 8 και ψαχνεις και την Κινα (εκει εχει + τελωνειο εκτος απο το banggood)

Αυτα που πρωτα αξιζουν στα κινητα για μενα ειναι

η μεγαλη μπαταρια με ταχεια φορτιση 

η καλη καμερα γιατι πλεον  ολοι με το κινητο βγαζουμε και οι φωτο ειναι που μενουν μια ζωη (κοιτωντας παλιες φωτο και βιντεο απο παλια κινητα που ειχες καταλαβαινεις γιατι)

η φωτεινη  οθονη γιατι αυτη βλεπεις ολη μερα 

να μην κολλαει και να μην εχει προβληματα 

Φιλε μην το ψαχνεις τοσο πολυ και τοσο αοριστα 

Μεχρι τα 200ε παρε το note 5 απο Ελλαδα να τελειωνεις 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

εχεις δικιο φιλε απλα βλεπεις οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα πχ το mi max 3 εδω εχει 320 και εκει 250. μεγαλη διαφορα για τετοιο κινητο. τελος παντων απο ελλαδα γιατι υπαρχει και η εγγυηση  η σιγουρη και μελλοντικα βλεπουμε... μεταξυ redmi note 5, mi a2 lite και Mi a2 ποιο λες; (εγω πχ θελω να εχει ακουστικα και sd) ειναι η μεγαλη διαφορα μεταξυ του lite και του κανονικου;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Θελεις μεγαλο μεγεθος?

Θελεις καλη μπαταρια?

Θελεις χαμηλότερη τιμή?

Θελεις Amoled οθονη?

αυτα που ειπα στην αρχη του θεματος. δεν ζητησα πολλα. τα ειπα ολα αυτα που με ρωτας. ενα καλο κινητο απο 200 μεχρι 250 και ειπαμε η το redmi note 5 η το a2 αυτο μου λετε ολοι. απλα τα πραγματα. δεν θελω να τσακωθω και συγνωμη ξαναλεω αν σας κουρασα μπορειτε να μην μου απαντατε απλα... απλα βοηθεια ζηταω γιατι δεν ξερω.

2 λεπτά πριν, 26ska είπε

Άντε πάλι! 

δεν ειπα κατι κακο φιλε απλα ρωταω αναμεσα στα 3 κινητα τις διαφορες και ποιο αξιζει με βαση αυτα που θελω δεν σας ειπα 100 κινητα. και δεν το ειπα σε εσενα οποτε αστο να απαντησει ο αλλος φιλος που το απαντησα κιολας. αυτος με ρωτησε. μην πεταγεσαι αμα θες μην απαντας στο θεμα μου...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

εχεις δικιο φιλε απλα βλεπεις οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα πχ το mi max 3 εδω εχει 320 και εκει 250. μεγαλη διαφορα για τετοιο κινητο. τελος παντων απο ελλαδα γιατι υπαρχει και η εγγυηση  η σιγουρη και μελλοντικα βλεπουμε... μεταξυ redmi note 5, mi a2 lite και Mi a2 ποιο λες; (εγω πχ θελω να εχει ακουστικα και sd) ειναι η μεγαλη διαφορα μεταξυ του lite και του κανονικου;

αν θες ακουστικα και sd αποκλειεις το Xiaomi Mi A2

το lite δεν εχει γρηγορη φορτιση ουτε καλη selfie και εχει την ασχημη εγκοπη

αν θες και fm radio μας στο note 5 

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-a2,xiaomi-mi-a2-lite,xiaomi-redmi-note-5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...