Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vargas είπε

Η μπαταρία του g6 είναι τοσο χάλια όσο λένε ; Πληροφορίακα ρωταω

Κακη δεν ειναι. Απλα συνηθισαμε πια με τις 4.000mAh μπαταριες που με εναν μεσαιας κατηγοριας επεξεργαστη κρατανε πολυ. Απλα το G6 εχει μια επαρκης χωρητικοτητας μπαταρια 3.300mAh οπου με τον Snap821 φυσικα δεν θα εχει την ιδια διαρκεια με μια 4.000mAh με τον Snap 636  που φοραει το Redmi Note 5. Απλα ειναι αδικη η συγκριση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Το θέμα δεν είναι αν κάνει 300,600,1000,αλλά να υπάρχει μια υποστήριξη,μια πορεία του κινητού κάτι εν πάση περιπτώσει που να δείχνει ότι αξίζει.

Τώρα εσυ θα έπαιρνες κινητό που δεν έχει πίσω του κάποια υποστήριξη και ας έχει καλά spec?

Είδες τη είπε ο SeNNinhA ΕΝΑ και μοναδικό έβγαλε και αρχίζουν και βγάζουν συχνά πυκνά προσφορές για να τους φύγει.

Θέλω να πιστεύω καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου .

Εγώ πιθανως δεν θα άντεχα να πάρω ούτε rn5 ούτε G6 όταν μπορώ να πάρω το essential με ενδιάμεση τιμή. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Κι εγώ ένα από τα άλλα δύο πρότεινα στον TS. 

Υποστήριξη έχει πάντως και θα συνεχίσει να έχει σύμφωνα με την εταιρία. Άλλωστε και η lg δεν φημίζεται για την υποστήριξη της. Ρίσκο το essential αλλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Για καποιον που αλλαζει κινητο καθε χρονο δεν νομιζω οτι ενεχει ρισκο. Αλλωστε καλυπτεσαι απο το Amazon με εγγυηση (τι καλυτερο). Για καποιον ομως που κραταει το κινητο του για 3 χρονια υπαρχει ενα ρισκο που ο ιδιος ομως θα αποφασισει εαν θελει να παρει σε ανταλλαγμα με καλυτερα specs σε φθηνη τιμη. Παρεμπιπτωντως ακουστηκαν πολλα για προβληματα στο σημα αλλα κυριως στην USA οπου γενικα υπαρχει θεμα με τις συχνοτητες δικτυων και με αλλες συσκευες. αυτό λέω .

ΕΕ αυτό λεω,αν θέλει κάποιος να το κρατήσει δεν ρισκάρει....ο ts θέλει από ότι κατάλαβα θέλει το κρατήσει.

Και μια επιπλέον σίγουρα για πιο άμεσο support .

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Η μπαταρία του g6 ,πάντως είναι μια χαρά.Τη βγάζει τη μέρα και το sot του είναι γύρω στις 5μιση ώρες,μπορεί και 6.

Δημοσ.

καλησπερα και παλι παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας και την βοηθεια σας... ρωτησα κατι σε ενα προηγουμενο μηνυμα δηλαδη εγω πχ εχω ταβανι τα 200 ευρω οκ; που ολοι ομοφωνα μου λετε redmi note 5 με κλειστα ματια... οκ συμφωνω εφοσον παιρνει αναβαθμισεις και αυτα ολα οκ... και το αμεσως επομενο μου λετε οι πιο πολλοι το Lg g6 το οποιο ειναι στα 320 στο skroutz εγω δεν δινω τοσα γιατι δεν τα εχω πρωτα απ ολα... απλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι ενδιαμεσο δηλαδη απο τα 200 και μετα τι αλλο μπορω να παρω με 50-60 ευρω παραπανω πχ; αλλα να αξιζει την διαφορα που θα δωσω... να εχει κατι παραπανω ισως σε χαρακτηριστικα... huawei mate 10 lite ας πουμε η samsung galaxy a6+ (2018) δεν ξερω απλα λεω και θελω την γνωμη σας... αξιζουν απο το redmi note 5; αυτο εννοω καταλαβατε; δηλαδη να δωσω λιγα παραπανω αλλα να ειναι καλυτερο λιγο εστω απο το redmi note 5... η παει κατευθειαν μετα στο nokia 8 και στο g6; γιατι οι πιο πολλοι αυτο μου λενε... αλλα αυτα πανε στα 300+ εγω θελω κατι λιγοτερο αν υπαρχει και ειναι καλυτερο απο redmi note 5 και αξιζει...

Δημοσ.

Nokia 8 χωρίς ναι μεν κ αλλά ..Σ αυτά τα λεφτά κάτω από 300 δλδ δεν έχει απολύτως κανέναν αντίπαλο. Κάτι Α6 κλπ ειναι ανύπαρκτες συσκευές μπροστά του 

Δημοσ.

Mate 10 lite & A6 ειναι συσκευές ΠΟΛΥ κατώτερες απο το Note 5.

Note 5 ή Mi A2 ειναι αυτο που θελεις απλα κοστιζουν λιγοτερο απο αυτο που αξιζουν γι αυτο και λεγονται vfm. Δεν βλεπω να εχεις αναγκη για κατι καλυτερο οπως λες κι εσυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

καλησπερα και παλι παιδια και ευχαριστω για τις απαντησεις σας και την βοηθεια σας... ρωτησα κατι σε ενα προηγουμενο μηνυμα δηλαδη εγω πχ εχω ταβανι τα 200 ευρω οκ; που ολοι ομοφωνα μου λετε redmi note 5 με κλειστα ματια... οκ συμφωνω εφοσον παιρνει αναβαθμισεις και αυτα ολα οκ... και το αμεσως επομενο μου λετε οι πιο πολλοι το Lg g6 το οποιο ειναι στα 320 στο skroutz εγω δεν δινω τοσα γιατι δεν τα εχω πρωτα απ ολα... απλα θελω να ρωτησω αν υπαρχει κατι ενδιαμεσο δηλαδη απο τα 200 και μετα τι αλλο μπορω να παρω με 50-60 ευρω παραπανω πχ; αλλα να αξιζει την διαφορα που θα δωσω... να εχει κατι παραπανω ισως σε χαρακτηριστικα... huawei mate 10 lite ας πουμε η samsung galaxy a6+ (2018) δεν ξερω απλα λεω και θελω την γνωμη σας... αξιζουν απο το redmi note 5; αυτο εννοω καταλαβατε; δηλαδη να δωσω λιγα παραπανω αλλα να ειναι καλυτερο λιγο εστω απο το redmi note 5... η παει κατευθειαν μετα στο nokia 8 και στο g6; γιατι οι πιο πολλοι αυτο μου λενε... αλλα αυτα πανε στα 300+ εγω θελω κατι λιγοτερο αν υπαρχει και ειναι καλυτερο απο redmi note 5 και αξιζει...

Από τα 200€-300€ υπάρχουν επιλογές.

200€ Redmi note 5

250€ Xiaomi Mi A2

280€ περίπου το Nokia 8

Και κοντά στα 300€  LG G6

Αλλά όπως σου είπα και στο pm πρέπει να πας να τα δεις από κοντά.

Τα κινητά είναι αυτά και με βάση αυτά που θες διαλέγεις το ανάλογο.

Είναι και πιο θα σου κάτσει στο μάτι.

Μπορεί να πας και να σου αρέσει κάτι άλλο.

Huawei και A6 είπαμε όχι.

Βλέπεις το λένε και άλλοι.

Συγκριτικό https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,nokia-8,xiaomi-mi-a2-64gb,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

Φίλε επειδή σε βλέπω φουλ αναποφάσιστο πήγαινε σε ένα απο τα γνωστά μεγάλα καταστήματα και τσέκαρε όλες τις συσκευές που σου έχουν κάνει κλικ.Το θέμα είναι να πάρεις κάτι που θες εσύ και όχι κάτι με το ζόρι επειδή "είναι το καλύτερο".Ολα σχετικά είναι.Πάντως επειδή σε βλέπω διστάζεις για χιαομι πάρε ενα σαμσουνγκ στα 200-250 τουλάχιστον να λες "έχω σαμσουνγκ" χδ...

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα αναποφασιστηκοτητας απλα θελω να αντεξει 2-3 χρονια για αναβαθμισεις και αυτα και να εχει ολα αυτα που ζητησα στην αρχη που ανοιξα το θεμα δεν ειμαι τυπος που θελω να λεω εχω samsung και τετοια καμια σχεση απλα επειδη παιρνω κινητο ανα 2-3 χρονια θελω να παρω ενα καλο τωρα για να αντεξει αλλο τοσο για αυτο εστειλα εδω να μου πειτε γενικα τα κινητα τα ξερω τα εχω τσεκαρει απλα δεν ξερω ακομα που να καταληξω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsoutsas7 είπε

δεν ειναι θεμα αναποφασιστηκοτητας απλα θελω να αντεξει 2-3 χρονια για αναβαθμισεις και αυτα και να εχει ολα αυτα που ζητησα στην αρχη που ανοιξα το θεμα δεν ειμαι τυπος που θελω να λεω εχω samsung και τετοια καμια σχεση απλα επειδη παιρνω κινητο ανα 2-3 χρονια θελω να παρω ενα καλο τωρα για να αντεξει αλλο τοσο για αυτο εστειλα εδω να μου πειτε γενικα τα κινητα τα ξερω τα εχω τσεκαρει απλα δεν ξερω ακομα που να καταληξω

Ακομα και το xiaomi rn4 σε καλύπτει για τις ανάγκες σου τότε.Το rn5 είναι μονόδρομος σε μπάτζετ κοντά στα 200.Ξεκίνα να ψάχνεις μαγαζί καλύτερα.

Δημοσ.

Υπαρχει και το HTC U ULTRA με τον Snap821στα 255€ αλλα ειναι μεγαλο σε μεγεθος

https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html

οπως και το πολυ καλο Meizu Pro 6 Plus στα 165€ απο Bangood αλλα δεν εχει την 800αρα μπαντα.

https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?rmmds=buy&ID=232&cur_warehouse=HK αλλα δεν εχει την 800 μπαντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...