saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Το essential το βρίσκεις λιγότερο από 250. Δεν νομίζω πως βρίσκεις 835 σε αυτά τα λεφτά αλλού. Εγώ στο Σκρουτζ και στο kimovil είδα τιμές. Δεν θα κάθομαι να ψάχνω για ένα κινητό που δεν το ξέρω. https://www.doctorandroid.gr/2017/05/essential-ph-1-smartphone.html?m=1 Αλήθεια υπάρχει υποστήριξη γι'αυτό το κινητό!! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από saruman123
Darkphobia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Τώρα σοβαρά ανέβασες άρθρο που γράφτηκε 3-4 μήνες πριν καν κυκλοφορήσει το κινητό? Αφού δε ξέρεις και δε θέλεις να ψάξεις, μην εκφέρεις γνώμη καλύτερα.
SeNNinhA Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Εγώ στο Σκρουτζ και στο kimovil είδα τιμές. Δεν θα κάθομαι να ψάχνω για ένα κινητό που δεν το ξέρω. Αλήθεια υπάρχει υποστήριξη γι'αυτό το κινητό!! Η Essential υπαρχει αλλα ειναι προς κλεισιμο. Ενα κινητο εβγαλε και μοναδικο. Ειναι Pure Android οποτε παιρνει αμεσες αναβαθμισεις μαζι με τα Pixel. Νομιζω οτι εχει και μετοχες η Amazon η οποια ξεστοκαρει με συχνες προσφορες. Service/εγγυηση μεσω USA ή μεσω Amazon (οχι ασχημα). Μετρια καμερα, μετρια μπαταρια αλλα τοπ επεξεργαστης και ποιοτητα κατασκευης. 1
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Darkphobia είπε Τώρα σοβαρά ανέβασες άρθρο που γράφτηκε 3-4 μήνες πριν καν κυκλοφορήσει το κινητό? Αφού δε ξέρεις και δε θέλεις να ψάξεις, μην εκφέρεις γνώμη καλύτερα. Την γνώμη σου κράτα την για την πάρτη σου. Δεν θα κάψουμε τον άνθρωπο επειδή είναι του Andy Rubin. Το άρθρο το έβαλα για να βάλω σε σκέψεις τον ts και όχι να μας την λέει ο καθ' ένας εδώ πέρα. Ο @SeNNinhA νομίζω το έθεσε πιο σωστά. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2018 από saruman123
tsoutsas7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Εκτός του pure android και του 835 πάλι το G6 μπορώ να πω ότι είναι μπροστά σαν σύνολο. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,nokia-8 Βέβαια σαν κάμερα οι κριτικές διησθαντε Nokia 8 DxOMark Score 68 MOBILE 72 PHOTO 62 VIDEO Kimovil Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.2 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.0 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.5 Διαθέτει ισχυρό φλας; 7.9 LG G6 DxOMark Score 84 MOBILE 85 PHOTO 83 VIDEO Kimovi Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.3 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 7.6 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 6.5 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.6 Σε αυτά τα λεφτά εκεί πας. Αν κάνεις την υπέρ μετάβαση στα 350+ τότε εκεί πας σε άλλη κατηγορία που παίζει το Mi8. κοιτα... για παραπανω χρηματα λιγο δυσκολο για τωρα... απλα θελω ενα κινητο να την βγαλει το πολυ 2-3 χρονια με αναβαθμισεις και αυτα κανονικα... μετα βλεπουμε σε 3 χρονια θα εχουν βγει υπερκινητα οποτε θελω να ειναι vfm να εχει τα παντα σε οικονομικη τιμη... οποτε παω για redmi note 5 η lg g6 αναλογα τα λεφτα που θα μαζεψω ετσι; σε εμπιστευομαι λιγο παραπανω χωρις να θελω να αδικησω τα αλλα παιδια που μου σχολιαζουν και τους ευχαριστω πολυ... απλα λογο αξιολογησεων και μηνυματα σε βλεπω να εισαι ο πιο παλιος οποτε μια "εμπειρια" παραπανω. Πιο πολυ με κοβω για redmi note 5 να ειμαι ειλικρινης γιατι θελω να το παρω αμεσα οποτε δεν θα κανω υπομονη να μαζεψω παραπανω για να παρω το Lg... οποτε κατα 90% σε αυτο καταληγω... απλα για να ξερω... αυτο δεχεται αναβαθμισεις κανονικα το oreo; και θα παιρνει κανονικα για 1-2 χρονια τουλαχιστον; για το redmi note 5 μιλαω... και επειδη δεν ξερω εχει stock android η της xiaomi; οτι και να εχει θα το προτιμησω δεν με πειραζει... θα πηγαινα και στο mi a2 που ειναι και android one αλλα με χαλασε που δεν δεχεται sd και δεν εχει ακουστικα αλλα μπορεις να βαλεις ανταπτορα ετσι δεν ειναι; θα ακουσω την γνωμη σου... θεωρεις σημαντικο να εχει sd; ετσι και αλλιως δεν ειμαι τυπος που να χρησιμοποιω πολυ την μνημη μονο messenger,facebook απο εφαρμογες αντε και κανα 2-3 παιχνιδακια... οποτε περιμενω την γνωμη σου... αλλα θα μου πεις παλι να δωσω 30 ευρω παραπανω να παρω το lg g6 Οποτε στα ιδια καταληγουμε χαχα
Darkphobia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 38 λεπτά πριν, saruman123 είπε Την γνώμη σου κράτα την για την πάρτη σου. Δεν θα κάψουμε τον άνθρωπο επειδή είναι του Andy Rubin. Το άρθρο το έβαλα για να βάλω σε σκέψεις τον ts και όχι να μας την λέει ο καθ' ένας εδώ πέρα. Ο @SeNNinhA νομίζω το έθεσε πιο σωστά. Το κινητό το έχω στα χέρια μου κι έχω μιλήσει σε διάφορα topics εδώ μέσα γι'αυτό οπότε το ξέρω πολύ καλύτερα από σένα. Ανέβασες ένα άρθρο σχεδόν 1.5 χρόνου που έκανε κριτική από φωτό και specs χωρίς να το έχει πιάσει στα χέρια του. Τον άνθρωπο λοιπόν εσύ πας να τον κάψεις με την άγνοια σου.
saruman123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 35 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε κοιτα... για παραπανω χρηματα λιγο δυσκολο για τωρα... απλα θελω ενα κινητο να την βγαλει το πολυ 2-3 χρονια με αναβαθμισεις και αυτα κανονικα... μετα βλεπουμε σε 3 χρονια θα εχουν βγει υπερκινητα οποτε θελω να ειναι vfm να εχει τα παντα σε οικονομικη τιμη... οποτε παω για redmi note 5 η lg g6 αναλογα τα λεφτα που θα μαζεψω ετσι; σε εμπιστευομαι λιγο παραπανω χωρις να θελω να αδικησω τα αλλα παιδια που μου σχολιαζουν και τους ευχαριστω πολυ... απλα λογο αξιολογησεων και μηνυματα σε βλεπω να εισαι ο πιο παλιος οποτε μια "εμπειρια" παραπανω. Πιο πολυ με κοβω για redmi note 5 να ειμαι ειλικρινης γιατι θελω να το παρω αμεσα οποτε δεν θα κανω υπομονη να μαζεψω παραπανω για να παρω το Lg... οποτε κατα 90% σε αυτο καταληγω... απλα για να ξερω... αυτο δεχεται αναβαθμισεις κανονικα το oreo; και θα παιρνει κανονικα για 1-2 χρονια τουλαχιστον; για το redmi note 5 μιλαω... και επειδη δεν ξερω εχει stock android η της xiaomi; οτι και να εχει θα το προτιμησω δεν με πειραζει... θα πηγαινα και στο mi a2 που ειναι και android one αλλα με χαλασε που δεν δεχεται sd και δεν εχει ακουστικα αλλα μπορεις να βαλεις ανταπτορα ετσι δεν ειναι; θα ακουσω την γνωμη σου... θεωρεις σημαντικο να εχει sd; ετσι και αλλιως δεν ειμαι τυπος που να χρησιμοποιω πολυ την μνημη μονο messenger,facebook απο εφαρμογες αντε και κανα 2-3 παιχνιδακια... οποτε περιμενω την γνωμη σου... αλλα θα μου πεις παλι να δωσω 30 ευρω παραπανω να παρω το lg g6 Οποτε στα ιδια καταληγουμε χαχα Θα σου πω την αλήθεια. Το redmi note 5 το έχει η γυναίκα μου. Είναι πολύ ευχαριστημένη. Ακουστικά δεν έχει μέσα(μπορείς να αγοράσεις) αλλά ούτε pure android έχει. Αλλά σίγουρα τα 2 χρόνια σε αναβαθμίσεις θα της έχεις μια και είναι πιο καινούργιο από το LG G6. Έρχεται ήδη με Oreo και το G6 τώρα την πήρε γιατί ήταν με Nougat. Σαν συνολική συσκευή σίγουρα το G6 υπερτερεί,αλλά εσύ αν νομίζεις ότι βολέυεσαι και με το note 5 που είναι και vfm στην κατηγορία του,τότε ναι πάρτο με κλειστά τα μάτια. Υ.Γ Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν παίζουν ρόλο και τόσο αυτά.Εγω θέλω να βοηθήσω κάποιον που δεν ξέρει και χαντακωθεί. Όπως επίσης και τα άλλα παιδιά εδώ μέσα. 11 λεπτά πριν, Darkphobia είπε Το κινητό το έχω στα χέρια μου κι έχω μιλήσει σε διάφορα topics εδώ μέσα γι'αυτό οπότε το ξέρω πολύ καλύτερα από σένα. Ανέβασες ένα άρθρο σχεδόν 1.5 χρόνου που έκανε κριτική από φωτό και specs χωρίς να το έχει πιάσει στα χέρια του. Τον άνθρωπο λοιπόν εσύ πας να τον κάψεις με την άγνοια σου. Ευχαριστούμε για την συμβολή σου. Μπράβο καλά έκανες και το πήρες.
26ska Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Τα + του g6 σε σχέση με το xiaomi redmi note 5 είναι η σαφώς καλύτερη οθόνη, η wide camera και η πολύ πιο όμορφη εμφάνιση και οι πιο μαζεμένες διαστάσεις. Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 ήμουν και πήρα το g6 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω, πάρε το xiaomi μια χαρά είναι μέχρι και η κάμερα του. Βέβαια το LG με την gcam απογειώνεται και η πολύ μέτρια selfie του, γίνεται μια χαρά χαρούλα .Ελπίζω να βοήθησα.
tsoutsas7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Θα σου πω την αλήθεια. Το redmi note 5 το έχει η γυναίκα μου. Είναι πολύ ευχαριστημένη. Ακουστικά δεν έχει μέσα(μπορείς να αγοράσεις) αλλά ούτε pure android έχει. Αλλά σίγουρα τα 2 χρόνια σε αναβαθμίσεις θα της έχεις μια και είναι πιο καινούργιο από το LG G6. Έρχεται ήδη με Oreo και το G6 τώρα την πήρε γιατί ήταν με Nougat. Σαν συνολική συσκευή σίγουρα το G6 υπερτερεί,αλλά εσύ αν νομίζεις ότι βολέυεσαι και με το note 5 που είναι και vfm στην κατηγορία του,τότε ναι πάρτο με κλειστά τα μάτια. Υ.Γ Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά δεν παίζουν ρόλο και τόσο αυτά.Εγω θέλω να βοηθήσω κάποιον που δεν ξέρει και χαντακωθεί. Όπως επίσης και τα άλλα παιδιά εδώ μέσα. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε μου... επειδη ψαχνω στο skroutz γενικα απο 200 (redmi note 5) μεχρι 280 πχ που εχει το lg g6 ενδιαμεσα εχει και αλλες επιλογες δεν μου προτεινεις καμια απο αυτα; η δεν εχει σημασια γιατι εχουν τα ιδια με το redmi note 5; και πας κατευθειαν στο g6; 37 λεπτά πριν, 26ska είπε Τα + του g6 σε σχέση με το xiaomi redmi note 5 είναι η σαφώς καλύτερη οθόνη, η wide camera και η πολύ πιο όμορφη εμφάνιση και οι πιο μαζεμένες διαστάσεις. Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 ήμουν και πήρα το g6 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αν δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω, πάρε το xiaomi μια χαρά είναι μέχρι και η κάμερα του. Βέβαια το LG με την gcam απογειώνεται και η πολύ μέτρια selfie του, γίνεται μια χαρά χαρούλα .Ελπίζω να βοήθησα. σε ευχαριστω φιλε μου και εγω εχω διλλημα μεταξυ αυτων των 2 τωρα θα δουμε...
26ska Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Ότι κ να πάρεις από τα 2 μια χαρά είναι, απλά το g6 ήταν ναυαρχίδα και σου την δίνει αυτή την αίσθηση, ενώ το xiaomi όχι.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Αν θες premiumιλα (CPU, κάμερες, αδιάβροχοποίηση κλπ) παίρνεις G6, αν θες μπαταρία και οικονομία rn5. Μην πολυβασανιζεσαι. Και με τα δύο ευχαριστημένος θα είσαι. 8 ώρες πριν, saruman123 είπε Εγώ στο Σκρουτζ και στο kimovil είδα τιμές. Δεν θα κάθομαι να ψάχνω για ένα κινητό που δεν το ξέρω. https://www.doctorandroid.gr/2017/05/essential-ph-1-smartphone.html?m=1 Αλήθεια υπάρχει υποστήριξη γι'αυτό το κινητό!! Δεν σου ζήτησε κάνεις να ψάξεις παντού. Τα δεδομένα έγραψα για τον TS, μιας και το "παίρνεις 845 φθηνότερα" δεν ισχύει. Το essential είναι η αρχή του κακου(notch). Το πήρε φίλος πριν κάποιο καιρό στα 300 περίπου και είναι πολύ όμορφο (με εξαίρεση το notch) και ιδιαίτερο κινητό. Οι κάμερες είναι παραπάνω από καλές και ας λένε στα σχόλια τα οποία μάλλον μιλάνε για όταν είχε 600 ευρώ. Έχει και 360 κάμερα σε επίσης πολύ καλή τιμή. Δεν είναι η πιο safe επιλογή, αλλά δεν ξέρω αν θα περιοριζομουν στο rn5 στη θέση του TS, όταν είναι σε αυτή την τιμή το essential.
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, tsoutsas7 είπε οποτε για παραπανω μου λες lg g6 Μονο ετσι; Φίλε το lg με κλειστά μάτια . Το εχω σαν δεύτερο κινητό και γι αυτό εχω γνώμη και εχω δουλέψει και xiaomi και το 5 plus και το 5 . Το κινητό είναι εξαιρετικό . Δες και στο YouTube και θα καταλάβεις . Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από Alexandros7474
SeNNinhA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Κι εγω G6 ψηφιζω. Ειναι συνολικα το πιο ολοκληρωμενο ισως απλα δεν ξεχωριζει πουθενα για να πεις wow. Η wide καμερα του προσωπικα θα μου ηταν χρησιμη, εχει δυνατο επεξεργαστη, ειναι αδιαβροχο και κυριως ειναι μαζεμενο σε διαστασεις (οπως και το essential βεβαια) κατι που εμενα με βολευει πολυ. Αρνητικο οτι παιζει και να μην παρει αλλη αναβαθμιση λογισμικου. Δεν εχει βγαλει και προβληματα παρα την κακη ιστορια των LG σε αυτο.
saruman123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Δεν σου ζήτησε κάνεις να ψάξεις παντού. Τα δεδομένα έγραψα για τον TS, μιας και το "παίρνεις 845 φθηνότερα" δεν ισχύει. Το essential είναι η αρχή του κακου(notch). Το πήρε φίλος πριν κάποιο καιρό στα 300 περίπου και είναι πολύ όμορφο (με εξαίρεση το notch) και ιδιαίτερο κινητό. Οι κάμερες είναι παραπάνω από καλές και ας λένε στα σχόλια τα οποία μάλλον μιλάνε για όταν είχε 600 ευρώ. Έχει και 360 κάμερα σε επίσης πολύ καλή τιμή. Δεν είναι η πιο safe επιλογή, αλλά δεν ξέρω αν θα περιοριζομουν στο rn5 στη θέση του TS, όταν είναι σε αυτή την τιμή το essential. Το θέμα δεν είναι αν κάνει 300,600,1000,αλλά να υπάρχει μια υποστήριξη,μια πορεία του κινητού κάτι εν πάση περιπτώσει που να δείχνει ότι αξίζει. Τώρα εσυ θα έπαιρνες κινητό που δεν έχει πίσω του κάποια υποστήριξη και ας έχει καλά spec? Είδες τη είπε ο SeNNinhA ΕΝΑ και μοναδικό έβγαλε και αρχίζουν και βγάζουν συχνά πυκνά προσφορές για να τους φύγει. Θέλω να πιστεύω καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου . Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από saruman123
SeNNinhA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το θέμα δεν είναι αν κάνει 300,600,1000,αλλά να υπάρχει μια υποστήριξη,μια πορεία του κινητού κάτι εν πάση περιπτώσει που να δείχνει ότι αξίζει. Τώρα εσυ θα έπαιρνες κινητό που δεν έχει πίσω του κάποια υποστήριξη και ας έχει καλά spec? Είδες τη είπε ο SeNNinhA ΕΝΑ και μοναδικό έβγαλε και αρχίζουν και βγάζουν συχνά πυκνά προσφορές για να τους φύγει. Θέλω να πιστεύω καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου . Για καποιον που αλλαζει κινητο καθε χρονο δεν νομιζω οτι ενεχει ρισκο. Αλλωστε καλυπτεσαι απο το Amazon με εγγυηση (τι καλυτερο). Για καποιον ομως που κραταει το κινητο του για 3 χρονια υπαρχει ενα ρισκο που ο ιδιος ομως θα αποφασισει εαν θελει να παρει σε ανταλλαγμα με καλυτερα specs σε φθηνη τιμη. Παρεμπιπτωντως ακουστηκαν πολλα για προβληματα στο σημα αλλα κυριως στην USA οπου γενικα υπαρχει θεμα με τις συχνοτητες δικτυων και με αλλες συσκευες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις