Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, saruman123 είπε

Για μένα νομίζω αφού θα δώσεις που θα δώσεις να πας κατευθείαν στο G6.

Τουλάχιστον πιστεύω είναι και καλύτερο και θα έχεις και κάποιο support σε περίπτωση ανάγκης (αχρείαστο να είναι).

Είναι αμαρτία για 30€ να πας στο Xiaomi  Mi A2 ενώ υπάρχει ήδη το G6 στα 280€ περίπου.

Μόνο λίγο στην μπαταρία χάνει το LG.

Εδώ σου έχω και ένα συγκριτικό με τα τρία κινητά https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,xiaomi-mi-a2-64gb,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb

τι λες εσυ φιλε για ολα αυτα που λενε τα παιδια; για το lenovo και τα αλλα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Essential τελος η προσφορα. Μπορει να ξαναβγει ομως. Ηταν η δευτερη μεσα σε ενα μηνα σχεδον

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον παιδες... εκανα και εγω μια ερευνα ενταξει το redmi note 5 ειναι vfm ξεκαθαρα με ολα αυτα που εχει... για το meizu m6 note τι λετε; εχει 20 ευρω παραπανω απλα με λιγη καλυτερη καμερα και επεξεργαστη αλλα μικροτερη οθονη... μια ερωτηση που ηθελα να κανω σχετικα με το redmi note 5 που με απασχολησε ειναι που δεν εχει light sensor απο οτι ειδα ισχυει; και θα ηθελα να μου πειτε με λιγα παραπανω χρηματα αν αξιζει να παρω κατι αλλο η οχι; να εχει κατι παραπανω εννοειται σε χαρακτηριστικα για να αξιζει την διαφορα...

Επεξ/σία από tsoutsas7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

λοιπον παιδες... εκανα και εγω μια ερευνα ενταξει το redmi note 5 ειναι vfm ξεκαθαρα με ολα αυτα που εχει... για το meizu m6 note τι λετε; εχει 20 ευρω παραπανω απλα με λιγη καλυτερη καμερα και επεξεργαστη αλλα μικροτερη οθονη... μια ερωτηση που ηθελα να κανω σχετικα με το redmi note 5 που με απασχολησε ειναι που δεν εχει light sensor απο οτι ειδα ισχυει; και θα ηθελα να μου πειτε με λιγα παραπανω χρηματα αν αξιζει να παρω κατι αλλο η οχι; να εχει κατι παραπανω εννοειται σε χαρακτηριστικα για να αξιζει την διαφορα...

Όταν εννοείς παραπάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα φιλε... σου εκανα και μια παραθεση πιο πανω αν δεις για ενα lenovo που μου ειπε ενας φιλος απο εδω και κατι αλλο κινητα και θελω να μου πεις την γνωμη σου...

lenovo z2 moto play, lenovo Μοτο Z,  Essential PH-1. θελω την γνωμη σου.

παραπανω εννοω κατι που να αξιζει να εχει παραπανω δυνατοτητες και χαρακτηριστικα να αξιζει την διαφορα που θα δωσω... δεν λεω 300+ κατι λιγοτερο κατι να αξιζει ομως πες μου εσυ και θα το δω εγω...

για το meizu m6 note τι λες; huawei mate 10 lite; απλα σου λεω αυτα που ειδα τωρα πες μου την γνωμη σου και εσυ... η κανα xiaomi αλλο καλυτερο μοντελο δεν ξερω απο μαρκα δεν εχω θεμα οτι ειναι δυνατο στα λεφτα που θα δωσω.. ειτε samsung αμα αξιζει κανενα...

Επεξ/σία από tsoutsas7
Δημοσ.

Το m6 note συμφέρει να το πάρεις από Κίνα στα 130€ περίπου αν θες να μη δώσεις πολλά 

https://m.banggood.com/Global-Meizu-M6-Note-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1312128.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB

Εχει πολύ καλές κάμερες, μπαταρία που βγάζει 9 ώρες οθόνη, 4g  wind στη global έκδοση. 

Πήρε έκδοση flyme 7 και δεν κολλάει. 

Τα κακά του είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο και κάποια περίεργα του flyme που πρέπει να ρυθμίσεις για να έρχονται ειδοποιήσεις κλπ 

Επισης η υποστήριξη της meizu είναι της πλάκας 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

καλησπερα φιλε... σου εκανα και μια παραθεση πιο πανω αν δεις για ενα lenovo που μου ειπε ενας φιλος απο εδω και κατι αλλο κινητα και θελω να μου πεις την γνωμη σου...

lenovo z2 moto play, lenovo Μοτο Z Essential PH-1. θελω την γνωμη σου.

παραπανω εννοω κατι που να αξιζει να εχει παραπανω δυνατοτητες και χαρακτηριστικα να αξιζει την διαφορα που θα δωσω... δεν λεω 300+ κατι λιγοτερο κατι να αξιζει ομως πες μου εσυ και θα το δω εγω...

για το meizu m6 note τι λες; huawei mate 10 lite; απλα σου λεω αυτα που ειδα τωρα πες μου την γνωμη σου και εσυ... η κανα xiaomi αλλο καλυτερο μοντελο δεν ξερω απο μαρκα δεν εχω θεμα οτι ειναι δυνατο στα λεφτα που θα δωσω.. ειτε samsung αμα αξιζει κανενα...

Για το Essential  PH-1 δεν έχω γνώμη δεν το ξέρω και από ότι βλέπω πολλά λεφτά ενώ υπάρχουν καλύτερα και με επεξεργαστή 845 και πιο φτηνά.

Τα Moto πάλι είναι κατώτερα με το G6 που σου είπα πιο πάνω.

Δες και το συγκριτικό https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lenovo-moto-z,lg-g6,motorola-moto-z2-play-in

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Για το Essential  PH-1 δεν έχω γνώμη δεν το ξέρω και από ότι βλέπω πολλά λεφτά ενώ υπάρχουν καλύτερα και με επεξεργαστή 845 και πιο φτηνά.

Δες και το συγκριτικό https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lenovo-moto-z,lg-g6,motorola-moto-z2-play-in

οποτε για παραπανω μου λες lg g6 Μονο ετσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vargas είπε

Mετα πας σε nokia 8 που δεν έχει αντίπαλο σ αυτά τα λεφτά

Εκτός του pure android και του 835 πάλι το G6 μπορώ να πω ότι είναι μπροστά σαν σύνολο.

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,nokia-8

Βέβαια σαν κάμερα οι κριτικές διησθαντε

Nokia 8

DxOMark Score
68

MOBILE
72
PHOTO
62
VIDEO

Kimovil

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.2
Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.0
Ποιότητα των φωτογραφιών selfie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.5
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.9

LG G6

DxOMark Score
84

MOBILE
85
PHOTO
83
VIDEO

Kimovi

•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 6.5
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.6

20 λεπτά πριν, tsoutsas7 είπε

οποτε για παραπανω μου λες lg g6 Μονο ετσι;

Σε αυτά τα λεφτά εκεί πας.

Αν κάνεις την υπέρ μετάβαση στα 350+ τότε εκεί πας σε άλλη κατηγορία που παίζει το Mi8.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

@adi32

Όχι και υποστήριξη της πλάκας μην με πληγώνεις;; :)

Μια χαρά τα πάει λίγες ρομ και σωστές, εγώ στο flyme 7 δεν έχω βρει κάτι τραγικό. Μάθαμε στα xiaomi να δίνουν συνέχεια update και τις πιο πολλές φορές όλο κάτι έφτιαχναν και κάτι χαλούσε.

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εκτός του pure android και του 835 πάλι το G6 μπορώ να πω ότι είναι μπροστά σαν σύνολο.

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,nokia-8

Βέβαια σαν κάμερα οι κριτικές διησθαντε

Nokia 8

DxOMark Score
68

MOBILE
72
PHOTO
62
VIDEO

Kimovil

•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.0
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.5
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.9

LG G6

DxOMark Score
84

MOBILE
85
PHOTO
83
VIDEO

Kimovi

•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 6.5
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.6

Σε αυτά τα λεφτά εκεί πας.

Αν κάνεις την υπέρ μετάβαση στα 350+ τότε εκεί πας σε άλλη κατηγορία που παίζει το Mi8.

Είναι τόσο χάλια τελικά το nokia 8 σε θέμα κάμερας ; Γτ υποτίθεται με τα updates έχει βελτιωθεί , αλλά δεν το ξέρω αν ισχυει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Είναι τόσο χάλια τελικά το nokia 8 σε θέμα κάμερας ; Γτ υποτίθεται με τα updates έχει βελτιωθεί , αλλά δεν το ξέρω αν ισχυει

Δεν το γνωρίζω.

Δεν έχω δει κάποιος συγκριτικό στο ανάλογο ποστ που έχουμε.

Επίσης πάω με βάση τον στοιχείων Kimovil και DxOMark από ότι είδες ,που είναι δυο εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το essential το βρίσκεις λιγότερο από 250. Δεν νομίζω πως βρίσκεις 835 σε αυτά τα λεφτά αλλού. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...