Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dolph είπε

Θα είναι ασέβεια προς το Linux να κάνει κάτι που θέλει μια μεγάλη κοινότητα χρηστών.

Καλύτερα να παραμείνει ένα cool λειτουργικό για λίγους που θέλουν να αναπαράγουν mp3 και να σερφάρουν χωρίς τα μοχθηρά windows.

Δηλαδή μας λες οτι πολλοί απο εμάς που θέλουμε να πάμε σε linux αλλά δεν το κάνουμε επειδη μας αρέσει το gaming, να μην αποκτήσουμε ποτέ την επιλογή αυτή επειδη εσυ ψάχνεις τροπο να φαινεσαι cool στις παρέες σου. Δεν ξέρω αν αυτο που έγραψες ειναι troll ή μαλακυνση εγκεφαλου

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αισθάνομαι πολύ hacker όταν εγκαθιστώ με

./configure & make & sudo make install. 

Χαμός, βγαίνουν γραμματακια στο terminal. 

Μετά αν πάει κάτι λάθος με τους usb drivers της γλυφομουνιερας, θα μπω στο forum και θα ακούσω ότι δοκίμασε τον kernel 4.6.7.ε.3 η κάποιος άλλος θα πει Mandriva έβαλες;

Τέλεια 

Επεξ/σία από guy_threepwood
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.
59 minutes ago, athasbill said:

Και έτσι γιγαντώνονται οι εταιρίες και μετά υπάρχει το μονοπώλιο.

Το ότι η microsoft δίνει τα win σχεδόν δωρεάν όπως αναφέρεις, έχει να κάνει με το μερίδιο αγοράς που έχασε τα τελευταία χρόνια. Αν ήμασταν στην εποχή των winxp που ήταν μονόδρομος (ελάχιστοι χρήστες mac, κυρίως επαγγελματίες, δύσχρηστο linux), τώρα θα πλήρωνες τα win 80-90€.

Μη ξεχνιόμαστε....

Αγόρι μου τι λες; Από τα win95 έως και τα 10ρια η πλειοψηφία τα έχει σπασμένα ή OEM...

1 hour ago, coffeex said:

Αυτό που δεν βλέπουν οι windows χρήστες 😎

DkvrAihV4AA-Q30.jpg

1ον Παίζει να είσαι από τους τελευταίους που ισχυρίζονται πως πετυχαίνουν (συχνά κιόλας λολ) μπλέ οθόνες.
2ον Σοβαρά τώρα το "kill" είναι το φοβερό feature στο linux; Μήπως να κλαίγονται οι windows users που δεν έχουνε και το -9 switch ή το REISUB;

Το desktop linux πάει κατά διαόλου ακριβώς επειδή φαντασμένοι σαν και εσάς λέτε τις σαχλαμάρες αυτές. Μια χαρά είναι όλα τα λειτουργικά, το οτι μάθατε να κάνετε ένα sudo ή ακόμα και compile στο compile βγάλατε το Linux from Scratch αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι υπόλοιποι θέλουν/μπορούν/έχουν τον χρόνο.

Και στο τέλος είστε τα ίδια πιθήκια που κράζετε όσους επιλέγουν ubuntu/mint/elementary. Τραβάτε να κατεβάσετε κανένα Kali μπας και σπάσετε τον κωδικό του ρούτερ στο σπίτι σας και χαρείτε λίγο.

Το linux έχει κυριαρχήσει μέσω του android και δεκαετίες τώρα σε server, embedded και πάει λέγοντας. Μέχρι και η M$ έφτιαξε δική της διανομή για το iot ecosystem που ετοιμάζει.

Στο desktop μια ζωή θα είναι μηδαμινό το ποσοστό λόγο των κομμουνιστών του Σταλμαν, και μετά τους Ιαχωβάδες πρήξ@ρχίδες όπως εσάς που ξενερώνετε τον κόσμο και μηδενίζεται με επιχειρήματα 20ετίας τα windows, για αυτό και γελάει ο κόσμος με την γραφικότητα σας.

Αν θέλετε να βοηθήσετε το desktop linux, μπορείτε να ξεκινήσετε με το να μην ρεζιλεύεστε και μαζί και όλους εμάς τους υπόλοιπους που αγαπάμε το linux, αλλά δεν αιθεροβατούμε κιόλας.

Desktop: Arch | Laptop: Elementary OS | Work Terminal: Windows10 & VPS WebServices: CentOS (not containerized yet)

• Like 5
  • Thanks 10
Δημοσ.

Επειδή χρησιμοποιώ και τα 3 λειτουργικά (desktop με Manjaro, MBP 15" με macOS και Surface 4 Pro με Windows 10) θεωρώ ότι και τα τρία λειτουργικά είναι μια χαρά και ότι οι αποστάσεις μεταξύ τους έχουν γεφυρωθεί πάρα πολύ. Κάποιος ανέφερε κάτι για xorg.conf, ας πούμε, που στάνταρ δείχνει ότι δεν έχει ακουμπήσει Linux την τελευταία 5ετία! Αντίστοιχα όσοι λένε για τα BSoD, είναι σαφές ότι έχουν να ασχοληθούν με Windows από την εποχή των Vista. Και όσοι λένε για τα "μαγικά" σταθερά macOS, μάλλον έφυγαν από Windows την εποχή των XP και νομίζουν ότι ο υπόλοιπος κόσμος έχει μείνει στο 2005!

Γενικά, τα Windows έχουν γίνει αρκετά αξίοπιστα και έχουν λίγο πιο σοβαρά εργαλεία πλέον, το Linux έχει σταθεροποιηθεί και έχει γίνει σημαντικά πιο όμορφο και εύχρηστο και το macOS είναι ένα όμορφο unix-οειδές λειτουργικό που δε διαφέρει σημαντικά σε σταθερότητα και επιδόσεις από τα υπόλοιπα (αν και μάλλον είναι το πιο βαρύ).

1 ώρα πριν, dolph είπε

Και να κλείσω και με κάτι που αφορά και την άποψη ότι οι επαγγελματίες και «αυτοί που ξέρουν» χρησιμοποιούν Linux.

Όσους γνωστούς επαγγελματίες έχω στον χώρο, κανένας δεν χαλάει τον χρόνο του σε Linux καθώς κάνουν τα πάντα στα Windows, γρήγορα και με επαγγελματική υποστήριξη, ενώ έχουν και ένα σωρό επαγγελματικά εργαλεία (3rd party) που τους κάνουν την ζωή εύκολη.

Ο χρόνος είναι χρήμα και κανένας επαγγελματίας δεν έχει την πολυτέλεια να ψάχνει σε κοινότητες ερασιτεχνών για λύσεις σε επαγγελματικά προβλήματα.

Είναι μεγάλο λάθος να λέμε ένα ξεκάρφωτο "επαγγελματίες" και να θεωρούμε ότι αναφερόμαστε στους ίδιους ανθρώπους. Εγώ είμαι επαγγελματίας προγραμματιστής και έχω άλλες απαιτήσεις από ότι ο επαγγελματίας φωτογράφος, μηχανικός κλπ. Ακόμα και επαγγελματίες προγραμματιστές έχουν τελείως διαφορετικές απαιτήσεις μεταξύ τους, ανάλογα με το πεδίο στο οποίο εργάζονται (web, embedded, mobile κλπ.).

Γενικά, εσύ αναφέρεσαι στον επαγγελματία χρήστη που περιμένει να τρέξει 4-5 σημαντικές εφαρμογές για τη δουλειά του. Αυτός που μπορεί να έχει "ξεμείνει" με λειτουργικό και προγράμματα 10ετίας και να κάνει μια χαρά τη δουλειά του, γιατί αυτό που τον νοιάζει είναι η σταθερότητα και να βγαίνει η δουλειά. Εκεί, πράγματι, τα Windows δεν υστερούν σε κάτι, αλλά κανένα λειτουργικό δεν έχει θέματα αν δε σε νοιάζει να ενημερώνεσαι συχνά. Αλλά αν η δουλειά σου απαιτεί να κάνεις πράγματα όπως να διαχειρίζεσαι ένα σύνολο βιβλιοθηκών/εργαλείων/προγραμμάτων για να έχεις ένα προγραμματιστικό περιβάλλον και να ενημερώνεις συχνά πακέτα και εφαρμογές, τότε τα Windows είναι μακράν το χειρότερο και πιο χρονοβόρο λειτουργικό μεταξύ των τριών.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σταματήσει η κουβέντα του στυλ "το τάδε λειτουργικό είναι καλύτερο από όλα". Ο καθένας ορίζει τις απαιτήσεις. Το 60%+ των προβλημάτων σε Linux που ξέρω είναι από ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν πράγματα όπως στα Windows, χωρίς να καταλαβαίνουν τις διαφορές και να θέλουν να μάθουν κάτι διαφορετικό. Αν δεν ξέρεις τι θες και αν δεν είσαι διατεθειμένος να δεχθείς τα αρνητικά της αλλαγής που θα κάνεις, τότε κάτσε σε αυτό που έχεις.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, athasbill είπε

Και έτσι γιγαντώνονται οι εταιρίες και μετά υπάρχει το μονοπώλιο.

Το ότι η microsoft δίνει τα win σχεδόν δωρεάν όπως αναφέρεις, έχει να κάνει με το μερίδιο αγοράς που έχασε τα τελευταία χρόνια. Αν ήμασταν στην εποχή των winxp που ήταν μονόδρομος (ελάχιστοι χρήστες mac, κυρίως επαγγελματίες, δύσχρηστο linux), τώρα θα πλήρωνες τα win 80-90€.

Μη ξεχνιόμαστε....

Δεν έχει να κανει με τον αναταγωνισμό, έχει να κάνει με την αλλαγή οικονομικού μοντέλου απο το απλά πουλάω πρόγραμμα στο πουλάω υπηρεσία. Σου δίνει τσάμπα ή φτηνό λειτουργικό και θα σου τα πάρει με το παραπάνω στην πορεία με συνδρομές για onderive, office κτλ κτλ. 

Τώρα ως προς αυτούς που λένε οτι το linux αποτελεί σοβαρή εναλλακτική και όχι χομπιστική προσέγγιση προφανώς και αποτελούν οπαδούς. Το linux δεν αποτελεί εναλλακτική στα windows. Παραμένει ένα σταθερο λειτουργικό, έχει τις χρήσεις του, αλλα σε αυτές δεν είναι η χρήση του για προσωπικό υπολογιστή είτε ως μηχάνημα για κάποιον επαγγελματία είτε για ψυχαγωγία.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ από την άλλη έχω παρατηρήσει κάτι. Οι χρήστες λινουξ που έχω γνωρίσει είναι κάτι σαν τους WoW gamers. Χοντροί με γυαλιά και άπλετο χρόνο πίσω από μια οθόνη. 

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Silverage είπε

Μια φορά έβαλα Kali Linux στο laptop και για να μπαίνω μέσα έπρεπε να πατάω το e και να γράφω κάθε φορά "nouveau.modeset=0" γιατί κάποιο θέμα έχει με την κάρτα γραφικών της nvidia αλλιώς κόλλαγε σε μια μαύρη οθόνη. 

Έψαχνα μια ώρα να βρώ πώς να το κάνω να δουλέψει σε διάφορα ξεχασμένα forums.

Να μου λείπει.

Το ότι εγκατέστησες τη συγκεκριμένη διανομή με κάνει να πιστεύω ότι θέλησες να το παίξεις hacker. Και αφού το παίδεψες μια ολόκληρη ώρα, κατάλαβες ότι δεν είσαι hacker. Πράγματι δεν είναι για εσένα το Linux. Να σου λείπει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tokyo είπε

Εγώ από την άλλη έχω παρατηρήσει κάτι. Οι χρήστες λινουξ που έχω γνωρίσει είναι κάτι σαν τους WoW gamers. Χοντροί με γυαλιά και άπλετο χρόνο πίσω από μια οθόνη. 

Χοντροί κοντοί και άσχημοι με μεγάλα γυαλιά είμαστε που κάνουμε μπάνιο μια φορά το δίμηνο.

Μετά απορείτε γιατί σας δουλεύουμε.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, woopsi είπε

6/12 απ τα τελευταία άρθρα στο sub των windows είναι προβλήματα.

Όλα όμορφα και ωραία αλλά να να μπορείτε να υποστηρίξετε αυτά που λέτε θα ήταν πολύ καλύτερα.

Untitled.png

οταν οι περισσότεροι έχουν windows νομίζω είναι λογικό και τα περισσότερα threads να αφορούν τα windows.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DaemonLord92 είπε

Οχι και για hobby :P Τα τελευταία χρόνια δουλεύω μόνο σε linux και δεν ειχα κανενα (σοβαρο) θέμα. Τωρα δε ξερω σε ποια κοινότητα λινουξαδων ειχες ρωτησει αλλα το AskUbuntu που εχω ρωτησει απειρες φορες πηρα σοβαροτατες απαντησεις. 

PS η μοναδικη φορα που ειχα προβλημα ηταν χρονια πισω (τουλαχιστον 5-6 χρονια) οπου τα Ubuntu αποφασισαν οτι δε θελουν να bootαρουν 😂

Ένα και δυο;;;;

Έχεις ώρα; Κάτσε να διαβάσεις...

Έχω μια εγκατάσταση με A10 επεξεργαστή της AMD και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Δυστυχώς δεν μου βρίσκει σωστό configuration ούτε τα Ubuntu ούτε τα Elementary OS, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω το 100% και το Adobe Illustrator (που αναγκάζομαι να τρέξω σε emulation μέσω Wine ) να τρώει και παραπάνω πόρους αλλά και να μην εχει το 100% της απόδοσης.

Το σύστημα εφόσον δεν βρίσκει λύση πήγα από το site της AMD να κάνω εγκατάσταση, η οποία φυσικά δεν γίνεται με  άμμεσο τρόπο (ψάξε μόνος σου βρες το chipset που έχει ακριβώς επέλεξε το και κατέβασε το). Και τελείωσε; οοοοοχι πρέπει φυσικά να ανοίξεις terminal και να γραψεις ειδικές εντολές γιατί κανείς δεν έχει σκεφτεί να κάνεις διπλό κλικ και εγκατάσταση σε κάτι...το 2018!!!!!

Και πάλι φυσικά δεν λύθηκε το θέμα γιατί στα ubuntu αν και παει να κάνει εγκατασταση βγάζει ένα μηνυμα σφάλματος που κανείς δεν μου βρήκε λύση πέρα από αμπελοφιλοσοφίες και κώδικες που δεν δούλεψαν, και στην περίπτωση του Elementary OS ψιλοκαταστράφηκε η εγκατάσταση και έψαχνα τρόπο να βρω να κάνω rollback που απλά δεν δούλευε!!!! γιατί...ΕΤΣΙ!.. και αναγκάστηκα έκανα επανεγκατάσταση.

Να μη συζητήσω για κάτι ασυμβατότητες σε Wacom  που γελάει ο κόσμος.... και λύση...; ΚΑΝΕΙΣ!

Αυτά τα πράγματα είναι παιδικά για το 2018, και σε Windows ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και χάλια να πάνε όλα, έχεις και rollback (που δουλεύει) αλλά και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως στο κινητό.

Καλό το Linux οχι για όλους και οχι για όλα. Υπάρχουν παιδικά θέματα που πρέπει να λύσει. Η λογική "μα οι εταιρίες δεν βγάζουν σωστους drivers" μου είναι λίγο αδιάφορη... Τη δουλειά μου θέλω να κάνω και ειλικρινά... το να δώσω 100 ευρώ μια φορά για πάντα για να έχω τα windows μου είναι οχι απλά συμφέρουσα συμφωνία αλλά άγια λύση.

Επεξ/σία από Volga
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisxpap είπε

οταν οι περισσότεροι έχουν windows νομίζω είναι λογικό και τα περισσότερα threads να αφορούν τα windows.

το sub είναι των windows, άρα μόνο για windows θα μιλάνε.

Άλλο πράγμα ήθελα να πω εγώ με τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

2 λεπτά πριν, Volga είπε

Καλό το Linux οχι για όλους και οχι για όλα. Υπάρχουν παιδικά θέματα που πρέπει να λύσει. Η λογική "μα οι εταιρίες δεν βγάζουν σωστους drivers" μου είναι λίγο αδιάφορη... Τη δουλειά μου θέλω να κάνω και ειλικρινά... το να δώσω 100 ευρώ μια φορά για πάντα για να έχω τα windows μου είναι οχι απλά συμφέρουσα συμφωνία αλλά άγια λύση.

Βρε δώστα δε σε λέει κανείς να μη τα δώσεις.  Το Linux όμως τι πρέπει να κάνει όταν η AMD δεν βγάζει καν το λογισμικό για τα προιόντα της;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tokyo είπε

Σε κόβω να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο μπροστά στο  pc από τους linuxαδες. Σωστά? 

Δημοσ.

Οι linux-αδες δεν καταλαβαίνετε απλά πράγματα. Και οχι μονο αυτό, αλλά παριστάνετε και τους πανσυμπαντιους χάκερ που ξερετε τα παντα και εμεις ειμαστε τα πρόβατα. Επειδή λοιπόν εγώ δεν ειμαι διαγαλαξιακή ιδιοφυια οπως ειναι ολοι οι χρηστες linux, θα κανω μερικές ερωτήσεις. Αν οι απαντηση ειναι σε ολα ναι, τοτε κανενα προβλημα να παω σε linux

1. Eίμαι "δεμένος" στο οικοσύστημα της Google. Μπορώ να εγκαταστησω στο Linux Backup & Sync client;

2. Χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά το Office. Ειμαι συνδρομητής του Office 365. Μπορώ να εχω εγκατεστημενο στο Linux Office; Και οχι τα alternatives δεν με απασχολούν. Χρειάζομαι το Office.

3. Χρησιμοποιώ σε πολύ μεγαλο βαθμο τα Adobe Photoshop και Premier. Μπορώ να τα εγκαταστησω στο Linux; Και οχι τα alternatives δεν με απασχολούν.

4. Παιχνίδια. Δεν είμαι hardcore gamer. Αλλά παίζω World of Warcraft, Football Manager, Assasin's Creed και παιχνιδια τύπου Witcher. Μπορώ να τα παίξω στο Linux; Και οχι Wine και αλλες ανοητες εξομοιώσεις δεν με απασχολούν. Δεν πλήρωσα ενα σκασμο λεφτα για i9 και GTX 1080 Ti για να χανω frames απο την εξομοιωση.

5. Υπάρχει τρόπος να καταργησω το terminal; Ούτε ξέρω και ούτε εχω χρονο να μαθω να γράφω κατεβατα εντολών σε terminal καθε φορά που ενας driver δεν παιζει ή θελω να εγκαταστησω ενα προγραμμα και πρεπει να το βαλω μεσω terminal.

Αν η απαντηση και στα 5 ειναι ναι, τοτε ευχαριστως να παω στα forums για linux και να διαλέξω μια διανομή να βαλω. Αν η απαντηση εστω σε ενα απο αυτά ειναι οχι τοτε καταλαβαινετε γιατι δεν βάζω linux.

Καταλήγουμε λοιπόν σε 3 απλά συμπεράσματα. 

1. ΔΕΝ είστε παγκοσμιες διανοιες επειδή βαλατε Linux

2. ΔΕΝ είμαστε προβατα και ηλίθιοι επειδη προτιμουμε ενα λειτουργικο που δεν χρειάζεται γραμμές εντολών και που εχει ολα τα προγράμματα που θέλουμε.

3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LINUX η πανσυμπαντια ανωτεροτητα στα λειτουργικα. Ειναι ενα χομπιστικο λειτουργικο. Ναι χομπιστικο. Γιατι σε εταιρικο περιβάλλον ΔΕΝ μπορεις να το χρησιμοποιείς και σε home περιβάλλον πρεπει να γουσταρεις να ασχολεισαι με το λειτουργικο για να το έχεις. Κατεβείτε λοιπόν απο το high horse σας και σταματήστε να κραζετε χωρίς λογο

15 λεπτά πριν, Lomar είπε

Αγόρι μου τι λες; Από τα win95 έως και τα 10ρια η πλειοψηφία τα έχει σπασμένα ή OEM...

1ον Παίζει να είσαι από τους τελευταίους που ισχυρίζονται πως πετυχαίνουν (συχνά κιόλας λολ) μπλέ οθόνες.
2ον Σοβαρά τώρα το "kill" είναι το φοβερό feature στο linux; Μήπως να κλαίγονται οι windows users που δεν έχουνε και το -9 switch ή το REISUB;

Το desktop linux πάει κατά διαόλου ακριβώς επειδή φαντασμένοι σαν και εσάς λέτε τις σαχλαμάρες αυτές. Μια χαρά είναι όλα τα λειτουργικά, το οτι μάθατε να κάνετε ένα sudo ή ακόμα και compile στο compile βγάλατε το Linux from Scratch αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι υπόλοιποι θέλουν/μπορούν/έχουν τον χρόνο.

Και στο τέλος είστε τα ίδια πιθήκια που κράζετε όσους επιλέγουν ubuntu/mint/elementary. Τραβάτε να κατεβάσετε κανένα Kali μπας και σπάσετε τον κωδικό του ρούτερ στο σπίτι σας και χαρείτε λίγο.

Το linux έχει κυριαρχήσει μέσω του android και δεκαετίες τώρα σε server, embedded και πάει λέγοντας. Μέχρι και η M$ έφτιαξε δική της διανομή για το iot ecosystem που ετοιμάζει.

Στο desktop μια ζωή θα είναι μηδαμινό το ποσοστό λόγο των κομμουνιστών του Σταλμαν, και μετά τους Ιαχωβάδες πρήξ@ρχίδες όπως εσάς που ξενερώνετε τον κόσμο και μηδενίζεται με επιχειρήματα 20ετίας τα windows, για αυτό και γελάει ο κόσμος με την γραφικότητα σας.

Αν θέλετε να βοηθήσετε το desktop linux, μπορείτε να ξεκινήσετε με το να μην ρεζιλεύεστε και μαζί και όλους εμάς τους υπόλοιπους που αγαπάμε το linux, αλλά δεν αιθεροβατούμε κιόλας.

Desktop: Arch | Laptop: Elementary OS | Work Terminal: Windows10 & VPS WebServices: CentOS (not containerized yet)

Αν και ειμαι σιγουρος οτι θα φας μπαν ενα θα σου. ΠΕΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ που μας εχουν πρήξει τα σηκώτια ολοι οι πιτσιρικαδες επειδη εμαθαν να ανοιγουν το τερμιναλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, adr_giv είπε

Το ότι εγκατέστησες τη συγκεκριμένη διανομή με κάνει να πιστεύω ότι θέλησες να το παίξεις hacker. Και αφού το παίδεψες μια ολόκληρη ώρα, κατάλαβες ότι δεν είσαι hacker. Πράγματι δεν είναι για εσένα το Linux. Να σου λείπει. 

Ακριβώς.

Το να παίζει όμως σε κάρτα nvidia δεν το θεωρώ hackerιά.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, woopsi είπε

το sub είναι των windows, άρα μόνο για windows θα μιλάνε.

Άλλο πράγμα ήθελα να πω εγώ με τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Βρε δώστα δε σε λέει κανείς να μη τα δώσεις.  Το Linux όμως τι πρέπει να κάνει όταν η AMD δεν βγάζει καν το λογισμικό για τα προιόντα της;

Εμ.. στα λόγια μου έρχεσαι; Εγώ θα κάνω τον Ευαγγελιστή για να φέρω τον χρήστη στη γη της Επαγγελίας; Ας λύσουν οι εταιρίες τα προβλήματα που έχουν με το Linux και μετά εδώ είμαστε με χαρά να το χρησιμοποιήσουμε.

Προς το παρόν ΔΕΝ είναι για όλους, είναι για αυτούς που τους λειτουργεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...