Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εκανα, εκανα εγκατασταση τα παντα και το κινητο φαινεται να πεταει μεχρι στιγμης. Θα ενημερωσω και απο δευτερα ξανα γιατι αυριο θα φυγω οποτε θα το εχω και φουλ χρηση.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα το θεμα πρεπει να ειναι απο την θερμοκρασια. Καθως εκανα browse στο 9gag και εβλεπα gifs ανεβασε αρκετη θερμοτητα  και κολλησε κ μετα εκανε reset.

Θα το παω στη samsung μιας και εχω εγγυηση μεχρι τον οκτωβρη ακομα να το κοιταξουν.

Δημοσ.

Παιζει το ενδεχόμενο δυστυχώς,ανα τα σερβις σε ολο τον κόσμο..... δυστυχώς.

Αλλα εσύ πρέπει να κανεις την κίνηση.θα περιγράψεις τι κανει το κινητό και ποτε το εντοπίζεις και οτι εκανες ένα φορματ από μέσα.

Δεν ήξερα οτι έχεις εγγύηση!

Δε ξερω το φλασαρισμα μέσο odin εαν τους κανει να πουν ....το έχεις πειράξει....

Πες μας τι εγινε.

Δημοσ.

Δε θα τους πω για το odin, απλα θα πω οτι εκανα factory reset και πως το κινητο freezarei και κανει reboot μολις κανω λιγο εντονο multitasking και το χρησιμοποιω γρηγορα και οταν ανεβαζει θερμοκρασια και βλεπουμε. Θα ενημερωσω εδω

• Like 1
Δημοσ.

Το αφησα σε ενα εξουσιοδοτημενο εδω περα στη Δωδεκανησου και ειπαν πως παρηγγειλαν καινουργια μητρικη (οπως ειχα υποψιαστει) μιας και το κινητο κολλησε τελειως χθες και δεν ανταποκρινοταν, αρα εκει ηταν το προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgerapp είπε

μεσα στην εγγύηση ε;

μπραβο πολυ ωραια! 

Ναι ναι, ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση. Σκεφτομαι να το δωσω στην αδερφη μου που θελει καινουργιο κινητο ουτως η αλλως και να παρω το s9 ή καποιο αλλο..

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...