Mikeasdf Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Το εκανα, εκανα εγκατασταση τα παντα και το κινητο φαινεται να πεταει μεχρι στιγμης. Θα ενημερωσω και απο δευτερα ξανα γιατι αυριο θα φυγω οποτε θα το εχω και φουλ χρηση. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις 1
Mikeasdf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Τελικα το θεμα πρεπει να ειναι απο την θερμοκρασια. Καθως εκανα browse στο 9gag και εβλεπα gifs ανεβασε αρκετη θερμοτητα και κολλησε κ μετα εκανε reset. Θα το παω στη samsung μιας και εχω εγγυηση μεχρι τον οκτωβρη ακομα να το κοιταξουν.
georgerapp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Να το πας τότε,τρεχτο λίγο γιατί σαν κινητό αξίζει και είναι αμαρτία να μην φτιαχτεί.
Mikeasdf Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Φοβαμαι μη μου πουν δικες τους μπουρδες.
georgerapp Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Παιζει το ενδεχόμενο δυστυχώς,ανα τα σερβις σε ολο τον κόσμο..... δυστυχώς. Αλλα εσύ πρέπει να κανεις την κίνηση.θα περιγράψεις τι κανει το κινητό και ποτε το εντοπίζεις και οτι εκανες ένα φορματ από μέσα. Δεν ήξερα οτι έχεις εγγύηση! Δε ξερω το φλασαρισμα μέσο odin εαν τους κανει να πουν ....το έχεις πειράξει.... Πες μας τι εγινε.
Mikeasdf Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δε θα τους πω για το odin, απλα θα πω οτι εκανα factory reset και πως το κινητο freezarei και κανει reboot μολις κανω λιγο εντονο multitasking και το χρησιμοποιω γρηγορα και οταν ανεβαζει θερμοκρασια και βλεπουμε. Θα ενημερωσω εδω 1
Mikeasdf Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Το αφησα σε ενα εξουσιοδοτημενο εδω περα στη Δωδεκανησου και ειπαν πως παρηγγειλαν καινουργια μητρικη (οπως ειχα υποψιαστει) μιας και το κινητο κολλησε τελειως χθες και δεν ανταποκρινοταν, αρα εκει ηταν το προβλημα. 1
Mikeasdf Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, georgerapp είπε μεσα στην εγγύηση ε; μπραβο πολυ ωραια! Ναι ναι, ευτυχως ηταν μεσα στην εγγυηση. Σκεφτομαι να το δωσω στην αδερφη μου που θελει καινουργιο κινητο ουτως η αλλως και να παρω το s9 ή καποιο αλλο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα