dimitrakis1991 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα και από μένα!ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πιο ψαγμενο σάιτ που να περιέχει υπότιτλους για την εν λόγω σειρά με την οποία έχω ψιλοκαει όσο να ναι.έχω όλους τους κύκλους αλλά δεν έχω υποτίτλους.την βλέπω κάθε βράδυ στο Σταρ βέβαια,αλλά δεν την έχω πιάσει να την δω από την αρχή..σε όσα σάιτ έχω ψάξει υπάρχουν μόνο ορισμένοι και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.μηπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος!!! ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
Annaaaaaa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Λοιπόν, είμαι και εγώ μεγάλη φαν της σειράς και για καιρό έψαχνα σάιτ με σωστούς υπότιτλους. Οπότε θα σου πρότεινα αυτό εδώ: http://www.tvsubtitles.net/tvshow-357-17.html. Βέβαια δεν έχει τους ελληνικούς υπότιτλους για όλα τα επεισόδια αλλά έχει τους αγγλικούς για όλα. Εμένα με κάλυψε αρκετά. Έπειτα υπάρχει και αυτό εδώ: https://onlinemoviestar.xyz/seires/206209-law-and-order-special-victims-unit που δυστυχώς δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για όλες τις σεζόν. Από όσο θυμάμαι βέβαια τις 3 πρώτες τις έχει σίγουρα. Ελπίζω να βοήθησα!
dimitrakis1991 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Βρέθηκε επιτέλους ένας που του αρέσει η σειρά αυτή;;;Και νόμιζα ότι ήμουν ο μαναδικος 😝θα ρίξω σίγουρα μια ματιά στα σάιτ που μου προτείνεις μπας και δω άσπρη μέρα!!!την παρακολουθείς χρόνια την σειρά; Ή ξεκίνησες κι εσύ από το σταρ;
KilliK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ποιο απο ολα τα L&O ειναι, εκεινο με τον ICE-T που ειναι την ημερα μπατσος, και το βραδυ cop killer? 😛 Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από KilliK
Miracle Worker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Και εμένα η αγαπημένη μου είναι το special unit. Έχει κάποια σκληρά επεισόδια, αλλά ξεφεύγει από τα τετριμμένα και έχει και καλούς ηθοποιούς. Για υπότιτλους δοκίμασες το αυτόματο ψαχτήρι του bs-player; 28 λεπτά πριν, KilliK είπε ποιο απο ολα τα L&O ειναι, εκεινο με τον ICE-T που ειναι την ημερα μπατσος, και το βραδυ cop killer? 😛 Cop-killer και για πάντα Crip! 1
dimitrakis1991 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Και εμένα η αγαπημένη μου είναι το special unit. Έχει κάποια σκληρά επεισόδια, αλλά ξεφεύγει από τα τετριμμένα και έχει και καλούς ηθοποιούς. Για υπότιτλους δοκίμασες το αυτόματο ψαχτήρι του bs-player; Cop-killer και για πάντα Crip! Δεν έχω ψάξει με τον bs player να σου πω την αλήθεια αλλά λογικά εφόσον δεν υπάρχουν υπότιτλοι όπου και αν έψαξα θα μπορεί να μου βρει;
Miracle Worker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, dimitrakis1991 είπε Δεν έχω ψάξει με τον bs player να σου πω την αλήθεια αλλά λογικά εφόσον δεν υπάρχουν υπότιτλοι όπου και αν έψαξα θα μπορεί να μου βρει; Ναι, πολλες φορες εχει υποτιτλους που δεν βρισκεις manually, ειδικα για ταινιες. Αλλα για σειρα και τετοιου ειδους ειναι 50/50.
Annaaaaaa Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2018 Στις 19/8/2018 στις 4:29 ΜΜ, dimitrakis1991 είπε Βρέθηκε επιτέλους ένας που του αρέσει η σειρά αυτή;;;Και νόμιζα ότι ήμουν ο μαναδικος 😝θα ρίξω σίγουρα μια ματιά στα σάιτ που μου προτείνεις μπας και δω άσπρη μέρα!!!την παρακολουθείς χρόνια την σειρά; Ή ξεκίνησες κι εσύ από το σταρ; Όχι! έψαχνα απεγνωσμένα μια καλή αστυνομική σειρά και έπεσα σε αυτήν! Δεν την παρακολουθώ πολύ καιρό αλλά κοντεύω να τελειώσω όλα τα επεισόδια...τα σάιτ που σου έδωσα με εξυπηρετούν πάρα πολύ..ελπίζω να δουλέψουν και σε εσένα!
gtas1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/8/2018 στις 12:22 ΠΜ, dimitrakis1991 είπε Καλησπέρα και από μένα!ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα πιο ψαγμενο σάιτ που να περιέχει υπότιτλους για την εν λόγω σειρά με την οποία έχω ψιλοκαει όσο να ναι.έχω όλους τους κύκλους αλλά δεν έχω υποτίτλους.την βλέπω κάθε βράδυ στο Σταρ βέβαια,αλλά δεν την έχω πιάσει να την δω από την αρχή..σε όσα σάιτ έχω ψάξει υπάρχουν μόνο ορισμένοι και αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.μηπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος!!! ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! Καλησπέρα και από μένα. Αν και τ οποστ είναι παλιό ελπίζω να είστε ακόμη ενεργά μέλη. Επειδή έχω πάθει τα ίδιο με τη σειρά Law & Order: Special Victim Unit, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορέσατε να βρείτε τα επεισόδια όλων των κύκλων και τα κατεβάσατε; Εμένα θα με ενδιέφερε από το Season 11 και μετά. Ευχαριστώ
dimitrakis1991 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, gtas1 είπε Καλησπέρα και από μένα. Αν και τ οποστ είναι παλιό ελπίζω να είστε ακόμη ενεργά μέλη. Επειδή έχω πάθει τα ίδιο με τη σειρά Law & Order: Special Victim Unit, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορέσατε να βρείτε τα επεισόδια όλων των κύκλων και τα κατεβάσατε; Εμένα θα με ενδιέφερε από το Season 11 και μετά. Ευχαριστώ Καλησπέρα!!για ψάξε στο torlock(κάπως έτσι γράφεται 😝.είναι ενεργό σάιτ και ανεβαινουνε συνέχεια σειρές και ταινίες!!
gtas1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση! Όντως έχει πολλά εκεί αλλά απο της season 19, 20, 21. Δεν βγάζει παλιότερες ή τουλάχιστον δεν ξέρω εγώ πως να κοιτάξω σε παλιότερα αρχεία/δημοσιεύσεις. Από το κεντρικό search βγάζει μόνο από τις 3 τελευταίες season. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από gtas1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα