Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi wifi repeater 2. 4,82€ TomTop

stefanidisg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.zapals.com/xiaomi-mi-wi-fi-amplifier-2-300mbps-usb-powered-wireless-network-repeater.html

περίπου 5€ ισως και λιγότερο για όποιον προλάβει.

Απλα δεν κατάλαβα ποιά έκδοση είναι.

EDIT: μάλλον είναι η κινέζικη γιατί υπάρχει αλλού η english https://www.zapals.com/xiaomi-mi-300mbps-wifi-repeater-2-english-version.html

Επεξ/σία από drdedus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

The difference between Chinese Version and English Version lies in that the APP of Chinese Version is in Chinese while the APP of English Version is in English.

Παντως εγω για μα σεταρω το δικο μου, μεσα απο την εφαρμογη εβαλα χωρα Ταιβαν ή κατι αντιστοιχο, γιατι στην ευρωπη δεν μου το εβρισκε στις συσκευες που μπορω να σεταρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

The difference between Chinese Version and English Version lies in that the APP of Chinese Version is in Chinese while the APP of English Version is in English.

Παντως εγω για μα σεταρω το δικο μου, μεσα απο την εφαρμογη εβαλα χωρα Ταιβαν ή κατι αντιστοιχο, γιατι στην ευρωπη δεν μου το εβρισκε στις συσκευες που μπορω να σεταρω.

Σε μια έρευνα που έκανα σε Ελληνικά forum είπαν 2 λύσεις στο πρόβλημα του Chinese App.  Τις έχω γράψει παραπισω και άλλοι χρήστες επίσης.  Αγγλικά θέλουμε να έχει γιατί κάνουμε αλλαγές συνέχεια. Αν δεν έχει είναι για πέταμα. 

Επισης εγώ έχω εγκατέστημενη την Αγγλική,  αν δεν την περάσει εκεί πανω θα είναι μάπα. Δεν θέλω δεύτερο app

Επεξ/σία από Zerg13
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό είναι το βασικότερο που είπες τώρα και κανείς δεν το έχει σκεφτεί αναφέρει μέχρι τώρα.

Βλέπω κάτι ποστ "σιγα κάντε το έτσι και θα δουλέψει... το είπαμε κλπ"

Ναι αλλα μιλάμε για xiaomi σε ένα φόρουμ που εχει πήξει σε προσφορές που χρειάζονται το app και το χρησιμοποιούν ήδη.

Εδω τι κάνουμε?

Κάποιος μπορεί να μην θέλει η να έχει ήδη 2 app..

Εγω πχ Θέλω μια ακόμα κάμερα και δεν ξέρω τι να κάνω?

Αυτές που έχω είναι αυτές που δεν κλείδωσαν απο την Xiaomi και δουλεύουν με china..

Τι πρέπει να αγοράσω τώρα... china που θα κλειδώσει η English?

Η English versions παίζουν και σε china server?

Η Μήπως εκεί γίνει και κάνα conflict περίεργο?

Επεξ/σία από drdedus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζω εδώ και 2 + χρόνια με την κινεζική έκδοση απροβλημάτιστα βάζοντας χώρα mainland china και το menu κανονικά Αγγλικά...πήρα αλλά 2 με αυτή την προσφορά να τα κάνω δώρο....προχωράτε Χαλαραααα,...

Επεξ/σία από anergos13
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα και εγώ σήμερα , σεταρω και λέω εντυπώσεις.

15363254344615268564445758975355.jpg

Επεξ/σία από stefanidisg
Να πω πως είναι τέλειο σε εμβέλεια δεν το περίμενα τόσο καλό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...