stefanidisg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Μάλλον το σταμάτησαν για να φύγουν πρώτα οι πρώτες παραγγελίες
chocorello Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Έλαβα το παρακάτω μήνυμα στο e-mail μου: Αναφορά σε κείμενο We are sorry to inform you that the product Xiaomi Mi WiFi Repeater(SKU:C4798) have been returned to the manufacturer because of quality issue. and the arrival time of the next batch could not be confirmed and expected for now. So we have to apply refund for your order. Ακόμα φαίνεται on hold στο site. Έλαβε κανείς κάτι αντίστοιχο;
deadp Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Ας το παραθέσουμε ολόκληρο το μήνυμα: Dear Customer, Thanks for shopping on Tomtop. We are sorry to inform you that the product Xiaomi Mi WiFi Repeater(SKU:C4798) have been returned to the manufacturer because of quality issue. and the arrival time of the next batch could not be confirmed and expected for now. So we have to apply refund for your order. We are so sorry for this inconvenience caused. In order to express our apologies, we have created a coupon for you. The code is ******* (which could be 8% off). You can use it for any Computer & Stationery product in your next order. Thank you for your understanding and support. Have a nice day. Best Regards Alicia
JohNickZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Το ιδιο κ σε εμενα, κλασικα Κινεζομαγαζα του λουτσου. Ακυρο απο εμενα το μαγαζακι κ πολυ ασχοληθηκαμε.
dess Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εκανα εγγραφη, αγορα xiaomi με πειπαλ και μου ηρθε μειλ επιβεβαιωσης 19-Αυγ. Μπηκα σημερα 27 Αυγ.Στο τρακινν ναμπερ μου λεει ορντερ προσεσινγκ, on hold παω για ακυρο? ακυρο, ελαβα το ιδιο μειλ.., δεν το προσεξα γιατι δεν εγραφε αποστολεα τομτοπ, αλλα support 04..! Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από dess
HamerZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Για την αγορά μου, με Order date: 2018-08-20, στις 24 ήρθε mail Dear [email protected], The goods you ordered have been shipped out!
stefanidisg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Πάντως εμένα 17 έγινε η παραγγελία, 23 έγινε dispatched.
drdedus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 έχει διαβάσει κανείς κάτι για καινούργιο μοντέλο που να υποστηρίζει και 5Ghz? Κάποια στιγμή δεν θα βγει τι λέτε?
stefanidisg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, drdedus είπε έχει διαβάσει κανείς κάτι για καινούργιο μοντέλο που να υποστηρίζει και 5Ghz? Κάποια στιγμή δεν θα βγει τι λέτε? Λογικά θα βγει, αλλά θα είναι μικρή η εμβέλεια στα 5 Ghz, αλλά και πιο ακριβό.
chocorello Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 30 λεπτά πριν, HamerZ είπε Για την αγορά μου, με Order date: 2018-08-20, στις 24 ήρθε mail Dear [email protected], The goods you ordered have been shipped out! Ωραία, εγώ έκανα 18 και 19-08, ακύρωσα μόνος μου τη παραγγελία για 18-08 και άφησα αυτή που έκανα 19-08. 19-08 και έφαγα άκυρο.
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν θα γινει το refund θα ερθει mail απο το paypal που πληρωσαμε σωστα; Μου ηρθε το mail απο το support04 που αν δεν το γραφατε ουτε που θα το εβλεπα, μοιαζει με spam. Χρηματα πηρε κανεις πισω; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2018 από Zerg13
JohNickZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Οταν θα γινει το refund θα ερθει mail απο το paypal που πληρωσαμε σωστα; Μου ηρθε το mail απο το support04 που αν δεν το γραφατε ουτε που θα το εβλεπα, μοιαζει με spam. Χρηματα πηρε κανεις πισω; Εγω ακομη χρημα δεν πηρα πισω κ ετοιμαζομαι για ticket στο Paypal.
Genatos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Dear Customer, Thanks for shopping on Tomtop. We are sorry to inform you that the product Xiaomi Mi WiFi Repeater(SKU:C4798) have been returned to the manufacturer because of quality issue. and the arrival time of the next batch could not be confirmed and expected for now. So we have to apply refund for your order. We are so sorry for this inconvenience caused. In order to express our apologies, we have created a coupon for you. The code is ########(which could be 8% off). You can use it for any Computer & Stationery product in your next order. Thank you for your understanding and support. Have a nice day. Best Regards Alicia Τα ιδια και γω
Looter Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2018 Άκυρο και εγώ με παραγγελία στις 19. Δεν είναι γραφτό να το πάρω το στικάκι , και στην προηγούμενη προσφορά είχα φάει άκυρο... 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις