Zerg13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Σε αφηνει να το αλλαξεις. 3 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε μενει συνδεμενο στο δικτυο που εχει αδυναμο σημα κ δεν αλλαζει αυτοματα στο πιο ισχυρο. εμενα θυμαμαι μου εφτιαχνε μονο του ενα δικτυο με ενα ονομα τυπου :network_2 και δεν μπορουσα να το αλλαξω. 1
moumos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Είχα αγοράσει πέρυσι ένα για ένα τάμπλετ κινέζικο το οποίο στα 5 μέτρα από το μόντεμ χάνει εντελώς το σήμα κ το ενσωμάτωσα στην πλάτη σε power bank πάνω. Δεν έχω κανένα παράπονο. Αγόρασα ακόμη ένα για τη δουλειά.
bahamut_zero Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, Zerg13 είπε Σε αφηνει να το αλλαξεις. θα το ξαναψαξω
drdedus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, moumos είπε Είχα αγοράσει πέρυσι ένα για ένα τάμπλετ κινέζικο το οποίο στα 5 μέτρα από το μόντεμ χάνει εντελώς το σήμα κ το ενσωμάτωσα στην πλάτη σε power bank πάνω. Δεν έχω κανένα παράπονο. Αγόρασα ακόμη ένα για τη δουλειά. πω πω αυτές ειναι πατέντες! 1
cmour79 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2018 Έχει αποσταλεί σε κανέναν σας;; Εμένα ακόμα στο processing εμφανίζει τη παραγγελία μου. Κ ούτε email έλαβα ποτέ επιβεβαίωσης..
lefterisdete Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Παρηγγειλα κ εγω ενα και μου ηρθε μεηλ οτι επεξεργαζονται τν παραγγελια κ μετα μ ηρθε μεηλ οτι την ακυρωσαν ενω μ τραβηξαν τα χρηματα κ εστειλα στο σαπορτ κ μου λενε αν θελετε το αντικειμενο πληρωστε γ την παραγγελια κ τους λεω ειναι καποια πλακα ? Τραβηξατε τα λεφτα κ εχω τ αποδεικτικα ελεγξτε ξανα κ αν δεν μου την στειλετε θα σας μυνησω 😛 1
christakos07 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, lefterisdete είπε Παρηγγειλα κ εγω ενα και μου ηρθε μεηλ οτι επεξεργαζονται τν παραγγελια κ μετα μ ηρθε μεηλ οτι την ακυρωσαν ενω μ τραβηξαν τα χρηματα κ εστειλα στο σαπορτ κ μου λενε αν θελετε το αντικειμενο πληρωστε γ την παραγγελια κ τους λεω ειναι καποια πλακα ? Τραβηξατε τα λεφτα κ εχω τ αποδεικτικα ελεγξτε ξανα κ αν δεν μου την στειλετε θα σας μυνησω 😛 Το έριξες το σύστημα.
spocky Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Εμενα η παραγγελια ειναι on hold εδω και 3 μερες.
oikpro Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Κι εμένα ακόμα στο processing βρίσκεται, κι η παραγγελία έγινε το Σάββατο
Zerg13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μπλεξαμε. Ας κανουμε λιγο υπομονη εχουν πολλες παραγγελιες και βλεπουμε. Ευτηχως εχουμε paypal, και το ποσο ειναι ελαχιστο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από Zerg13
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Μπλεξαμε. Ας κανουμε λιγο υπομονη εχουν πολλες παραγγελιες και βλεπουμε. Ευτηχως εχουμε paypal, και το ποσο ειναι ελαχιστο. Έτσι έκανε και η Cafago (TomTop) και όλα κομπλέ στο τέλος. Υπομονή...
lefterisdete Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, lefterisdete είπε Παρηγγειλα κ εγω ενα και μου ηρθε μεηλ οτι επεξεργαζονται τν παραγγελια κ μετα μ ηρθε μεηλ οτι την ακυρωσαν ενω μ τραβηξαν τα χρηματα κ εστειλα στο σαπορτ κ μου λενε αν θελετε το αντικειμενο πληρωστε γ την παραγγελια κ τους λεω ειναι καποια πλακα ? Τραβηξατε τα λεφτα κ εχω τ αποδεικτικα ελεγξτε ξανα κ αν δεν μου την στειλετε θα σας μυνησω 😛 Update: μου εστειλαν αυτο :Your order will be arranged within 24-48 hours to ship. And it would take another two days to be online for tracking.We would check the product quality and try our best to make sure you receive it in a satisfactory condition. Thank for your purchase again and we will update courier number to you soon. Best regards θα κανουν οτι μπορουν ν παραλαβω σε ικανοποιητικη κατασταση λολ?
chocorello Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/8/2018 στις 4:15 ΜΜ, chocorello είπε Τι διαφορά έχει το να αγοράζουμε Κινέζικα από τη Κίνα με το να αγοράζουμε Κινέζικα από την Ελλάδα; Και στις 2 περιπτώσεις θα γίνει "κι εδώ της Κίνας". Για να γράψω και κάτι on topic, έδωσα και 2η παραγγελία ($5.12) και ζήτησα refund στη 1η ($6.25). Για να δούμε πόσο καλό είναι το tomtop σε αυτά. Το refund της ακριβής παραγγελίας έγινε σήμερα. Μένει on hold η φθηνή. Για να δούμε πότε θα στείλουν... Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από chocorello
stefanidisg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Ξεκίνησε τις αποστολές, μόλις έλαβα email για την αποστολή.
R-evil-S Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Τώρα δείχνει "Out of Stock" ενώ παράλληλα λέει ότι έχει διαθέσιμα κομμάτια από την προσφορά. Θυμάται κανείς αν ήταν από την αρχή έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις