Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi wifi repeater 2. 4,82€ TomTop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αφηνει να το αλλαξεις.

3 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

μενει συνδεμενο στο δικτυο που εχει αδυναμο σημα κ δεν αλλαζει αυτοματα στο πιο ισχυρο. 

εμενα θυμαμαι μου εφτιαχνε μονο του ενα δικτυο με ενα ονομα τυπου :network_2 και δεν μπορουσα να το αλλαξω.

• Like 1
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα αγοράσει πέρυσι ένα για ένα τάμπλετ κινέζικο το οποίο στα 5 μέτρα από το μόντεμ χάνει εντελώς το σήμα κ το ενσωμάτωσα στην πλάτη σε power bank πάνω. Δεν έχω κανένα παράπονο. Αγόρασα ακόμη ένα για τη δουλειά.  

Δημοσ.
14 ώρες πριν, moumos είπε

Είχα αγοράσει πέρυσι ένα για ένα τάμπλετ κινέζικο το οποίο στα 5 μέτρα από το μόντεμ χάνει εντελώς το σήμα κ το ενσωμάτωσα στην πλάτη σε power bank πάνω. Δεν έχω κανένα παράπονο. Αγόρασα ακόμη ένα για τη δουλειά.  

πω πω αυτές ειναι πατέντες!

• Like 1
Δημοσ.

Έχει αποσταλεί σε κανέναν σας;; Εμένα ακόμα στο processing εμφανίζει τη παραγγελία μου. Κ ούτε email έλαβα ποτέ επιβεβαίωσης..

Δημοσ.

Παρηγγειλα κ εγω ενα και μου ηρθε μεηλ οτι επεξεργαζονται τν παραγγελια κ μετα μ ηρθε μεηλ οτι την ακυρωσαν ενω μ τραβηξαν τα χρηματα κ εστειλα στο σαπορτ κ μου λενε αν θελετε το αντικειμενο πληρωστε γ την παραγγελια κ τους λεω ειναι καποια πλακα ? Τραβηξατε τα λεφτα κ εχω τ αποδεικτικα ελεγξτε ξανα κ αν δεν μου την στειλετε θα σας μυνησω 😛

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lefterisdete είπε

Παρηγγειλα κ εγω ενα και μου ηρθε μεηλ οτι επεξεργαζονται τν παραγγελια κ μετα μ ηρθε μεηλ οτι την ακυρωσαν ενω μ τραβηξαν τα χρηματα κ εστειλα στο σαπορτ κ μου λενε αν θελετε το αντικειμενο πληρωστε γ την παραγγελια κ τους λεω ειναι καποια πλακα ? Τραβηξατε τα λεφτα κ εχω τ αποδεικτικα ελεγξτε ξανα κ αν δεν μου την στειλετε θα σας μυνησω 😛

Το έριξες το σύστημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπλεξαμε. Ας κανουμε λιγο υπομονη εχουν πολλες παραγγελιες και βλεπουμε. Ευτηχως εχουμε paypal, και το ποσο ειναι ελαχιστο.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Μπλεξαμε. Ας κανουμε λιγο υπομονη εχουν πολλες παραγγελιες και βλεπουμε. Ευτηχως εχουμε paypal, και το ποσο ειναι ελαχιστο.

Έτσι έκανε και η Cafago (TomTop) και όλα κομπλέ στο τέλος.

Υπομονή...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lefterisdete είπε

Update: μου εστειλαν αυτο :Your order will be arranged within 24-48 hours to ship. And it would take another two days to be online for tracking.We would check the product quality and try our best to make sure you receive it in a satisfactory condition.
Thank for your purchase again and we will update courier number to you soon. 
Best regards

θα κανουν οτι μπορουν ν παραλαβω σε ικανοποιητικη κατασταση

λολ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/8/2018 στις 4:15 ΜΜ, chocorello είπε

Τι διαφορά έχει το να αγοράζουμε Κινέζικα από τη Κίνα με το να αγοράζουμε Κινέζικα από την Ελλάδα; Και στις 2 περιπτώσεις θα γίνει "κι εδώ της Κίνας".

Για να γράψω και κάτι on topic, έδωσα και 2η παραγγελία ($5.12)  και ζήτησα refund στη 1η ($6.25). Για να δούμε πόσο καλό είναι το tomtop σε αυτά.

Το refund της ακριβής παραγγελίας έγινε σήμερα. Μένει on hold η φθηνή. Για να δούμε πότε θα στείλουν...

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.

Τώρα δείχνει "Out of Stock" ενώ παράλληλα λέει ότι έχει διαθέσιμα κομμάτια από την προσφορά.

Θυμάται κανείς αν ήταν από την αρχή έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...