Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi wifi repeater 2. 4,82€ TomTop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Καμιά φορά ν' αγοράζετε και τίποτα απ' εδώ. Μπορεί να είναι ακριβότερα, αλλά να μη ξεχνάμε σε τι πράγματα βασίζεται ένα βιωτικό επίπεδο. Αν θέλετε να γίνει κι εδώ της Κίνας, ιδού η Ρόδος... Μην παραπονιέστε μετά...

Τι διαφορά έχει το να αγοράζουμε Κινέζικα από τη Κίνα με το να αγοράζουμε Κινέζικα από την Ελλάδα; Και στις 2 περιπτώσεις θα γίνει "κι εδώ της Κίνας".

Για να γράψω και κάτι on topic, έδωσα και 2η παραγγελία ($5.12)  και ζήτησα refund στη 1η ($6.25). Για να δούμε πόσο καλό είναι το tomtop σε αυτά.

Επεξ/σία από chocorello
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, chocorello είπε

Τι διαφορά έχει το να αγοράζουμε Κινέζικα από τη Κίνα με το να αγοράζουμε Κινέζικα από την Ελλάδα; Και στις 2 περιπτώσεις θα γίνει "κι εδώ της Κίνας".

Για να γράψω και κάτι on topic, έδωσα και 2η παραγγελία ($5.12)  και ζήτησα refund στη 1η ($6.25). Για να δούμε πόσο καλό είναι το tomtop σε αυτά.

Έχεις ακούσει το "δίπλα απ' τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα"; Διαφορά; Η μέρα με τη νύχτα.
Για να στο κάνω περισσότερο λιανά, αν ο γνωστός σου εργάζεται σ' ένα μαγαζί που πουλά κινέζικα, όταν αυτό το μαγαζί δε πουλά πλέον τίποτα, ο γνωστός σου θα φάει μείωση μισθού, ή θ' απολυθεί.

Αν θες να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο αγόρασε και κάτι μη κινέζικο κι ας είναι ακριβότερο. Θα μου πεις τώρα πως τι δεν είναι ποια κινέζικο. Αυτό θέλει πολύ ψάξιμο.

Τεσπα, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

2 ώρες πριν, stefanidisg είπε

Επειδή ανοίγεις μεγάλη κουβέντα , θα σου πω εγώ ότι εμένα ποιος με έχει στηρίξει τόσα χρόνια, μόνο να δουλεύουμε και να μας τρελενουν στη φορολογία και τίποτα άλλο , να μας τα πέρνουν από παντού, και τίποτα άλλο.

Θες να δεις το τι γίνεται στη Κίνα; Θα ήθελες να ζεις εκεί; Θα ήθελες να γίνει κι εδώ το ίδιο; Τραβάμε ζόρια, αλλά την απόλυτη εξαθλίωση δεν την έχει δει σχεδόν κανείς εδώ. Ένα ταξιδάκι στο Πεκίνο πείθει τα μάλα και η φάση πάει προς τα κει. Εναλλακτικά, μη καταναλώνεις υπερβολικά παρα μόνο ότι σου είναι απαραίτητο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Έχεις ακούσει το "δίπλα απ' τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα"; Διαφορά; Η μέρα με τη νύχτα.
Για να στο κάνω περισσότερο λιανά, αν ο γνωστός σου εργάζεται σ' ένα μαγαζί που πουλά κινέζικα, όταν αυτό το μαγαζί δε πουλά πλέον τίποτα, ο γνωστός σου θα φάει μείωση μισθού, ή θ' απολυθεί.

Αν θες να βοηθήσεις ακόμα περισσότερο αγόρασε και κάτι μη κινέζικο κι ας είναι ακριβότερο. Θα μου πεις τώρα πως τι δεν είναι ποια κινέζικο. Αυτό θέλει πολύ ψάξιμο.

Τεσπα, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Το πρόβλημα με τα Κινέζικα (και γενικά με τις εισαγωγές) είναι πολύ μεγαλύτερο, δε περιορίζεται εντός των Ελληνικών συνόρων και σίγουρα δε πρόκειται να το λύσω εγώ αγοράζοντας Κινέζικο από Ελληνικό κατάστημα. Αν το κάνω αυτό το πολύ πολύ να καθυστερήσω λίγο το αναπόφευκτο κάνοντας με εμένα άμεσα φτωχότερο. Αν θες όμως να συνεχίσουμε το διάλογο θα πρέπει να το κάνουμε σε νέο θέμα.
Είναι το τελευταίο μου off-topic εδώ.

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chocorello είπε

Το πρόβλημα με τα Κινέζικα (και γενικά με τις εισαγωγές) είναι πολύ μεγαλύτερο, δε περιορίζεται εντός των Ελληνικών συνόρων και σίγουρα δε πρόκειται να το λύσω εγώ αγοράζοντας Κινέζικο από Ελληνικό κατάστημα. Αν το κάνω αυτό το πολύ πολύ να καθυστερήσω λίγο το αναπόφευκτο κάνοντας με εμένα άμεσα φτωχότερο. Αν θες όμως να συνεχίσουμε το διάλογο θα πρέπει να το κάνουμε σε νέο θέμα.
Είναι το τελευταίο μου off-topic εδώ.

Συμφωνώ απόλυτα. Πάντως καλύτερα ν' καθυστερίσεις το αναπόφεκτο όσο περισσότερο μπορείς παρά να πάς με τέρμα γκάζια πάνω του. Μετά, και τα 4 δολάρια θα σου είναι πάρα πολλά (αν θα έχεις δουλειά φυσικά).

Τέλος με το off topic και για μένα.

Δημοσ.

Μόλις τσίμπησα και εγώ ένα με έξτρα έκπτωση στα  4.51 € χρησιμοποιώντας τον κωδικό: SMC5.

Ευχαριστώ τον Topic Starter.  ;)

Order date: 2018-08-19 18:11:54
€ 4.75
Processing

• Order Subtotal:€ 4.75
  • Discount Total:€ -0.24
  • Grand Total:€ 4.51
  • This order earned  5 tomtop points

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mynam3 είπε

Εγώ το είχα κάνα χρόνο πάντως και μπούκωνε συχνά, όταν κατέβαζα κάτι ( όταν έπιανε όπου 2 mb/s γονάτιζε  ).

Το έβγαλα, πήρα ένα tp-link κάπου στο εικοσάρικο και ηρέμησα 

Το πρόβλημα ήταν αλλου το πιθανότερο..

Δεν γίνεται να έχεις πρόβλημα στα 2Mb/s εκτός αν έχεις πχ χαμηλή στάθμη σήματος, υψηλό θόρυβο κλπ.

Εκτός αν εννοείς 2MB/s που και πάλι θα σου θυμίσω ότι είσαι στους 2.4 με repeater..

Ότι βελτίωση και να είδες το πιθανότερο είναι να οφείλεται σε τυχαίο παράγοντα που δεν σκέφτηκες ότι παίζει ρόλο.

Ειδικά αν μιλάμε για repeater σε "συνηθισμένο" modem παρόχου.

Μήπως το tp link παίρνει απο τους 2.4 και μοιράζει στους 5?

11 ώρες πριν, mynam3 είπε

Εγώ το είχα κάνα χρόνο πάντως και μπούκωνε συχνά, όταν κατέβαζα κάτι ( όταν έπιανε όπου 2 mb/s γονάτιζε  ).

Το έβγαλα, πήρα ένα tp-link κάπου στο εικοσάρικο και ηρέμησα 

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

το κακο ειναι οτι σοθ φτιαχνει υποχρεωτικα δικτυο με αλλο ονομα, οποτε βλεπεις σε λαποια σημεια του σπιτιου 2 δικτυα κι οχι ενα. Προσωπικα το εχω και καθεται, αλλα για 4€ που το χα παρει καποτε μια χαρα ηταν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Μπορείς να το βάλεις να έχει ίδιο όνομα με το βασικό δίκτυο και ίδιο pass. Και τα 3 που έχω σπίτι έτσι τα έχω. 

Έτσι είναι.

19 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

το κακο ειναι οτι σοθ φτιαχνει υποχρεωτικα δικτυο με αλλο ονομα, οποτε βλεπεις σε λαποια σημεια του σπιτιου 2 δικτυα κι οχι ενα. Προσωπικα το εχω και καθεται, αλλα για 4€ που το χα παρει καποτε μια χαρα ηταν.

δεν ειναι υποχρεωτικά κακό αυτό.

πολλές φορές το wifi roaming δεν δουλεύει καλά οπότε πας σε αυτή την λύση.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Γιατι κάθεσαι και τα βλέπεις;  

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Γιατι κάθεσαι και τα βλέπεις;  

μενει συνδεμενο στο δικτυο που εχει αδυναμο σημα κ δεν αλλαζει αυτοματα στο πιο ισχυρο. 

1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Μπορείς να το βάλεις να έχει ίδιο όνομα με το βασικό δίκτυο και ίδιο pass. Και τα 3 που έχω σπίτι έτσι τα έχω. 

εμενα θυμαμαι μου εφτιαχνε μονο του ενα δικτυο με ενα ονομα τυπου :network_2 και δεν μπορουσα να το αλλαξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...