mynam3 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Εγώ το είχα κάνα χρόνο πάντως και μπούκωνε συχνά, όταν κατέβαζα κάτι ( όταν έπιανε όπου 2 mb/s γονάτιζε ). Το έβγαλα, πήρα ένα tp-link κάπου στο εικοσάρικο και ηρέμησα
dess Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 ty topic starter, ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστούμε οδηγό εκμάθησης κινέζικων άνευ διδασκάλου..!
stefanidisg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Άς πω και εγώ ως ο δημοσίευτης της προσφοράς, εδώ έχουμε κάνει να δουλεύουν κάμερες που λειτουργούν μόνο στην Κίνα, και θα κολλήσουμε στο repeater. Πόσες φορές έχουμε πληρώσει καφέ που είναι για πέταγμα και που είναι για μισή ώρα, και θα το πολύ ψάχνουμε αν είναι κινεζική και και και ....
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 58 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Άς πω και εγώ ως ο δημοσίευτης της προσφοράς, εδώ έχουμε κάνει να δουλεύουν κάμερες που λειτουργούν μόνο στην Κίνα, και θα κολλήσουμε στο repeater. Πόσες φορές έχουμε πληρώσει καφέ που είναι για πέταγμα και που είναι για μισή ώρα, και θα το πολύ ψάχνουμε αν είναι κινεζική και και και .... Φτιάξε και ένα νέο account, just in case.
stefanidisg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Φτιάξε και ένα νέο account, just in case. Δεν σε κατάλαβα ..
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Κάθισα και το έψαξα. Πάρτε το δεν υπάρχει πρόβλημα. Ή θα κατεβάσετε το mi home από το store ή θα επιλέξετε χώρα China mainland με γλώσσα Αγγλικά.
stefanidisg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Κάθισα και το έψαξα. Πάρτε το δεν υπάρχει πρόβλημα. Ή θα κατεβάσετε το mi home από το store ή θα επιλέξετε χώρα China mainland με γλώσσα Αγγλικά. Ότι είχα πει στην αρχή,locale mainland China και Γλώσσα English
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Στις 18/8/2018 στις 12:09 ΠΜ, stefanidisg είπε Πριν το δημοσιεύσω το έψαξα λίγο σχετικά με την έκδοση , δεν βρήκα κάτι ,Στην ουσία ένας καφές είναι εγώ πάντως πήρα δύο να υπάρχουν.
spectaculator Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Καμιά φορά ν' αγοράζετε και τίποτα απ' εδώ. Μπορεί να είναι ακριβότερα, αλλά να μη ξεχνάμε σε τι πράγματα βασίζεται ένα βιωτικό επίπεδο. Αν θέλετε να γίνει κι εδώ της Κίνας, ιδού η Ρόδος... Μην παραπονιέστε μετά...
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ardo είπε 5,12 $ ( 4,44 Ευρώ ) με το coupon SMC5 .... Λειτουργει ριχνει οντως την τιμη απλα 4.70€ παει. Πηρα ενα χωρις να το χρειαζομαι. Ας ελπισω οτι δεν θα εχει κανει κανα update η xiaomi κλειδωνοντας την γλωσσα... Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Zerg13
tony3907 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Ερωτηση προς τους ηδη κατοχους,οταν το βγαζεις απο την πριζα,θελει να το ξαναρυθμισεις στο δικτυο?
stefanidisg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, spectaculator είπε Καμιά φορά ν' αγοράζετε και τίποτα απ' εδώ. Μπορεί να είναι ακριβότερα, αλλά να μη ξεχνάμε σε τι πράγματα βασίζεται ένα βιωτικό επίπεδο. Αν θέλετε να γίνει κι εδώ της Κίνας, ιδού η Ρόδος... Μην παραπονιέστε μετά... Επειδή ανοίγεις μεγάλη κουβέντα , θα σου πω εγώ ότι εμένα ποιος με έχει στηρίξει τόσα χρόνια, μόνο να δουλεύουμε και να μας τρελενουν στη φορολογία και τίποτα άλλο , να μας τα πέρνουν από παντού, και τίποτα άλλο. 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tony3907 είπε Ερωτηση προς τους ηδη κατοχους,οταν το βγαζεις απο την πριζα,θελει να το ξαναρυθμισεις στο δικτυο? Οχι. Μονο αν αλλαξεις κατι στο δικτυο, τοτε θελει reset. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από Zerg13
stefanidisg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Λειτουργει ριχνει οντως την τιμη απλα 4.70€ παει. Πηρα ενα χωρις να το χρειαζομαι. Ας ελπισω οτι δεν θα εχει κανει κανα update η xiaomi κλειδωνοντας την γλωσσα... Αν γίνει κάτι τέτοιο και κάνει ban όλες τις συσκευές που έχει πουλήσει εκτός Κίνας τοτε μιλάμε για μεγάλο κραχ , χαχαχα.
Zerg13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Αν γίνει κάτι τέτοιο και κάνει ban όλες τις συσκευές που έχει πουλήσει εκτός Κίνας τοτε μιλάμε για μεγάλο κραχ , χαχαχα. Αν θελει το κανει, εχουμε πληρωσει μονο την κινεζικη. Το γραφει με κεφαλαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις