Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi wifi repeater 2. 4,82€ TomTop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι καλο εργαλειο για οσους κανουν εγκαταστασεις wifi σε γραφεια καφετεριες. Μεταξυ τους 2 τετοια συνδεονται; Ή θελει το καθενα να συνδεθει με το router;

Επεξ/σία από Zerg13
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, djkokalis είπε

Αυτό που συνδέεται; Σε usb φορτιστή;

Σε οτιδήποτε δίνει βύσμα usb, τάση εξόδου 5V και ρεύμα. Μπορει να ειναι τροφοδοτικό usb, θυρα υπολογιστη usb, powerbank, κλπ

Δημοσ.

Αν ειναι κινεζικο, θελει στο mihome που κατεβαζει καποιος για να το setαρει να βαλει χωρα china mainland. Η γλωσσα δεν αλλαζει.

Φορτιστη θελει 5V/2A. Λεει 1Α, αλλα οσες φορες το εχω βαλει σε 1Α δε κανει δουλεια.

Δε μου εχει κανει ποτε αποσυνδεση. Εχει και επιλογη να εχει το ονομα του υπαρχον δικτυου αντι να εχει πχ wifi και wifi1.

Ο ορισμος του vfm για να εχει καποιος μεγαλυτερη εμβελεια στο wifi του.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alkis13 είπε

Αν ειναι κινεζικο, θελει στο mihome που κατεβαζει καποιος για να το setαρει να βαλει χωρα china mainland. Η γλωσσα δεν αλλαζει.

Φορτιστη θελει 5V/2A. Λεει 1Α, αλλα οσες φορες το εχω βαλει σε 1Α δε κανει δουλεια.

Δε μου εχει κανει ποτε αποσυνδεση. Εχει και επιλογη να εχει το ονομα του υπαρχον δικτυου αντι να εχει πχ wifi και wifi1.

Ο ορισμος του vfm για να εχει καποιος μεγαλυτερη εμβελεια στο wifi του.

Σε 1Α το εχω λειτουργει κανονικα. Νομιζω καπου λεει οτι λειτουργει και με μισο A οσο εχουν οι υπολογιστες αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

κατι παει λαθος και χρειαζεσαι 2Α, εχει προβλημα ο φορτιστης σου ή το repeater σου. Το english εχω, το chinese δεν ξερω τι παιζει...

επισης λες η γλωσσα δεν αλλαζει. Πως θα το σεταρετε στα κινεζικα; Εχετε καποια λυση;

1 ώρα πριν, isay είπε

Σε οτιδήποτε δίνει βύσμα usb, τάση εξόδου 5V και ρεύμα. Μπορει να ειναι τροφοδοτικό usb, θυρα υπολογιστη usb, powerbank, κλπ

Σε θυρες με 0,5A δεν ξερω αν παιζει. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

επισης λες η γλωσσα δεν αλλαζει. Πως θα το σεταρετε στα κινεζικα; Εχετε καποια λυση;

Google translator?? Όχι;;; 

Δημοσ.

Στο 1A δουλευει μια χαρα, εχω 2-3 απο αυτα μερικα χρονια τωρα, σκυλια, εννοειται να βαλεις καλο φορτιστη οχι ανωνυμο.

Επισης δουλευουν απο το ενα στο αλλο, αλλα οπως σε ολα τα extenders, δεν συνισταται αυτο, πεφτει πολυ η ταχυτητα.

Δημοσ.

Στην πρίζα 24/7 και 1 φορα στις 3 μερες θελει να το βγαλω να το βαλω. Δεν είναι για να το εχεις μόνιμα στημ πριζα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τη version1, δεν το κλείνω ποτέ.... Δεν έχει κάνει κιχ μέχρι τώρα

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, therion13 είπε

Στην πρίζα 24/7 και 1 φορα στις 3 μερες θελει να το βγαλω να το βαλω. Δεν είναι για να το εχεις μόνιμα στημ πριζα

Ίσως να φταίει το modem η το router που έχει συνδεθεί.

Ίσως και ασυμβατότητα μεταξύ τους.

Το πιθανότερο ειναι οτι αν το συνδέσεις σε άλλη συσκευή δεν θα εχεις πρόβλημα.

Επεξ/σία από drdedus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, doctor2014 είπε

Χρησιμοποιείται και σαν wifi router ή είναι μονο repeater;

Access point μάλλον εννοείς.  Όχι είναι repeater μόνο. Εκει που το βάζεις είναι σαν να έχεις WiFi point. Είναι δυνατό

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...