Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi wifi repeater 2. 4,82€ TomTop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 1 μήνα μόνιμα στην πρίζα σε φορτιστή απο Sony Ericsson 0,75Α, δουλεύει άψογα, χωρίς διακοπές.

Πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια σε σχέση με την εμβέλει του router (Forthnet).

Μπορεί να λειτουργεισει και ως Wi Fi roaming, ώστε να έχει ίδιο όνομα (SSID) με το router, ή και ώς ξεχωριστό δίκτυο με διαφορετικό κωδικό που θέτεις εσύ.

Δημοσ.

Έχει κάποια διαφορά η αγγλική από την κινεζική έκδοση πέραν της γλώσσας στην εφαρμογη;Αν είναι για 2-3 ευρώ να μην παιδευομαστε..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, doctor2014 είπε

Χρησιμοποιείται και σαν wifi router ή είναι μονο repeater;

όχι μόνο repeater. δεν μπορεί να μοιράσει dhcp αν αυτό σε ενδιαφέρει....

μετά κοιτάς σε mikrotik αν ψάχνεις κάτι σχετικά μανιτζεβελο με περισσότερες δυνατότητες.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.

Έχει κάποια διαφορά η αγγλική από την κινεζική έκδοση πέραν της γλώσσας στην εφαρμογη;Αν είναι για 2-3 ευρώ να μην παιδευομαστε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, bobirakos είπε

Έχει κάποια διαφορά η αγγλική από την κινεζική έκδοση πέραν της γλώσσας στην εφαρμογη;Αν είναι για 2-3 ευρώ να μην παιδευομαστε

Η γλώσσα σίγουρα. Κάποιοι λένε αλλάζει κάποιοι άλλοι όχι.

Το καλύτερο είναι σίγουρα το Αγγλικό ή έστω ισάξιο. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου, το έβγαλα, το έστησα και από τότε παίζει απροβλημάτιστα.
Δε θυμάμαι αν ήταν η Αγγλική ή Κινεζική έκδοση, πήρα άλλο ένα πάντως να υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, chocorello είπε

Να πω και εγώ την εμπειρία μου, το έβγαλα, το έστησα και από τότε παίζει απροβλημάτιστα.
Δε θυμάμαι αν ήταν η Αγγλική ή Κινεζική έκδοση, πήρα άλλο ένα πάντως να υπάρχει.

Βαλε το link από το κατάστημα που αγόρασες και θα σου πω τι είναι. 

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Βαλε το link από το κατάστημα που αγόρασες και θα σου πω τι είναι. 

Ήταν το: Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 English Version - WHITE ENGLISH VERSION

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LeoTheAkuma είπε

Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι αυτό; 

Με λιγα λογια αναμεταδοτης σηματος, παιρνει το σημα σου ασυρματα απο το router και το αναμεταδιδει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...