stefanidisg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.tomtop.com/p-c4798.html?utm_source=tradetracker&utm_campaign=de Τελική τιμή 4,82 με δωρεάν μεταφορικά. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2018 από stefanidisg 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Το δουλευω κοντα στον ενα χρονο, εχει κανει 2-3 random αποσυνδεσεις, κατα τα αλλα αψογο για τα χρηματα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stonedreamer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Τσιμπησα ενα. Ελπίζω να δουλεύει αρμονικά με το ρούτερ μου. Ευχαριστώ τον TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Το ότι είναι η κινεζική έκδοση μας επηρεάζει αυτό κάπως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Πριν το δημοσιεύσω το έψαξα λίγο σχετικά με την έκδοση , δεν βρήκα κάτι ,Στην ουσία ένας καφές είναι εγώ πάντως πήρα δύο να υπάρχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristos62100 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 και εγώ αγόρασα ένα . Ευχαριστώ 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, cmour79 είπε Το ότι είναι η κινεζική έκδοση μας επηρεάζει αυτό κάπως;; Ναι θα ναι ολο στα κινεζικα το set up app. Good luck. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ναι θα ναι ολο στα κινεζικα το set up app. Good luck. Μήπως κανείς κάποιο λάθος, γιατί από ότι ξέρω το setup γίνετε μέσα από την εφαρμογή mihome η οποία είναι στα αγγλικά και το κοίταξα πάλι τώρα να βεβαιωθω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Μήπως κανείς κάποιο λάθος, γιατί από ότι ξέρω το setup γίνετε μέσα από την εφαρμογή mihome η οποία είναι στα αγγλικά και το κοίταξα πάλι τώρα να βεβαιωθω. Γιατι γραφει κινεζικα, αφου μπορεις να αλλαζεις την γλωσσα; Το κινεζικο που γραφει για που ειναι; Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Τσίμπησα κ γω ένα.. thanks ts.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Μήπως κανείς κάποιο λάθος, γιατί από ότι ξέρω το setup γίνετε μέσα από την εφαρμογή mihome η οποία είναι στα αγγλικά και το κοίταξα πάλι τώρα να βεβαιωθω. Βγαινει σε 2 εκδοσεις. Αυτο που αγορασες τι ηταν; chinese ή global; Αλλο τι εχεις εσυ αλλο τι θα ερθει με αυτο. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Βγαινει σε 2 εκδοσεις. Αυτο που αγορασες τι ηταν; chinese ή global; Αλλο τι εχεις εσυ αλλο τι θα ερθει με αυτο. Όταν κάνεις setup στην εφαρμογή έχεις locale mainland China και Γλώσσα Αγγλικά και κάνεις setup κανονικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Σαν να ακρίβυνε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Πλέον ακριβυνε στα 5.70€. Πουλήθηκαν τα 280 κομμάτια που ήταν στα 4.82€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Είναι άψογο, τουλάχιστον η English version που έχω πάρει αρκετά. Είναι πολύ δυνατό και κάνει καλύτερη δουλειά από ακριβότερα μηχανήματα. Αν θέλετε την φτηνότερη τιμή μπορειτε να περιμένετε μιας και βγαίνει πάρα πολύ συχνά από διάφορα μαγαζιά πχ στα 4$ άλλα και φτηνότερα αν κάνεις εγγραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις