Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi wifi repeater 2. 4,82€ TomTop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν το δημοσιεύσω το έψαξα λίγο σχετικά με την έκδοση , δεν βρήκα κάτι  ,Στην ουσία ένας καφές είναι εγώ πάντως πήρα δύο να υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, cmour79 είπε

Το ότι είναι η κινεζική έκδοση μας επηρεάζει αυτό κάπως;;

Ναι θα ναι ολο στα κινεζικα το set up app. Good luck.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Ναι θα ναι ολο στα κινεζικα το set up app. Good luck.

Μήπως κανείς κάποιο λάθος, γιατί από ότι ξέρω το setup γίνετε μέσα από την εφαρμογή  mihome η οποία είναι στα αγγλικά και το κοίταξα  πάλι τώρα να βεβαιωθω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Μήπως κανείς κάποιο λάθος, γιατί από ότι ξέρω το setup γίνετε μέσα από την εφαρμογή  mihome η οποία είναι στα αγγλικά και το κοίταξα  πάλι τώρα να βεβαιωθω.

Γιατι γραφει κινεζικα, αφου μπορεις να αλλαζεις την γλωσσα; Το κινεζικο που γραφει για που ειναι;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Βγαινει σε 2 εκδοσεις. Αυτο που αγορασες τι ηταν; chinese ή global; Αλλο τι εχεις εσυ αλλο τι θα ερθει με αυτο.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Βγαινει σε 2 εκδοσεις. Αυτο που αγορασες τι ηταν; chinese ή global; Αλλο τι εχεις εσυ αλλο τι θα ερθει με αυτο.

Όταν κάνεις setup στην εφαρμογή έχεις locale mainland China  και Γλώσσα Αγγλικά και κάνεις setup κανονικά .

Δημοσ.

Είναι άψογο, τουλάχιστον η English version που έχω πάρει αρκετά.

Είναι πολύ δυνατό και κάνει καλύτερη δουλειά από ακριβότερα μηχανήματα.

Αν θέλετε την φτηνότερη τιμή μπορειτε να περιμένετε μιας και βγαίνει πάρα πολύ συχνά από διάφορα μαγαζιά πχ στα 4$ άλλα και φτηνότερα αν κάνεις εγγραφή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...