Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τρέλα με τα παζλ , η οποια σημερα το βραδυ ξανα ξυπνησε...υπαρχει καποιος "συναδελφος" που να εχει υποψιν του εταιρειες παζλ , που να φτιαχνουν ποιοτικα παζλ με θεμα γνωστους πινακες ζωγραφικης? κατα προτιμηση 500 κομματια αλλα μέχρι και 1000 το συζηταμε...

ξερω την Museum Collection της Clementoni και εχω 2 παζλ απο εκει, αλλα η θεματολογια της ειναι λιγο βαρετη, και δεν ξερω που και τι να ψαξω..

οποια πληροφορια καλοδεχουμενη

• Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, opcorsa είπε

πολλα  😮

το τρελα με τα παζλ και να λες τα 1500 κομματια πολλα δεν πανε μαζι :P

• Like 15
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

το τρελα με τα παζλ και να λες τα 1500 κομματια πολλα δεν πανε μαζι :P

τυπε βαριεμαι τα θελω τελειωμενα... 500 πηρα την κραυγη του μουνκ και ειδα κι επαθα να τη τελειωσω

πινακαρας παντως

Δημοσ.
18 hours ago, opcorsa said:

Εχω τρέλα με τα παζλ , η οποια σημερα το βραδυ ξανα ξυπνησε...υπαρχει καποιος "συναδελφος" που να εχει υποψιν του εταιρειες παζλ , που να φτιαχνουν ποιοτικα παζλ με θεμα γνωστους πινακες ζωγραφικης? κατα προτιμηση 500 κομματια αλλα μέχρι και 1000 το συζηταμε...

ξερω την Museum Collection της Clementoni και εχω 2 παζλ απο εκει, αλλα η θεματολογια της ειναι λιγο βαρετη, και δεν ξερω που και τι να ψαξω..

οποια πληροφορια καλοδεχουμενη

κοιτα και σε ravensburger στο site της.επισης εχοντας φτιαξει μεγαλυτερα puzzle (5000 pieces) απλα να σου πω οτι ναι ειναι πολυ χρονοβορα αλλα αξιζει το τελικο αποτελεσμα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

τυπε βαριεμαι τα θελω τελειωμενα... 500 πηρα την κραυγη του μουνκ και ειδα κι επαθα να τη τελειωσω

πινακαρας παντως

Γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν έναν πίνακα τότε?

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, opcorsa είπε

πινακαρας παντως

8 ώρες πριν, Pa0ki είπε

Γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν έναν πίνακα τότε?

τυπε ο πίνακας θελει τακτικά ξεσκόνισμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, antitouristikos praktoras είπε

τυπε ο πίνακας θελει τακτικά ξεσκόνισμα

τυπε οι πινακες ειναι για θεαση σε μουσεια, εγω δικαιως αναζητω ρεπλικες σε παζλ

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, Spect~ said:

ειναι απαίσιο ρε 😛

δεν το λεω για την εικονα αλλα για τα 42000 κομματια.καθε χρονο βγαζουν και ενα μεγαλυτερο για να σπαει το world record.ξεκινησαν με 18000 κομματια και οκ τωρα 42000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...