john197835 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα έχω στην διάθεση μου μια RX480 8G SAPPHARE NITRO και ένα κάλο τροφοδοτικό και λέω να φτιάξω ένα Pc.Τι motherboard -cpu-ram προτείνεται? Δεν θέλω κάτι πολύ ακριβό αλλά ένα σετακι να αξιοποίησει καλά την κάρτα . Ευχαριστώ πολύ
tanasen01 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Επίσης γράψε αναλυτικά τι άλλα parts έχεις όπως και ποια οθόνη. Τέλος συμπλήρωσε τη φόρμα Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?
jeandoumpier Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, john197835 είπε Για να εκμεταλλευτείς την κάρτα σε gaming σύστημα, με την προϋπόθεση ότι έχεις καλό τροφοδοτικό όπως έγραψες, πας στα παρακάτω κομμάτια. Από dexter.gr. Άντε έχεις ήδη κουτί/ssd, αγνόησέ τα. Δεν ανέφερες κάτι,γι'αυτό στα έβαλα ολα στην πρόταση. Οθόνη αν δεν έχεις πηγαίνεις σε αυτή με freesync. Σύνολο parts+monitor βγαίνουν στα 610€, και θα είσαι μια χαρά για 1080p, παίζοντας την πλειονότητα των παιχνιδιών σε high/ultra γραφικά.
john197835 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.Δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα πράγματα θα τα κοιτάξω αργοτερα.Ενα καλο set με τα λιγοτερα λεφτά cpu-motherboard-ram με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή.θελω μόνο 16 gb ram στα 3000 MHz.Την θεωρείς υπερβολική την μνήμη? 17 ώρες πριν, tanasen01 είπε Ποιο τροφοδοτικό έχεις; Επίσης γράψε αναλυτικά τι άλλα parts έχεις όπως και ποια οθόνη. Τέλος συμπλήρωσε τη φόρμα Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?
jeandoumpier Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, john197835 είπε Άν θέλεις 16gb ram στα 3000+ (αν και δεν είναι απαραίτητο στους intel, και με 2666 καλά θα ήσουν), τότε πας σε z370 μητρική. Εν ολίγοις, 1
john197835 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Και πάλι σε ευχαριστώ. 3000+ μνήμες είναι χρήσιμες σε amd ryzen cpu;Προτίνεις Intel καλυτερα;
hasapario Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, john197835 είπε Και πάλι σε ευχαριστώ. 3000+ μνήμες είναι χρήσιμες σε amd ryzen cpu;Προτίνεις Intel καλυτερα; Σύμφωνα με δοκιμές σε amd ναι παίζει ρόλο η μεγαλύτερη ταχύτητα της RAM. Παρόλα αυτα νομιζω το σετάκι που πρότεινε ο φίλος ειναι αξίολογο και δε θα έχεις κανένα θέμα
john197835 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 ευχαριστώ φίλε μου όποτε προτείνεται καλύτερα intel σωστά?
hasapario Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, john197835 είπε ευχαριστώ φίλε μου όποτε προτείνεται καλύτερα intel σωστά? Δεν είναι απαραότητα καλύτερα intel αλλα πάνω κάτω τα ίδια βγαίνουν νομίζω είτε παρεις amd ειτε intel. Αν και ίσως αν πάρεις ryzen 2600 και μία καλούτσικη μητρικη να είναι καλύερη επιλογή εφόσον ο ryzen είναι πιο καινούριος και είναι και στα ίδια λεφτά Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2018 από hasapario
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα