panagiotis54 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 και ειμαι soldier main κανονικα...αλλα τι να το κανεις αρκετες season τωρα νομιζω ο soldier ασε στο meta αλλα δεν ειναι ουτε καν στα καλα του απο οσα μου λενε και παλαιοτεροι παιχτες απο μενα τι αλλαγες περιμενουμε στην pharah? 😕
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 ισως αφαιρεσουν το micromanagement της πτησης, με νερφ στο splash damage της. επισης κυκλοφορει η φημη οτι το σκιν της Sombra θα δινεται στο preorder του Diablo 4.
basilis_k6 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε και ειμαι soldier main κανονικα...αλλα τι να το κανεις αρκετες season τωρα νομιζω ο soldier ασε στο meta αλλα δεν ειναι ουτε καν στα καλα του απο οσα μου λενε και παλαιοτεροι παιχτες απο μενα τι αλλαγες περιμενουμε στην pharah? 😕 o s76 ειναι πολύ καλος. απλα δεν μπορεις να τον παιξεις αμυνα απεναντι σε dive. αν παιζουν rein/zarya/brig ειναι πολύ δυνατος. αναλογα το sr παντα. 1
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 θα ενωνονται τα mechs τους στον κορεατη Voltron? 😁
najinblue3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Επαιξα ξανα μετα απο ενα πολυ μεγαλο διαστημα. Αυτο με το endorsement δε το καταλαβα XD Μπορω καπως να τσεκαρω το level μου και τι rewards δινει?
Sanjuro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Επαιξα ξανα μετα απο ενα πολυ μεγαλο διαστημα. Αυτο με το endorsement δε το καταλαβα XD Μπορω καπως να τσεκαρω το level μου και τι rewards δινει? Δεν υπάρχουν standard rewards, το μόνο που έχουν πει είναι πως σε κάποιες στιγμές θα εμφανίζονται απ'το πουθενά και θα δίνουν σε αυτούς που έχουν μεγάλο endorsement level κάτι. Μέχρι στιγμής δεν το έχουν κάνει. Τώρα τι εννοούν μεγάλο endorsement level θα σε γελάσω. Μάλλον 4 και 5;; 5 μόνο;; :/ Το level σου το βλέπεις στο προφιλ σου, είναι ένα πράγμα με έναν αριθμό 1-5 πάνω δεξιά δίπλα στις ώρες που έχεις παίξει, αν θυμάμαι καλά. Αυτά που μπορείς να δεις είναι το level σου, και απ'τα χρώματα γύρω γύρω απ'αυτό τι ποσοστό από τι είδους endorsement σου έχουν δώσει. Σε άλλα νέα έγινε ευρύτερα γνωστό (υποθέτω πως κάποιοι θα το ήξεραν, ιδιαιτέρως αν έπαιζαν πολύ brigitte) ένα tech που την κάνει να εκσφενδονιζει το σώμα της (χρησιμοποιώντας την αρχική ταχύτητα του bash της) πάρα πολύ μακριά. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Μερικά παραδείγματα: Watchpoint Gibraltar, Eichenwelde, Junkertown, Hanamura. (twitch clips) Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Sanjuro 1
aris1986 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ ΑΜΕΑ τα 10 χρόνα millennials... Κρίμα...
sistah Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εχουν δωσει lootboxes ανα διαστηματα. Εχω παρει 3 φορες απο 1 εως 3 boxes και ειμαι 4 lvl που πεφτει στο 3 συχνα. 1
Sanjuro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, aris1986 είπε Πολύ ΑΜΕΑ τα 10 χρόνα millennials... Κρίμα... Όσο ανεβαίνεις rank ή παίζεις πιο αργά το βράδυ (όταν τα περισσότερα παιδάκια θα έχουν πάει για ύπνο) τόσο σπανιότερα τα πετυχαίνεις. Το δικό μου πρόβλημα μαζί τους είναι πως αν πάει κάτι λίγο στραβά τότε συνήθως τα παρατάνε, κάνουν switch με ultimates ενώ δεν υπάρχει λόγος, μπορεί να είναι main healer ή main tank και να πάνε ξαφνικά hanzo και λένε ασυναρτησίες στο voice chat. Δηλαδή ακούω παιδάκι και απευθείας ελπίζω να κάνουμε καλή αρχή, βέβαια αυτό σημαίνει πως συνήθως είναι δυνατότεροι απ'τους υπόλοιπους παίκτες του rank τους εφ όσων δεν υπάρξει τέτοιο θέμα!!! 28 λεπτά πριν, sistah είπε Εχουν δωσει lootboxes ανα διαστηματα. Εχω παρει 3 φορες απο 1 εως 3 boxes και ειμαι 4 lvl που πεφτει στο 3 συχνα. Που το ξέρεις;; Τυχαία έχεις κάνει log in και έχεις βρει loot box που δεν θυμάσαι να έχεις ανοίξει;; Έχεις βρει και σχετικό μήνυμα απ'την Blizzard;; ...εγώ είμαι level 3 που πάει για λίγο level 4, πάνω-κάτω όλη την ώρα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Sanjuro 1
sistah Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tα ανοιγω ολα επιτοπου οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να ξεχασα κατι. Εχω κανει τυχαια login οπου ειχε ενα ingame message σαν και αυτο που βρηκα τυχαια. Δεν ξερω τι προυποθεσεις εχει (warning/ban history τα οποια δεν εχω φαει ποτε) αλλα ειναι εντελως σποραδικο. Edit: απο οτι διαβαζω πρεπει να το κρατησεις μερικες μερες το lvl για να εισαι eligible. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από sistah 1
panagiotis54 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 οτι λεει η κοπελια ισχυει βασικα...ειμαι ολη την ωρα 3-4 και σου δινει lootboox 2 loot αν εισαι 3, 3 loot αν εισαι 4 endorsment...1 δεν ειμαι ποτε ουτε 2 αλλα φανταζομαι στο 1 ξεκινας αρα δεν παιρνεις κατι στο 2 θα παιρνεις 1...το πως ειναι το συστημα και πως λειτουργει εχει εξηγηθει πριν μερικες σελιδες οταν πρωτοβγηκε
Edel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Sanjuro είπε Δεν υπάρχουν standard rewards, το μόνο που έχουν πει είναι πως σε κάποιες στιγμές θα εμφανίζονται απ'το πουθενά και θα δίνουν σε αυτούς που έχουν μεγάλο endorsement level κάτι. Μέχρι στιγμής δεν το έχουν κάνει. Τώρα τι εννοούν μεγάλο endorsement level θα σε γελάσω. Μάλλον 4 και 5;; 5 μόνο;; 😕 Το level σου το βλέπεις στο προφιλ σου, είναι ένα πράγμα με έναν αριθμό 1-5 πάνω δεξιά δίπλα στις ώρες που έχεις παίξει, αν θυμάμαι καλά. Αυτά που μπορείς να δεις είναι το level σου, και απ'τα χρώματα γύρω γύρω απ'αυτό τι ποσοστό από τι είδους endorsement σου έχουν δώσει. Σε άλλα νέα έγινε ευρύτερα γνωστό (υποθέτω πως κάποιοι θα το ήξεραν, ιδιαιτέρως αν έπαιζαν πολύ brigitte) ένα tech που την κάνει να εκσφενδονιζει το σώμα της (χρησιμοποιώντας την αρχική ταχύτητα του bash της) πάρα πολύ μακριά. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Μερικά παραδείγματα: Watchpoint Gibraltar, Eichenwelde, Junkertown, Hanamura. (twitch clips) Nα υποθέσω είναι bug αυτό που θα το φτιάξουν κάποια στιγμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα