basilis_k6 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Edel είπε Τι mainareis παιχταρά μου ? τιποτα πλεον https://www.overbuff.com/players/pc/Killbill-21551 1
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, sistah είπε Επειδη δεν ειναι ξεκαθαροι για το ποτε που πως και γιατι, οσοι το θελουν πραγματικα πολυ, ισως ειναι καλυτερα να το αγορασουν με το virtual ticket. ε ναι, χλωμο το βλεπω να το δωσουν το σκιν της χωρις το VT. δεν το κανανε περυσι με το σκιν του γοριλα, γιατι να το κανουν φετος; κριμα, και το ηθελα τοσο πολυ.. 😪
Sanjuro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, KilliK είπε ε ναι, χλωμο το βλεπω να το δωσουν το σκιν της χωρις το VT. δεν το κανανε περυσι με το σκιν του γοριλα, γιατι να το κανουν φετος; κριμα, και το ηθελα τοσο πολυ.. 😪 Γιατί το βλέπεις χλωμό;; Το γράφει η ίδια η Blizzard πως θα τα κάνουν όλα διαθέσιμα με άλλους τρόπους το 2019. Ηλίθιοι είναι να το γράφουν αν δεν ισχύει;; ...το γράφουν για να μην πάνε όλοι οι cosmetic-πρεζάκιδες να πάρουν virtual ticket;; Άσε που θα φάνε το κράξιμο της αρκούδας αν δεν ισχύει αυτό που έγραψαν. Επίσης, στην περσινή ανακοίνωση γιατί δεν έγραψαν κάτι παρόμοιο;; :/ Νομίζω πως ξέρουν (η δουλειά τους είναι, απ'αυτά βγάζει τα περισσότερα λεφτά το παιχνίδι) πως πολλοί cosmetic-πρεζάκιδες θέλουν να έχουν τα νέα cosmetics πρώτοι πρώτοι όσο είναι της μόδας και cool, γι'αυτό και δεν τους ενδιαφέρει τόσο αν θα το δώσουν σε όλους τους άλλους με απλά credits π.χ. σε 6 μήνες. Ένα πιθανό στραβό ενδεχόμενο είναι να σε βάλουν να βλέπεις Overwatch League για ώρες για να το πάρεις, δεν ξέρω ο τρόπος που θα τα κάνουν διαθέσιμα το 2019 ποιος θα είναι. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Sanjuro
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι αλλα αν καποιος πληρωσει μονο για να παρει το σκιν, αργοτερα θα τους κραξει. και αυτο ειχε συμβει στο παρελθον. εκτος και αν η Blizzard τα θελει ολα δικα της, και να τα παρει απο αυτους που θα τρεξουν να παρουν το σκιν τωρα, και απο τους υπολοιπους που θα το παρουν αργοτερα αγοραζοντας loot boxes. αν ισχυει αυτο, ευχομαι με ολη μου την ψυxη να χασει η ΕΑ την επερχομενη δικη για τα loot boxes στο Βελγιο. ==== κατι αλλο. μου κανει εντυπωση που βγαλανε τετοιο γαματο σκιν για ενα ηρωα που ειναι απο τους λιγοτερο δημοφιλεις στο παιχνιδι. και μαλιστα σκιν που προερχεται απο αλλο αγαπημενο παιχνιδι. αυτο με βαζει σε σκεψεις οτι ισως ειναι και χιντ για καποια σημαντικη ανακοινωση στην Βlizzcon. ειτε θα εχουμε νεα για το Diablo 4, ειτε η Sombra θα ειναι ο επομενος ηρωας στο HOTS. η μπορει να βγαλουν νεα σοδεια Blizzard-themed skins, οπως κανανε στο προ-προηγουμενο εβεντ του OW. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από KilliK
Sanjuro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, KilliK είπε ναι αλλα αν καποιος πληρωσει μονο για να παρει το σκιν, αργοτερα θα τους κραξει. και αυτο ειχε συμβει στο παρελθον. εκτος και αν η Blizzard τα θελει ολα δικα της, και να τα παρει απο αυτους που θα τρεξουν να παρουν το σκιν τωρα, και απο τους υπολοιπους που θα το παρουν αργοτερα αγοραζοντας loot boxes. αν ισχυει αυτο, ευχομαι με ολη μου την ψυxη να χασει η ΕΑ την επερχομενη δικη για τα loot boxes στο Βελγιο. Αφού το γραφεί ξεκάθαρα στην ανακοίνωση, δεν είναι κρυφό. Γιατί να φάει κράξιμο;; Μπορεί να είναι λιγότερο άσχημα loot boxes (σχετικά με άλλα loot boxes άλλων παιχνιδιών) αλλά σε τελική ανάλυση loot boxes πάλι είναι, δηλαδή τζόγος που εκμεταλλεύεται την αδυναμία κάποιων ανθρώπων. Σίγουρα θα βγάλει κάποια λεφτά από κάποιους που θα προσπαθήσουν να το πάρουν το skin στην τύχη αν το βάλει σε loot boxes.
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οπως το φανταστηκα, παραμυθιαζουν τον κοσμο γιατι τους κραζουν επειδη κρατανε το σκιν πισω απο paywall: "SOME"..κυριοι.."SOME" Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από KilliK 1
Sanjuro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Οπότε τελικά σε κάποιο σημείο του 2019 θα γίνει διαθέσιμο.
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 εμενα αλλα ομως μου απαντησε στο τουητ που του στειλα μολις τωρα..
sistah Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ειναι ηλιθιοι να πουν ξεκαθαρα οτι θα γινει διαθεσιμο στο μελλον. Ειναι πολλοι που θα αγορασουν φετος το virtual ticket μονο για το skin και το revenue που θα βγαλουν ειναι τεραστιο, οποτε το αφηνουν μετεωρο χωρις πολλες λεπτομεριες. Τις προηγουμενες χρονιες ηταν αδιαφορα τα skins και το target group αφορουσε μονο τους collectors ενω φετος, με την επερχομενη (ελπιζω) ανακοινωση καποιου major νεου περι diablo σε συνδιασμο με το προσφατο hype της Sombra, ηρθε και εδεσε τελεια για το marketing τους. Κακα τα ψεματα ειναι απο τα καλυτερα skins που εχουν βγει μεχρι σημερα στο OW.. 1
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτο λεμε, οτι ειναι πολυ υπουλο αυτο που κανουν. Σε σημειο ψιλοαπατης.
Edel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε τιποτα πλεον https://www.overbuff.com/players/pc/Killbill-21551 Είσαι υπερβολικά τίμιος flex. Πολύ αντρίκειο masters. Μη σταματήσεις τώρα το comp επειδή έφτασες masters. Pushare το για παραπάνω, πλέον έχεις μπει σε ένα σχετικά υγιές περιβάλλον παιχνιδιού.
panagiotis54 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 σε 2 μερες πηγες απο 2800-> 3500?! nice!
basilis_k6 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, panagiotis54 είπε σε 2 μερες πηγες απο 2800-> 3500?! nice! εχω δυο acc και παιζω μονιμα 3100-3200 με ταβανι το 3300. Έτυχε να πεσει ο ενας στο 2800 απο πολλες ηττες σερι και μερικα throw. γυρισα την ιδια μερα στο ρανκ μου και με πηγαινε καλα. εκει αποφασισα να σταματησω να παιζω mccree γιατι ειναι κακός. Έκανα fill και επαιζα οτι θελανε. πηγα 3460 και κολλησα για καμια δεκαρια παιχνιδια αλλα τα καταφερα. 4 ώρες πριν, Edel είπε Είσαι υπερβολικά τίμιος flex. Πολύ αντρίκειο masters. Μη σταματήσεις τώρα το comp επειδή έφτασες masters. Pushare το για παραπάνω, πλέον έχεις μπει σε ένα σχετικά υγιές περιβάλλον παιχνιδιού. Παραπάνω δεν ξερω. θελει mechanics που δεν εχω. Δεν θελω να παιζω μονιμα 4-5 χαρακτηρες για να διατηρω ενα ψηλο ρανκ. προτιμω να παιζω και κατι που μου αρεσει και ας ειμαι diamond. Θα προσπαθησω βεβαια. Και ο alt μου έπιασε 3400 πρωτη φορα. Γενικα αυτο που καταλαβα ειναι...μην παιζεις mccree. τουλάχιστον οχι μετά το 3300. Με soldier κερδισα πολλα Games.
Sanjuro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ^Περίεργο αυτό που λες, η δικιά μου εμπειρία στα 2700-3100 (και οτιδήποτε έχω ακούσει από pros κλπ) λέει πως ο Soldier είναι εντελώς για πέταμα και πως ο McCree αντιθέτως κάτι κάνει γιατί μπορεί να βγάλει λίγο burst damage, και απ'οτι βλέπω ο soldier στο Overbuff (αν πατήσεις "this month") δείχνει να έχει τραγικά pickrates. Έχει ~2,5% στο silver rank κλπ και χάνει 0,3-5% με κάθε rank που ανεβαίνει καταλήγοντας σε ένα πενιχρό 0,78% στο Masters και 0,58% στο grandmaster. Ενώ αν πατήσεις "6 months" (για να δεις τι γινόταν λίγο παλιότερα) βλέπεις το διπλάσιο σχεδόν pickrate: 1,5% master και 1,09% grandmaster. Έχουμε προαναγγελία Developer Update που θα έρθει την επόμενη βδομάδα. Είχαν πει όταν είχαν βγάλει το Looking For Group κλπ πως θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα social features, μπορεί να είναι κάτι σχετικό. Όμως ταυτόχρονα είπαν πως θα έχουμε αλλαγές στην Pharah που θα πάνε στον test server την επόμενη βδομάδα, οπότε δεν ξέρω. Πότε θα πιάσουν τον βρομοdoomfist και τα cc γενικότερα;; Τι μας νοιάζει η Pharah;; :/ Δηλαδή δεν γουστάρω την φάση του stream του με τα 10χρονα που σπαμαρουν στο chat κλπ ιδιαιτέρως αλλά ως flex player (που ουσιαστικά σημαίνει αυτή την εποχή tank main) καταλαβαίνω πολύ το πως μια τυχαία αναπαράσταση των συναισθημάτων του xQc από κάποιο άλλο άτομο μπορεί να είναι κάπως έτσι. (Twitch clip) Τσουρέκια μας τα έχουν κάνει, από stun πάμε σε boop, σε doomfist ability (όλα έχουν από κάτι) κλπ. και ένα ωραίο leak: Είχε πει πριν ~1 χρόνο ο Scott Mercer (Overwatch developer) στον Stylosa: (youtube link) Mercer: "I think there's an end game in terms of replays which is super exciting giving the players the ability to take a look at their own replays". Stylosa: "Are we talking about replay files, like starcraft2 that can be shared around?". Mercer: "Thats sort of the hope". Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Sanjuro
aris1986 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Παίζουν πάντως 10χρονα. Σαν 32αρης σπαζομαι αλλά δεν μπορείς να πεις και τίποτα. Όποιος πληρώνει παίζει. Όταν ακούω τις παιδικές φωνουλες τους στο τσατ τρελαίνομαι. Παίζουν και λίγο σαν ΑΜΕΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα