KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν χρειαζεται reinstall, ας κανει scan and repair το παιχνιδι , μεσα απο το battle.net client. 18 ώρες πριν, kostasgpa είπε Τι hero pools, έλεος, αυτό μας έλειπε μετά την αποτυχία του role queue; δεν ειναι κακη ιδεα το hero pool, θα διατηρησει το meta ενδιαφερον, αλλα να το αλλαζουν καθε δυο βδομαδες, παραειναι συντομο imho. βεβαια, ειπε οτι θα το tweak-αρουν αναλογως στην πορεια. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από KilliK
panagiotis54 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 ειμαι mercy main...(λεμε τωρα) απλα δεν θα παιξω comp για 1 βδομαδα οκ...
kostasgpa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε ειμαι mercy main...(λεμε τωρα) απλα δεν θα παιξω comp για 1 βδομαδα οκ... Και γω αυτό σκεφτόμουν. 1 ώρα πριν, KilliK είπε δεν χρειαζεται reinstall, ας κανει scan and repair το παιχνιδι , μεσα απο το battle.net client. δεν ειναι κακη ιδεα το hero pool, θα διατηρησει το meta ενδιαφερον, αλλα να το αλλαζουν καθε δυο βδομαδες, παραειναι συντομο imho. βεβαια, ειπε οτι θα το tweak-αρουν αναλογως στην πορεια. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά τους αν κάποιος θέλει να παίζει συγκεκριμένο hero. Όπως και με το role queue, πολλές φορές οι σχηματισμοί ομάδων που δεν ειναι 2-2-2 βολεύουν καλύτερα... Για να σου δώσω ακραίο παράδειγμα, έτυχε πέρσι και έπαιξα με κάτι τύπους 5 competitive games, είμασταν 6 healers στην ομάδα και νικήσαμε 5/5 games. Τους διαλύσαμε στην κυριολεξία σε όλα τα matches, απλά έτυχε και είχαμε ο καθένας main διαφορετικό healer, ξέραμε τον παίκτη μας και τελικά το σύστημα 0-0-6 αποδείχτηκε πολύ αποτελεσματικό για μας.
KilliK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 μολις εξηγησες γιατι το hero lock ειναι απαραιτητο.
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/2/2020 στις 6:55 ΜΜ, KilliK είπε δεν χρειαζεται reinstall, ας κανει scan and repair το παιχνιδι , μεσα απο το battle.net client. δεν ειναι κακη ιδεα το hero pool, θα διατηρησει το meta ενδιαφερον, αλλα να το αλλαζουν καθε δυο βδομαδες, παραειναι συντομο imho. βεβαια, ειπε οτι θα το tweak-αρουν αναλογως στην πορεια. δεν εγινε τιποτα με scan and repair Παω για ξανα εγκατασταση Update : έκανα unistall Και ξανά Install . Το πρόβλημα παραμένει ..... Ελεος ! Τι εχει συμβει ?!?!?! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από GaGaS_Thess
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) δοκιμασε τα κλασικα, update ολους τους drivers, update/upgrade τα Windows, κλεισε οτι app ειναι φορτωμενο ενω τρεχεις το παιχνιδι, απενεργοποιησε το game bar και οτιδηποτε app εχει overlay feature (οπως το discord και το geforce experience), σκαναρε το συστημα για ιους, ελεγξε την μνημη για προβληματα, ενω παρακολουθα τις θερμοκρασιες των gpu, cpu, mainboard μην ειναι πολυ υψηλες. επισης εκανες κανα O/C στο συστημα προσφατα; αν ναι, ισως φταιει αυτο. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από KilliK
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 ολα λειτουργουν ρολοι . ολα ειναι up to date τελευταια εκδοση windows μαζι με τα πιο προσφατα updates . OC δεν εχω κανει . Discord κτλπ δεν εχω καν σεταρισμενα , ιους δεν εχω εκανα scan ram αν ηταν προβλημα δεν θα το εβγαζε και σε αλλα games ? Μονο στο OW θα το παρουσιαζε ;
BlackCat1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εχεις μηπως λογισμικο Razer? Το ειχα παθει το καλοκαιρι και ψαχνωντας στα φορουμ της blizzard, βρήκα οτι παρουσιαζεται ενα conflict, συνήθως με το SDK. Κανε uninstall οτι προγραμμα Razer έχεις και δοκιμασε πάλι. Μετα μπορεις να τα εγκαταστησεις παλι. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 3/2/2020 στις 10:48 ΠΜ, BlackCat1983 είπε Εχεις μηπως λογισμικο Razer? Το ειχα παθει το καλοκαιρι και ψαχνωντας στα φορουμ της blizzard, βρήκα οτι παρουσιαζεται ενα conflict, συνήθως με το SDK. Κανε uninstall οτι προγραμμα Razer έχεις και δοκιμασε πάλι. Μετα μπορεις να τα εγκαταστησεις παλι. 1000 ευχαριστω αδερφε . Ειχα Razer εγκατεστημενα . Μόλις τα ξηλωσα και εκανα επανεκινηση δουλευουν ολα αψογα !!! ΕΛΕΟΣ ! 1
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 live action ταινια κανε ρε Blizzard. τωρα που ειναι της μοδας το superhero genre και το πολιτικο κλιμα ειναι woke, και εχεις μαθει απο τα λαθη σου με το Warcraft. o τιτανας Spielberg την ειχε την Tracer σε πολλαπλα cameo στο RP1, που δειχνει οτι γουσταρε τον χαρακτηρα και πιστευε οτι ειναι sellable στο ευρυτερο νεανικο κοινο. do it Blizzard, μεχρι και ο Sonic εγινε επιτυχια.
FLOOFLIS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Υπάρχει trial για το overwatch για κάποιον που θέλει να το δοκιμάσει πρίν την αγορά? Παλιά που έπαιζα wow όλο και κάτι μου στέλνανε στο mail απο τη blizzard ώστε να μπεί κανάς φίλος να δοκιμάσει..
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, FLOOFLIS είπε Καλησπέρα. Υπάρχει trial για το overwatch για κάποιον που θέλει να το δοκιμάσει πρίν την αγορά? Παλιά που έπαιζα wow όλο και κάτι μου στέλνανε στο mail απο τη blizzard ώστε να μπεί κανάς φίλος να δοκιμάσει.. Εχει βγει ανα καιρους μια περιοδος που ειναι δωρεαν για 2-3 μερες,για 4χρονων παιχνιδι μιλαμε ουτως ή αλλως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα