Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω δεν το προλαβα το dive και δεν το ξερω αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω πως ενα τοσο δυσκολο στην υλοποιηση comp επηρεζε ακομα και diamonds

την στιγμη που παρακαλαω για μικροφωνο

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panagiotis54 είπε

εγω δεν το προλαβα το dive και δεν το ξερω αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω πως ενα τοσο δυσκολο στην υλοποιηση comp επηρεζε ακομα και diamonds

πίστεψε με από 3300 και πάνω νιώθουν οι παίχτες βασικά πράγματα. 

Δημοσ.
Στις 2/10/2019 στις 2:42 ΜΜ, panagiotis54 είπε

πανω απο 3κ παιζαμε ψευτοdive, στο μαστερ σχεδον σωστο dive. Ο genji ηταν πρόβλημα στο 3-4κ και η tracer μεγάλο προβλημα 4κ και πανω. Δεν θα ειναι ετσι πλεον, εχουμε df... δυστυχως.

εγω το βρισκω κακιστο τωρα το game. εκτος απο τις ασπιδες και τον πιθηκα τον doom, δεν μπορω να περιμένω 15 λεπτα να παιξω dps. Επειδη ομως το να παιξεις τανκ σημαινει orisa or lose βαριεμαι. τα heal που ειναι fun to play ειναι σχεδον unplayable οποτε μονο dps... Δηλαδη 6 παιχνιδια στο 3ωρο. Αντε γεια, νεκρο game για μένα. Νομιζα οτι το 2-2-2 θα ειναι καλυτερο αλλα ειναι τερμα αισχρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα ο σιγμας δεν ηταν τοσο op οπως τωρα το παιχνιδι θα ηταν μια χαρα πιστευω απλα εχουμε 2 πολυ δυνατα tanks που εχουν και τα 2 ασπιδα...δεν νομιζω να επαιζε παλια σαν σκεψη το double shield περαν του cheese bastion combo...παντα ηθελες ενα off tank να γυρναει γυρω γυρω (γκουχου γκουχου dva) τωρα που η dva ειναι πολυ κατω και ο σιγμας πανω και η ορισα στα καλυτερα της εχουμε αυτο...

και οπως και στο goats εξακολουθουμε να εχουμε dps που δεν ειναι καλα συγκριτικα με τα τανκς παρολο που ολοι γουσταρουν να παιζουν dps

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

πανω απο 3κ παιζαμε ψευτοdive, στο μαστερ σχεδον σωστο dive. Ο genji ηταν πρόβλημα στο 3-4κ και η tracer μεγάλο προβλημα 4κ και πανω. Δεν θα ειναι ετσι πλεον, εχουμε df... δυστυχως.

εγω το βρισκω κακιστο τωρα το game. εκτος απο τις ασπιδες και τον πιθηκα τον doom, δεν μπορω να περιμένω 15 λεπτα να παιξω dps. Επειδη ομως το να παιξεις τανκ σημαινει orisa or lose βαριεμαι. τα heal που ειναι fun to play ειναι σχεδον unplayable οποτε μονο dps... Δηλαδη 6 παιχνιδια στο 3ωρο. Αντε γεια, νεκρο game για μένα. Νομιζα οτι το 2-2-2 θα ειναι καλυτερο αλλα ειναι τερμα αισχρο.

Δοκίμασε να βλέπεις καμία σειρά η να διαβάσεις κανένα βιβλίο ή να κάνεις λίγη γυμναστική. Εγώ μεταξύ αυτών των τριών κινούμαι όταν περιμένω q για dps. Είναι φουλ αποτελεσματικό! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Εγώ όσο περιμένω, πατάω alt και κάνω browsing. Σιγά μην κάθομαι να κοιτάω το searching. Πάντως όσο αφορά το role queue συμφωνώ ότι είναι λαθος, καλύτερα ήταν παλιότερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και ενα νεο Mode για το καθε event να εβαζαν,δεν θα αλλαζε κατι στο παιχνιδι για αυτον που δεν εχει ορεξη να παιζει.

Αντε τωρα που ερχεται και Blizzcon σε λιγες μερες να δουμε τι θα ανακοινωσουν.

Δημοσ.
Στις 16/10/2019 στις 2:46 ΜΜ, Fulgore είπε

Και ενα νεο Mode για το καθε event να εβαζαν,δεν θα αλλαζε κατι στο παιχνιδι για αυτον που δεν εχει ορεξη να παιζει.

Αντε τωρα που ερχεται και Blizzcon σε λιγες μερες να δουμε τι θα ανακοινωσουν.

το παιχνιδι θελει full rework. αν υποθέσουμε οτι το 2-2-2 θα μεινει έτσι γιατι δεν μπορούν να ελένξουν τα τρολλάκια του ladder και τις κακές επιλογες (λέγε με brigitta), τοτε πρεπει να γινει massive rework με άπειρα νερφ γιατι έχουν ξεφυγει τελειως. ολο το game εισαι full health η νεκρος. burst dmg/burst healing rulez. Δεν ειναι κατάσταση αυτη. Ουτε ειναι λογικο να παιζουν moira στο τοπ500 που ειναι ο πιο ευκολος χαρακτηρας του παιχνιδιου. Κοίτα τον s76 που ειναι εκει ακριβως που τον ειχαν οταν ηταν opaf, τωρα ειναι μετριος στην καλύτερη. Κάνανε buff την tracer. αν ειναι δυνατον να πρεπει να δωσεις buff στην tracer! εχουν χασει τον έλεγχο και πραγματικά απορω πως σκεφτονται απο το mercy meta και μετά. 

Δημοσ.

Kαλα αυτοι δεν ειχαν πει οτι θα καθυστερησει το εβεντ, επειδη ετοιμαζανε κατι διαφορετικο για φετος; Στο challenge αναφεροντουσαν; Γελανε και οι πετρες.

Το εβεντ του Fortnite μεχρι και στις ειδησεις επαιξε, ενω το OW εχει μεινει με το ιδιο εβεντ τρια χρονια τωρα. Tουλαχιστον θα δωσουν δωρεαν το Demon Hunter skin της Sombra, κατι ειναι και αυτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...