Sethiros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Παίζω μόνο Arcade και QP οπότε πρόσφατα έζησα κι εγώ τους... ρόλους. Αυτό που έγινε φανερό είναι η γυμνότητα των κακών dps αφού ένα παραπάνω τανκ ή support μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε τέτοια games. Τώρα με 2 tanks-2 support σταθερά, το βάρος πέφτει στα dps.
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 τα dps εχουν αποδυναμωθει σοβαρα, με δυο barriers, εναν baptiste και μια mercy, ειναι σχεδον αδυνατο να σπασεις τα chokepoints. πρεπει να γινει καποιο rebalance στα heals/tanks.
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Για μενα καλυτερα το meta να ηταν 1 tank 2 support και 3dps. Τωρα με τα 2tanks,και ειδικα και με τοσες ασπιδες ειναι το παιχνιδι χαλι μαυρο. Γιαυτο το λογο και εχει γινει must pick η Symmetra πλεον. Γιατι και τις ασπιδες σπαει πιο ευκολα απο αλλους και βαζει η ιδια με την Ulti της και αλλο shield.
Sethiros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Πάντως όταν τα dps νιώθουν και από τις δύο ομάδες γίνονται ωραία ματσάκια. Βέβαια, είχα παρατηρήσει τους τελευταίους μήνες μια άνοδο στο επίπεδο των παιχνιδιών στο qp.
panagiotis54 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 δεν μπορω να παιξω το παιχνιδι αυτη τη στιγμη....για μενα εχει γινει χαλια...το goats ηταν μια χαρα στο lvl μου.
Edel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Εγώ πάλι βρίσκω ότι το παιχνίδι πλέον είναι καλύτερο από ποτέ. Το Role q μου χει διώξει κάθε ίχνος τοξικότητας, τα smurfs πλέον έχουν εκλείψει, ο καθένας παίζει το ρόλο που θέλει και παίζει tryhard και τα games είναι φουλ ανταγωνιστικά. To μόνο αρνητικό που θέλει φτιάξιμο περισσότερο είναι το matchmaking. Παίζω παιχνίδια με masters healers, diamond tanks και plat dps. Κάτι αστειότητες το οποίο θέλει διόρθωση. Δε με νοιάζει να περιμένω περισσότερο στην ουρά, αρκεί να μαστε όλοι στην ομάδα στα ίδια sr 1
panagiotis54 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 εγω εχω βαλει εναν φιλο μου στο παιχνιδι που ειναι ακομα κατω απο 100 lvl...μια χαρα τιγκα στα smurfs σε καθε παιχνιδι ειμαστε! το role q σαφως κανει το παιχνιδι καλυτερο απο τα 10 dps σε 1 αγωνα...αλλα το SR balancing δεν ειναι σωστο νομιζω...εγω πχ ειμαι plat σε ολους τους ρολους που μου κανει ιδιατερα περιεργο οταν σιγουρα ειμαι καλυτερο tank απο τους αλλους 2 ρολους...τεσπα ισως να παιζει ρολο το elo..
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Το οτι εχουμε γεμισει μεσα στις ασπιδες ειναι το προβλημα,οχι τα smurfs που παντα θα υπαρχουν σε ολα τα παιχνιδια. Το οτι μπαινεις σε παιχνιδι και βλεπεις Sigma και Orisa και σε κοιμασαι ορθιος απο τα shields που πρεπει να σπας καθε φορα.
panagiotis54 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 μα αυτο απο τα τοσα dps στο παιχνιδι 2-3 εχουν λογο υπαρξης αυτη τη στιγμη
Edel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Τι να πω, γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει πολύ που χαρακτήρες όπως ο Reaper είναι meta και δίνει την ευκαιρία σε potato aimers να κάνουν προκοπή σα dps. Τώρα όμως που θα ξαναρθει το dive έχει να πέσει κλάμα πάλι. Τρέμω να ζήσουμε πάλι τον προ 2ετιας εφιάλτη με Genji tracer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα