Telumetar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Well, μετά απο 16 συνεχόμενα carry matches διαπιστώνω οτι δεν υπάρχει winning streak με extra ποντους οπως παλιά και είμαι ενα κλικ από το Platinum. Λογικό αν σκεφτείς σε καθε ματς είχα οχι μονο gold στο dmg όπως αναφερεις αλλα gold σε heal και αλλες 2 κατηγορίες, οπότε μάλλον δεν περιγράφεις την σωστή περίπτωση παίκτη φίλε μου. Τι έκανα; έκλεισα το chat και έπαιζα όπως πριν με αποτέλεσμα να ξεφεύγω απτή πλέμπα. Αυτο θα γινει τουλάχιστον μέχρι το diamond αν και εικάζω πως στο platinum θα δυσκολευτω περισσότερο απο οτι στο gold Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Telumetar
panagiotis54 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 ρε σαντζουρο αφου γουσταρεις οπως φαινεται τις υποθεσεις...δεν λες και κανενα νουμερακι για τζοκερ να δουμε πως θα τα πας και εκει?
basilis_k6 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, Telumetar είπε Well, μετά απο 16 συνεχόμενα carry matches διαπιστώνω οτι δεν υπάρχει winning streak με extra ποντους οπως παλιά και είμαι ενα κλικ από το Platinum. Λογικό αν σκεφτείς σε καθε ματς είχα οχι μονο gold στο dmg όπως αναφερεις αλλα gold σε heal και αλλες 2 κατηγορίες, οπότε μάλλον δεν περιγράφεις την σωστή περίπτωση παίκτη φίλε μου. Τι έκανα; έκλεισα το chat και έπαιζα όπως πριν με αποτέλεσμα να ξεφεύγω απτή πλέμπα. Αυτο θα γινει τουλάχιστον μέχρι το diamond αν και εικάζω πως στο platinum θα δυσκολευτω περισσότερο απο οτι στο gold η μοιρα θα σε κουβαλήσει στο dia αλλα μετά πως θα κουβαλησεις εσυ τον εαυτο σου? Θυμαμαι πολλα ματσάκια παλαιοτερα στο mid diamond που αν έπερνες moira ξεκινουσε το flame του τύπου "πάρε τουλαχιστον mercy μπας και σε κουβαλήσουμε". τωρα ειναι καλο πικ ακομη και στα ψηλα ρανκ αλλα δεν θα ειναι παντα ετσι και τα mechanics σου θα έχουν πεσει σε ληθαργο. Θα πας να παιξεις κατι άλλο και θα βαρεθεις να βλέπεις την defeat screen
Sanjuro Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, panagiotis54 είπε ρε σαντζουρο αφου γουσταρεις οπως φαινεται τις υποθεσεις...δεν λες και κανενα νουμερακι για τζοκερ να δουμε πως θα τα πας και εκει? Ετσι οπως τα έγραφε μου έκανε εντύπωση που δεν άκουσε τα ίδια που γράφω και από άλλους. Όσων αφορά την πραγματικότητα ποια μπορεί να είναι δεν ξέρω με 100% σιγουριά. Το γεγονός πως, όπως έγραψα πριν, δεν μιλάει στους συμπαίκτες του μόνο θετικό μπορεί να είναι. Μπορεί αυτό και μόνο να τον πάει 500 sr πάνω.
Telumetar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε @Sanjuro μιλάς σε ένα ανθρωπο που ήταν diamond , συνεπώς πόσο κουλούρι μπορεί να είναι στο εν λόγω παιχνίδι. Γιατί άντε να το κανω μια σεζον, αλλα και τις 3ις ; Δεν το παιζω pro προς Θεου, αλλα οταν λεω οτι το ranking συστημα ειναι ό,τι να ναι, προφανώς το λεω διοτι κάτι διαπιστώνω, δεν φείδομαι λογικής Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από Telumetar
Edel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Πάντως συμφωνώ ότι αν είσαι σχετικά μηχανικά καλός, δε γίνεται να στακαρεις σιλβερ. Φίλος μου που έπαιζε στο σιλβερ αιώνια μου έδωσε το ακαουντ του και σε τρεις τέσσερεις τύπους ώρες από 1588 που ήταν τον πήγα mid gold.
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Το χειροτερο Meta αυτο τωρα στο ranked. Κατσε μια ωρα να πυροβολας ασπιδες+την ulti της symmetra..... Πολυ ''fun'' κατασταση... Ενα μπαχαλο,ακομα και με το Role Queue. 1
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 ειναι μεγαλο προβλημα και ισως το επομενο μεγαλο νερφ να αφορα τις ασπιδες.
najinblue3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, KilliK είπε ειναι μεγαλο προβλημα και ισως το επομενο μεγαλο νερφ να αφορα τις ασπιδες. σε κανα εξαμηνο +
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) και βαλε. ο αλγοριθμος για τα hero placements δουλευει σωστα; εκανα εγω και ο φιλος μου τα placements, και τα ranks μας δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. εγω βγηκα 1800 heal και 2000 tank, παρολο που heal παιζω μονο Baptiste απο τοτε που βγηκε, ενω tank επαιξα μονο τον Sigma ο οποιος βγηκε τωρα. μαλιστα με βριζανε και στα ματς να τον αλλαξω γιατι χαναμε συνεχεια, κατι που δεν εκανα. αλλα πηρα μεγαλυτερο rank με τον Sigma? does not compute. ακομη χειροτερα με τον φιλο μου. ανεβηκε platinum παιζοντας αποκλειστικα moira. με το νεο συστημα, τον βγαζει heal 2400 με την Moira, και 2800 tank με τον Rein, ενω tanks παιζει σπανια και ειδικα με τον Rein ειναι τελειως αχρηστος, το ξερω εκ πειρας. οποτε πως γινεται να εχει χαμηλοτερο rank με εναν ρολο που γνωριζει πολυ καλα και εχει πολυ εμπειρια, σε σχεση με εναν αλλο ρολο που δεν τον ξερει σχεδον καθολου; τι.στον.κορακα; Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από KilliK
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δεν λειτουργει σωστα το νεο συστημα,ακριβως επειδη σε βγαζει οτι ναναι ακομα και για ρολους που δεν εχεις επαφη.
KilliK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 α τοσο καλα. ελπιζω να μην ξεκινησει η νεα σεζον με αυτο το χαλι.
najinblue3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, KilliK είπε α τοσο καλα. ελπιζω να μην ξεκινησει η νεα σεζον με αυτο το χαλι. Μολις ειδα οτι μπηκε στο competitive
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 φιασκο Overwatch competitive mode temporarily disabled | Dot Esports
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μπηκε και το Quick Play Classic στο Arcade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα