KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, Fulgore είπε τι ακριβως μου δειχνεις στο λινκ σου, Fulgore? που λεει οτι μονο οι νεοι παικτες παιρνουν σοβαρα το competitive? διοτι αυτο δηλωσες αρχικα και αυτο συζηταμε. η το ξεχασες; α παραδεχεσαι οτι δεν το διατυπωσες σωστα και δεν εννοουσες αυτο. ενταξει τοτε. κανενα προβλημα.
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 To Link πιο πανω το ανεφερα απλα για να δειξω που ακριβως πετυχαινω αρκετα παραπονα για το παιχνιδι σε περιπτωση πχ που καποιος εχει την περιεργεια,εχοντας βεβαια υποψη οτι υπαρχουν και μερικοι που ειναι υπερβολικοι σε μερικα σχολια τους εκει. Εκει πετυχα και αρκετους να λενε σε παλιοτερα posts οτι δεν θελουν το role queue ειτε στο competitive,ειτε στο quick play οπως και το ολο 2 2 2 που εχουμε τωρα.
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 δεν πειραζει αστους να λενε. οποιος γουσταρει το προηγουμενο τσιρκο, θα υπαρχει το QP classic στο arcade.
Telumetar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εξηγήστε μου αυτό. Επαιζα απο s1-s3 και ημουν diamond. Σταμάτησα λογω φορτου. Ξεκινησα ξανα στο τελευταιο s17 οπου μπηκα gold (2 disconnects δικά μου λογω προβληματος της gpu) 7 νικες 3 ηττές. Λογικο λεω να παιξω να μαθω κ τους νεους χαρακτήρες. Πάμε τώρα στο 2-2-2. Κάνω 4-1 με βάζει gold οπου και γκρουπαρω με παιδια που ειναι ανικανα να σημαδέψουν. Πώς μπορώ να κανω rank up οταν δεν μπορω να αλλάξω class. Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες. Έχω περι τις 30 που επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο. Αν και παίζω healer εκτος απο χρυσο μετάλιο στο heal, έχω τουλάχιστον αλλα δυο χρυσά και δυο ασημένια. Θα μου πεις φυσικα αφου παιζεις με σκουπίδια πως να μην τα εχεις; https://ibb.co/vd7gvYH https://ibb.co/hZ3G6Dy https://ibb.co/P1gGzDf https://ibb.co/qjh0w6h https://ibb.co/SB57bsN Αυτά τα 4 screen shot ειναι απο 5 τελευταια μου παιχνίδια και είναι ΟΛΑ ΉΤΤΕΣ. Κάποια στιγμη θα πρέπει να παίρνεις ποντους και να χάνεις με βάση την ΑΤΟΜΙΚΗ απόδοση και οχι με βάση τις νικες/ ηττες. Άλλωστε υπάρχει ήδη το σύστημα και λέγεται ON-FIRE. Πώς θα φύγω από το συφερτό του gold κανένας δεν ξέρει, μάλιστα έχω ολότελα πέσει high silver, lol. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Telumetar
panagiotis54 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 νταξει τα αρχικα season diamond που ολοι ηταν νεοι στο παιχνιδι ηταν αλλιως...αλλα απο την αλλη απο dimond σε silver... ε παει πολυ...τι επαιζες και τοτε healer? οπως και να εχει ana ez carry αν εσυ μπορεις να σημαδεψεις...επισης τωρα εχουμε και baptiste
KilliK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 συμφωνω για baptiste, τον επαιξα στα placements, κανει καλη δουλιτσα. το προβλημα ειναι οταν τον εχει και η αντιπαλη ομαδα, και τα δικα σου ζωα δεν πυροβολανε το immortality field. 😁 1
Telumetar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, panagiotis54 είπε νταξει τα αρχικα season diamond που ολοι ηταν νεοι στο παιχνιδι ηταν αλλιως...αλλα απο την αλλη απο dimond σε silver... ε παει πολυ...τι επαιζες και τοτε healer? οπως και να εχει ana ez carry αν εσυ μπορεις να σημαδεψεις...επισης τωρα εχουμε και baptiste Το αστείο είναι ότι είχα επιλεγεί από τη blizzard και για τη blizcon αλλά επέλεξα μεταπτυχιακό αντί για gaming 😛 Απο την άλλη ενδεχομένως να σκουριασα τόσο πολύ που να έγινα και έλεγω κουλούρι https://ibb.co/1n9t76r 😛 Νομίζω ότι με δεδομένο πως η Moira βγάζει και παραπάνω DMG όπως επισηςκαι αφού ούτως η άλλος έχω gold στο heal την θεωρώ πιο optimal για κουβάλημα. Αλλά ναι δευτερο pick είναι η anna Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Telumetar
panagiotis54 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 ακυρο silver gold που δεν εχει κανεις στοχο...ανετα moira
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Telumetar είπε Το overwatch αυτο ειναι καλως ή κακως σε αυτα τα ranks. Πως μπορεις να ανεβεις?Η να δοκιμασεις να αλλαξεις καποιο αλλο ρολο μηπως και εχεις καλυτερα αποτελεσματα,ή απλα να συνεχισεις να παιζεις ως support απλα να μην σε απασχολει τοσο το rank. Γιατι βλεπω στις φωτογραφιες και εχεις φαει report απο τους αλλους για αυτα που θα εχεις γραψει στο chat,κουβεντες οι οποιες φανταζομαι οτι θα συνοδευονται και απο νευρα που δεν ειναι οτι το καλυτερο. Παιχνιδια υποτιθεται παιζουμε για να περνάμε καλα πανω απο ολα(ακομα και στο ranked),οχι για να νευριαζουμε τοσο πολυ και να τσακωνομαστε με τους αλλους(ακομα και αν οντως φταινε αυτοι,σε silver ειναι λογικο να μην νιωθουν και πολυ αλλιως θα ηταν Platinum/Diamond). Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Fulgore 1
Edel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Telumetar είπε Το αστείο είναι ότι είχα επιλεγεί από τη blizzard και για τη blizcon αλλά επέλεξα μεταπτυχιακό αντί για gaming 😛 Απο την άλλη ενδεχομένως να σκουριασα τόσο πολύ που να έγινα και έλεγω κουλούρι https://ibb.co/1n9t76r 😛 Νομίζω ότι με δεδομένο πως η Moira βγάζει και παραπάνω DMG όπως επισηςκαι αφού ούτως η άλλος έχω gold στο heal την θεωρώ πιο optimal για κουβάλημα. Αλλά ναι δευτερο pick είναι η anna ως τι ακριβώς σε επέλεξαν να πας στη Blizcon αν επιτρέπεται ?
Telumetar Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Το overwatch αυτο ειναι καλως ή κακως σε αυτα τα ranks. Πως μπορεις να ανεβεις?Η να δοκιμασεις να αλλαξεις καποιο αλλο ρολο μηπως και εχεις καλυτερα αποτελεσματα,ή απλα να συνεχισεις να παιζεις ως support απλα να μην σε απασχολει τοσο το rank. Γιατι βλεπω στις φωτογραφιες και εχεις φαει report απο τους αλλους για αυτα που θα εχεις γραψει στο chat,κουβεντες οι οποιες φανταζομαι οτι θα συνοδευονται και απο νευρα που δεν ειναι οτι το καλυτερο. Παιχνιδια υποτιθεται παιζουμε για να περνάμε καλα πανω απο ολα(ακομα και στο ranked),οχι για να νευριαζουμε τοσο πολυ και να τσακωνομαστε με τους αλλους(ακομα και αν οντως φταινε αυτοι,σε silver ειναι λογικο να μην νιωθουν και πολυ αλλιως θα ηταν Platinum/Diamond). Αναμφίβολα έχεις δίκιο. Έφαγα 2 days silence διότι ήμουν bossy σε φάση μην κάνετε charge μόνοι, διότι spammαρα group up εντολές και τέτοια ωραία. Αναφορικά με τα λεγόμενα σου δεν έχω να αντικρούσω κάτι. Δεν είναι η πρώτη φορά που τρωω silence στο O/W. Και στο season 3 τα ίδια ειχαν συμβεί 7 ώρες πριν, Edel είπε ως τι ακριβώς σε επέλεξαν να πας στη Blizcon αν επιτρέπεται ? Για να αιτηθώ συμμετοχή στο o/w world cup τότε. Από εκει ειναι και η φωτογραφία. Ανούσια πράγματα απλά να για να ενισχύσω τον ισχυρισμό μου.
Sanjuro Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τι ήταν season1 κάποιος δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Season1 ιδιαιτέρως σε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο παίζουν πολλοί casuals, ήταν εύκολο κάποιος να είναι ψηλότερα. Τώρα πλέον το συλλογικό επίπεδο ανέβηκε, προστέθηκαν νέοι ήρωες και χάρτες και γύρισε το παλικάρι (?) μας και λέει πως του φταίνε οι κακοί συμπαίκτες που δεν ανεβαίνει. Θυμάμαι εγώ ο plat-diamond πως ήταν όταν έπαιζα σε account φίλου σε high silver. Ένοιωθα λες και είμαι ο seagull και απλά κουβαλαγα! Δεν πέφτεις ΠΟΤΕ silver αν είσαι στην πραγματικότητα plat+! Μπορεί να ατυχησεις και να χάσεις μερικά παιχνίδια στη σειρά (και να βρεθείς για λίγο gold) αλλά δεν θα χάσεις τοοοσα για να βρεθείς silver ποτέ. Επίσης μου ακούγεται ο τύπος (νο οφενς τυπε) για κλασσική dps moira που κράζει στα comms γιατί έχει gold heal και gold elims (και gold damage αν έχει δεν σημαίνει κάτι αυτό αν ΔΕΝ κάνει τη δουλειά του) ενώ αφήνει τους teammates του χωρίς αρκετό heal, peeling κλπ για να κανουν σωστά τη δουλειά τους (τα tanks να προστατεύσουν τα dps ώστε τα dps να κάνουν dps και ο άλλος healer heal!) και τα elims δεν σημαίνουν τίποτα. Άσε που θα στοιχηματιζα πως είναι και flammer πράγμα που σημαίνει πως καλύτερα να μην μιλάει καν στα comms... Περισσότερο κακό παρά καλό κάνει. Κατά τα άλλα τι λέει; Πως πάει το γκειμ; Έφυγα σεζόν και δεν παίζω ούτε καρτουλες όχι Overwatch. 😕 Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Sanjuro R
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα