Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα ανεβηκα με τανκ προσωπικα....ο rein μου εκανε καλο carry πολλες φορες το earthshutter ειναι απο τα καλυτερα ulties του παιχνιδιου

παιξε οτι σου αρεσει....οσο καλυτερος γινεσαι τοσο πιο πολυ θα μπορεσεις να κουβλαησεις την ομαδα σου και τον εαυτο σου μαζι

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο reaper είναι το νέο meta. Θα πέσει πολύ κλάμα λίγες μέρες. Ακόμα και απο ψηλά ranks. 

Επιτέλους 

• Like 1
Δημοσ.

Η αναγκαστική ύπαρξη δύο τανκ θα περιορίσει κάτι ψέμματα widow και genjiδες. Όλο το balance του παιχνιδιού εκεί πιστεύω ότι είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε 10 λεπτα

δεν θα προτεινα να πας αμεσως για comp ομως...στο κατω κατω ειναι ενα mini mmr reset...δεν ξερω ποσο καλο θα βγει

στο prt με ειχε βγαλει high plat healer που ειχα να παιξω απο την 2η μου season στο παιχνιδι και main tank που mainarω τωρα κανονικα low gold που ειμαι middle plat....κοινως οτι ναναι...μονο dps με εβγαλε "σωστα", υποθετω πως θα εχει να κανει με το ποσος κοσμος παιζει τον καθε ρολο

edit 2: ειδες τι γινεται αν βιαζεσαι....2 ωρες μετα το τελος μια season συνηθως γινονται τα updates και αυτη τελειωσε στις 7

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ο map που επαιξα με το νεο συστημα στο κουικ ευτυχως.....και μλκς εκανε θροου το παιχνιδι γιατι δεν ηθελε να παιξει χηλερ αλλα ειχαμε προλαβει ολοι οι αλλοι τα αλλα ροουλς... και δεν μιλαγε δεν εκανε τιποτα απλα παταγε emotes και το παιχνιδι δεν τον κικαρε..... τι να πεις

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.
Στις 12/8/2019 στις 6:17 ΜΜ, Edel είπε

Ο reaper είναι το νέο meta. Θα πέσει πολύ κλάμα λίγες μέρες. Ακόμα και απο ψηλά ranks. 

Επιτέλους 

τερμα σπαστικος χαρακτηρας πραγματικα τον απεχθανομαι:P, και οταν παιζεις gold-plat που ολοι μαζευονται σαν τα κατσικια τους καθαριζει πανευκολα.

Δημοσ.

θετικοτατες οι πρωτες αντιδρασεις της κοινοτητας με το νεο συστημα.

α ρε Τζεφ, δεν μας ακουγες απο την αρχη, επεμενες οτι δεν θα διασκεδαζε ο κοσμος. τεσπα, καλιο αργα παρα ποτε.

9 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

1ο map που επαιξα με το νεο συστημα στο κουικ ευτυχως.....και μλκς εκανε θροου το παιχνιδι γιατι δεν ηθελε να παιξει χηλερ αλλα ειχαμε προλαβει ολοι οι αλλοι τα αλλα ροουλς... και δεν μιλαγε δεν εκανε τιποτα απλα παταγε emotes και το παιχνιδι δεν τον κικαρε..... τι να πεις

το νεο συστημα ΔΕΝ εχει ενεργοποιηθηθει για το QP,  παρα μονο για το comp. αυτο που συμβαινει τωρα στο QP,  δηλαδη οποιος προλαβει και διαλεξει ηρωα, κλειδωνει αυτοματως και τον ρολο, δεν ειναι intended,  ειναι bug το οποιο κοιτανε να φτιαξουν. το QP θα δουλευει με hero queue οπως το comp  δουλευει απο σημερα, αλλα θα ενεργοποιηθει στις 1η Σεπτεμβριου. τωρα μαζευουν feedback, γιαυτο και στο comp λεει οτι ειναι σε beta.

more info για το feedback:

επιβεβαιωση για το bug:

B2djnKf.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

τερμα σπαστικος χαρακτηρας πραγματικα τον απεχθανομαι:P, και οταν παιζεις gold-plat που ολοι μαζευονται σαν τα κατσικια τους καθαριζει πανευκολα.

Για μας τους potato aim είναι ο θεός μας! 

Δημοσ.

Επειδή είμαι διακοπές όσοι παίξετε comp γράψτε εμπειρίες! Στο reddit επικρατεί ένας ενθουσιασμός. 

Διαβάζω ότι το νερφ της μπριγκιτας απλά τη διαγραφεί από το παιχνίδι. Κρίμα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι το competitive ! Έκανα placement ως healer . Κάθε Ρόλος χρειάζεται 5 παιχνίδια και με έβγαλε 3280 . Καλύτερα από ότι περίμενα να πω την αλήθεια . Το μόνο πρόβλημα που έτυχε είναι οι τύποι που παίζουν τανκ να μην θέλουν να παίξουν shield tank και να πηγαίνουμε με hog zarya ! Γενικά τα παιχνίδια είναι τουλ καλά από άποψη σύνθεσης αλλά φυσικά δεν λείπει η περίπτωση που η μια ομάδα να κατατροπώνει την άλλη . Ααα και φυσικά θα πετύχεις main healers που διαλέγουν ρόλο DPS . Απλά στο προηγούμενο σύστημα που θα μπορούσε να γίνει κάποια αλλαγή ρολόυ στην ομάδα , λέμε τώρα , τώρα δεν είναι δυνατόν . Θετική εικόνα πάντως προς το παρών 

α ξεχάσα με τον Sigma νιώθω ότι έχει γίνει λίγο χαοτικό το παιχνίδι. 

Επεξ/σία από Aztec
Δημοσ.

Εγω καραγούσταρα τις αλλαγές, 5 παιχνίδια έπαιξα σε κανένα δεν χρειάστηκε να γραψω 2-2-2 , ούτε άλλαξε παλιοNoob που θέλεις και Genji! Τα παιχνίδια ήταν όλα competitive , το μονο που δεν μου άρεσε ήταν οτι όλοι παιρνουν sigma χωρίς να νιώθουν ακόμα.  Με βλέπω πλέον να παίζω για αρκετό καιρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...