Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νααααιιι; και; πως ακριβως αυτο ειναι τσουβαλιασμα; δεν ειπα πουθενα οτι ολες οι Tracer ειναι ετσι.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε δεν ειναι?Δηλαδη επειδη υπαρχει πιθανοτητα να πετυχεις μια tracer(ή γενικα καποιον αλλο ηρωα) που νιωθει λιγο παραπανω σημαινει οτι η πλειοψηφια των tracer που παιζουν στα χαμηλοτερα ranks νιωθουν?

Ο οποιοδηποτε νιωθει με ενα dps χαρακτηρα μπορει να κανει παπαδες στα χαμηλοτερα ranks αυτο δεν εχει να λεει,αλλα αυτοι που πραγματικα νιωθουν ειναι μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου,ειδικα σε bronze/silver και φυσικα ειδικα με δυσκολους απο πλευρας gameplay χαρακτηρες.

Και αρα ξαναγυρναμε στο αρχικο σχολιο που εκανε πιο πισω ο συμφορουμιτης περι tracer οτι προφανως τετοιοι δυσκολοι χαρακτηρες μονο σε υψηλοτερα ranks ειναι πιο αποτελεσματικοι.

Στα πιο χαμηλα ranks ουτως ή αλλως αυτο ειναι και το βασικο προβλημα.Οτι ειτε δεν νιωθουν οι περισσοτεροι που παιζουν τους χαρακτηρες τους(πχ Widow/hanzo που δεν σκοτωνει τπτ),ειτε δεν συνεργαζονται καθολου καλα ή δεν πανε πανω στα objectives.

Γιαυτο και οι περισσοτεροι μενουν και στα χαμηλοτερα ranks.

Θα σου δωσω και ενα αλλο πιο απλο παραδειγμα που θα εχεις πετυχει και εσυ ο ιδιος παλιοτερα οταν επαιζες περισσοτερο ranked.

Ποσες tracer γενικα εχεις πετυχει να σημαδευουν σωστα την ulti τους?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

δεν ξερω αν νιωθουν πολυ η λιγο. ημουν σαφης στα λογια μου. οτι υπαρχουν πολλες Tracer και στα low ranks που αν ξερουν να παιζουν τον ηρωα, μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια.  προφανως υπαρχουν και πολλες που ειναι αχρηστες. εσυ ομως λες οτι τις τσουβαλιασα ολες μαζι, δηλαδη οτι θεωρω ολες τις Tracer στα low ranks ναναι καλες. κατι που δεν ειπα ποτε.

ξαναρωταω, που εγραψα οτι ολες οι Tracers ειναι το ιδιο; μπορεις να μου πεις, σε παρακαλω πολυ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, KilliK είπε

οτι υπαρχουν πολλες Tracer και στα low ranks που αν ξερουν να παιζουν τον ηρωα, μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια. 

Σε αυτο.

Οι περισσοτερες Tracer στα χαμηλα ranks bronze/silver αντε και low gold δεν ξερουν να παιζουν σωστα/αποτελεσματικα tracer. 

Αυτο εγραψε εξ αρχης και ο συμφορουμιτης πιο πισω οτι μονο σε ψηλοτερα ranks βλεπεις οντως αρκετες tracer να κανουν πραγματικα δουλεια.

Εκει ακριβως πηγαινε και η λεξη τσουβαλιασμα που εγραψα πιο πισω(οτι δηλαδη επειδη μπορει καποιος να πετυχει σε ενα παιχνιδι μια καλη tracer,δεν σημαινει οτι υπαρχουν και πολλες γενικα και ειδικότερα στα χαμηλα ranks) Αν, και μαλλον δεν ταιριαζε 100% και δεν επρεπε να γραψω την λεξη ''τσουβαλιασμα''.

Οπως και να εχει στα low ranks που πραγματικα ξερουν και παιζουν δυσκολους χαρακτηρες σαν την Tracer,δεν μενουν σε αυτα τα ranks αλλα ανεβαινουν και παιζουν μπαλα τουλαχιστον σε diamond και πανω.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

ενταξει, πες οτι οι περισσοτερες ειναι κακες, δεν διαφωνω σε αυτο. αλλα μην μου λες οτι τις τσουβαλιασα ολες μαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι αυτο ηταν δικο μου λαθος που δεν ξεκαθαρισα .

Για τον φιλο σου που εγραψες πιο πισω για Moira,προφανως και συμφωνω Οτι η Moira αν δεν εχει ulti,δεν σκοτωνει το ιδιο ευκολα μια tracer οπως η Brig.

1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

αν δες πας master η tracer ειναι οτι καλύτερο μπορει να πετύχεις απέναντι σου. ειναι Αχρηστη χωρις ομαδα που πουσαρει σωστα και άχρηστη αν δεν εισαι ηδη πολύ καλος παιχτης.

Εγω ουτως ή αλλως σε αυτο σταθηκα πιο πολυ μιας και προσωπικη αποψη απο Tracer δεν εχω μιας και δεν παιζω αυτο τον χαρακτηρα.

Μιλαω καθαρα με βαση το τι βλεπω απο τα ατομα στο rank μου που παιζουν tracer,που ας πουμε απλα οτι δεν ειναι οτι το καλυτερο και επιβεβαιωνουν το παραπανω σχολιο(βεβαια δεν εχω παιξει απο Diamond και πανω αρα δεν γνωριζω εκει τι γινεται).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, KilliK είπε

δεν ξερω αν νιωθουν πολυ η λιγο. ημουν σαφης στα λογια μου. οτι υπαρχουν πολλες Tracer και στα low ranks που αν ξερουν να παιζουν τον ηρωα, μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια.  προφανως υπαρχουν και πολλες που ειναι αχρηστες. εσυ ομως λες οτι τις τσουβαλιασα ολες μαζι, δηλαδη οτι θεωρω ολες τις Tracer στα low ranks ναναι καλες. κατι που δεν ειπα ποτε.

ξαναρωταω, που εγραψα οτι ολες οι Tracers ειναι το ιδιο; μπορεις να μου πεις, σε παρακαλω πολυ;

Smurf. Η tracer ειναι κακη και παιζεις στον παραδεισο του smurf. Μπες σε παιχνιδι και δες τα profile. Ζητημα να βρεις εναν καθε 5 ατομα στο ρανκ σου με 50+ winrate. Στο πλατ που εχω την ατυχια να παιζω τωρα δεν σκοτωνουν ουτε εναν με ουλτι και ζητημα να κανουν οσα θα κανανε ακομα και με s76. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Για πείτε ρε παιδιά κανά μυστικό να ξεκολλήσω από το silver που μαι τρεις μήνες. Main mercy.

Σωστός ο Killik, χωρίς να είμαι ειδικός να πω την εμπειρία μου, παιζοντας πάντα main rein ή moira το παιχνίδι πάντα κρινόταν απο το αν τα dps είχαν την δυνατότητα να σκοτώσουν, σε αυτο το skill level ετσι και αλλιώς δεν βλέπεις τρελές συνεργασίες (μόνο μαλώματα) . Ειπα τέλος και ξεκίνησα με dps (κυρίως reaper) και είδα οτι ακομα και παιχνίδια οπου οι συμπαίκτες μου ήταν για τον μπεο (τον αχιλλέα) καταφέρνω να κουβαλήσω με μεγαλύτερη επιτυχία καθώς 2-3 kills απο flank ή ένα πετυχημένο ulti σπρώχνει αρκετά ακόμα και τον πιο άσχετο, ακόμα στα 1800s ειμαι αλλά τουλάχιστον ανεβαίνω σταθερά...

Δημοσ.
23 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Για πείτε ρε παιδιά κανά μυστικό να ξεκολλήσω από το silver που μαι τρεις μήνες. Main mercy.

Μην δινεις σημασια για 2 λογους

1)Το παιχνιδι το αγορασες για να παιζεις οτι εσυ θελεις/γουσταρεις,και οχι για να σου επιβαλουν οι αλλοι τι θα παιξεις. Ασε που και να ανεβεις απο Silver σε Gold ξερεις μονο τι θα αλλαξει?

Οτι θα παρεις περισσοτερους ποντους για χρυσο οπλο,γιατι ακομα και τωρα πιθανως να εχεις αντιπαλους που να ειναι gold. Αυτο ομως μας οδηγει στο 

2)Η τελος αυτου του μηνα ή μεχρι τον επομενο θα εχουμε επιτελους το Role Queue που θα μπορεις να παιξεις πλεον ανετα οποιο ρολο εσυ θελεις.

Αν δεν βαζανε καθολου το νεο συστημα,τοτε ναι αν ηθελες να ανεβεις πιο γρηγορα,θα επρεπε να αλλαζες ρολο και να το γυρνουσες σε DPS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@kostasgpa

τα DPS στα low ranks ειναι τελειως αχρηστα. το να χηλαρεις συνεχεια ατομα που ειναι ανικανα να σκοτωσουν, το μονο που καταφερνεις ειναι να καθυστερησεις την τελικη ηττα της ομαδας σου. 

καλως η κακως πρεπει να μαθεις να παιζεις ενα καλο dps, o Reaper ειναι must πλεον, μεχρι να ανεβεις upper platinum, oποτε τα dps καπως αρχιζουν να νιωθουν και μπορεις να αλλαξεις σε heal. αν θες να παιξεις αποκλειστικα heal, τοτε θα προτεινα να παιξεις Moira η Brigitte, εχουν περισσοτερο value σε αυτα τα rank λογω του damage/crowd control τους, απο οτι η Mercy. διοτι με την Mercy ανασταινεις το αχρηστο dps σου, μονο για να το δεις να ξανασκοτωνεται αμεσως. see the problem? οποτε πρεπει να εχεις πιο ενεργο ρολο.

το νεο συστημα θα λυσει πολλα προβληματα, αλλα υποψιν οτι τα ματς θα γινουν πλεον και πιο δυσκολα. αν παιζεις μονο Mercy και δεν ανεβαινεις, τοτε το προβλημα θα ειναι πλεον καθαρα δικο σου αφου οι υπολοιποι παικτες θα εχουν το ιδιο SR με το δικο σου, στο εκαστοτε ρολο τους. δεν θαναι δηλαδη οπως πριν, οπου ειχες 100 ωρες με dps αλλα το συστημα σε εβαζε με καποιον που επαιζε heal για πρωτη φορα. και μετα ειχες τους "pro" εδω μεσα να σου λενε οτι εσυ εφταιγες που δεν ανεβαινες, επειδη δεν εκανες carry το ανυπαρκτο heal σου. βεβαια.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KilliK είπε

@kostasgpa

τα DPS στα low ranks ειναι τελειως αχρηστα. το να χηλαρεις συνεχεια ατομα που ειναι ανικανα να σκοτωσουν, το μονο που καταφερνεις ειναι να καθυστερησεις την τελικη ηττα της ομαδας σου. 

καλως η κακως πρεπει να μαθεις να παιζεις ενα καλο dps, o Reaper ειναι must πλεον, μεχρι να ανεβεις upper platinum, oποτε τα dps καπως αρχιζουν να νιωθουν και μπορεις να αλλαξεις σε heal. αν θες να παιξεις αποκλειστικα heal, τοτε θα προτεινα να παιξεις Moira η Brigitte, εχουν περισσοτερο value σε αυτα τα rank λογω του damage/crowd control τους, απο οτι η Mercy. διοτι με την Mercy ανασταινεις το ανυπαρκτο dps σου, μονο για να το δεις να ξανασκοτωνεται αμεσως. see the problem? οποτε πρεπει να εχεις πιο ενεργο ρολο.

Κατάλαβα. Οπότε θα δοκιμάσω να αρχίσω να παίζω reaper.

1 ώρα πριν, Orgios είπε

Σωστός ο Killik, χωρίς να είμαι ειδικός να πω την εμπειρία μου, παιζοντας πάντα main rein ή moira το παιχνίδι πάντα κρινόταν απο το αν τα dps είχαν την δυνατότητα να σκοτώσουν, σε αυτο το skill level ετσι και αλλιώς δεν βλέπεις τρελές συνεργασίες (μόνο μαλώματα) . Ειπα τέλος και ξεκίνησα με dps (κυρίως reaper) και είδα οτι ακομα και παιχνίδια οπου οι συμπαίκτες μου ήταν για τον μπεο (τον αχιλλέα) καταφέρνω να κουβαλήσω με μεγαλύτερη επιτυχία καθώς 2-3 kills απο flank ή ένα πετυχημένο ulti σπρώχνει αρκετά ακόμα και τον πιο άσχετο, ακόμα στα 1800s ειμαι αλλά τουλάχιστον ανεβαίνω σταθερά...

Και γω 1800 είμαι, αλλά έχω κολλήσει εκεί.

Δημοσ.

ναι, μαθε reaper και μαθε πολυ καλα ποτε να ριχνεις το ultimate του. αλλαζουν τελειως την εκβαση ενος αγωνα, αν το ριξεις την καταλληλη στιγμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...