Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν μπερδεψα τιποτα.

Αυτη την μαιμου που χοροπηδαει συνεχεια στο αερα(διπλο αλμα),και που εχει αυτο το τερμα σπαστικο Deflect.

Καλα για το Dragonblade ειναι γνωστη ιστορια.

Και αυτα τα εχω αναφερει απο τις αρχες του παιχνιδιου πισω στο 2016 για τον Genji που δεν τολμανε να αγγιξουν,ενω ξερουν οτι ειναι τερμα σπαστικος οταν παιζεις απεναντι.

Του Hanzo το Scatter Arrow παντως μια χαρα το αλλαξαν και δεν ρωτησαν και κανεναν(υπο την εννοια οτι για πολλα abilities κανει παραπονα ο κοσμος και δεν τα εχουν αλλαξει ολα).

Βεβαια να μου πεις,εδω δεν εχουν κανει πραγματικο rework ακομα τον Bastion(αυτος και αν το χρειαζεται),τον δημοφιλη Genji θα αγγιξουν.

Εχουν βεβαια γραφτει και παλιοτερα στο ποσο αργη ειναι η Blizzard στο να εφαρμοζει τα οποια patch με nerfs/buffs.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

συμφωνω με τον Fulgore, Genji και Tracer χρειαζονται νερφαρισμα. το μονο που πρεπει να νερφαρουν στον Hanzo ειναι το τεραστιο hitbox που εχουν τα βελη του.

εχω βαρεθει να γινομαι one-shot-killed απο τον καθε ασχετο, ενω στο kill cam με πετυχαινουν σχεδον παντα στο στηθος.

Δημοσ.

Για την Tracer προσωπικα δεν ειχα ποτε παραπονο για 2 λογους.

1)Εφαγε το μεγαλο nerf οταν ειχε πρωτο βγει στο παιχνιδι που της μειωσαν το Hp στο 150. Κοινως ψοφαγε για πλακα και απο την στιγμη που δεν σκοτωνε το ιδιο ευκολα με αλλους χαρακτηρες,ελεγες παει στο καλο. Ηρθε αργοτερα και το μαζικο νερφ σε ολους στο cooldown της Ulti και εδεσε το γλυκο.

2)Η ulti της απο την αρχη περαν απο tanks και αντε κανενα bastion ειναι πολυ πιο δυσκολο να σκοτωσει σε σχεση με τις Ulti αλλων χαρακτηρων.

Αντε δηλαδη σαν nerf να της μεγαλωναν ας πουμε το cooldown στο recall. Ειναι πολυ πιο ''balanced'' χαρακτηρας σε σχεση με τον Genji.

Τωρα θα μου πει ο Killik,οτι μια χαρα counter τον κανει η Sombra τον Genji με το hack και θα συμφωνησω,μονο που στα χαμηλοτερα ranks οι Sombra που υπαρχουν στο παιχνιδι δεν ειναι και να βασιζεσαι και πολυ σε αυτες.

Δημοσ.

O genji θελει ενα απλο νερφ, cd στο double jump τπτ αλλο. Απλα οπως το εχουμε ξαναπει 1.000.000 φορες ειναι τα ζωα μου αργα 

Δημοσ.

στην Τracer πρεπει να αυξησουν τουλαχιστον το damage falloff, σε μεσαια αποσταση παρακανει τεραστια ζημια ενω εχει σχεδιαστει για close encounters. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, KilliK είπε

στην Τracer πρεπει να αυξησουν τουλαχιστον το damage falloff, σε μεσαια αποσταση παρακανει τεραστια ζημια ενω εχει σχεδιαστει για close encounters. 

αν δες πας master η tracer ειναι οτι καλύτερο μπορει να πετύχεις απέναντι σου. ειναι Αχρηστη χωρις ομαδα που πουσαρει σωστα και άχρηστη αν δεν εισαι ηδη πολύ καλος παιχτης. σε αντιθεση με τον γκεντζι και την άλλη τη μαιμου που αυτη τη στιγμη καταστρεφει παιχνιδια χωρις καν η σομπρα να ειναι balanced ωστε να δικαιολογησει την θεση της σαν counter.

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.

τριχες. και στα πιο χαμηλα ranks, μια καλη tracer μπορει να ξεκληρισει ολοκληρες ομαδες μονη της. το χω δει να συμβαινει παμπολες φορες, το δα να συμβαινει και μολις τωρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα λιγο αν δεν αλλαξεις για να την αντιμετωπισεις....αυτα παθαινεις...αν ο αλλος πχ παιζει ζεν τις τρωει και δεν αλλαζει οκ τι να κανεις...αλλα μια καλη ana μια moira, ενας torb που φαραει αυτοματα την εχουνε...δεν νομιζω πως η tracer ειναι τοσο καλη...βεβαια απο την αλλη συζηταμε σημερα που η brigg ειναι Α tier...κατσε να ερθει η prt version της το ξαναβλεπουμε μετα

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.

δεν την εχω παιξει τρομερα 1-2 gameς γιατι οκ ειναι prt ποιος παιζει αλλα κυριως γιατι μαθαινω λιγο ana τωρα, αλλα με 200 shield...ναι πεφτει...δεν ειναι τανκ πλεον! δεν μπορεις να κανεις τα τρομερα overextened και στα παπακια σου ολα και ειναι καλυτερη healer πλεον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

κοιτα λιγο αν δεν αλλαξεις για να την αντιμετωπισεις....αυτα παθαινεις...αν ο αλλος πχ παιζει ζεν τις τρωει και δεν αλλαζει οκ τι να κανεις...αλλα μια καλη ana μια moira, ενας torb που φαραει αυτοματα την εχουνε...δεν νομιζω πως η tracer ειναι τοσο καλη...βεβαια απο την αλλη συζηταμε σημερα που η brigg ειναι Α tier...κατσε να ερθει η prt version της το ξαναβλεπουμε μετα

συμφωνω σε αυτο που λες, πολλοι δεν αλλαζουν σε counter και καθονται sitting duck για την λεσβια. νομιζω ομως μονο η brig ειναι αποτελεσματικη εναντιων της, εκτος και αν την εχουν νερφαρει τελειως. εχω φιλο που παιζει κυριως Μοιρα, και οποτε υπαρχει Tracer που τον ζαλιζει, μου λεει "κατσε να αλλαξω σε Moira να δεις τι θα παθει" . του εξηγω οτι καλυτερα να αλλαξει σε brig, διοτι οι περισσοτερες Tracer που σκοτωνει με την Moira ειναι αχρηστες, και αν πεσει σε πραγματικα καλη Tracer θα τον τσακισει. δεν με ακουει. και οταν η προειδοποιηση μου βγαινει αληθινη, με ρωταει "μα πως η ατιμη με σκοτωνει τοσο γρηγορα?"ρωτα τον Τζεφ, του απανταω.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα πιο χαμηλα ranks εχει η αντιπαλη ομαδα Pharah και βλεπεις στην αλλη ομαδα εναν με Doomfist να μην αλλαζει.

Ναι προφανως μπορει να κανει παπαδες η Tracer αν για παραδειγμα βλεπει ατομα να καθονται ακινητα και αρα να ειναι ευκολοι στοχοι για την ulti της ή φυσικα να μην την κανουν focus και να κοβει βολτες στον χαρτη.

Εχω δει Tracer να κανουν focus τα support πρωτα και μετα τους αλλους και εχω δει tracer να πηγαινει μπροστα λες και εχει Soldier.

Μην τα τσουβαλιαζουμε ετσι.

Αν ειναι μια πραγματικα καλη tracer σε χαμηλα ranks και δεν ειναι smurf καποιου υψηλοτερου account,σε λιγο καιρο ουτως ή αλλως θα ανεβει.

Επαιζα τις προαλλες και ειχα στην ομαδα Hanzo και Zarya. Ξερετε φανταζομαι τι θα πει αυτο.

Ουτε μια φορα δεν καταφεραν να κανουν combo τις Ulti τους σε 3 παιχνιδια που επαιξα.

Οκ εχω παιξει και παιχνιδια που εχουν πετυχει το combo τους αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι αυτο θα γινεται συνεχεια.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...