Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι, σε ενα μηνα βαλτο, τοτε βγαινει στο κανονικο παιχνιδι το νεο συστημα με τα hero queue/hero lock/hero SR/MMR. το παιχνιδι θα αλλαξει ριζικα μετα απο αυτο.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KilliK είπε

ναι, σε ενα μηνα βαλτο, τοτε βγαινει στο κανονικο παιχνιδι το νεο συστημα με τα hero queue/hero lock/hero SR/MMR. το παιχνιδι θα αλλαξει ριζικα μετα απο αυτο.

τοσο πολυ θ αργησει? Μεγαλο φαουλ, αυτο επρεπε να μπει Ιουλιο που ο κοσμος εχει περισσοτερο χρονο κ θα τραβουσε κ αλλο κοσμο. 

Δημοσ.

μεσα αυγουστου θα βγει για QP και αρχες σεπτεμβριου για το comp. ειπανε οτι θελουν να κανουν εκτενες δοκιμες πριν το βγαλουν, διοτι ειναι πολλες και ριζικες οι αλλαγες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

μεσα αυγουστου θα βγει για QP και αρχες σεπτεμβριου για το comp. ειπανε οτι θελουν να κανουν εκτενες δοκιμες πριν το βγαλουν, διοτι ειναι πολλες και ριζικες οι αλλαγες.

δεν εχω διαβασει ακριβως τι παιζει, αλλα role queue αν θεωρειται ριζικη αλλαγη ειναι γελοιο. Δε ξερω τι αλλα θα βαλουνε, αλλα αυτο επρεπε να ειναι απο 1η μερα κ ειναι πραγματικα αστειο να μην εχει μπει ηδη

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

δεν εχω διαβασει ακριβως τι παιζει, αλλα role queue αν θεωρειται ριζικη αλλαγη ειναι γελοιο. Δε ξερω τι αλλα θα βαλουνε, αλλα αυτο επρεπε να ειναι απο 1η μερα κ ειναι πραγματικα αστειο να μην εχει μπει ηδη

ουτε καν. αν ειχε πραγματικα Policy το παιχνιδι και η brig δεν ηταν ποτε χαρακτηρας δεν θα θελαμε 2-2-2 για κανενα λογο. το παιχνιδι εχασε πολλα παρολο που θα κερδισει αρκετα.

Δημοσ.
Στις 24/7/2019 στις 11:45 ΠΜ, Orgios είπε

Ρε παιδια μα το θεο πως ανεβαίνετε lvl στο *beep*παιχνιδο? Είχα καιρο να παιξω ξεκινάω απο χαμηλά σταθεροποιούμαι καπου στο 1600 και προσπαθω να ανεβω , ολοι παιζουν dps και καθε φορά έχουμε μαλώματα 3-4 dps κτλ κτλ ο αλλος παίρνει healer και στο λεπτο επάνω παίρνει genji on defense... Αναγκάστηκα να παίζω moira ώστε να κάνω damage και να healαρω ταυτόχρονα , με πήγε καλα πήγα μέχρι 1850 και μετά μου ετυχαν σερι κάτι ομάδες να μας κλαίνε οι ρεγγες , ομάδες που βλέπεις το composition και ξέρεις οτι δεν κερδιζουν με τίποτα (και αρκετοι unplaced για καποιο λόγο) , αποτέλεσμα με ξαναπήρε κάτω στο 1560 ανήμπορος να αντιδράσω...

Το ίδιο ακριβός είχα και εγώ με SR 3100 στην προσπάθεια να ανέβω προς τα πάνω. Νομίζω είναι γενικό κακό το οποίο αντιμετωπίζεται και στα high ranks

Δημοσ.

Ήρθε το 2-2-2 και το overwatch league απογειώθηκε. Doomfist, Mei, Reaper, jankrat, μέχρι και torb είδα σε ματς. Η blizzard ίσως και να το σώσει εν τέλει το πράγμα!

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναγύρισα και εγώ μετά από 2 χρόνια

Η Orisa θέλει nerf η ασπίδα +2 δευτερόλεπτα, κατά τα άλλα το game φαίνεται balanced

ο Hog πολύ δυνατός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...