KilliK Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2019 στις 4:47 ΜΜ, *nenya* είπε Not yet Γιατί ρωτάς; Τί γίνεται στο lvl 5 δηλαδή; In other news, επιτέλους μού'πεσε το Archives skin για Widow...νομίζω απ'τα πιο ωραία της ψιτ part 2 😋 Spoiler --- 3 ώρες πριν, *nenya* είπε Μπορεί κάποιοι να μην το ακολουθούν γιατί δεν θέλουν notifications (όπως εγώ και άλλοι φαντάζομαι, που ναι μεν μπαίνουμε και διαβάζουμε αλλά δεν το έχουμε κάνει follow το thread). Δεν μπορώ να καταλήξω στο βασικό ΓΙΑΤΙ: Γιατί έχασε την αίγλη του το παιχνίδι; Ίσως να μην υπάρχει μία μόνο αιτία αλλά διάφορες μικρές που σιγά σιγά μαζεύτηκαν. Π.χ. τα τοξικά σχόλια που πολύ συχνά εμφανίζονταν στο chat box, το ότι κάποιους heroes τους άλλαξαν εντελώς (Mercy κλπ.)...δεν ξέρω, καθένας θα βρει να επικεντρωθεί σε κάποιο άλλο αρνητικό. Εμένα μ'αρέσει ακόμα πάντως, συνεχίζω να μπαίνω για τα γρήγορα ματσάκια του, αδειάζει το μυαλό από τις έγνοιες τις καθημερινότητας. πολλοι λογοι συνεβαλαν στην παρακμη του, οπως η τοξικοτητα, το ανυπαρκτο teamwork που σκοτωσε την εμπειρια κυριως στο competitive, rework ηρωων (Μercy) , σπασμενοι ηρωες (Βrigitte), καθυστερηση στο balancing και τα bug fixes, η προτεραιοτητα στην League (φιασκο με την Sombra) , αργος ρυθμος στην προσθηκη περιεχομενου οπως ηρωες, χαρτες, modes και features, η ελευση του BR και το γεγονος οτι παραμενει premium live service. και ειναι αυτο που λες, πολλοι πλεον μπαινουν για να παιξουν ενα παιχνιδι στα χαλαρα. εγω γιαυτο παιζω κυριως tdm, ειναι πιο fun. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από KilliK 2
Silverage Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Ο λόγος είναι ότι δεν έβγαζαν περιεχόμενο και έπρεπε να περιμένεις 4 μήνες για ένα map. Καταλαβαίνω ότι είναι πιο δύσκολο στο Overwatch γιατί δεν μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές σε σχέση με Battle Royale παιχνίδια αλλά και πάλι περνούσαν μήνες χωρίς τίποτα καινούριο και ακόμα και τα events πλέον επαναλαμβάνονται συνέχεια. Μετά έβγαλαν και κάτι heroes όπως Brigitte που σπάγανε τα νεύρα και έτσι το παρατήσανε πολλοί. Επιπλέον, δεν έχει και κίνητρο για να παίξεις competitive. Καλά τα χρυσά όπλα αλλά και ο τελευταίος noobας με 10 SR έχει 2-3 πια. 1
panagiotis54 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 και εγω συνεχιζω και παιζω...παντως δεν ειναι πως δεν βλεπω τα προβληματα... για μενα τα μεγαλυτερα ειναι οι βλαμμενοι throwers...ειμαι middle plat πλεον και παιζω rein κατα κυριο λογο...οποτε το smurfing δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα πλεον για μενα οσο παλια, αν δεν κανω overextend αν δεν κανω τεραστια πατατα δεν με σκοτωνουν τοσο ευκολα...αν τα dps δεν ειναι βλαμμενα bots και τους πω παιδια ο αλλος smurfarei μην κανετε καθολου overextend παιξτε πισω απο το shiled μου και ακουσουν...μπορω να το κρατησω το παιχνιδι σε γενικες γραμμες..οκ μπορει να χασουμε αλλα θα το προσπαθησουμε δηλ...αλλα μιλαμε για πολλα αν φυσικα.. το αλλο που με πειραζει ειναι τα 10 dps....καθυστερημενα παιδακια που δεν θελουν να αλλαξουν για κανενα λογο και δυστυχως δεν παιζω καθολου μπαλα για να πουμε πως εστω θα το προσπαθησω. Επομενο, παιζουν μονοι τους δεν ερχονται vc δεν θελουν να παιξουν με την ομαδα δεν θελουν να παιξουν ενα team game απλα θελουν να υπαρξουν στο game...αυτοι ειναι titlting για μενα...δηλ θα ηθελα να παιζω με ανθρωπους που εχουν ενα γ@μη....μικροφωνο...να κανω 2 combos βλεπεις την dva ριχνει ulti μονη της τον χανζο να πεταει το dragon του ενω εχουμε zarya γιατι δεν εχει παρει χαμπαρι τι γινεται....αυτα ,ε τσαντιζουν απειρα....ειναι throws που θα μπορουσαμε να αποφυγουμε αν δεν ηταν καθυστερια οι συμπαιχτες Παντως η υπαρξη της brigg σιγουρα εδιωξε κοσμο ηταν τεραστιο λαθος η υπαρξη της και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως περασε τα τεστ τους.... Επισης εγω θεωρω πως και η ashe κακως βγηκε με αυτην την μορφη...ειναι μια παραλλαγη του mcree Απο εκει και περα τα stats στο tab screen ειναι αθλια δεν θα επρεπε να υπαρχουν ποτε...δεν ξερω γιατι παραμενουν εκει ακομα...απο αυτο το εκτρωμα καλυτερα να μην εχεις τιποτα.
KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) η Brigitte σχεδιαστηκε με σκοπο να σκοτωσει το dive meta, και κατοπιν παραπονων των pro healers αφου ηταν ερμαιο των tracer/genji. η Blizzard ηξερε τι εκανε οταν την εβγαλε, αλλα αυτο που δεν προβλεψανε ειναι οτι αντικατεστησαν ενα προβλημα με ενα χειροτερο. και αυτη ειναι ανεκαθεν η φιλοσοφια τους στο balancing, βγαζουν ενα καινουργιο ηρωα/ability/mechanic που θα διορθωσει το προβλημα, αρκει να νερφαρουν/αλλαξουν αυτο που το προκαλει. ετσι κανανε στο WOW, ετσι κανανε και στο Hearthstone. τωρα τελευταια εχουν αλλαξει καπως την σταση τους αυτη, μαλλον επειδη χασανε κοσμο και τους κατσαδιασε η Activision. και πολυ σωστο αυτο που λες με τις καρτες, εχει κανει μεγαλη ζημια στο παιχνιδι. τυπικη Blizzard, θελει το παιχνιδι να ειναι competitive, αλλα το σχεδιασε να ειναι casual. δεν μπορεις να τα εχεις και τα δυο. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από KilliK 1
panagiotis54 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 ow 2..coming soon: Sources: Blizzard Cancels StarCraft First-Person Shooter To Focus On Diablo 4 And Overwatch 2
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 double experience until the end of the Anniversary event! Until June 10, earn twice the experience and level up your collection twice as fast.
Edel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε double experience until the end of the Anniversary event! Until June 10, earn twice the experience and level up your collection twice as fast. And make new smurfs, reach lvl 25 fast and ruin some games!
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 52 λεπτά πριν, Edel είπε And make new smurfs, reach lvl 25 fast and ruin some games! Δικος τους χρονος ειναι,ας κανουν οτι θελουν 1
gildo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Teleport,back the wall και damage bust πανε συννεφο.Ιπταμενη mei και mcree.O Αλλος one shot kill reaper απο αποσταση.Hanzo και windowmaker δεν χρειαζεται καν σημαδι.O hanzo οπου και να ναι one shot.Ειχα να μπω καιρο και μπηκα μονο για τα skins.Βρηκα και ενα tobjorn που εριχνε ταυτοχρονα σε 3 στοχους. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Νεο μικρο event αφιερωμενο στον Baptiste https://playoverwatch.com/en-gb/baptiste-reunion-challenge?blzcmp=app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα