Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Αν είναι launcher, αναρωτιέμαι αν μπορείς να κάνεις switch ammo για να πετάς explosive grenades ή heal grenades. Αν και μπορεί να είναι πολύ Moira-like αυτό.
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αυτο σκεφτηκα και εγω, αν ειναι ετσι, πολυ original design.. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από KilliK
panagiotis54 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 θα δουμε αυριο/μεθαυριο...οπως και να εχει εγω θελω νεα πραγματα..ενας απλα new hero δεν φερνει την ανοιξη
panagiotis54 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ακυρο τελικα θα δουμε σημερα...live στο ptr και εχω την εντυπωση πως ειναι πολυ καλος....και by πολυ καλος εννοω ΑοΕ healing που βοηθαει goats και πολλα αλλα general boosts και nerfs Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από panagiotis54 1
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) αμα κανει χειροτερο το goats, θαναι και η καταδικη του παιχνιδιου. μενει να δουμε απο survivability πως τα παει. παντως δειχνει στατικος με μεγαλο ttk. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2019 από KilliK
panagiotis54 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 το κανει χειροτερο και το ξερουν...το λεει στο 2ο λεπτο περιπου
Sanjuro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντάξει ο χαρακτήρας θυμίζει έντονα την Ana πριν φάει οποιοδήποτε nerf. Το kit του έχει 500 πράματα μέσα, και του έχουν δώσει για απλό ability κάτι που είναι σαν ultimate. Αντιθέτως με την Ana του έχουν δώσει ΚΑΙ escape ability όμως. Δεν ξέρω βέβαια δεν έχω παίξει τον χαρακτήρα ακόμα αλλά εμένα μου μοιάζει υπερσπασμένος. Edit: Έπαιξα στον ptr, είναι λίγο clunky ο χαρακτήρας. Σαν να μην έχει ροή το gameplay του κατά κάποιο τρόπο. Δεν μου φαίνεται υπερσπασμένος όπως φοβόμουν, αλλά για να είμαστε και ρεαλιστές... τι να καταλάβω από no limits. Επίσης καταλαβαίνω γιατί τον έκαναν τριάστερο στο difficulty, τα ability του απαιτούν σκέψη και positioning και aim. Το ultimate του είναι ένα τίποτα αν το βάλει λάθος, το ίδιο και το invurnability field. Όπως και να'χει πιάστε φανι βιντεο... https://www.twitch.tv/taimoutv/clip/SleepySlickWatercressTBCheesePull Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από Sanjuro
panagiotis54 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) done Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από panagiotis54
panagiotis54 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 αλλαξτε τα stats στο παιχνιδι ρε ελεος! οχι μονο εδω και τα χαζο medals επισης
Edel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Armor packs λέει. Ο Dafran έχει τα κάκαλα και παίζει και torb και Bastion σε κάποιους χάρτες. Και νομίζω σε όλους έχει winrate 100%. Το OWL έχει τεράστια ταλέντα. Έχει τα φόντα να ανεβάσει πολύ το παιχνίδι. ΑΛΛΑ πρέπει να ξεφορτωθούν το GOATS. Είναι ανυπόφορα βαρετό. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Edel
panagiotis54 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 armor packs...απο ΠΡΙΝ το rework στον torb!! δεν πεταει armor packs πλεον!!
Edel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε armor packs...απο ΠΡΙΝ το rework στον torb!! δεν πεταει armor packs πλεον!! Και στο reddit σχολιάστηκε, ότι την έχουν ακόμα τη στατιστική σε κάτι που δεν υπάρχει μήνες τώρα. Ακατάλληλοι
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Αναφορά σε κείμενο πρέπει να ξεφορτωθούν το GOATS. Είναι ανυπόφορα βαρετό. θα το ξερφορτωθει ο Baptiste τωρα που βγαινει. Spoiler
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Killik should appreciate this. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα