Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακυρο τελικα θα δουμε σημερα...live στο ptr

και εχω την εντυπωση πως ειναι πολυ καλος....και by πολυ καλος εννοω ΑοΕ healing που βοηθαει goats

και πολλα αλλα general boosts και nerfs

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα κανει χειροτερο το goats, θαναι και η καταδικη του παιχνιδιου. μενει να δουμε απο survivability πως τα παει. παντως δειχνει στατικος με μεγαλο ttk.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει ο χαρακτήρας θυμίζει έντονα την Ana πριν φάει οποιοδήποτε nerf. Το kit του έχει 500 πράματα μέσα, και του έχουν δώσει για απλό ability κάτι που είναι σαν ultimate. Αντιθέτως με την Ana του έχουν δώσει ΚΑΙ escape ability όμως. Δεν ξέρω βέβαια δεν έχω παίξει τον χαρακτήρα ακόμα αλλά εμένα μου μοιάζει υπερσπασμένος.

Edit: Έπαιξα στον ptr, είναι λίγο clunky ο χαρακτήρας. Σαν να μην έχει ροή το gameplay του κατά κάποιο τρόπο. Δεν μου φαίνεται υπερσπασμένος όπως φοβόμουν, αλλά για να είμαστε και ρεαλιστές... τι να καταλάβω από no limits. Επίσης καταλαβαίνω γιατί τον έκαναν τριάστερο στο difficulty, τα ability του απαιτούν σκέψη και positioning και aim. Το ultimate του είναι ένα τίποτα αν το βάλει λάθος, το ίδιο και το invurnability field.

Όπως και να'χει πιάστε φανι βιντεο... https://www.twitch.tv/taimoutv/clip/SleepySlickWatercressTBCheesePull

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Armor packs λέει. 

Ο Dafran έχει τα κάκαλα και παίζει και torb και Bastion σε κάποιους χάρτες. Και νομίζω σε όλους έχει winrate 100%.

Το OWL έχει τεράστια ταλέντα. Έχει τα φόντα να ανεβάσει πολύ το παιχνίδι. 

ΑΛΛΑ

πρέπει να ξεφορτωθούν το GOATS. Είναι ανυπόφορα βαρετό. 

Επεξ/σία από Edel
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

armor packs...απο ΠΡΙΝ το rework στον torb!! δεν πεταει armor packs πλεον!!

Και στο reddit σχολιάστηκε, ότι την έχουν ακόμα τη στατιστική σε κάτι που δεν υπάρχει μήνες τώρα. Ακατάλληλοι  

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

πρέπει να ξεφορτωθούν το GOATS. Είναι ανυπόφορα βαρετό. 

θα το ξερφορτωθει ο Baptiste τωρα που βγαινει.

Spoiler

DoxS4K3W4AUHgYC.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...