Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πούλησα το παιχνίδι γιατί δεν έπαιζα. Ας το χαρεί το 12 χρόνο αν και θα παίζει Apex legends και fortnite. Φεύγω από το νήμα. Καλή συνέχεια να έχετε όσοι παραμένετε.!!!

• Confused 2
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sanjuro είπε

EleGiggle...

To ματς ήταν νωρίς για την ώρα μας χτες και το είδα όλο. Οι Outlaws θεωρώ ότι κηδεύουν τον εαυτό τους. Έχουν ίσως έναν από τους τοπ3 Sombra players, τον Danteh και τον βάζουν να παίζει Ζάρια. Και έχουν τον Spree, τη καλύτερη Ζάρυα που έχω δει 2 χρόνια που παρακολουθώ τη σκηνή να παίζει Dva. Το επιτελείο το προπονητικό είναι καθυστερημένο. Η sombra είναι τρελό counter στο goats. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Edel είπε

To ματς ήταν νωρίς για την ώρα μας χτες και το είδα όλο. Οι Outlaws θεωρώ ότι κηδεύουν τον εαυτό τους. Έχουν ίσως έναν από τους τοπ3 Sombra players, τον Danteh και τον βάζουν να παίζει Ζάρια. Και έχουν τον Spree, τη καλύτερη Ζάρυα που έχω δει 2 χρόνια που παρακολουθώ τη σκηνή να παίζει Dva. Το επιτελείο το προπονητικό είναι καθυστερημένο. Η sombra είναι τρελό counter στο goats. 

O Danteh ειχε παρατησει την Σομπρα μετα το διπλο της νερφ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

toggle switch abilities φαινεται να εχει με αυτα που λεει, ενα για heal, ενα για damage. και εχει και τους δεμενους στην εικονα, οποτε λογικα θα εχει και CC.

brigitte part deux? 😶

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το όπλο του πάντως εμένα μου μοιάζει περισσότερο σε κάτι στυλ junkrat. Αν σκεφτεί κανείς τους τρόπους (το design space) που θα μπορούσε η Blizzard να μην βγάλει έναν ακόμα healer που είναι ίδιος με τους άλλους όσων αφορά το πως δουλεύει το όπλο του τότε το εμφανές είναι κάτι σε στυλ junkrat, pharah ή reaper. Προσωπικά ελπίζω πως δεν θα έχουμε heal spam hero, μας φτάνουν οι damage spammers (hanzo, junkrat, pharah). Το design space που υπάρχει είναι το ερώτημα... μεταφορά health packs, over-heal, shield-"heal", anti-heal (έχουμε μόνο την ana), speed-boost (έχουμε μόνο τον lucio) τι άλλο θα μπορούσε να έχει;;  

Μήπως όμως δεν είναι καν main healer ο τύπος, μήπως είναι utility hero με κάποιο τρόπο που κάνει και λίγο heal.

Επεξ/σία από Sanjuro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...