Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Theofi είπε

μπαίνεις εδώ μόνο για να μοιράσεις αρνητικότητα ? με όσα λες δεν καταλαβαίνω γιατί παίζεις  αυτό το παιχνίδι. 

για μια στιγμη. μια στιγμη. με εξαιρεση την Lunar Base, για τους υπολοιπους χαρτες μονο καλα λογια ειχα να πω, διοτι μου αρεσαν, ειδικα οι τελευταιοι με το old school design που ειχαν. μονο για το Blizzard World ειχα πει οτι πρεπει να φτιαξουν το 2ο point, κατι που κανανε.

τωρα λεω για πρωτη φορα μετα απο καιρο, οτι δεν μου αρεσει ο νεος χαρτης και εξηγω τον λογο, και γινομαι ξαφνικα μιζερος και αρνητικος; δηλαδη μονο οταν προκειται για θετικη κριτικη, ειμαστε καλοι; 

συγνωμη αλλα δεν παει ετσι.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Ετσι και διαβασει κανεις το history σου στο παρον θεμα, θα βγαλει ευκολα το συμπερασμα οτι εισαι μιζερος και αρνητικος σχεδον για ολα οσα αφορουν το game.

Δημοσ.

κοιτα εμενα οταν δεν μου αρεσει κατι το παραταω. και δεν μπορω να πω οτι αυτη η γωνια, εκεινο το κουτι η εκεινη η πορτα δεν ειναι σωστα τοποθετημενη. δεν εχω την γνωση και το σκιλ για κατι τετοιο. αυτα ισως μπορουν να τα πουν τα αλανια που βαρανε 4k + ratings και νιωθουν την καθε λεπτομερεια. στο λεβελ που ειμαι εγω παιζω σαν μποτ τις μισες φορες, αρα με αποκλειω απο δηλωσεις τετοιου τυπου.  σιγουρα κατι δεν θα μας αρεσει αλλα διαβασα αρκετες σελιδες πισω και σε βλεπω ψιλογκρινιαρη.  χωρις παρεξηγηση αλλα δεν ξερω πως αλλιως να σε πω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sistah είπε

Ετσι και διαβασει κανεις το history σου στο παρον θεμα, θα βγαλει ευκολα το συμπερασμα οτι εισαι μιζερος και αρνητικος σχεδον για ολα οσα αφορουν το game.

απο περιεργια, εχεις διαβασει σε αλλα τοπικ? Παντου το ιδιο ειναι αρνητικος μεχρι αηδιας

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, Theofi είπε

κοιτα εμενα οταν δεν μου αρεσει κατι το παραταω. και δεν μπορω να πω οτι αυτη η γωνια, εκεινο το κουτι η εκεινη η πορτα δεν ειναι σωστα τοποθετημενη. δεν εχω την γνωση και το σκιλ για κατι τετοιο. αυτα ισως μπορουν να τα πουν τα αλανια που βαρανε 4k + ratings και νιωθουν την καθε λεπτομερεια. στο λεβελ που ειμαι εγω παιζω σαν μποτ τις μισες φορες, αρα με αποκλειω απο δηλωσεις τετοιου τυπου.  σιγουρα κατι δεν θα μας αρεσει αλλα διαβασα αρκετες σελιδες πισω και σε βλεπω ψιλογκρινιαρη.  χωρις παρεξηγηση αλλα δεν ξερω πως αλλιως να σε πω

good for you. εγω απο την αλλη αφου εχω μια αλφα προσωπικη εμπειρια, μπορω να εκφρασω την γνωμη μου και να την στηριξω οταν βλεπω πως κατι δεν δουλευει σωστα. και συνηθως πεφτω μεσα.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oλοι μπορουν να εκφρασουν την αποψη τους αλλα αλλη αξια εχει αυτη του bronze/silver, αλλη του Master/GM και αλλη του sitback gamer που παιζει μερικα quickaκια, κανει theory crafting και qq μερα νυχτα.

Επεξ/σία από sistah
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, KilliK είπε

good for you. εγω απο την αλλη αφου εχω μια αλφα προσωπικη εμπειρια, μπορω να εκφρασω την γνωμη μου και να την στηριξω οταν βλεπω πως κατι δεν δουλευει σωστα. και συνηθως πεφτω μεσα.

και ερχομαι και ρωταω , απο που ειναι αυτη η εμπειρια ?  σε τι ρανκ παιζεις ? με τι ονομα ?  ολοι εχουμε μια γνωμη σιγουρα  αλλα νομιζω οτι υπερβαλεις καπως.

Δημοσ.

δεν εχω το χαρτη μπροστα μου τωρα αλλα αν το σκεφτεις....hanamura ιδια φαση ειναι...ενα choke και αριστερα ενα παραθυρο για να πεταξεις μεσα...αν προχωρησεις λιγο εχει σημειο για να κανεις flank το οποιο μοιαζει σαφως καλυτερο σε αυτον το χαρτη και το 2ο point πας παλι στα δεξια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

δεν εχω το χαρτη μπροστα μου τωρα αλλα αν το σκεφτεις....hanamura ιδια φαση ειναι...ενα choke και αριστερα ενα παραθυρο για να πεταξεις μεσα...αν προχωρησεις λιγο εχει σημειο για να κανεις flank το οποιο μοιαζει σαφως καλυτερο σε αυτον το χαρτη και το 2ο point πας παλι στα δεξια

ναι και εγω την χαμαμουρα σκεφτηκα. απλως δωσανε περισσοτερα, πιο ανοιχτα flank entries στο 2ο point, για να ειναι πιο ευκολη η επιθεση. αλλα νομιζω το πηγανε στο αλλο ακρο. oυτε στο πρωτο point κανανε καλη δουλεια, διοτι αν πας πχ απο την δεξια εισοδο στο chokepoint, ο αντιπαλος σε περιμενει ακριβως μπροστα στα σκαλια απο ψηλα.  ενω στην χαμαμουρα αν πας στην δεξια εισοδο, μπορεις να βγεις απο πανω, η να πας απο πισω η να βγεις μπροστα απο τα πλαγια. εχεις περισσοτερες επιλογες στο πως θα φλανκαρεις.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

πανω που πιάσανε το νοημα οι ομαδες της owl πέσαμε στο πιο non skill meta. Πάει πολύ δυνατα στο twitch αλλα θα ξεφουσκώσει ασχημα γρηγορα. Θέλω να πιστευω οτι θα ρίξουν γρηγορα το patch και θα δωσουν νερφάκια στο επομενο ptr.

οσο για το game, σαν παιχνιδι ειναι καλο, τα εχουμε ξαναπει, η μπλιζ ομως το αφηνει στην τυχη του. Κάνω soft throw στον αλτ μου εδω και 3 μήνες.... δεν τρεχει μια, ολοι κανουν το ίδιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Theofi είπε

και ερχομαι και ρωταω , απο που ειναι αυτη η εμπειρια ?  σε τι ρανκ παιζεις ? με τι ονομα ?  ολοι εχουμε μια γνωμη σιγουρα  αλλα νομιζω οτι υπερβαλεις καπως.

Για να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας (αν και για να αποφευγει να σου δωσει απαντηση μαλλον το καταλαβες),ο συμφορουμιτης για το μεγαλυτερο διαστημα ηταν Bronze-silver και την προηγουμενη χρονια(δεν ειμαι 100% σιγουρος ποτε μιας και εχει περασει καιρος) περιπου εφτασε μεχρι και gold για ενα διαστημα.

Τωρα μην με ρωτησεις περιοδους γιατι αυτα ειχαν αναφερθει στο παλιο θεμα του Overwatch.

2 ώρες πριν, Theofi είπε

κοιτα εμενα οταν δεν μου αρεσει κατι το παραταω. 

δεν εχω την γνωση και το σκιλ για κατι τετοιο.

Για τα παραπανω που αναφερεις θελει μυαλο,μην τα θεωρεις τοσο δεδομενα και για τους υπολοιπους :P

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για να σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας (αν και για να αποφευγει να σου δωσει απαντηση μαλλον το καταλαβες),ο συμφορουμιτης για το μεγαλυτερο διαστημα ηταν Bronze-silver και την προηγουμενη χρονια(δεν ειμαι 100% σιγουρος ποτε μιας και εχει περασει καιρος) περιπου εφτασε μεχρι και gold για ενα διαστημα.

Τωρα μην με ρωτησεις περιοδους γιατι αυτα ειχαν αναφερθει στο παλιο θεμα του Overwatch.

Για τα παραπανω που αναφερεις θελει μυαλο,μην τα θεωρεις τοσο δεδομενα και για τους υπολοιπους :P

ελα ρε φιλε δεν το παω ετσι. δεν  κρινω κανεναν. απλα προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτονται και γιατι βγαζουν τετοια αρνητικότητα... ειναι σιγουρο οτι οταν σκεφτεσαι και γραφεις ετσι δεν μπορεις να κανεις βηματα μπροστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Theofi είπε

ελα ρε φιλε δεν το παω ετσι. δεν  κρινω κανεναν. απλα προσπαθω να καταλαβω πως σκεφτονται και γιατι βγαζουν τετοια αρνητικότητα... ειναι σιγουρο οτι οταν σκεφτεσαι και γραφεις ετσι δεν μπορεις να κανεις βηματα μπροστα.

Και ομως ετσι ειναι οπως το ανεφερες πιο πανω.

Αν δεν σαρεσει κατι και φτανεις σε σημειο αγανακτησης(απο τα γραφομενα)εννοειται το παρατας,ειτε μιλαμε για παιχνιδι,ειτε για σειρα κλπ.

Και εγω πχ το παιχνιδι πλεον το εχω ψιλο αφησει οπως ειχα γραψει και πιο παλια και μπαινω μια στο τοσο απλα για χαβαλε να παιξω κανενα παιχνιδι(συνηθως στα events)και τελος.

Δεν καθομαι μερα παρα μερα να κραζω τα του OWL ή τα της Activision/Blizzard.

Και στο Wow πχ που εχω σταματησει εδω και κατι μηνες να παιζω που εχει περισσοτερα θεματα,δεν μπαινω στο forum του καθε μερα να το θαβω και αυτο και την εταιρεια για το πως το εκανε.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...