Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξεκίνησε ow league. 

Αηδιαστικό goat vs goat σε κάθε χάρτη σχεδόν, σε όλα τα ματς απ όλες τις ομάδες. Αν η blizzard δε κάνει κάτι θα τους κλάψουν οι ρέγγες και τα νούμερα θα πάνε στα τάρταρα.

• Like 3
Δημοσ.

καλα να παθουν. εντωμεταξυ ξεκιναει φετος και τo esports του Fortnite.  αν δεν κανουν κατι δραστικο για το παιχνιδι, θα τους φαει η μαρμαγκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Δεν ξέρω αν το esports του fortnite είναι απειλή για τα esports του Overwatch. Νομίζω πως ότι έχασε (παιδάκια κυρίως) όσων αφορά το Fortnite το έχασε το Overwatch γενικότερα. Περισσότερο θα προβληματιζόμουν για το Apex Legends αν ήμουν στην θέση της Blizzard.

Έχω την εντύπωση πως το πιθανότερο είναι πως για το πρώτο stage δεν θα κάνουν τίποτα, γιατί αυτή είναι η πολιτική που οι ομάδες τους έχουν ζητήσει να έχουν... μια πολιτική σταθερότητας και προετοιμασίας για αυτό που έρχεται. Επίσης έχω δει διάφορους pro να λένε πως είναι μόνο θέμα χρόνου να φύγει το goats από μόνο του, και δεν φεύγει αυτή τη στιγμή γιατί οι ομάδες έχουν κάνει πολλούς μήνες προετοιμασίας με goats και δεν έχουν αρκετούς μήνες προετοιμασίας παίζοντας το αντίδοτο. Δυστυχώς παίζοντας το αντίδοτο είναι ευκολότερο να γίνει κάποιο λάθος, γι'αυτό αργεί να έρθει στο ίδιο επίπεδο με το goats. Οπότε η θέση της Blizzard είναι λίγο περίεργη. Προσωπικά νομίζω πως μπορεί το μόνο πραγματικό αντίδοτο να είναι ένα ban system για το OWL, βέβαια θα πει κάποιος μετά πως οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν αυτό που παίζουν όχι άλλο σύστημα. Μπορεί να μην υπάρχει τέλεια λύση αλλά μόνο λύσεις με αρνητικά και θετικά. Άσε που μπορεί να πιστεύουν στην Blizzard πως θα το φτιάξουν το θέμα με τον νέο ήρωα που θα βγάλουν σε λίγο.

Επεξ/σία από Sanjuro
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Έχω την εντύπωση πως το πιθανότερο είναι πως για το πρώτο stage δεν θα κάνουν τίποτα, γιατί αυτή είναι η πολιτική που οι ομάδες τους έχουν ζητήσει να έχουν... μια πολιτική σταθερότητας και προετοιμασίας για αυτό που έρχεται. Επίσης έχω δει διάφορους pro να λένε πως είναι μόνο θέμα χρόνου να φύγει το goats από μόνο του, και δεν φεύγει αυτή τη στιγμή γιατί οι ομάδες έχουν κάνει πολλούς μήνες προετοιμασίας με goats και δεν έχουν αρκετούς μήνες προετοιμασίας παίζοντας το αντίδοτο. Επίσης παίζοντας το αντίδοτο είναι ευκολότερο να γίνει κάποιο λάθος, γι'αυτό αργεί να έρθει στο ίδιο επίπεδο με το goats. Οπότε η θέση της Blizzard είναι λίγο περίεργη. Προσωπικά νομίζω πως μπορεί το μόνο πραγματικό αντίδοτο να είναι ένα ban system για το OWL, βέβαια θα πει κάποιος μετά πως οι άνθρωποι θέλουν να βλέπουν αυτό που παίζουν όχι άλλο σύστημα. Μπορεί να μην υπάρχει τέλεια λύση αλλά μόνο λύσεις με αρνητικά και θετικά. Άσε που μπορεί να πιστεύουν στην Blizzard πως θα το φτιάξουν το θέμα με τον νέο ήρωα που θα βγάλουν σε λίγο.

Με έπιασε η καρδιά μου χτες να βλέπω τον dafran να παίζει μόνο Zarya.

Όταν έκανε πικ torb και έπαιξε κανονικά στον ilios με torb έγινε χαμός στην αρένα. Τρελό pop!  Αν το owl είχε όλα τα picks θα γινόταν ο κακός χαμός και θα είχε αρρωστημένο ενδιαφέρον. Τώρα σε κανα χάρτη τύχαινε να δεις κάτι άλλο πέραν του goats και ξυπνάς.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/2/2019 στις 1:04 ΜΜ, Sanjuro είπε

η απειλη αφορα  περισσοτερο το viewership του παιχνιδιου, παρα το playerbase του. αν υπαρχει ενα μεγαλυτερο e-sports event που θα κεντρισει περισσοτερο το ενδιαφερον του κοινου, τοτε θα επηρεαστει αρνητικα και το OWL. αν χασει και αλλο κοσμο το OW, αυτο θα οφειλεται σιγουρα στο Apex οπως λες.

οσο αφορα το goats, εγω φοβαμαι μηπως ο επομενος ηρωας ειναι κανα τερατουργημα dps που σχεδιαστηκε ως hard counter αυτου του meta..

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

αθλιος ο νεος χαρτης, oτι πιο τεμπελικο εχω δει να φτιαχνει η Blizzard.

τελειως linear και flat, ενω ευνοει την επιθεση χειροτερα απο οτι ο παλιος lunar base χαρτης. βλεπω να γινεται rework στο μελλον. 

Δημοσ.

φιλε κιλικ διαβαζω εδω και λιγο καιρο το φορουμ και βλεπω  να μιλας πολυ εντονα και πολυ σιγουρα για το παιχνιδι. χωρις να θελω να γινω κακος σε τι rating παιζεις ? τι εμπειρια εχεις απτο παιχνιδι?  οσα λες ειναι επειδη τα ζεις η επειδη τα διαβαζεις απο δω και απο κει ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Theofi είπε

φιλε κιλικ διαβαζω εδω και λιγο καιρο το φορουμ και βλεπω  να μιλας πολυ εντονα και πολυ σιγουρα για το παιχνιδι. χωρις να θελω να γινω κακος σε τι rating παιζεις ? τι εμπειρια εχεις απτο παιχνιδι?  οσα λες ειναι επειδη τα ζεις η επειδη τα διαβαζεις απο δω και απο κει ?

Συστήσου όμως και συ !

Δημοσ.

σαν τι να πω ? παίζω εδώ και κάνα εξάμηνο το παιχνίδι και γουστάρω.(2900-3100 rating) σίγουρα έχει και αρνητικά άλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι τα βλέπουν όλα στραβά. είδα και τα φορτώνομαι και τα υπόλοιπα. για το twitch καλά είναι... από κει και πέρα είναι παιχνιδάκια της μάζας και κυρίως για παιδάκια ως 15 χρόνων. καλό το τζάμπα αλλά ας μην το θεοποιούμε κιόλας. πιστεύω ότι το overwatch έχει πολύ πιο ποιοτική κατασκευή και βάθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...