Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

ασχετο επειδη δεν επαιζα τοτε,οταν ειχε βγει η tracer ως λεσβια, ειχε γινει κακος χαμος ή μπα?

Είχαν βγει οι anti-SJWs και έκραζαν ως συνήθως, αλλά όχι τόσο όσο π.χ. συμβαίνει στο Battlefield V. Μπορεί επειδή οι καταναλωτές των δύο αυτών παιχνιδιών δεν είναι ακριβώς ίδιοι ή/και επειδή ήταν απλά ένα κομικ.

Όπως και να'χει, εγώ δεν έχω θέμα... ας είναι γκεϊ ας είναι και τρανς. Το πρόβλημα είναι πως οι εταιριάρες αυτές τα κάνουν αυτά για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα ουσιαστικότερα ζητήματα, δεν τα κάνουν επειδή είναι προοδευτικές ή φιλελεύθερες. Αν γίνει μια μάχη SJWs με anti-SJWs (για'μενα κάθε πλευρά είναι λάθος για άλλους λόγους) στα λιμέρια τους για 1-2 μήνες δεν τους χαλάει πάρα πολύ, είναι ένα μικρό σοου που μπορεί να βλέπει η κοινότητα αντί για να κράζει για τα προβλήματα του παιχνιδιού. Είναι κάπως όπως όταν βγήκε το Overwatch League που το r/CompetitiveOverwatch απο'κει που ήταν ένα μέρος που είχε 30%+ θέματα με κριτική για το πως θα μπορούσε το παιχνίδι να γίνει καλύτερο αυτά εξαφανίστηκαν και στην θέση τους μπήκαν σχόλια και κλιπάκια για το OWL.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

ασχετο επειδη δεν επαιζα τοτε,οταν ειχε βγει η tracer ως λεσβια, ειχε γινει κακος χαμος ή μπα?

Είχε γίνει στο Reddit, ναι. Aλλά ξεχάστηκε γρήγορα, μην ξεχνάμε ότι όλοι την έκαναν ship με την Widow. Aντίστοιχα πολύ S76 shipping με τον Reaper.
Οπότε περίμενε Pharmercy να μας βγει μια από τις 2, όπως επίσης και από McCree + Hanzo. :P

35 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Σειρά έχει να δούμε fat acceptance, transexuals και furries heroes.

Έχουμε Roadhog (fat, δεν υπάρχει αμφιβολία) και Winston / Hammond (Gorilla / hamster = Furries).
Για trans δεν ξέρω, εκτός αν ξαφνικά μας πετάξουν κάποιον/α ότι ήταν τόσο καιρό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Είχε γίνει στο Reddit, ναι. Aλλά ξεχάστηκε γρήγορα, μην ξεχνάμε ότι όλοι την έκαναν ship με την Widow. Aντίστοιχα πολύ S76 shipping με τον Reaper.
Οπότε περίμενε Pharmercy να μας βγει μια από τις 2, όπως επίσης και από McCree + Hanzo. :P

Έχουμε Roadhog (fat, δεν υπάρχει αμφιβολία) και Winston / Hammond (Gorilla / hamster = Furries).
Για trans δεν ξέρω, εκτός αν ξαφνικά μας πετάξουν κάποιον/α ότι ήταν τόσο καιρό.

Την Μοιρα κοβω να αποκαλυπτεται για τρανς στο μελλον.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Edel είπε

έχουν έρωτα με τα dps εκεί στη blizzard.

Standard. Kαι μαλλον επιστρέφουμε παλι στο dive meta. Ο Dafran ζητωκραυγαζει στο reddit με τα nerfs. H Βlizzard νομιζει οτι ετσι θα ανεβασει τα νουμερα του OWL. Γελιεται.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, KilliK είπε

Standard. Kαι μαλλον επιστρέφουμε παλι στο dive meta. Ο Dafran ζητωκραυγαζει στο reddit με τα nerfs. H Βlizzard νομιζει οτι ετσι θα ανεβασει τα νουμερα του OWL. Γελιεται.

ηταν αναμενόμενο βασικα. δεν θα ξεκιναγε η owl με goats γιατι το κράζουν ΟΛΟΙ και δεν βλεπεται με τιποτα. το θεμα ειναι οτι τα καημένα τα τανκς δεν φταινει σε κάτι. φτιαξανε το χειροτερο χαρακτηρα στην ιστορια του gaming και τωρα προσπαθουν με χαζομαρες να μαζεψουν τα αμαζευτα. ουτε το αρμορ νερφ ειναι λογικο, ουτε το τρελλο μπαφ του ριπερ, ουτε τα 2σεκ της dva στο ματριξ. Εντάξει ειναι καλυτερα να βλέπεις widow tracer genji αλλα 3 χρόνια nanoblade... φτανει πια.

• Moderators
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, KilliK είπε

Την Μοιρα κοβω να αποκαλυπτεται για τρανς στο μελλον.

Too predictable, όπως θα ήταν και Roadhog/Junkrat.

Nα βγάλουν την Mercy trans, εκεί να δεις τι ντόρο θα κάνει. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περιεργο, θα πρεπει να διαβαζω αλλο φορουμ, διοτι καθε φορα η πρωτη αντιδραση στο παραπονο καποιου οτι δεν μπορει να ανεβει στο ladder λογω της τοξικοτητας, ειναι οτι φταιει ο ιδιος..

επισης, γιατι αναφερεσαι ξαφνικα σε ευνοικες, ισοτιμες πιθανοτητες και για τις δυο ομαδες, οταν στα προηγουμενα ποστς μιλας ξεκαθαρα για απειρους απροβλεπτους, τυχαιους παραγοντες που επηρεαζουν την εκβαση του αποτελεσματος; δεν συγκλινουν αυτα τα δυο. και οταν τα μισα παιχνιδια τα χανω επειδη ολοκληρη η ομαδα μου ειναι ενα καφενειο, δεν μου λεει απολυτως τιποτα το ποσους αχρηστους εχει ο αντιπαλος, διοτι προφανως μονος μου δεν μπορω να τα βαζω με εξι αντιπαλους.

γιαυτο και η συχνη καραμελα "but he went solo from bronze to gm in one week" δεν ειναι επιχειρημα. πηγε διοτι το skill level του ειναι τοσο υψηλο, ωστε να μπορει να κουβαλησει μια ολοκληρη ομαδα μονος του. oι υπολοιποι ομως δεν το εχουμε αυτο το level, το οποιο το ιδιο το παιχνιδι απαιτει να εχεις προκειμενου συμπληρωσεις την υπολοιπη ομαδα και να ανεβεις. ε αυτο δεν γινεται,  και στο τελος εμεις οι πιο αδυναμοι παικτες μενουμε να παιζουμε σε ενα τσιρκο, διοτι αυτο ειναι στο low rank το παιχνιδι, και η ελιτ να απολαμβανει το πραγματικο παιχνιδι.

και θα το πω αλλη μια φορα ακομη. ξερω ποια παιχνιδια εχω χασει επειδη ημουν κακος παικτης η επειδη η αντιπαλη ομαδα ηταν απλα καλυτερη. δικαιως τα εχω χασει αυτα.

το προβλημα μου ειναι με τα παιχνιδια που χανω επειδη ξεκιναει το ματς χωρις ομαδα. και περναει ο αντιπαλος απο πανω μας σαν οδοστρωτήρας. και με τιμωρει γιαυτο το συστημα, παρολο που εγω κανω μια σοβαρη προσπαθεια να κερδισω, ενω οι υπολοιποιο τρολαρουν. αυτο το φαινομενο να μπορουσε η Blizzard να εξαλείψει η εστω μειωσει, και θα ημουν ευχαριστημενος.

Στις 3/1/2019 στις 10:59 ΜΜ, Sanjuro είπε

Free to play το δέχομαι μόνο αν βάλουν comp με link το account με κινητό τηλέφωνο, αλλιώς κλάφτα. Θα φάμε smurfs και troll accounts με το κουτάλι, όχι πως δεν τρώγαμε έτσι και αλλιώς απλά σίγουρα αισθητά περισσότερο. 😕

Ποιος λέει κάτι τέτοιο;; Δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα αυτή η πρόταση. Αυτό που λένε συνήθως είναι πως δεν σε κρατάνε οι συμπαίκτες σου απ'το να ανέβεις ρανκ, και αυτό φυσικά ισχύει.

Αν βάλεις τις πιθανότητες κάτω τότε αν εσύ δεν είσαι flamer, thrower, leaver κλπ κλπ τότε στην χειρότερη περίπτωση (αν παίζεις μόνος, δεν είναι λίγοι αυτοί που παίζουν duo+) έχεις 5 θέσεις για τέτοιους στην ομάδα σου όταν η αντίπαλη ομάδα έχει 6. Εγώ παίζω duo+ σχεδόν πάντα πράγμα που σημαίνει πως έχω μόνο 4 (ή λιγότερες) πιθανότητες για σάπια μήλα στην ομάδα μου ενώ οι αντίπαλοι 6! Οπότε σε βάθος χρόνου η ύπαρξη τους στο παιχνίδι, αν το ζητούμενο είναι να ανέβεις rank, σε βοηθάει... δεν σε ρίχνει.

32 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Too predictable, όπως θα ήταν και Roadhog/Junkrat.

Nα βγάλουν την Mercy trans, εκεί να δεις τι ντόρο θα κάνει. :P

η πεταλουδιτσα μας προεκυψε κηφηνας; ωχ λες; 😂

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

^Ναι, γιατί η τοξικότητα των άλλων δεν έχει καμία σχέση με το που είναι κάποιος στο ladder, η μόνη σχέση που μπορεί να έχει είναι θετική εφ όσων αυτός(και πιθανώς η premade ομάδα του) δεν είναι τοξικός κλπ! Το που πάνω-κάτω βρίσκεται κανείς στο rank δεν έχει να κάνει με ένα δύο παιχνίδια που μπορεί να του έκατσε κάποια στραβή. Αν κάνεις λίγο ζουμ αουτ βλέπεις αυτό που εξήγησα πολύ απλά, με απλά μαθηματικά. Θα σου έλεγα ένα αντεπιχείρημα που θα μπορούσες να φέρεις στα λεγόμενα μου αλλά μου έχει κάνει τρομερά αρνητική εντύπωση που είτε κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις είτε όντως δεν καταλαβαίνεις. Αν το σκεφτείς μόνος σου το αντεπιχείρημα έχει καλώς, αλλιώς απλά άστο.

Αυτό που επηρεάζει η τοξικότητα, οι throwers, οι leavers κλπ κλπ είναι την εμπειρία την ίδια, δηλαδή η εμπειρία είτε χάνεις είτε κερδίζεις (πιθανότερο να σε κάνουν να κερδίζεις όπως εξήγησα) είναι κακή κυρίως γιατί δεν είναι ανταγωνιστική. Εγώ π.χ. ακόμα και όταν κερδίζω σχετικά εύκολα δεν σκέφτομαι "Α κέρδισα γιατί είμαι ***  με 3 γκολντ μενταλς, είναι προφανές", αλλά πως το πιθανότερο είναι να έγινε *** στο matchmaking κλπ και κέρδισα εύκολα, πράγμα που κατέστρεψε το ενδιαφέρον που θα μπορούσε να έχει το συγκεκριμένο ματσάκι.

Δημοσ.

δεν εχει θεση η τοξικοτητα στην εκβαση του αποτελεσματος; εδω μολις εγραψα οτι ο αλλος επεσε 400SR επειδη τρολαρε εξεπιτηδες. δηλαδη σκεψου ποσους εκαψε με τα ματς που χαθηκανε εξαιτιας του. 

και εσυ λες δεν παιζει ρολο; οοοοοοοοοκ. 

επισης στα μαθηματικα σου συνυπολογιζεις οτι το SR που χανεις/κερδιζεις δεν διαμορφωνεται μονο με την εκβαση του ματσς; οτι συνυπολογιζει και αλλους παραγοντες;

και μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι γραφω. δεν ειπα πουθενα οτι δεν ειμαι gm γιατι με κραταει κατω η τοξικοτητα. δεν συζηταμε αυτο εδω περα. εγω αυτο που λεω οτι πρεπει μαζι με την προσωπικη μου βελτιωση , αναγκαζομαι να αντιμετωπισω και την τοξικοτητα. και αυτο δεν προυποθετει μονο υψηλο skill level, αλλα και την απαραιτητη ψυχολογια για να τα βγαλω περα με ενα προβλημα που οφειλει η ιδια η ετιαρεια να λυσει εξαρχης.

εγω ομως δεν θα κατσω να σπαταλησωτον χρονο μου  με χαμενα παιχνιδια λογω τοξικοτητας, επειδη στα επομενα θα συμβει το αντιστροφο αρα στο τελος το SR θα εξισορροπηθει και θα ειμαι εκει που αξιζω. δεν ειναι αυτο το ζητουμενο. δεν περναω καλα. αυτο ειναι το προβλημα μου. και η απαντηση μην περνας καλα, μεχρι να ανεβεις για να αρχισεις να περνας καλα, ειναι απλως αστεια. δεν προκειται κανενας σοβαρος παικτης που σεβεται τον πολυτιμο του χρονο του και την ψυχικη του ισορροπια, να κατσει να περασει αυτη την διαδικασια. γιαυτο και ο αλλος εσπασε το cd του, γιαυτο και το παιχνιδι χανει κοσμο.

απλα, κατανοητα πραματα. εισαι μικρο, indie στουντιο που δεν μπορει να καταπολεμησει την τοξικοτητα; κανενα προβλημα. κρατα τον γκει στρατιωτη σου, και παω να παιξω Fortnite με τα funky χρωματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοξικοτητα υπαρχει σε ολα τα competitive παιχνιδια,ειδικα στα ομαδικα.

Δεν εχετε βαρεθει να γραφετε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια?

Οποιος δεν περναει καλα με το καθε παιχνιδι ας το παρατησει και ας παιξει κατι αλλο. 

Το ιδιο ισχυει και για τον κοσμο του overwatch αν χανει κοσμο και ποσο.Αυτα την ιδια εταιρεια ειναι να την ενδιαφερουν και τους μετοχους.

Και ο συμφορουμιτης που εσπασε το cd του το ξανααγορασε το παιχνιδι,αρα ακυρο το παραδειγμα :)

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οποιος δεν περναει καλα με το καθε παιχνιδι ας το παρατησει και ας παιξει κατι αλλο. 

Το ιδιο ισχυει και για τον κοσμο του overwatch αν χανει κοσμο και ποσο.Αυτα την ιδια εταιρεια ειναι να την ενδιαφερουν και τους μετοχους.

Και ο συμφορουμιτης που εσπασε το cd του το ξανααγορασε το παιχνιδι,αρα ακυρο το παραδειγμα :)

Συμφωνώ πως η τοξικότητα υπάρχει σε όλα τα competitive παιχνίδια, μάλιστα στο Siege το οποίο έχω παίξει και λιγότερο απ'το Overwatch μου έχουν τύχει και πολύ χειρότερα πράγματα, και όσες φορές έχει τύχει να δω ματς lol σε σπίτι φίλου σχεδόν πάντα τελειώνει με βρισίδια. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως η εταιρία (η Blizzard) δεν μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα γι'αυτό, για να βελτιώσει την κατάσταση. Πάντα υπάρχει περιθώριο για πειραματισμούς και βελτίωση.

Έχεις δίκιο όποιος δεν περνάει καλά καλά θα κάνει να το παρατήσει το παιχνίδι και να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Όμως μπορεί αυτή να είναι κατά κάποιο τρόπο η κατάρα των competitive games... λόγο αναπόφευκτου toxicity, τυχαιότητας (που έχω γράψει και εγώ παλιά) του matchmaking κλπ κλπ σχεδόν πάντα η σχέση που έχει κανείς με αυτά τα παιχνίδια είναι αυτό που λένε love-hate relationship. Το θέμα μάλλον είναι ποτε ακριβώς το hate είναι τόσο ώστε να κάνει κάποιον να φύγει, πράγμα που υποθέτω πως είναι εντελώς προσωπικό.

@KilliK Μου φαίνεται πως ήρθες πάνω κάτω στα λόγια μου αφού στο μεγαλύτερο μέρος του μηνύματος σου πλέον μηλάς ουσιαστικά για την εμπειρία του να παίζεις (competitive) Overwatch. Τι να πω για αυτό;; Δεκτό.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ακριβως ειπες το πιο σωστο! Το καλυτερο του 2019 μεχρι στιγμης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...