Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν θα ναι περιεργο αν το κανει, το ιδιο εκανε και η Valve με τα TF2/CSGO.

αν συμβει αυτο, θα ειναι ξεκαθαρο οτι εχουν προβλημα με το playerbase τους.

εντωμεταξυ συζηταγα με εναν φιλο μου για το competitive του παιχνιδιου. και μου πε πως ειχε εναν στο friend list, ο οποιος μεσα σε μια βδομαδα επεσε απο 2500 στο 2000.

τον ρωτησε γιατι εγινε αυτο. η απαντηση του ηταν οτι τσακωθηκε σε ενα παιχνιδι, και απο τοτε επαιζε ladder μονο για να τρολαρει και να χανει.

και μετα ερχεται ο αλλος και σου λεει οτι φταις παντα εσυ και ποτε οι συμπαικτες σου για το χαλι που ειναι το παιχνιδι. πειστηκαμε.

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Free to play το δέχομαι μόνο αν βάλουν comp με link το account με κινητό τηλέφωνο, αλλιώς κλάφτα. Θα φάμε smurfs και troll accounts με το κουτάλι, όχι πως δεν τρώγαμε έτσι και αλλιώς απλά σίγουρα αισθητά περισσότερο. :/

2 ώρες πριν, KilliK είπε

και μετα ερχεται ο αλλος και σου λεει οτι φταις παντα εσυ και ποτε οι συμπαικτες σου για το χαλι που ειναι το παιχνιδι. πειστηκαμε.

Ποιος λέει κάτι τέτοιο;; Δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα αυτή η πρόταση. Αυτό που λένε συνήθως είναι πως δεν σε κρατάνε οι συμπαίκτες σου απ'το να ανέβεις ρανκ, και αυτό φυσικά ισχύει.

Αν βάλεις τις πιθανότητες κάτω τότε αν εσύ δεν είσαι flamer, thrower, leaver κλπ κλπ τότε στην χειρότερη περίπτωση (αν παίζεις μόνος, δεν είναι λίγοι αυτοί που παίζουν duo+) έχεις 5 θέσεις για τέτοιους στην ομάδα σου όταν η αντίπαλη ομάδα έχει 6. Εγώ παίζω duo+ σχεδόν πάντα πράγμα που σημαίνει πως έχω μόνο 4 (ή λιγότερες) πιθανότητες για σάπια μήλα στην ομάδα μου ενώ οι αντίπαλοι 6! Οπότε σε βάθος χρόνου η ύπαρξη τους στο παιχνίδι, αν το ζητούμενο είναι να ανέβεις rank, σε βοηθάει... δεν σε ρίχνει.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ.

H σεζόν ξεκίνησε φρικιαστικά με 3-12. Έπεσα diamond ξανά μετά από μήνες. Δε μου κάθησε ούτε μισό game. Έχω τιλταριστεί άσχημα. Θα επιχειρήσω φαρμινγκ το ΣΚ, ελπίζω να το ανεβάσω θετικό σερί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανανε τον Soldier γκει;;; 😂

τοσο απεγνωσμενοι ειναι για λιγο θορυβο γυρω απο το ψιλο-ξεχασμενο παιχνιδι τους;

ακυρωσανε και το Dad 76 meme. παει και η υπονοια ελξης αναμεσα σε Ανα και Morisson, που υπηρχε στο προηγουμενο lore fiction.

μια χαρα. δειχνει οτι μετα απο την αποχωρηση του Μετζεν, δεν ειχανε ιδεα πως να συνεχισουν το lore, και απλως τωρα προχωρανε βλεποντας.

αντε, σειρα εχει η σχεση Roadhog/Junkrat ναναι κατι παραπανω απο bromance..

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

ΧΑΜΟΣ! αλλαξε ολο το ow με ενα patch

ειναι ολοφανερο οτι θελουν να σκοτωσουν το GOATS meta. το εβλεπες και στο κανονικο παιχνιδι, το heal μαζι με το armor ειχε γινει πολυ δυνατο, βαραγες, βαραγες χωρις αποτελεσμα.

Αναφορά σε κείμενο

Sombra: From 4 to 5 > 25% Damage increase versus armor

-

Spoiler

puOy4f7.gif

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Blizzard: "OK! We need to increase our player base! What do we do?"
Gamers: "Add new playable content, original events, clans, role queue and a replay system!"
Blizzard: Makes soldier gay

ανυπομονω να δω reaper με gold healing....NOT

Δημοσ.

Στο reddit διαβαζω οτι ουσιαστικα νερφαρανε ολα τα τανκς. Ετσι ομως ελοχευει ο κινδυνος να σκοτωνονται πολυ γρηγορα, και ισως χρειαστουν αυξηση στο health pool τους για compensation. Φανταζομαι η Βlizzard θα περιμενει αυτο το compensation να καλυπτεται απο τα support, με τα τανκ να πεφτουν πιο ευκολα αλλα χωρις να γινονται target practice. Ιδωμεν.

Δημοσ.

Αυτό που προσπαθούν να κάνουν ντόρο με τη σεξουαλικότητα κάθε χαρακτήρα είναι βλακεία. Καλύτερα να μην λένε τίποτα. Αποτυχημένο μάρκετινγκ.

Δημοσ.

βασικα κανουν ντορο για να ξεχαστουμε απο το 1 ακομα nerf στην brigg η οποια κατα τα αλλα οταν βγηκε ηταν μια χαρα και ολα τελεια και τζαμπα παραπονιομασταν και αλλλα τετοια καθυστερημενα και εχει φαει 10 nerfs εκτοτε και απο το οτι νερφαραν ολα τα τανκς του παιχνιδιου....την ωρα που δεν βρισκεις ανθρωπο να παιξει τανκιο για δειγμα πολλες φορες στο comp...

μια αστεια εικονα

49949196_1840412369401290_52247561829036

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχίζετε να χορευετε στο ρυθμό που δίνει η blizzard. Δεν έχετε καταλάβει ότι το διαρκές "ανακάτεμα της φασολάδας" είναι practice της εταιρείας προκειμένου να κρατάει το ενδιαφέρον και το drama γύρω απο το παιχνίδι. Το balance είναι το άγιο δισκοπότηρο σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, το κυνιγάμε πάντα αλλά κατα βάθος ξέρουμε ότι είναι κάτι άπιαστο. Η blizzard έκανε και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα στο wow , τη μια θα γκρεμίζει κάποια class την άλλη θα τα ανεβάζει. Θεωρώ πως είναι καθαρά ψυχολογικός χειρισμός των παικτών και η συγκεκριμένη εταιρεία είναι master στο συγκεκριμένο skill.

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 1
Δημοσ.

^Τι ψυχολογικός χειρισμός;; Τι λες;; ! Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο παίζεται το παιχνίδι, βγαίνει νέο meta. Απο'κει που κάποιος healer main παίζει π.χ. mercy καταλήγει να παίζει ana. Το "διαρκες ανακάτεμα της φασολάδας" δεν είναι αυτό που κάνουν όλες οι εταιρίες στα competitive games με χαρακτήρες;; !

Δημοσ.
9 ώρες πριν, KilliK είπε

κανανε τον Soldier γκει;;; 😂

-

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

puOy4f7.gif

Νιώθω μια αηδία, μια δυσφορία, ένα άθλιο ανακάτεμα που πηγάζει από το στομάχι μου και δηλητηριάζει όλο το υπόλοιπο μου σώμα.

Μέχρι και σε ένα game πρέπει να τρώμε στη μάπα την lgbt ''κοινότητα'' και τις συνιστώσες της... Σειρά έχει να δούμε fat acceptance, transexuals και furries heroes.

Σκέψου πόσοι διεστραμμένοι υπάρχουν για να κάθονται και να βρίζουν την blizzard επειδή δεν υπάρχουν πισωγλέντηδες ήρωες σε ένα VIDEO GAME και αυτή να εξαναγκάζεται να δημιουργήσει τέτοια αρρωστημένα σενάρια για να ευχαριστήσει τους ΛΟΑΤΚΙ. 

Έχω σιχαθεί και βαρεθεί την κατάσταση με όλους αυτούς τους εξυμνητές του πάχους,της ψυχασθένειας, της ασχήμιας, της ανωμαλίας και της αναπηρίας. Έχουν κατακλύσει όλα τα social media και την real life που πλέον μέχρι και σε ένα βιντεοπαιχνίδι πρέπει να τους τρως στη μάπα. 

Δυστυχώς το παιχνίδι το έχω μόνο στον client του battlenet και δεν έχω κάποιο cd ώστε να το σπάσω με μίσος και να το πετάξω σε ένα βόθρο 😢

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...