gildo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ειμαι σίγουρος πως είχε wall hack.Το καλο ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοί στο παιχνίδι.
Edel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Καλά, πως είναι δυνατόν να μην εντοπίζονται αυτά ? 1
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 εχουν επικεντρωθει στο να βγαζουν νεα σκινς, αντι να λυσουν τα προβληματα του παιχνιδιου.
najinblue3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 xqc league banned οχι και πολυ σχετικο με το θεμα, αλλα δειχνει πως μια εταιρεια αντιμετωπιζει το flame, και πως η blizzard 2
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 δηλαδη στο OWL, δυο φορες ανεβαζει ξεκαθαρα ρατσιστικα μηνυματα και απλως τρωει suspension. ενω στο LOL, τρωει μονιμο ban για τυπικα προσβλητικα μηνυματα. "no tolerance to toxicity" ε Jeff?
panagiotis54 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 αυτος ο τυπος ειναι βλαμμενος οσο καλος παιχτης και να ειναι μου ειναι τερμα αντιπαθητικος
najinblue3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε αυτος ο τυπος ειναι βλαμμενος οσο καλος παιχτης και να ειναι μου ειναι τερμα αντιπαθητικος Οντως, και αν δεις πως αναφερθηκε σε συναδελφο του για τις σεξουαλικες του προτιμησεις, εγινε εμετικος. Απορω πως εχει ακομα ατομα να βλεπουν το stream του, και πως συνεχεια βρισκεται στη δημοσιοτητα...
panagiotis54 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 οπως και ο ετερος βλαμμενος pewdipie 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Best Overwatch Cosplay From PAX West 2018 1
Edel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ο καρκίνος με έφτασε στα όρια μου. Τέλος για πάντα η παπαριά. Δεν άντεξα άλλο 2 1
W0zzAp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Edel είπε Ο καρκίνος με έφτασε στα όρια μου. Τέλος για πάντα η παπαριά. Δεν άντεξα άλλο Όταν έφτασα και εγώ στα όρια μου και πήγα να σπάσω το χειριστήριο του ps4 λόγω fifa,ηρέμησα καθάρισα το μυαλό μου και έδωσα το fifa σε αγγελία Επειδή και εγώ έχω σπάσει αμέτρητα χειριστήρια έχω χαλάσει μια κονσόλα και γενικά βαράω ότι βρω μπροστά μου από τα νεύρα μου μετά από τόσο καιρό το έχω φιλοσοφισει το θέμα και απλά σταματάω να παίζω τελείως το οποιοδήποτε καρκινογόνο παιχνίδι ή για μεγάλο χρονικό διάστημα του τύπου 6 μηνες με 1 χρόνο για να καθαρίσω ψυχολογικά Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από W0zzAp
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Ο καρκίνος με έφτασε στα όρια μου. Τέλος για πάντα η παπαριά. Δεν άντεξα άλλο ποσο SR εχασες; 😁
Edel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 4 συνeχόμενα χαμένα games. Έχω φορτώσει άσχημα. Στο πέμπτο, λιζιανγκ τάουερ, με το που ξεκινάει το game, λέει ένας: guys hello, this is smurf account so i dont care a lot και διαλέγει torb. Γίνομαι έξαλλος, ρίχνω τα θεία στο τσατ, rage quit, το βγάζω από τη κονσόλα στο δευτερόλεπτο, το σπάω το blu ray (το κουτί ήταν σπασμένο μήνες πριν από πέταγμα στο τοίχο), τα βάζω στη καρέκλα, βγάζω τη φωτό, τα πετάω στα σκουπίδια. Τέλος. Θα κάνω καιρό να ασχοληθώ με online παιχνίδι. Μόνο single. Όσο ωραίο παιχνίδι και να ναι και να μου αρέσει το OW από τη στιγμή που έχεις άλλους 5 στην ομάδα σου, από τοξικούς Άραβες που κάνουν ινσταλοκ μόνο DPS (έχει γίνει χοντρό θέμα με δαυτους στα διάφορα fora, στο ps4 όλος ο μεσανατολίτικος κόλπος παίζει σε Ευρωπαικούς severs, βλέπω KSA και κλαίω), μέχρι ψυχάκια που ουρλιάζουν στο μικρόφωνο η μικροπαίδια που τα μαλώνουν οι γονείς τους και βγαίνουν εν μέσω games το παιχνίδι χάνει την απόλαυση. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα