KilliK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) θενξ για την φωτο, αν μη τι αλλο δειχνει ξεκαθαρα την προβληματικη κατασταση του OWL. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από KilliK
sistah Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιο ξεκαθαρα δεν γινεται... /s Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από sistah
Sanjuro Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα μου φαίνεται για τεράστια επιτυχία για το OWL αυτό το γράφημα, εγώ πραγματικά περίμενα πολύ χειρότερα όταν έγραφα: "To OWL δεν τα πάει και τόσο άσχημα". Νούμερο 4 σε όλο το twitch;; Πάνω από όλα τα esports εκτός του LOL! ? ! ...και ταυτόχρονα όχι πολύ μακριά απ'το LOL! Εκτός αν είναι πρόβλημα για'σας ο Ninja, που είναι πρώτος. Πρέπει το game να είναι πρώτο αλλιώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα κατά την γνώμη σας, για κάποιο λόγο! Aσε που υπάρχει και αυτό... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Sanjuro 1
panagiotis54 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) να σου πω εγω γιατι χανει κοσμο το ow... μερικες χαρακτηριστικες περιπτωσεις τις τελευταιες 2 μερες comp στο low/mid plat... παω τωρα σε παιχνιδι και ειμαι ενας rein με 4 dps στην ομαδα μου defense lunar και 1 ana....να εχουν βγει οι αντιπαλοι με rein τυπικο comp να μας βλεπουν να πανε να αλλαζουν σε monkey dva και να πανε να πεφτουν αντι για ασε την ανα αλλα εστω στα dps πανω μου η μαιμου πχ 3 φορες rein εγω ετσι?! 3 φορες αυτο....τα dps μου να παιζουν καλα εντωμεταξυ να προσπαθουν δεν ειναι οτι κανουν throw αλλα προφανως ειναι 4 dps....και να μην αλλαζουν για καμια παναγια παμε στην επιθεση μετα να χιλιοπαρακαλω να αλλαξουν οπως και στo def και να μην αλλαζουν...να τρωω και ενα ωραιο disconnect και να ερχομαι πισω...να χανουμε και να μου λεει ενα μ@λ@κισμενο που δεν ηταν καν στο voice ολη την ωρα ενω τους παρακαλαω....nice throw rein!!!!!! που να το ειχα μπροστα μου θα το παλουκωνα! αλλο τωρα....να ειμαι def στο eichenwalde να εχω απεναντι μια decent ομαδα οχι κακη αλλα με εναν rein που δεν ηταν ουτε για silver ομως και να ειναι η δικη μου ομαδα με κατι ατομα τους εκανα ολους add....ολοι μικροφωνα ολοι shot calling plays απειρα να τους εχουμε πατησει κατω τους αλλους οι οποιοι λεω δεν ηταν κακοι...και στο τελος του λεω του παιδιου δεν ησουν για rein σορρυ...και μου λεει dps ειμαι αναγκαστηκα και πηγα rein...δεν ειναι κριμα αυτος ο τυπος τωρα? μπορει να ηταν παρα πολυ καλο dps...αλλα η τυχη τον αναγκασε να παιξει rein σε αλλο παιχνιδι να μην ειναι κανεις απο τους 5 στο voice ενω τους παρακαλαω και να παιζουμε μια χαρα και να νικαμε...και να ερχετε η επιθεση μας και να παιρνει ο αλλος rein να μην το εχει τοσο καλα να μην με αφηνει να αλλαξω και να χανουμε! το μακαραν πιο ωραιο ομως που εγινε χθες....2 throwers 1ας απο καθε ομαδα...σκηνικαρα ομως...δηλ ευτυχως νικησα γιατι θα ειχε φαει απειρο uninstall το παιχνιδι....μην σου πω δηλ πως ενιωσα το παλικαρι που εσπασε το cd του παιχνιδιου και τον εκραζα.... παιζουμε ελλαδιτσα well κτλ.... παιζει η αντιπαλη ομαδα με 26 lvl genji που μας εκανε πλακα, εβγαζε ulti και τρωγαμε team kill και ειχε στην ομαδα του ball...ο μπαλας εκανε contest στο well....πεφτωντας μεσα στο well 2 φορες την μια μετα την αλλη! εννοω οχι καταλαθος εννοω meditated melee attack piledriver πως λεγεται μεσα στο well.... στην δικη μου ομαδα genji 400+ lvl κανει carry την ομαδα μας και ο φιλος του 700 lvl moira οι 2 τους μονοι τους χωρις voice χωρις τιποτα, εχει κατσει στο spawn μας μαζι με τον μπαλα που πλεον παιζει mei και να κανουν emotes ο ενας στον αλλον μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι, με την mei να κανει wall μια στο τοσο στο spawn μας αλλα οχι οριζοντιο για να μην περναμε αλλα καθετο!! να τους κανει report και τους 2 και να σου στελνει η blizzard thx μονο για τον εναν!! παρα πολυ bastion εχω δει να παιζει τωρα τελευταια....ατομο που στην αμυνα μας παιζει hanzo και τρωμε το ενα headidi μετα το αλλο 50 lvl ερχεται μετα με bastion το οποιο παιζει απειρα πλεον να μην τον αλλαζουν ποτε ενω βλεπουν πως δεν δουλευει και να τους νικαμε στο τελος του overtime... τι να λεμε....εχω δει τις τελευταιες 2 μερες μονο τετοια games που εχω τρελαθει...ουτε στο low bronze δεν παιζει να συμβαινουν τετοια games....οταν βασιζεσαι στην μ@λ@κι@ του αλλου και στο ποσο καθυστερ μπορει να ειναι ο αλλος οταν μπορεις να πας στο μουφο fortnite να παιξεις μονος σου και να εχεις να κατηγορισεις μονο τον εαυτο σου δεν βλεπω λογο να καθεται ο αλλος να παιζει ow....δηλ επαιζα χθες ειδικα, 1 καλο 1 αθλιο game για like 10 games in a row Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από panagiotis54 1
Sanjuro Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 ^Τι stream of consciousness μήνυμα ήταν αυτό;; !! ...και το ρεζουμέ του ποιο είναι;; Υπάρχει εκνευριστική τυχαιότητα στο matchmaking που πρέπει να την φτιάξει με κάθε τρόπο η Blizzard. Η αλήθεια είναι πως κάνει κάποια βήματα, αλλά πολύ σιγά σιγά. Πρέπει να τα κάνει αρκετά γρηγορότερα.
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε οταν μπορεις να πας στο μουφο fortnite να παιξεις μονος σου και να εχεις να κατηγορισεις μονο τον εαυτο σου δεν βλεπω λογο να καθεται ο αλλος να παιζει ow....δηλ επαιζα χθες ειδικα, 1 καλο 1 αθλιο game για like 10 games in a row Και στο Fortnite νευρα θα εχεις αναλογα το σημειο που θα σκασεις αν δεν σου κατσουν καλα οπλα γυρω απο αυτο. Ασε βλεπω και σε αλλα solo παιχνιδια οπως Starcraft και στα fighting παιχνιδια τι κοσμο εχουν. Απλα το Fortnite ειναι 1)Τσαμπα 2)Βγηκε και στα κινητα σε συντομο χρονικο διαστημα 3)Ειναι της μοδας. Το 1 και το 3 παιζουν τεραστιο ρολο,οπως ισχυε πιο παλια και για το Hearthstone που και αυτο ολως τυχαιως τον τελευταιο καιρο(χρονο περιπου)εχει χασει παρα πολυ κοσμο. Περαν τουτου ενα πραγμα θα πω και σε σενα οπως ειχα πει και στον Edel πριν φτασει σε σημειο να σπασει το dvd(που τελικα ξανααγορασε :P). Αν ειναι να σκεφτεσαι ετσι για 1 παιχνιδι στο platinum(να ησουν GM ή high master να ελεγα παει στο καλο),τοτε καλυτερα να το σταματησεις 51 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε να χανουμε και να μου λεει που δεν ηταν καν στο voice ολη την ωρα ενω τους παρακαλαω....nice throw rein!!!!!! που να το ειχα μπροστα μου θα το παλουκωνα! τι να λεμε....εχω δει τις τελευταιες 2 μερες μονο τετοια games που εχω τρελαθει...ουτε στο low bronze δεν παιζει να συμβαινουν τετοια games....οταν βασιζεσαι στην μ@λ@κι@ του αλλου και στο ποσο καθυστερ μπορει να ειναι ο αλλος οταν μπορεις να πας στο μουφο fortnite να παιξεις μονος σου και να εχεις να κατηγορισεις μονο τον εαυτο σου δεν βλεπω λογο να καθεται ο αλλος να παιζει ow....δηλ επαιζα χθες ειδικα, 1 καλο 1 αθλιο game για like 10 games in a row Σου ειπε ο αλλος που δεν ηξερε καν οτι εφαγες dc nice throw και αν τον ειχες μπροστα σου θα τον πλακωνες στο ξυλο?Αυτα ειναι,hooligan νοοτροπια. Γιαυτο και προσωπικα εχω σταματησει γενικα να πολυ ασχολουμαι με competitive online παιχνιδι,ειτε ειναι solo,ειτε ομαδικα γιατι μονο νευρα προκαλουν. Ξερεις το Overwatch ηταν ετσι(το να βασιζεσαι δηλαδη στον αλλον)απο οταν κυκλοφορησε(για να μην πω απο Beta καλυτερα) και φυσικα ακομα και τον πρωτο καιρο που ανοιξε το ranked οταν βγηκε η Ana. Ολως τυχαιως κοσμο δεν εχανε. Και αυτο γιατι δεν ειχε αλλο δημοφιλες shooting παιχνιδι για να του παρει κοσμο(το counter ειχε σταθερο κοινο).Και τα lootboxes εφευγαν νερο,και 60ευρω εδινε ο κοσμος ανετα για αυτο. Απλα ειπαμε χανει κοσμο κυριως(ειναι και καποιοι αλλοι λογοι που οντως αφορουν το gameplay)λογω του οτι δεν ειναι πλεον δημοφιλες παιχνιδι επειδη εχει ανταγωνισμο απο τα BR παιχνιδια. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore
KilliK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sanjuro είπε Εμένα μου φαίνεται για τεράστια επιτυχία για το OWL αυτό το γράφημα, εγώ πραγματικά περίμενα πολύ χειρότερα όταν έγραφα: "To OWL δεν τα πάει και τόσο άσχημα". Νούμερο 4 σε όλο το twitch;; Πάνω από όλα τα esports εκτός του LOL! ? ! ...και ταυτόχρονα όχι πολύ μακριά απ'το LOL! Εκτός αν είναι πρόβλημα για'σας ο Ninja, που είναι πρώτος. Πρέπει το game να είναι πρώτο αλλιώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα κατά την γνώμη σας, για κάποιο λόγο! Aσε που υπάρχει και αυτό... context, mate. αν το esports στο οποιο εχεις επενδυσει εκατομμυρια, ειναι με το ζορι 30k viewers παραπανω απο εναν απλο στρημερ, τοτε υπαρχει θεμα. ασε που και στην τηλεοπτικη πλατφορμα, το viewership ηταν παλι χλιαρο. επισης γιατι το κουραζουμε το θεμα; εχω ποσταρει το αρθρο του Κοτακου μια ντουζινα φορες. η Activision ειναι δυσαρεστημενη με την Blizzard γιατι το ΟW και το HS χανουν κοσμο. και ειναι απο τους λογους που κανει τωρα κουμαντο αυτη. Το οποιο οπως ειπα και παλιοτερα, ισως να ειναι και καλο για το παιχνιδι στην τελικη. ηδη ανακοινωσανε αυξηση στα χρηματικα επαθλα των δυο πρωταθληματων τους. ο Καπλαν προσφατα δηλωσε οτι εργαζονται σε νεο περιεχομενο οπως καινουργια modes, γιαυτο και υπηρχε ησυχια απο την πλευρα τους τον τελευταιο καιρο. Φαινεται οτι υπαρχει προσπαθεια να ξανατονωσουν το ενδιαφερον των παικτων, κατι που ειναι σιγουρα ευπροσδεκτο. επομενως ας σταματησουμε να προσποιουμαστε οτι το παιχνιδι δεν εχει θεματα και οτι δεν χανει κοσμο εξαιτιας αυτων. Αναφορά σε κείμενο και στο τελος του λεω του παιδιου δεν ησουν για rein σορρυ...και μου λεει dps ειμαι αναγκαστηκα και πηγα rein...δεν ειναι κριμα αυτος ο τυπος τωρα? μπορει να ηταν παρα πολυ καλο dps...αλλα η τυχη τον αναγκασε να παιξει rein αυτο ειναι που με εξοργιζει και πιο πολυ στο παιχνιδι. το διαφημιζουν για την δυνατοτητα που σου δινει να παιζεις οποιον ρολο θες αμεσα, ο ιδιος ο Καπλαν εχει μιλησει πολλακις για την φιλοσοφοια του no forced roles που διακατεχει το δημιουργημα του, αλλα στο τελος το ιδιο το παιχνιδι σε υποχρεωνει να παιξεις ρολους που δεν θελεις η το αντιστροφο. πχ στο ενα ματς ημουν το μοναδικο heal αφου ολοι πηρανε dps. o αντιπαλος ειχε Pharah που σαρωνε. να φωναζω να αλλαξει καποιο dps σε hitscan για να την καθαρισει αλλα τιποτα. να βλεπεις να παιζουν symmetra, junkrat και reaper ενω τους σκοτωνε αδιακοπτα. να ζηταω να αλλαξει καποιος σε heal για να παρω soldier. παλι τιποτα. στο τελος χασαμε. η να εχεις αντιπαλο καλους tracer/genji να αλωνιζουν. φυσικα ουτε κουβεντα καποιος να παρει Brigitte να τους κανει counter. στο τελος χασαμε. οποτε εγω τωρα ειμαι αναγκασμενος να μαθω και να παιζω ενα ηρωα που δεν μου αρεσει καθολου διοτι τον βρισκω τελειως βαρετο, για να μπορω να αντιμετωπιζω απο μονος μου, σε ενα ομαδικο κατα τα αλλα παιχνιδι, τετοιες περιπτωσεις αν θελω να εχω μια πιθανοτητα να νικησω. οποτε με απλα λογια, προκειμενου να ευχαριστηθεις το παιχνιδι, πρεπει να ανεβεις πρωτα, αλλα για να ανεβεις πρεπει να παιζεις ηρωες που δεν ευχαριστιεσαι. και ακομη αναρωτιόμαστε γιατι φευγει ο κοσμος; Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από KilliK
sistah Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το owl φυσικα και εχει θεματα και χανει κοσμο αλλα επειδη δεν εχουμε τα νουμερα των active players και ποσους χανει για να εκτιμησουμε την κατασταση σε ουσιαστικο βαθμο,το γραφημα μας δινει μια μικρη ιδεα στο ποσοι βλεπουν και ασχολουνται με το game. Και το γραφημα ειναι πολυ θετικο, ουτε καν στην δεκαδα δεν το περιμενα ενω ειναι μολις 2 θεσεις κατω απο την riot που ειναι χρονια στον χωρο και εχει πολυ δυνατο κοινο/players. Oσον αφορα το viewership στην TV, ηταν και θα παραμεινει χαμηλο, οπως τα περισσοτερα (αν οχι ολα) esports games. To κοινο των 18-34 θα το δει στο twitch κτλ εκ των οποιων αρκετοι δεν ηξεραν καν οτι προβαλλεται τηλεοπτικα. Οι υπολοιποι δεν θα δουν ενα game που ουτε το ξερουν και ουτε μπορουν να το παρακολουθησουν λογω του fast paced ρυθμου. Εδω καλα καλα εμεις δυσκολευομαστε.. Οπως και να'χει, τα TV νουμερα ηταν ok, ακομα και στο αγαπημενο σου Kotaku αναφερει οτι ηταν alright. Επισης, μην κανουμε καν τον κοπο να συγκρινουμε τα views των Finals 2018 του LoL γιατι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τα νουμερα μιας και καθε χρονο σπαει το ιδιο του το ρεκορ ενω την πρωτη και δευτερη χρονια ειχε 1,5Μ και 8Μ total views αντιστοιχα ενω το OW στην πρωτη του χρονια επιασε 11M. Τελος, ο shroud (all hail his insane aim) κανει stream ΚΑΘΕ μερα x8-12ωρες και εχει χτισει concurrent viewers με τον χρονο οποτε ειναι χαζο να το συγκρινεις με ενα event που κρατησε 2 μερες στην πρωτη του χρονια και να θεωρησεις οτι "υπαρχει θεμα" με βαση το γραφημα που παρεθεσα παραπανω. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από sistah 1
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 To Kotaku και το καθε Kotaku παρακολουθει και αναφερει τετοια πραγματα γιατι πολυ απλα ειναι δουλεια τους να ανεβαζουν τετοια αρθρα. Εμας σαν τελικους καταναλωτες το μονο που μας ενδιαφερει ειναι η υποστηριξη του παιχνιδιου αν θα σταματησει(δεν υπαρχει καμια ανακοινωση για κατι τετοια προφανως ως τωρα)ή αν θα μειωθει αλα Hots(ουτε για αυτο υπαρχει καμια ανακοινωση ως τωρα)και αν απο κοσμο φυγουν οι περισσοτεροι υπο την εννοια οτι να κανεις 30 και 50λεπτα για να βρεις ενα παιχνιδι να παιξεις. 5 ώρες πριν, KilliK είπε το διαφημιζουν για την δυνατοτητα που σου δινει να παιζεις οποιον ρολο θες αμεσα, ο ιδιος ο Καπλαν εχει μιλησει πολλακις για την φιλοσοφοια του no forced roles που διακατεχει το δημιουργημα του, αλλα στο τελος το ιδιο το παιχνιδι σε υποχρεωνει να παιξεις ρολους που δεν θελεις η το αντιστροφο. Δεν σε υποχρεωνει το παιχνιδι να παιξεις ρολους που δεν θελεις τα εχουμε πει απειρες φορες αυτα αλλα εκει να επιμενεις συνεχεια στα ιδια. Αν θελετε μπορειτε να παιξετε και 6dps,δεν ειναι οτι το παιχνιδι δεν θα ξεκινησει μεχρι στην ομαδα να μην υπαρχει εστω 1tank και 1support. Το οτι η πλειοψηφια παιζει κυριως dps(ειδικα one trick οπως ο συμφορουμιτης πιο πισω που επαιζε μονο Widow)ειναι το προβλημα. Τουλαχιστον σε αντιθεση με τα moba παιχνιδια,δεν σε κλειδωνει σε ενα ρολο οταν ξεκινησει το παιχνιδι και μετα δεν μπορεις καν να αλλαξεις. Αρα πολυ καλα κανει ο Kap και το διαφημιζει γιατι οντως ειναι τεραστιο ατου του Overwatch που μπορεις να αλλαξεις επι τοπου οποιο χαρακτηρα(και ρολο)θες. Το αν η κοινοτητα/πλειοψηφια λειτουργει με νοοτροπια Call Of Duty,ε σε αυτο δεν φταιει το παιχνιδι αλλα η ιδια η κοινοτητα.
panagiotis54 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Sanjuro είπε Τι stream of consciousness μήνυμα ήταν αυτό;; !! ηταν απλα ενα παραπονο για το τι μου συνεβη αυτες τις μερες....και το frustration που πηρα απο το παιχνιδι 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν ειναι να σκεφτεσαι ετσι για 1 παιχνιδι στο platinum(να ησουν GM ή high master να ελεγα παει στο καλο),τοτε καλυτερα να το σταματησεις δηλ μονο οι elit του κοσμου πρεπει να αισθανεται παραπονα οταν ατομα 500+ lvl που εχοουν ανεβει απο εστω silver σε plat που εχουν ριξει απειρες εργατοωρες στο παιχνιδι οχι δεν μπορουν...δεν θελουν, να αλλαξουν για να βοηθησουν το ομαδικο παιχνιδι? γιατι να σταματησω εγω το παιχνιδι το οποιο σαν παιχνιδι με ευχαριστει επειδη οι αλλοι ειναι βλαμμενοι και κακομαθημενοι? επισης και στα gm και top 500 παλι dps παιζουν...εχουν απεναντι dafran και παιζουν soldier/tracer για να τον φανε στο pvp γιατι πιστευουν πως τον εχουν 1
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε δηλ μονο οι elit του κοσμου πρεπει να αισθανεται παραπονα οταν ατομα 500+ lvl που εχοουν ανεβει απο εστω silver σε plat που εχουν ριξει απειρες εργατοωρες στο παιχνιδι οχι δεν μπορουν...δεν θελουν, να αλλαξουν για να βοηθησουν το ομαδικο παιχνιδι? γιατι να σταματησω εγω το παιχνιδι το οποιο σαν παιχνιδι με ευχαριστει επειδη οι αλλοι ειναι βλαμμενοι και κακομαθημενοι? επισης και στα gm και top 500 παλι dps παιζουν...εχουν απεναντι dafran και παιζουν soldier/tracer για να τον φανε στο pvp γιατι πιστευουν πως τον εχουν Συγκρινεις το top500 με το platinum για να αποδειξεις τι ακριβως? Στο top500 κυνηγας αν θες να μπεις και σε καποια ομαδα ή φυσικα να κανεις stream και αν εισαι λιγο τυχερος να βγαλεις και χρηματα. Ασε που για να φτασει καποιος GM και να μεινει κιολας εκει αν παιζει dps,σημαινει οτι ειναι αλλο επιπεδο σε σχεση με αυτους σε gold/platinum.Καμια σχεση η συγκριση σου. Στο Platinum τι ακριβως κυνηγας και θες να πετυχεις για να φτανεις σε σημειο τετοια αντιδρασης με το παραμικρο? Και ασε που ειχε και δικιο ο αλλος(αν και ασχετο το σχολιο του) γιατι οντως το disconnect σου του στοιχησε το παιχνιδι,ασχετως του οτι δεν μπορουσες να κανεις κατι για αυτο. Επισης πως ακριβως ευχαριστιεσαι το παιχνιδι οταν καθε 3 και λιγο μπαινεις στο θεμα και μας λες και εσυ ποσο αγανακτισμενος εισαι με αυτα που βλεπεις? Ασε που κατι σχολια πιο πισω δεν ειπες οτι το competitive ειναι κατα την γνωμη σου για χαβαλε?Αρα γιατι χαλιεσαι αν πετυχαινεις smurfs ή αν ο αλλος κλειδωνει σε dps και δεν αλλαζει? Πως δηλαδη ειναι ο χαβαλες για σενα? Στις 13/12/2018 στις 4:08 ΜΜ, panagiotis54 είπε το comp ειναι για χαβαλε....το qp ειναι για να δοκιμαζεις νεους χαρακτηρες το arcade για loot boxes εκτος αν εισαι στους 500ους Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore
panagiotis54 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κυνηγας να παιξεις ενα ευχαριστο παιχνιδι με μια βασικη δομη ωστε να μοιαζει λιγο σαν να παιζουν 2 αντιπαλες ομαδες με εναν σκοπο και οχι ενας αχταρμας.....το οτι δεν εχω τις ικανοτητες του dafran δεν σημαινει πως δεν θα πρεπει να παιζω soldier. εσυ μου μιλας για elit...γενικα η απαντηση σου ειναι "τι περιμενεις αφου εισαι νουμπας?" οταν το 80% ειναι νουμπαδες ξερω εγω και 500 ατομα ανα ηπειρο ειναι καλοι...δηλ μονο αυτοι πρεπει να διασκεδασουν το παιχνιδι? και επισης ειτε top 500 ειτε plat παλι 2 τανκς πρεπει να τα εχουν στανταρακι...εαν θελουν να προσπαθησουν εστω να νικησουν. και προφανως το comp ειναι για χαβαλε και για να περασεις καλα...oταν ειναι πραγματικο comp και οχι μπορντελο-αχταρμας με 6 dps αλλα οργανωμενη ομαδα απο αγνωστους....(ναι το ξερω ειναι παραλογο αυτο που λεω αλλα ελα ομως που τα μισα μου παιχνιδια ειναι οργανωμενα και ωραια και τα αλλα μισα αστα βραστα) οταν παιζεις με ομαδες σχεδον ιδιας δυναμικης και οχι με smurfs και προσπαθεις να νικησεις οπως και αυτοι. Αυτο ειναι το ωραιο του comp...και ας χασω. αλλα να ξερω οτι επαιξαν ολοι οσο καλυτερα μπορουσαν οσο sr και εαν εχουν. εκει αισθανομαι εγω ωραια.....οταν παω στο qp δοκιμαζω νεους χαρακτηρες δεν με νοιαζει καν αν νικησω και αν χασω δεν με νοιαζει το team δεν με νοιαζει να εχουν μικροφωνο τιποτα....ετσι συμπεριφερομαι εγω. δηλ αυτη ειναι η ιδεα σε ενα ανταγωνιστικο game για μενα...να "οργανωθουμε να παιξουμε μπαλιτσα"...αλλιως παιζεις αλλο παιχνιδι vs ai πχ...και το dishonored μιας και μιλαμε και εκει τζαμαει αλλα δεν ειναι ανταγωνιστικο και αυτο που μαλλον δεν καταλαβαινεις (ισως δεν το εκφραζω σωστα) ειναι πως το παιχνιδι μου αρεσει πολυ...οι ανθρωποι που το παιζουν (και προφανως οχι ολοι) δεν μου αρεσουν....οπως ειπα ειχα και θεικη ομαδα που τους εκανα ολους add. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από panagiotis54 1
Sanjuro Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, KilliK είπε context, mate. αν το esports στο οποιο εχεις επενδυσει εκατομμυρια, ειναι με το ζορι 30k viewers παραπανω απο εναν απλο στρημερ, τοτε υπαρχει θεμα. ασε που και στην τηλεοπτικη πλατφορμα, το viewership ηταν παλι χλιαρο. επομενως ας σταματησουμε να προσποιουμαστε οτι το παιχνιδι δεν εχει θεματα και οτι δεν χανει κοσμο εξαιτιας αυτων. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος σε αυτό το thread που προσποιητέ πως δεν υπάρχουν θέματα στο παιχνίδι. Όσων αφορά το και καλά "context mate" που έγραψες... υπάρχουν διάφορα contexts τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στην φωτογραφία π.χ. ένα ήταν στην φωτογραφία που έβαλα εγώ, ένα άλλο είναι πως ήταν η πρώτη χρονιά, ένα άλλο είναι αυτό που λες εσύ κλπ κλπ. Με λίγα λόγια έκανες λάθος όταν έγραψες: "γιαυτο και εχουν πατωσει ολα τα esports της". Σίγουρα ΔΕΝ έχει πατώσει το OWL, η λέξη πατώσει σημαίνει κάτι άλλο απ'αυτό που βλέπουμε σε κάθε σχετικό στατιστικό στοιχείο!!! Το χειρότερο που μπορεί να πει κανείς είναι κάτι σε στυλ "δεν τα πήγε και τόσο άσχημα το OWL" ...που ήταν αυτό που έγραψα εγώ αρχικά. 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Το οτι η πλειοψηφια παιζει κυριως dps(ειδικα one trick οπως ο συμφορουμιτης πιο πισω που επαιζε μονο Widow)ειναι το προβλημα. Τουλαχιστον σε αντιθεση με τα moba παιχνιδια,δεν σε κλειδωνει σε ενα ρολο οταν ξεκινησει το παιχνιδι και μετα δεν μπορεις καν να αλλαξεις. Αρα πολυ καλα κανει ο Kap και το διαφημιζει γιατι οντως ειναι τεραστιο ατου του Overwatch που μπορεις να αλλαξεις επι τοπου οποιο χαρακτηρα(και ρολο)θες. Το αν η κοινοτητα/πλειοψηφια λειτουργει με νοοτροπια Call Of Duty,ε σε αυτο δεν φταιει το παιχνιδι αλλα η ιδια η κοινοτητα. Ο κόσμος που έχει διαλέξει να παίζει Overwatch είναι τυχαίος, η κοινότητα που αποτελείτε από άτομα που ως ένα σημείο είδαν φως και μπήκαν (και ανάλογα με αυτά που είδαν έμειναν ή έφυγαν κλπ κλπ) απλά δεν μπορεί σε καμία απολύτως περίπτωση να φταίει. Οι μόνοι που έχουν την δυνατότητα και τα εργαλεία να διαμορφώσουν αυτή την άμορφη μάζα τυχαίων ατόμων είναι οι developers. Οι πράξεις (ή η απουσία πράξεων) τους είναι που μας έχουν φέρει εδώ και όχι αλλού. Να φέρω ένα παράδειγμα... Το γεγονός πως το παιχνίδι είναι μέσα στην πλατφόρμα της Blizzard είναι ένας παράγοντας διαμόρφωσης αυτής της τυχαίας μάζας, άλλοι παράγοντες περιλαμβάνουν: Δεν είναι free to play, δεν έχει role-queue, δεν έχει clans/guilds, δεν έχει να λινκάρεις το account σου με αριθμό τηλεφώνου, δεν έχει replay system (ακόμα και αυτό είναι παράγοντας διαμόρφωσης γιατί οι πιο competitive παίκτες προτιμούν παιχνίδια που έχουν αυτό το feature) κλπ κλπ κλπ.
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Sanjuro είπε Ο κόσμος που έχει διαλέξει να παίζει Overwatch είναι τυχαίος, η κοινότητα που αποτελείτε από άτομα που ως ένα σημείο είδαν φως και μπήκαν (και ανάλογα με αυτά που είδαν έμειναν ή έφυγαν κλπ κλπ) απλά δεν μπορεί σε καμία απολύτως περίπτωση να φταίει. Οι μόνοι που έχουν την δυνατότητα και τα εργαλεία να διαμορφώσουν αυτή την άμορφη μάζα τυχαίων ατόμων είναι οι developers. Οι πράξεις (ή η απουσία πράξεων) τους είναι που μας έχουν φέρει εδώ και όχι αλλού. Να φέρω ένα παράδειγμα... Το γεγονός πως το παιχνίδι είναι μέσα στην πλατφόρμα της Blizzard είναι ένας παράγοντας διαμόρφωσης αυτής της τυχαίας μάζας, άλλοι παράγοντες περιλαμβάνουν: Δεν είναι free to play, δεν έχει role-queue, δεν έχει clans/guilds, δεν έχει να λινκάρεις το account σου με αριθμό τηλεφώνου, δεν έχει replay system (ακόμα και αυτό είναι παράγοντας διαμόρφωσης γιατί οι πιο competitive παίκτες προτιμούν παιχνίδια που έχουν αυτό το feature) κλπ κλπ κλπ. Ναι βρε οι developers φταινε που οταν ο αλλος ξεκιναει να μαθει το παιχνιδι δεν δοκιμαζει ολους τους ρολους και παει κατευθειαν και παιζει μονο dps. Επισης για το Free to play,εν μερη 10ευρω μπηκε απο το humble Bundle προσφατα μαζι με καποια αλλα παιχνιδια,ποσο πιο χαμηλα πρεπει να πεσει δηλαδη? Εδω ο κοσμος πληρωσε παραπανω χρηματα για να παιξει το Pubg που ηταν ποσο καιρο σε beta,ετρεχε και τρεχει χαλια και φυσικα ειχε 1 μονο πιστα/περιοχη για ποσο καιρο,το free to play μας πειραξε? Για το Role Queue ειναι κατι εν μερη ενδιαφερον,αλλα και παλι για να εφαρμοστει αυτο θα πρεπει να κλειδωθουν οι ρολοι και εντος παιχνιδιου πραγμα που δεν γινεται. Ποιος μου λεει εμενα οτι ο αλλος δεν θα μπει στο Queue σαν tank αν εχει αισθητα μικροτερο χρονο αναμονης και μετα δεν θα αλλαξει σε dps? Γενικα το role Queue δεν πολυ κολλαει στο Overwatch εκτος αν το εφαρμοζανε αυστηρα και μονο στο Competitive. Περαν τουτου το παιχνιδι ειναι τουλαχιστον 2.5χρονια που εχει βγει.Μετα απο ενα χ διαστημα ενασχολησης καταλαβαινεις πανω κατω τι ρολο βαρανε τα παντα,ειδικα αν εχεις σκοπο να συνεχισεις να ασχολεισαι.Αν τελικα κλεισεις χ ωρες και δεν εχεις καταλαβει ακομα τιποτα,ε πολυ απλα δεν θα εχεις μεγαλες απαιτησεις απο το competitive.Το ''ειδα φως και μπηκα'' που λες ισχυει μονο για τις πρωτες ωρες στο παιχνιδι. Δεν χρειαζεται χωροφυλακας για να μαθει στον αλλο οτι αν η ομαδα ειναι με 6dps,δυσκολα θα κερδισει.Σου εχει βαλει στο character select τις ενδειξεις για το τι υπαρχει και τι λειπει. Απλα και σε αλλα παιχνιδια,mmo και moba,ανεκαθεν οι healers/support και tanks ηταν πολυ λιγοτεροι απο τα dps.Και οταν λεω λιγοτεροι δεν εννοω μονο και λογω χαρακτηρων/class συνολικα,αλλα προτιμησης. Δεν θελουν οι περισσοτεροι να παιζουν Support(ή tank) γιαυτο και δεν συμπληρωνουν ρολους. Οταν η εταιρεια σου δινει ενα εργαλειο που ειναι η αλλαγη των ρολων και δεν το χρησιμοποιεις,δεν φταιει η εταιρεια μετα αλλα εσυ ο ιδιος ο χρηστης. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα