Vasivouzoukos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, shadowlike είπε φευγω απο το παιχνίδι (όπως είπα δεν παίζω comp) Ξανασκέψου το. Αν φύγεις και εσύ θα είναι ουσιαστικά η ταφόπλακα του overwatch. Κρίμα θα είναι να σε χάσουμε, δύσκολα βρίσκουμε παίκτες που παίζουν tank/support και ποτέ one pick dps. 2
KilliK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 αφου εχετε την Brigette που τα κανει και τα δυο μαζι, τι αγχωνεστε;
panagiotis54 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 τιγκα στα smurfs σημερα η μερα μεχρι και 4 stack σμουρφς και 2 αλλους παλι σμουρφακια στην ιδια ομαδα βρηκα σημερα....thx jeff 2
Edel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Καλά χτες έζησα την απόλυτη φρίκη smurfs. Ήμουν 6αδα από γκρουπ, 3600sr μέσος όρος rating και μας ματσάρει με 6αδα masters Άραβες το μεγαλύτερο level 35. Φαντάζεστε τι πορνό ήταν το game και πως μας διέλυσαν. Άσχημη εμπειρία
sistah Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Και εμεις σε scrim με ομαδα που ελεγε πως ειναι 3200 ο μεσος ορος, τελικα ειχαν 1-2 GMs μεσα το οποιο παραδεχθηκαν οι ιδιοι...Και μαλιστα μας ετυχε 2 φορες. Το ειχα πει και παλιοτερα, η μεγαλυτερη μαλακια που κανανε, ηταν να το δωσουν 10ε στο humble bundle.
Sanjuro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, sistah είπε Και εμεις σε scrim με ομαδα που ελεγε πως ειναι 3200 ο μεσος ορος, τελικα ειχαν 1-2 GMs μεσα το οποιο παραδεχθηκαν οι ιδιοι...Και μαλιστα μας ετυχε 2 φορες. Instant report θα έτρωγαν απο'μενα. Ακόμα και αν είναι "απλά" alt account το πολύ πολύ να μην πιάσει. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Το παιχνίδι έχει γεμίσει άτομα που δεν είναι στο σωστό rank τελευταία επειδή έχουν νέο (ή smurf) account.
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) επαιξα μετα απο εξι μηνες το παιχνιδι, και βλεπω οτι παραμενει το ιδιο καρναβαλι που ηταν και τοτε. μηδεν βασικη συνθεση σε καθε ματς, τα tanks να σολαρουν, τα heals να παιζουν ως dps, τα dps ανυπαρκτα ως συνηθως, κανεις στο objective, το stalling ειναι αγνωστη εννοια, η Mercy να κανει ανενοχλητη rez μπροστα στην αντιπαλη ομαδα της, Widowmaker/Hanzo πανταχου παρων να παιρνουν μονοι τους παιχνιδια, τα EMPS/hacks της Sombra συνεχεια wasted, κατα τα αλλα φταιει αυτη για τις ηττες, τα endorsements ενα τελειως αποτυχημενο συστημα,στο arcade συνεχιζει να μην δινει ολα τα modes παρα μονο την weekly/daily σαβουρα και τα χιλιοπαιγμενα events , το deathmatch ενα ατελειωτο snipefest (προστεθηκε και η Ashe τωρα, ζητω), αλλα το πιο σοβαρο προβλημα που παρατηρησα ηταν οτι ..βαρεθηκα. περιμενα να ημουν πιο εξιταρισμενος αφου επεστρεφα μετα απο μια τοσο μεγαλη διακοπη , αλλα βαρεθηκα και ειναι η πρωτη φορα που μου συνεβη στο OW. και νομιζω αυτος ειναι ο πιο σημαντικος λογος που το παιχνιδι αργοπεθαινει, ο κοσμος εχει αρχισει και το βαριεται. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από KilliK
Edel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά που περιγράφεις είναι λόγω tier που βρίσκεσαι ε; καταλαβαίνεις ότι όσο ανεβαίνεις το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο; καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι είναι ίσως στο καλύτερο balancing της δίχρονης ζωής του; το ποστ σου είναι άτοπο. Σορρυ αν στο χαλάω 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτω απο το 3.200 δεν παιζεις σοβαρο παιχνιδι. Πανω απο το 3200 και μέχρι το μάστερ επίσης δεν παίζεις αργά το βράδυ. Οσοι τυχεροι παραμένουν στο μάστερ μπορουν να απολαμβάνουν καπως το ow, οι υπόλοιποι παρακαλάνε να παιξουν 1 στα 5 παιχνιδια χωρις καποιον ή ακομη και κάποιους να κανουν throw. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από basilis_k6
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Edel είπε Καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά που περιγράφεις είναι λόγω tier που βρίσκεσαι ε; καταλαβαίνεις ότι όσο ανεβαίνεις το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο; καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι είναι ίσως στο καλύτερο balancing της δίχρονης ζωής του; το ποστ σου είναι άτοπο. Σορρυ αν στο χαλάω καταλαβαινεις οτι πρακτικα μου λες να δαπανησω ατελειωτες ωρες με νευρα και αγανακτηση μεχρι να καταφερω να παω diamond+ για να αρχισω να ..απολαμβανω το παιχνιδι; καταλαβαινεις οτι λιγοι εχουν την διαθεση και τον χρονο να το κανουν αυτο πλεον, ποσο μαλλον υπαρχουν πιο hip εναλλακτικες στο online shooting αυτη τη στιγμη, που εστιαζουν περισσοτερο στο ατομικο skill, παρα στα καπριτσια του ομαδικου παιξιματος και στον RNG θεο; καταλαβαινεις γιατι το παιχνιδι χανει κοσμο; σε μερικα χρονια απο τωρα οταν το OWL θα εχει την μοιρα του HGC , ελα να μου πεις οτι ειναι στo πιο balanced του ever (αφου πρωτα εχασε κοσμο μετα το φιασκο με Brigitte και Mercy). Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από KilliK 2
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, KilliK είπε καταλαβαινεις οτι πρακτικα μου λες να δαπανησω ατελειωτες ωρες με νευρα και αγανακτηση μεχρι να καταφερω να παω diamond+ για να αρχισω να ..απολαμβανω το παιχνιδι; καταλαβαινεις γιατι το παιχνιδι χανει κοσμο; σε μερικα χρονια απο τωρα οταν το OWL θα εχει την μοιρα του HGC , ελα να μου πεις οτι ειναι στo πιο balanced του ever (αφου πρωτα εχασε κοσμο μετα το φιασκο με Brigitte και Mercy). Οχι δεν σου λεει αυτο το πραγμα αυτο καταλαβες εσυ,απλα σου λεει οτι στο rank που εισαι πρεπει να αποδεχτεις οτι δεν προκειται ποτε να δεις στην πλειοψηφια των παιχνιδιων τα παιχνιδια που θες να δεις. Ατελειωτες ωρες εχεις ουτως ή αλλως δαπαντησει στο παιχνιδι συνολικα,απλα καλως ή κακως δεν καταφερες να ανεβεις(για το συνολο των ωρων αυτων)εκει που πρεπει στο competitive. Περαν τουτου το να χανει ενα competitive online παιχνιδι κοσμο δεν ειναι κατι του καινουργιο και ουτε συμβαινει μονο στο OW. Απλα το παιχνιδι οπως και πολλα αλλα εχασε το momentum του απο περυσι με το Pubg και αυτο απλα χειροτερεψε φετος με το Fortnite. Βασικα αυτη την στιγμη οτιδηποτε αλλο περαν των battle royale παιχνιδιων εχει χασει κοσμο,δεν ειναι οτι μονο το Overwatch εχασε κοσμο. Μεχρι και στο Counter το γυρισαν σε battle royale. 1 1
Edel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχω εντρυφήσει σε πολλά comp παιχνίδια, αλλά όσα έχω παίξει όλα θέλανε try hard διάθεση και πολλές ώρες προκειμένου να ανέβεις. Δε ξέρω γιατί εδώ θα έπρεπε να ναι διαφορετικά.
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Edel είπε Δεν έχω εντρυφήσει σε πολλά comp παιχνίδια, αλλά όσα έχω παίξει όλα θέλανε try hard διάθεση και πολλές ώρες προκειμένου να ανέβεις. Δε ξέρω γιατί εδώ θα έπρεπε να ναι διαφορετικά. να ανεβεις για να το απολαυσεις εν τελει ως παιχνιδι. αυτο συζηταμε.. οχι το ποσο δυσκολο η ευκολο ειναι να ανεβεις στο competitive κομματι του. και μιλαμε συγκεκριμενα για team based οnline shooters. στα HOTS και Battlefield που επαιζα, δεν χρειαζοταν να ειμαι pro για να τα ευχαριστηθω. ακομη και στα team deathmatch του COD/Quake/UT, διασκεδαζα. δεν ξερω ποια ειναι η κατασταση στα αλλα παιχνιδια, αλλα κατι μου λεει δεν ειναι το χαλι που ειναι στο OW (περα απο την τοξικοτητα) εδω αν δεν εχεις ομαδα, πρακτικα εισαι target practice για ολη την διαρκεια του ματς. και πες οτι εγω σαν παικτης, μεχρι gold μπορω να παω. οποτε πρακτικα μενω με την χαβουζα και η υπολοιπη ελιτ απολαμβανει το παιχνιδι το οποιο ολοι μας πληρωσαμε.. συγνωμη αλλα δεν θα παρω. ποσο μαλλον οταν εινα ενα παιχνιδι που σχεδιαστηκε και διαφημιστηκε εξαρχης με τον casual παικτη στο μυαλο του, για να εκτροχιαστει στην πορεια. και κατι αλλο. γιατι μαλλον δεν το καταλαβες την πρωτη φορα. επεστρεψα μετα απο εξι μηνες στο παιχνιδι και παραμενει ενα μαυρο χαλι. και δεν μου δινει τον παραμικρο λογο να παραμεινω σε αυτο. και δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτη την αντιδρασηι. γιαυτο και φευγει ο κοσμος. το να ερχεσαι να μου λε εσυ τωρα, ανεβα για να χαρεις, ναι μεν δεν ειναι λαθος, αλλα δεν ειναι ευδοκιμη λυση. αν ηταν ευδοκιμη, ο κοσμος δεν θα εφευγε. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα